Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Извадка от началото на книгата:

"Бележка на автора

Предишните ми романи, в които става дума за телепортиране, «Джъмпър» и «Рефлекс», залегнаха в основата на филма «Телепорт», заснет от студиата «Ню Риджънс» и «Фокс», и той ще бъде разпространен в началото на 2008 г. Подобно на повечето книги, създадени въз основа на филми, сюжетните събития и обстоятелства са адаптирани."

Т.е. книгата е правена по филма, а не обратното :)

P.S. Вече я метнах за редакция :baby:

Хеси ме е отменила в отговора, но все пак книгата е излязла година преди филма, така че не е писана по него. Филмът се базира на първите две книги, а тази е просто продължение на поредицата.

Малко недалновидно от страна на "Бард" от трилогия да издадат последната книга, особено след като тя има най-малко общо с кино лентата. Но предполагам, имали са причина хората.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за отговорите момичета, а също и за книжката, която влиза в списъка за четене :P

Момичета,знам че не е точно по нашата част,но имам всички книги на Чайлд.Мисля,че си струват и ако искате мога да дам за снакинаране онези които още не сме опаткали. Слава,ако има интерес май ще се видим скоро :):clap::eek::P

Момичета,знам че не е точно по нашата част,но имам всички книги на Чайлд.Мисля,че си струват и ако искате мога да дам за снакинаране онези които още не сме опаткали. Слава,ако има интерес май ще се видим скоро :):clap::eek::P

Чайълд е любим автор и аз имам всичко и от известно време тихчо ги е подкарала. Само една ми искаше дето и аз издирвам на кой съм я дала та ако имаш сичко можеш нея да дадеш на слава. И да облекчите пак тихи с останалото. С две думи трябва се разберете двете да не стане дублаж.

Всички са сканирани и редактирани, освен "Сметки за разчистване", която Сънчо е дала на някой за четене и не са й я върнали още, та да я сканирам. Така че може нея да дадеш на Слава, по-бързо ще стане така, а аз ще изчакам редакцията и ще пусна торент с цялата поредица. Е, почти цялата, защото "61 часа" също не е сканирана, но тя току излезе на пазара. :D

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Всички са сканирани и редактирани, освен "Сметки за разчистване", която Сънчо е дала на някой за четене и не са й я върнали още, та да я сканирам. Така че може нея да дадеш на Слава, по-бързо ще стане така, а аз ще изчакам редакцията и ще пусна торент с цялата поредица. Е, почти цялата, защото "61 часа" също не е сканирана, но тя току излезе на пазара. :)

О.К.ще се намерим със Слава

Днешния отчет:

Земен ангел

Езерото на мечтитe

.......

Рапорт даден! grin.gif

Рапорт приет!

Ели, страшна си момиче!

Гале, май в скоро време пак ще си направим една хубава срещичка в "Крамера" :)

Благодаря много за книжките! "Ще превзема Манхатън" е една от любимите ми книги , отново ще си я препрочета :::::baby:))))

благодаря за книжките :clap: ,както си ги почнала скоро няма да остане за сканиране :) :)

момичета искам да питам за една книжка на Линда Хауърд "Остани при мен" това е прословутата книжка,за която преди време питах но никой не се сети за името или автора,а сега съвсем случайно ми попадна резюмето и направих връзката дали някой я няма тази книжка и има ли голямото желание да я сканира ;) предварително благодаря

благодаря за книжките :clap: ,както си ги почнала скоро няма да остане за сканиране :):speak:

момичета искам да питам за една книжка на Линда Хауърд "Остани при мен" това е прословутата книжка,за която преди време питах но никой не се сети за името или автора,а сега съвсем случайно ми попадна резюмето и направих връзката дали някой я няма тази книжка и има ли голямото желание да я сканира ;) предварително благодаря

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6465

Рапорт приет!

Ели, страшна си момиче!

Гале, май в скоро време пак ще си направим една хубава срещичка в "Крамера" :yanim:

Да не забравите и мен да включите :speak:

Ели,невероятна си и явно не познаваш думичката "умора",както и скенера ти ;)

Благодаря за поредната ударна доза,книжки :wors:kiss.gif

• Автор

Ели, скенера ти няма ли намерение да си взема годишен отпуск? ;)

От известно време поизостанах със сканирането и редактирането, но скоро ще имам възможност. Нали се изискваше на всеки седем книжки да се качват по една с друга тематика. Попаднах на една поредица издавана с вестник от сорта на "Лечебната сила на меда","Лекуване с маточно пчелно млечице", "Кремълската диета" и "44 уникални рецепти за домашно производство на ракия". Понеже книжките са малки и мога да ги обработя лесно. Ако стават да ги пусна, ако ли не да не се занимавам.

Момичета страхотни сте толкова много книги качвате, че чак не смогвам да чета.

Лек ден на всички!

Дами,преди време питах и да питам пак-

Някой случайно да има "От любов" на Линда Хауърд?

Тя е преди "Почти завинаги"/резюмето Женевиев го е написала в блога на Ганито/

Още от както прочетох "Почти завинаги" ме гложди любопитство,

та ще бъда вери-вери хапи :clap: ако някоя я изнамери и качи :clap:

Леле хора от толкова отдавна не съм писала че се извинявам много, но ми се счупи компютара и се разправях с гаранци и т.н.,но това вече не е от значение радвам се че пак съм тук тия дни ще наваксам с новините във форума и ще споделя и моето мнение ;) ;) ;)

Извинете,незнам дали е важно,но открих едно разминаване във темата "Линкове към любовни роман".Става дума за "Дни на промени" на Нора Робъртс,тя е в поредица със "Водопад в пустинята",а поредицата е "Loving Jack".Забелязах,че "Дни на промени" е зачислена към самостоятелните книги на Нора,а не към поредицата.В поредицата е

Аз да се похваля с новите си придобивки

"Черната роза" 1 и 2 на Кристина Скай,"Наследницата Лорел" на Лий Бристъл,"Любов извън закона" на Сюзън Джонсън, "Съни" на Андреа Парнел и "Старлет" на Мери Мартин.

Видях една сергия със стари книги до Борисовата градина и не можах да издържа :) Обаче останаха там още поне 6-7 книги,които нямам и само за тях мисля :)

Аз да се похваля с новите си придобивки

"Черната роза" 1 и 2 на Кристина Скай,"Наследницата Лорел" на Лий Бристъл,"Любов извън закона" на Сюзън Джонсън, "Съни" на Андреа Парнел и "Старлет" на Мери Мартин.

Видях една сергия със стари книги до Борисовата градина и не можах да издържа :) Обаче останаха там още поне 6-7 книги,които нямам и само за тях мисля :)

Честито находки!

"Любов извън закона" ми е любимата на Джонсън, от малкото нейни, които съм чела. Много сладурско книжле. :)

Я вижте какво получих:

Здравейте,

"Компаньонката" ще излезе в края на юни месец.

Поздрави от Плеяда!

Dimitar Stoyanov - Dimo

Publisher

Pleiad Publishers

Tel.: +359 2 9801463

E-mail: [email protected]

www.pleiadbooks.com

Остана и да е вярно!

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.