Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Я вижте какво получих:

Здравейте,

"Компаньонката" ще излезе в края на юни месец.

Поздрави от Плеяда!

Dimitar Stoyanov - Dimo

Publisher

Pleiad Publishers

Tel.: +359 2 9801463 begin_of_the_skype_highlighting              +359 2 9801463      end_of_the_skype_highlighting

E-mail: [email protected]

www.pleiadbooks.com

Остана и да е вярно!

За датата не се наемам но че работеха по нея го знам. Така че ще излезе, но кога...???

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Я вижте какво получих:

Здравейте,

"Компаньонката" ще излезе в края на юни месец.

Поздрави от Плеяда!

Dimitar Stoyanov - Dimo

Publisher

Pleiad Publishers

Tel.: +359 2 9801463

E-mail: [email protected]

www.pleiadbooks.com

Остана и да е вярно!

Извинявам се за невежеството, но "Компаньонката" от кой автор е? Само заглавието нищо не ми говори... sad.gif Ще бъда благодарна, ако ме просветлите, та да взема и аз да чакам с нетърпение :)

Благодаря ти!!! :):wors:

Извинявам се за невежеството, но "Компаньонката" от кой автор е? Само заглавието нищо не ми говори... sad.gif Ще бъда благодарна, ако ме просветлите, та да взема и аз да чакам с нетърпение :)

Благодаря ти!!! :yanim::wors:

Аманда Куик

Аманда Куик

Благодаря за инфото :) Обожавам Аманда Куик :)

Всички са сканирани и редактирани, освен "Сметки за разчистване", която Сънчо е дала на някой за четене и не са й я върнали още, та да я сканирам. Така че може нея да дадеш на Слава, по-бързо ще стане така, а аз ще изчакам редакцията и ще пусна торент с цялата поредица. Е, почти цялата, защото "61 часа" също не е сканирана, но тя току излезе на пазара. :top secret2:

Тихи, Галето ми даде книжката и дори в момента я сканирам, но тъй като е доста дебеличка, ще ми отнеме сигурно и утрешния ден. Така че до понеделник съм я пуснала във Фанагория.

Благодарение на бързата редакция, предлагам на вниманието ви първата книга от поредицата Gamblers на Лайза Клейпас Then came you -

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6664

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! ;)

Благодарение на бързата редакция, предлагам на вниманието ви първата книга от поредицата Gamblers на Лайза Клейпас Then came you -

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! ;)

ГОЛЕМИИИИ благодарности!!!Ще четем нещо,което бяхме отписали като възможно за издаване.

Супер! :wors::wors::baby::yanim::clap::clap:

ГОЛЕМИИИИ благодарности!!!Ще четем нещо,което бяхме отписали като възможно за издаване.

Супер! :wors::wors::baby::yanim::wors:;)

Огромни благодарности!!! :clap::clap::wors:

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! :yanim:

Благодаря ви! :baby:

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! :clap:

Ще се повторя, но огромно БЛАГОДАРЯ и от мен, malagaeli :baby: за страхотната книжка и за огромния труд, който си вложила, за да може и ние да се насладим kiss.gif:clap::yanim:

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! :yanim:

Страшно много Благодаря и от мен :baby:

Ели, благодарности и от мен за книжката kiss.gif

Ели много благодаря за възможнистта да прочета първата книжка от трилогията . :baby:

Мечтая за теб е една любима моя книжка .

А коя е третата, търсих в блога на Гането, но и тя не е писала нищо за нея там. Явно нямаш информация, Гане нали?

Ели много благодаря за възможнистта да прочета първата книжка от трилогията . :baby:

Мечтая за теб е една любима моя книжка .

А коя е третата, търсих в блога на Гането, но и тя не е писала нищо за нея там. Явно нямаш информация, Гане нали?

Нцъ, ама в описанието на торента има инфо, сега ще го метна и в блога:

Серия: Gamblers series

1. Then Came You (1993) И тогава ти дойде

2. Dreaming of You (1994) Мечтая за теб

3. Against The Odds (2003)

ПП: Всъщност инфо за кннигата има и в статията за Лайза в блога, ама понеже е издавана в сборник, съм я писала при сборниците, но не съм я отбелязала и при поредицата 33bba34fd1cf5533be6a86c581793d98.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Имам нужда от малко помощ. Стр. 93 на Опасно красив - Сандра Браун, скана се е размазал, а ми се иска да я довърша коректно, а не да налучквам.

Мерси предварително.

Огромни благодарности за книжката, Ели. :):rolleyes:

Момичета днес минах покрай една сергия с книги и имаше две от нашите - Лайза Бингъм - Райският поток и Катрин Харт - Изкушение. Книжките бяха в много добро състояние и само два лева, но бързах да заведа малкия до болницата, а поради жегата не можах да се върна, но знам, че човека е там до 6. Та ако някой може да ми даде инфо, благодаря предварително.

Огромни благодарности за книжката, Ели. :):rolleyes:

Момичета днес минах покрай една сергия с книги и имаше две от нашите - Лайза Бингъм - Райският поток и Катрин Харт - Изкушение. Книжките бяха в много добро състояние и само два лева, но бързах да заведа малкия до болницата, а поради жегата не можах да се върна, но знам, че човека е там до 6. Та ако някой може да ми даде инфо, благодаря предварително.

За Изкушение съм с две ръце "За", взимай я, хич не му мисли. За Райския поток имаше доста противоречиви мнения, доколкото си спомням, но за мен става. Ако искаш, рискувай за нея, все пак за 2 лева...

За Изкушение съм с две ръце "За", взимай я, хич не му мисли. За Райския поток имаше доста противоречиви мнения, доколкото си спомням, но за мен става. Ако искаш, рискувай за нея, все пак за 2 лева...

Благодаря, Гане. То не се знае дали ще са останали, но няма как да разкарвам малкия насам, натам в тая жега.

Първо огромни благодарности за книжката! malagaeli страхотна си, адмирации за желанието ти и трудолюбивостта ти.

Мила "Райският поток" - преспокойно може да я пропуснеш, това е най-лошото ми четиво и съвсем наскоро се отървах от него с чиста съвест! Коминтирала съм я по-обстойно и ще самоцитирам:

"И да споделя една от малкото гадории които имах "късмета" да прочета: "Райският поток" на Лайза Бингам, от поредицата на Хермес "Пламъкът и розата", номер 5. Накратко защо не ми хареса - главната е дъщеря на заможно семейство, банкери, доста заухава. И се появява един льольо, жаден за парички, съблазни я главната, направи й бебе, а тя влюбена - загубена си се радва, докато не го хвана на калъп с една фльорца. Набързо й рухнаха мечтите за любов и такива работи...ама позабременяло момичето, трябва да я женят. Намери се някаква позната и я прати на другия край на света да се ожени за племенника й. И замина главната за пущиняка, за да се жени за главния, който беше нещо средно между Тарзан и прасе, с три дъщери - абсолютни диванета. Ожениха се, главния толкоз я хареса главната, че щом останаха сами й се метна, ама беше толкоз възбуден, че нито разбра че не е девствена, камо ли бременна. И така главната заживя с новото си семейство, доста трудно свикна, все пак си беше префърцунена госпожица, децата я тормозиха (това можеше да е забавна част, ама не й се беше получило на авторката). Като почна да личи, че е бременна главния си помисли че детето е от него. Роди се момченце и той беше много щастлив, че най-накрая има син.

В периода на бременността се влюбиха главните, ама ми бяха доста суховати отношенията. И сега започва "интересната" част. Появи се гадняра дето забремени главната, искаше чрез детето да се опита да докопа пари, опита се да я насили, ама падна по една стълба и пукна. Тука главния пак не се зачуди какво става. След това като хвана една зима, и всичко живо започна да се тръшка от шарка, деца, възрастни... През това време на главния му светна че синът му се е родил малко раничко и се усети, че не е негов. Изпокараха се с главната - много грозна история, и през времето докато си бяха сърдити бебето се разболя от шарка и почина! Беше просто ужасно... Беше таква зима, че дори не можаха да го погребат, ами го пуснаха в някакъв кладенец. Главната не можеше да го преживее и напусна главния, а когато си тръгна, главния се усети че я обича все още, тръгна след нея и се сдобриха - това е. Никакъв свестен диалог, много противни герои, много подтискаща обстановка - изобщо оценка лош едно!"

Огромни благодарности за книжката, Ели. :) :)

Олее,направо я грабвай "Изкушени" това ми е най-сладката комарджийска книга.

Аманда и Грант са уникална комбинация.

И ако не ти хареса, веднага ще те отърва от нея ,ама на момента:)

Тихи, Галето ми даде книжката и дори в момента я сканирам, но тъй като е доста дебеличка, ще ми отнеме сигурно и утрешния ден. Така че до понеделник съм я пуснала във Фанагория.

Хич и не се притеснявай, не гоним срокове. ;)

Огроооомни благодарности към Eли (malagaeli) за превода на тази толкова чакана от мен книга (Then Came You), ех, само да ми свърши сесията...

А третата от поредицата, която всъщност е новелка от 37 страници (пдф формат) я прехвърлих набързо снощи, тъй де, метнах едно подробно око и ми се стори забавна. За щерката на Сара и Дерек е. И тя чешит като родителите си - математичка и с интерес към науките. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.