Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Оф аз във .lit не мога да го отворя. А исках да е текстов за да мога да регулирам големината на буквите и шрифта, та да си го направя както ми е удобно като я чета.

Ине, пиши ми по скайп, имам програма, която конвертира от .lit в желан формат, така че ей сега ще ти я прекарам книгата през нея и ще ти я пратя като .doc :yanim:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Мерси Тихи kiss.gif Гане тогава ще ми я пратиш ли по скайпа?

http://www.demonoid.com/files/details/2197055/21009290/

Ине, тук резюмето е доста по-дългичко.

Мерси любов, много мерси kiss.gif

Открих това в страницата на Хермес...ще издават новата четирилогия на Нора Робъртс...утре съм в книжарницата :blink:

Заглавие

Видение в бяло

Автор

Робъртс, Нора

Националност

американска

Обем

368 стр.

Подвързия

мека

Цветност

черно-бяла

ISBN

978–954–26–0881–3

Интернет цена

10.15 лв.

Корична цена

11.95 лв.

Вие печелите

1.80 лв.

Забележки

Откъс от Книгата

Анотация

Първа книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Паркър, Мак, Ема и Лоръл създават преуспяващата сватбена агенция „Обети”, която се стреми да организира за клиентите си сватбата на мечтите им. С внимание и прецизност четирите приятелки наистина превръщат сватбеното тържество в незабравимо преживяване за младоженците и техните гости.

Специализирала сватбена фотография, Мак запечатва на лента най-щастливите моменти на влюбените двойки, но самата тя не вярва в любовта. Докато не среща случайно свой съученик от гимназията. Сдържаният интелектуалец Картър не е нейният тип мъж, но темпераментната Мак е заинтригувана от него. Флиртът им е на път да прерасне в сериозна връзка, но червенокосата бунтарка изпитва страх от обвързване. Разкъсвана от вътрешни съмнения, тя се опитва да си отговори на въпроса дали Картър е любовта на живота й. Ще успее ли Мак да се пребори със страховете си?

Открих това в страницата на Хермес...ще издават новата четирилогия на Нора Робъртс...утре съм в книжарницата :blink:

Благодаря мила,момичетата подадоха преди време това инфо,но е хубаво още някой да се включва.

Момичета, чела ли е някоя от вас книга на Бевърли Бартън. Гледам, че има издадени няколко книги, резюметата са доста интересни. Ако имате впечатления, може ли да ги споделите.

Здравей,

чела съм книжките на Бевърли Бартън , тези който са издадени у нас.

1."Последно видение"

2."Изстрадана обич"

3."Любов с непознат" /има коственна връзка между тях/

Книжките са с криминален елемент и много романтични , в никакъв случай няма да съжеляваш

4."Грехове от миналото" е криминален роман разделен на три части.Става дума за престъпление извършено преди 15 год. , а връзката са три приятелки /до колкото помня, може и да бъркам sad.gif /Също е много романтични моменти.

Има още две книжки излизали у нас "Любов и Омраза" и "Белези по сърцето" и двете изглеждат много интересни , но за съжаление не мога да ги открия .

Надявам се да съм ти помогнала :biggrin:

Здравей,

чела съм книжките на Бевърли Бартън , тези който са издадени у нас.

1."Последно видение"

2."Изстрадана обич"

3."Любов с непознат" /има коственна връзка между тях/

Книжките са с криминален елемент и много романтични , в никакъв случай няма да съжеляваш

4."Грехове от миналото" е криминален роман разделен на три части.Става дума за престъпление извършено преди 15 год. , а връзката са три приятелки /до колкото помня, може и да бъркам sad.gif /Също е много романтични моменти.

Има още две книжки излизали у нас "Любов и Омраза" и "Белези по сърцето" и двете изглеждат много интересни , но за съжаление не мога да ги открия .

Надявам се да съм ти помогнала :speak:

Оу "Последно видение" и "Изстрадана обич" са уникално, много яки и нтересна. Гадното е, че са първа и трета книга, а втората не е издадена у нас sad.gif

Ralna, BellaBass, благодаря ви. Ще поръчам на сина ми да купи каквото намери от тази авторка, че кой знае до септември какво ще остане.

Онзи ден прочетах "Тиха клопка" на Нора Робъртс. Книгата е качена отдана, никъде не видях някой да е писал нещо по въпроса, но липсват страници 362 и 363.

Онзи ден прочетах "Тиха клопка" на Нора Робъртс. Книгата е качена отдана, никъде не видях някой да е писал нещо по въпроса, но липсват страници 362 и 363.

Ще оправя нещата ,само зверчето да се кротн,че...

Момичета току що напарвих много добър пазар на Славейков, но за някои от книжките нищо не знам...та ако някой е чел, нека сподели едно мнение:

"Далечна звезда" - Ан Ейвъри

"Необичайно предложение" Бети Нийлс - арлекин романс

"Шантал, любимата лъжкиня" - Мари Кордоние

"Магията" - Робин Лии Хатчер

Благодаря предварително!

Момичета я кажете от книгите на Джудит Макнот "Двойна радост" и "Спомни си кога", коя е първа и коя втора, ама не по издаване, а по хронология в самата книга.

Пете от тея дето си написала съм чела само две: "Шантал, любимата лъжкиня" на Мари Кордоние много ми харесва, разказва се за две сестри близначки, от които едната е от дамите на кралицата, но тя се е влюбила и иска тайно да се ожени за любимия си без в двора или в семейството някой да разбере, затова сестра й се представя за нея. И от там идва големия карамбол, много забавни случки и среща с главния, където се влюбват един в друг. "Магията" на Робин Лии Хатчер беше хубава, не я помня с подробности но главния искаше да отмъсти на един мъж и затова отвлече плененницата му, която пътуваше за да се ожени за мъж който не обича, И двамцата на кораба му се люкат влюбват и т.н. Общо взето пиратска историйка. :rolleyes:

Пете от тея дето си написала съм чела само две: "Шантал, любимата лъжкиня" на Мари Кордоние много ми харесва, разказва се за две сестри близначки, от които едната е от дамите на кралицата, но тя се е влюбила и иска тайно да се ожени за любимия си без в двора или в семейството някой да разбере, затова сестра й се представя за нея. И от там идва големия карамбол, много забавни случки и среща с главния, където се влюбват един в друг. "Магията" на Робин Лии Хатчер беше хубава, не я помня с подробности но главния искаше да отмъсти на един мъж и затова отвлече плененницата му, която пътуваше за да се ожени за мъж който не обича, И двамцата на кораба му се люкат влюбват и т.н. Общо взето пиратска историйка. :wors:

Благодаря за отговора Инче!805bbedbe706ce3245b75420cee0a2a7.gif

Момичета я кажете от книгите на Джудит Макнот "Двойна радост" и "Спомни си кога", коя е първа и коя втора, ама не по издаване, а по хронология в самата книга.

Първо е Двойна радост- за Кори, а втората е за Даяна- Спомни си кога.

Първо е Двойна радост- за Кори, а втората е за Даяна- Спомни си кога.

а Двойна радост сканирана ли е, е търся,ама не мога да я намеря и остава да предположа, че не е

иначе спомни си кога е много готина книга

а Двойна радост сканирана ли е, е търся,ама не мога да я намеря и остава да предположа, че не е

иначе спомни си кога е много готина книга

Двойна радост е новела в сборника "Вълшебства", в който са поместени освен самата новела "Вълшебства" за Никълaс Дьовил още три новели:"От любопитство" - Джуд Девъру, "Двойна радост" - Джудит Макнот, "Клопка за двама" - Джуд Девъру.:)

От линка по-долу можеш да изтеглиш и целия сборник "Вълшебства" :

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=264

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета току що напарвих много добър пазар на Славейков, но за някои от книжките нищо не знам...та ако някой е чел, нека сподели едно мнение:

"Далечна звезда" - Ан Ейвъри

"Необичайно предложение" Бети Нийлс - арлекин романс

"Шантал, любимата лъжкиня" - Мари Кордоние

"Магията" - Робин Лии Хатчер

Благодаря предварително!

Пете от книгите съм чела само 'Магията' и тя е сред любимите ми книги.Написала съм по подробен коментар в темата "Пирати и морски приключения.Ето линк към него http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=141282&st=15

Момичета, не знам в коя тема да си отнеса въпросчето за това пиша тук. Искам да ви питам знаете ли с каква програма мога да променя pdf файлове в txt. или поне в doc :) . Защото придобих ужасният навик да си чета книги на телефона и като пътувам насам, натам и ми е най-удобно. Качих си Adobe Reader на телефона, но изобщо не е удобно и за това ми трябват текстови файлове. Ако някой може да ми помогне ще съм страшно щастлива и неизказуемо благодарна kiss.gif

Момичета, не знам в коя тема да си отнеса въпросчето за това пиша тук. Искам да ви питам знаете ли с каква програма мога да променя pdf файлове в txt. или поне в doc :) . Защото придобих ужасният навик да си чета книги на телефона и като пътувам насам, натам и ми е най-удобно. Качих си Adobe Reader на телефона, но изобщо не е удобно и за това ми трябват текстови файлове. Ако някой може да ми помогне ще съм страшно щастлива и неизказуемо благодарна kiss.gif

Pdf се конвертира в текст с Аbby fine reader, но получения файл обикновено се нуждае от редакция, качеството му зависи от качеството на скана, ако е добър, долу горе ще става за четене.

Имам въпрос. Имат ли някаква последователност "Бегълката","Бунтарката","Заложницата" и "Предателката" на Хедър Греъм? Каква е връзката между тях? Погледнах,че името Макензи се среща. Чудя се с коя да започна.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Имам въпрос. Имат ли някаква последователност "Бегълката","Бунтарката","Заложницата" и "Предателката" на Хедър Греъм? Каква е връзката между тях? Погледнах,че името Макензи се среща. Чудя се с коя да започна.

Мога да кажа последователността, но за връзките между книгите друг ще трябва да помага, защото не съм чела поредицата. Та ето как са наредени:

1. "Бегълката"

2. "Заложницата"

3. "Бунтарката"

4. "Предателката"

5. "Glory" /непреведена/

6. "Триумф"

Мога да кажа последователността, но за връзките между книгите друг ще трябва да помага, защото не съм чела поредицата. Та ето как са наредени:

1. "Бегълката"

2. "Заложницата"

3. "Бунтарката"

4. "Предателката"

5. "Glory" /непреведена/

6. "Триумф"

Мерси. Смятам да ги подхвана скоро,дано да е интересно и да съм в подходящо настроение :)

Преди време бях започнала да пиша след заглавието връзките между книгите (на тези, които знам), но не знам защо не продължих. huh.gif Но точно на тази поредица съм я писала в блога тук whistling.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.