Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Да беше само в замунда...

Аз мога да ви посоча още поне 17 тракера, в които качват от нашите книги. Само че, това което видях, не са скановете, а редакциите и коментар, че ги качва някой от нас. Няма как да контролираме качването и разпространяването. Но действително коректното отношение към труда на всички ни изисква поне да се споменава източника. Но и това няма как да контролираме. Остава ни да вдигнем рамене безпомощно и да си знаем, че ние сме първоизточника, /което ще си го знаем само ние/.

Не се ядосвай Ели, разпространението няма да можеш да го спреш пък и това означава интерес и книжките да достигнат до повече читатели, просто трябва да се примирим.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Не се ядосвай Ели, разпространението няма да можеш да го спреш пък и това означава интерес и книжките да достигнат до повече читатели, просто трябва да се примирим.

За разпространението знам, че няма как да се контролира и едва ли някой въобще може да го направи. Не се й ядосвам, а именно това, което ни предлагаш - примирила съм се. Все пак помислете за другото нещо - обединението. Ако трябва да направя искрено изказване, то аз наистина се радвам, че повече хора ще се възползват от труда ни и ще четат книгите ни. Това, което се губи тук е двустранността. Замунда е голям тракер и потребителите там не минават през калдата /подфорум любовни романи/ за да си дръпнат някоя книжка. А ако минаваха? Представяте ли си колко нови фенове, последователи и приятели можехме да съберем. За това изразих съжаление, че няма посочен първоизточника. Те се облагодетелстват от труда на всички любовчийки тук, а ние... ние си работим за нас, нови попълнения от там не можем да очакваме, тъй като те не знаят къде е ключът.

Дами,случайно на някой да му се намират на Айрис Йохансен-"Не вярвай на никого" и "Убийствени сънища"?

Много ми се ще да ги прочета и ще съм много благодарна,ако някой ги има и ги качи.

За разпространението знам, че няма как да се контролира и едва ли някой въобще може да го направи. Не се й ядосвам, а именно това, което ни предлагаш - примирила съм се. Все пак помислете за другото нещо - обединението. Ако трябва да направя искрено изказване, то аз наистина се радвам, че повече хора ще се възползват от труда ни и ще четат книгите ни. Това, което се губи тук е двустранността. Замунда е голям тракер и потребителите там не минават през калдата /подфорум любовни романи/ за да си дръпнат някоя книжка. А ако минаваха? Представяте ли си колко нови фенове, последователи и приятели можехме да съберем. За това изразих съжаление, че няма посочен първоизточника. Те се облагодетелстват от труда на всички любовчийки тук, а ние... ние си работим за нас, нови попълнения от там не можем да очакваме, тъй като те не знаят къде е ключът.

Първото за което се сещам е да пускаме коментари към торентите за първоизточника и то масово към всяка книжка коята видим, другото е да се слагат в самите книжки някакви маркери, че са сканирани и обработени тук.

Първото за което се сещам е да пускаме коментари към торентите за първоизточника и то масово към всяка книжка коята видим, другото е да се слагат в самите книжки някакви маркери, че са сканирани и обработени тук.

ами според мен от това само ни сложат по един бан и толкова,освен разбира се ако не са либерални и коректни

Момичета,четох писанията ви и то не като потребител,а от позицията на човек,който се занимава с такава материя!

Странно ми е само защо толкова бързо някои решават да емигрират и сами си създават проблеми,че и на останалите след тях?Все си мисля,че първоизточника,никой и няма как да открадне,едва ли би спал спокойно този,който се е възползвал от чужд труд,но пък си е мое мнение...

Мен зарибихте с тази литература,а сега с извинение-чета по-горе неясноти къде и какво да търся

Момичета,четох писанията ви и то не като потребител,а от позицията на човек,който се занимава с такава материя!

Странно ми е само защо толкова бързо някои решават да емигрират и сами си създават проблеми,че и на останалите след тях?Все си мисля,че първоизточника,никой и няма как да открадне,едва ли би спал спокойно този,който се е възползвал от чужд труд,но пък си е мое мнение...

Мен зарибихте с тази литература,а сега с извинение-чета по-горе неясноти къде и какво да търся

Спи спокойно, никой не е тръгнал да се мести. Когато нещо не е ясно, по-добре е да попрочетеш и да се ориентираш, вместо да си правиш прибързани заключения и да се изказваш неподготвена. Всички знаем къде е първоизточника. Просто няколко души изразиха разочарование, че той не е посочен в торентите, които са качени в други тракери /като Замунда/ - а първоизточника за романите е форуми Калдата>>Любовни романи. И междувременно торентите са редактирани и е сложен линк към форума, така че вече няма от какво да се оплакваме. Има я обратната връзка, което е чудесно - форумът ни ще расте.Никой не може да спре разпространението в другите тракери. Торентите, веднъж качени, са като вятъра - духне ли, не можеш да го спреш, не е дупка, която можеш да запушиш.

Edit: В бързината да отговоря на някои хора и да ги "успокоя", че не съм тръгнала да местя форума в Замунда, забравих да ви кажа - започнах да сканирам поредицата "Училище за вампири" на П. С. Каст и Кристин Каст. Заповядайте първата книжка "Белязана"

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6420

Редактирано от NELG (преглед на промените)

много се извинявам може би за тъпия въпрос, но как го правите това харесвате си някое мнение то излиза може би го маркирате, но какво натискате и отдолу вашите думи, как го вмъквате това? Например аз попитах за любимия ви съвременен роман и вие след моите думи казвате, но отгоре са моите думи, дано някои разбра, но не зная как по друг начин да го обясня и къде на друго място да попитам

много се извинявам може би за тъпия въпрос, но как го правите това харесвате си някое мнение то излиза може би го маркирате, но какво натискате и отдолу вашите думи, как го вмъквате това? Например аз попитах за любимия ви съвременен роман и вие след моите думи казвате, но отгоре са моите думи, дано някои разбра, но не зная как по друг начин да го обясня и къде на друго място да попитам

Има два начина, единият е да натиснеш бутона "Отговор", който е в долния десен ъгъл на съответното мнение и ще те пренасочи към страницата за публикуване на мнение със заредения цитат, а ако искаш да цитираш повече от едно мнение натискаш бутона "Цитирай", който е до "Отговор", на тези мнения, който искаш и после натискаш "Нов Отговор". :popcorn2:

Май малко объркано го написах...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета днес се сдобих с две нови книжки - Красавицата и звяра на Хана Хауъл и Докосни любовта на Каси Едуардс!

Много съм щастлива, защото отдавна не бях попадала на книжки които нямам......та да ви попитам, който може да ми каже по няколко думи за тях, хубави ли са и дали си струват....Благодаря предварително!

Момичета днес се сдобих с две нови книжки - Красавицата и звяра на Хана Хауъл и Докосни любовта на Каси Едуардс!

Много съм щастлива, защото отдавна не бях попадала на книжки които нямам......та да ви попитам, който може да ми каже по няколко думи за тях, хубави ли са и дали си струват....Благодаря предварително!

Момиче,как само питаш!"Красавицата и звяра" е супер,аз проглуших ушите на всички/не помня кога/ в 2-3 теми се изказвах за нея.

Не знам,но през годините 4-5 книги са ми легнали на сърце/не винаги има логично обяснение,защо/ и едната е тази.Дано,дано и на теб ти допадне.

Има два начина, единият е да натиснеш бутона "Отговор", който е в долния десен ъгъл на съответното мнение и ще те пренасочи към страницата за публикуване на мнение със заредения цитат, а ако искаш да цитираш повече от едно мнение натискаш бутона "Цитирай", който е до "Отговор", на тези мнения, който искаш и после натискаш "Нов Отговор". :yanim:

Май малко объркано го написах...

БЛАГОДАРЯ

Момиче,как само питаш!"Красавицата и звяра" е супер,аз проглуших ушите на всички/не помня кога/ в 2-3 теми се изказвах за нея.

Не знам,но през годините 4-5 книги са ми легнали на сърце/не винаги има логично обяснение,защо/ и едната е тази.Дано,дано и на теб ти допадне.

Тази книжка ме плени толкова че я четох на пдф и я изпринтих после така че подкрепям с три ръце избора.

Благодаря момичета!

Значи няма какво да се чудя......направо ще я почвам!!!!

Значи няма какво да се чудя......направо ще я почвам!!!!

И аз...то след такива коментари какво друго му остава на човек.00c93ce025e76352cad11ed2456d1310.gif

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Мерси за книжките, Жане, тази последната е супер сладурска и много й се зарадвах, защото съм я чела, но й липсваха първите няколко страници.

Благодаря за новите книжки,момичета :biggrin:

Мерси за книжките, Жане, тази последната е супер сладурска и много й се зарадвах, защото съм я чела, но й липсваха първите няколко страници.

много се радвам и двете книжки са супер

Спи спокойно, никой не е тръгнал да се мести. Когато нещо не е ясно, по-добре е да попрочетеш и да се ориентираш, вместо да си правиш прибързани заключения и да се изказваш неподготвена. Всички знаем къде е първоизточника. Просто няколко души изразиха разочарование, че той не е посочен в торентите, които са качени в други тракери /като Замунда/ - а първоизточника за романите е форуми Калдата>>Любовни романи.

Аз си спя спокойно,благодаря за изчерпателният отговор!

Момичета, огромни благодарности за безусловното ви отдаване на каузата на "любовчийките", без да пестите сили и труд, като не забравяме безвъзмездното отдаване на личните ви библиотеки. Вие сте главните "виновнички" за нашето щастие :rolleyes: . И само искам да вметна, че който има желание и интерес и търси книгите, които обича...то няма начин как да не попадне тук. Лично аз съм тук бидейки по дирите на въпроса има ли и колко са другите книги в поредица с Отровни думи и Покорителя (и попаднах на приятна изненада)...и оттогава така и не си тръгнах ;)

Момичета, огромни благодарности за безусловното ви отдаване на каузата на "любовчийките", без да пестите сили и труд, като не забравяме безвъзмездното отдаване на личните ви библиотеки. Вие сте главните "виновнички" за нашето щастие ;) . И само искам да вметна, че който има желание и интерес и търси книгите, които обича...то няма начин как да не попадне тук. Лично аз съм тук бидейки по дирите на въпроса има ли и колко са другите книги в поредица с Отровни думи и Покорителя (и попаднах на приятна изненада)...и оттогава така и не си тръгнах ;)

'BlackRose', не съм от екипа момичета, които полагат неимоверни усилия, за да обогатяват все повече и повече "библиотеката" тук.

Надявам се, всяка една от нас да мисли по начина, по който мислиш ти и да отдава дължимото на тези всеотдайни пчелички!

Поклон, момичета! :wors::rolleyes:

Момичета ще ви помоля за мнение за няколко книжки, които си взех днес:

Необмислена постъпкаПатриша Райс

"Аристократът" - Катрин Каултър - за тази май някой беше споменавал нещо хубаво, но споменът ми е много блед...

"Девицата и звярът" - Вероника Хол

Благодаря предварително!

П.С. Благодаря на всички за новите книжки! cace2fcaf42af7a43be85edba6b6b966.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.