Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Някой би ли я качил на торент, изглежда ми интересна :)

Благодаря ви на всички за усилията!

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за страхотните книжки, момичета :) Леле, изчезнали са ми емотиконките...

Страшно много благодаря за качената книжка!(:

За нищо, stasungera. Щастлива съм, че с Ивето ( книжката е нейна) ви зарадвахме.

Благодаря за страхотните книжки, момичета :) Леле, изчезнали са ми емотиконките...

За емотиконките погледни последния ми коментар в темата "Проблеми при сканиране/заснимане и други" ;) Би трябвало да е от полза.

За нищо, stasungera. Щастлива съм, че с Ивето ( книжката е нейна) ви зарадвахме.

Вярвай ми, Слава, само да приключа с контролните тази седмица и сядам да я прочета. Просто нямам никакво търпение да разбера какво става по-нататък.(:

За емотиконките погледни последния ми коментар в темата "Проблеми при сканиране/заснимане и други" ;) Би трябвало да е от полза.

Благодаря много, Тихи :):yanim:

Здравейте,незнам дали има друга такава тема, за това пиша тук. Някой знае ли има ли има ли филм по поне един от историческите любовни романи? Гледах един по книгата на Нора Робъртс, но той е съвременен. Много ми е чудно как може да няма поне един филм по тези хубави романи!?!?

благодаря за новокачените книжки :baby: а тази книга Брегът на тъмната вода някой чел ли еуможе ли да каже дали е интересна,защото съм резервирана към точно тези книжки на Нора ;)

благодаря за новокачените книжки :clap: а тази книга Брегът на тъмната вода някой чел ли еуможе ли да каже дали е интересна,защото съм резервирана към точно тези книжки на Нора :cool:

Тази книга на Нора Робъртс беше първата която си купих и прочетох и оттогава съм голям фен Нора Робъртс. На мен лично няма нейна книга която да не ми е харесала.

Здравейте,незнам дали има друга такава тема, за това пиша тук. Някой знае ли има ли има ли филм по поне един от историческите любовни романи? Гледах един по книгата на Нора Робъртс, но той е съвременен. Много ми е чудно как може да няма поне един филм по тези хубави романи!?!?

Тук можеш да видиш какви още сме обсъждали по темата за филмираните книги:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=123600&st=0

Единственият филмиран роман, от жанра на историческите, любовни за който се сещам е на Джули Гарууд. Книгата "For the Roses" не е преведена на български и е първа от серията Claybornes' Brides...ето го и самия филм:

http://www.imdb.com/title/tt0117515/

Но да си кажа честно, на мен хич не ми хареса, но това си е личното ми мнение.

благодаря за новокачените книжки :clap: а тази книга Брегът на тъмната вода някой чел ли еуможе ли да каже дали е интересна,защото съм резервирана към точно тези книжки на Нора :cool:

Четах книгата преди 2-3 години и много ми хареса, въпреки че беше на руски (сега на бългаски ще ми хараса още повече). Но пък от друга страна аз харасвам точно такъв тип книги - любов + криминална загатка.

Тук можеш да видиш какви още сме обсъждали по темата за филмираните книги:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=123600&st=0

Единственият филмиран роман, от жанра на историческите, любовни за който се сещам е на Джули Гарууд. Книгата "For the Roses" не е преведена на български и е първа от серията Claybornes' Brides...ето го и самия филм:

http://www.imdb.com/title/tt0117515/

Но да си кажа честно, на мен хич не ми хареса, но това си е личното ми мнение.

пете таз филмирана екстра откъде мога я забърша?

пете таз филмирана екстра откъде мога я забърша?

Еми Съни, на мен Инчето ми го праща навремето, и не знам от къде го е сваляла, освен това Гането също го беше дърпала, ако може тях да попиташ, защото аз в чуждите тракери не мога да се оправя и да ти пратя линк :cool:

Ох момичета, малоя помогнете. Онзи ден си запазих на една сергийка една книжка на Джудит Макнот, ама няма да мога да си я взема и искам да изпратя една приятелка да ми я прибере, ама не й помня името. В резюмето пишеше, че главната е била зарязана от годеника си. После отишла на някакъв бал в Далас и там се запознава с главния. Той пък, дядо му го притиска да се ожени или няма да получи наследството си, затова двамата сключват "брак по сметка". Ако не се лъжа издателството беше Плеяда, а на корицата имаше една мадама с руса коса хваната на много сладурски кок. Помоагайте, как се казва книгата?

Ох момичета, малоя помогнете. Онзи ден си запазих на една сергийка една книжка на Джудит Макнот, ама няма да мога да си я взема и искам да изпратя една приятелка да ми я прибере, ама не й помня името. В резюмето пишеше, че главната е била зарязана от годеника си. После отишла на някакъв бал в Далас и там се запознава с главния. Той пък, дядо му го притиска да се ожени или няма да получи наследството си, затова двамата сключват "брак по сметка". Ако не се лъжа издателството беше Плеяда, а на корицата имаше една мадама с руса коса хваната на много сладурски кок. Помоагайте, как се казва книгата?

"Спомни си кога"-ама е книга втора.Първата е част от "Вълшебства" и се разказва за другата сестра.

Мисля ,че книжката е "Спомни си кога"- http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5785

Момичета, имам един проблем. Току що сканирах една книжка с цифров фотоапарат и се опитах да следвам съветите ви как да я превърна в pdf файл, но не успявам. Ако желае някоя да се справи с тази част, щото или аз не влизам в час, или блокирах напълно. Ще се радвам някой да помогне!

Има си цяла тема - Сканиране и заснемане. Чети там всичко е описано подробно.

Пък и няма начин да си "сканирала" с фотоапарат, затова обърни внимание на форматите повечко.

Мерси момичета, точно тя е :)

Момичета, имам един проблем. Току що сканирах една книжка с цифров фотоапарат и се опитах да следвам съветите ви как да я превърна в pdf файл, но не успявам. Ако желае някоя да се справи с тази част, щото или аз не влизам в час, или блокирах напълно. Ще се радвам някой да помогне!

Скъпа,трябва ти една програмка за сглобяване на jpg в пдф.Аз знам за две(вероятно има много повече)-Пдф редирект и Нитро пдф-Nitro PDF Professional v5.5.0.16

Като я инсталираш отиди в папката със снимките и ги маркирай за принтиране.

Трябва само да избереш там където е името на принтера с ПДФ програмата,която си инсталирала.

Знам ,че звучи объркано,но свали си програмка,инсталирай я и се пробвай.Ако нещо не върви обади се ще ти пиша на лични а изчистим проблема.

[url=http://masters-tb.com/details.php?id=31492]

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.