Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Да, знам какво е чувството, направо камък ми падна от сърцето, като си върнах скайпа, защото имах абонати на които нямаше от къде да намеря пак скайповете ;) Но си го върнах пък и сега ми дойде на акъла да си прехвърля на втория скайп всички абонати, че да не са ми в една кошница всички яйца все пак. :biggrin:

O, абонатите не се губят, имаш си списък с тях на компа. В тракера съм обяснила как можеш да си ги извлечеш. А именно:

1. Start меню -> Run -> пишем в полето %appdata%

2. Отваря ви се нов прозорец -> папка Skype -> намирате и отваряте папката с наименованието на старото ви скайп име

3. Отваряте XML файла config и там ще откриете списък със скайповете на абонатите ви. Написани са в колона и имат следния вид:

<skype_ime>a70dbc74:2</skype_ime>

Както се вижда, трябва ви само "skype_ime"

Ако някой от абонатите има точка в ника си, например: skype.ime, в съответния списък ще изглежда така:

<skype.2Еime>a70dbc74:2</skype.2Еime>

Триете излишните два символа "" и сте готови.

Така ще извлечете нужната ви информация. ;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета пишете да Скайп, че не можете да влезете в акаунта си задължително от мейла с който сте го създали и си прилагате потребителското име, те ще ви върнат отговор да си подмените паролата и че най вероятно трето лице е влязло и е подменило паролата и мейла за контакт, но те оправят нещата и ви връщат скайпа към вашия мейл. Това след два дни мъки го разбрах си върнах скайпа.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Да, бе! Аз си мислех, че при мен е проблема, но явно навсякъде има реклами. Доста странно. Според мен е дразнещо, но щом така са решили, ще издържа малко още. После ще видим.

Ох, пак ми изчезнаха емотиконите. Отивам да ги оправя.

И аз си мислех,че проблема е само при мен.Някой може ли да обясни защо се получава така

И аз си мислех,че проблема е само при мен.Някой може ли да обясни защо се получава така

За рекламите може да обясни само кодера на калдата.

O, абонатите не се губят, имаш си списък с тях на компа. В тракера съм обяснила как можеш да си ги извлечеш. А именно:

1. Start меню -> Run -> пишем в полето %appdata%

2. Отваря ви се нов прозорец -> папка Skype -> намирате и отваряте папката с наименованието на старото ви скайп име

3. Отваряте XML файла config и там ще откриете списък със скайповете на абонатите ви. Написани са в колона и имат следния вид:

<skype_ime>a70dbc74:2</skype_ime>

Както се вижда, трябва ви само "skype_ime"

Ако някой от абонатите има точка в ника си, например: skype.ime, в съответния списък ще изглежда така:

<skype.2Еime>a70dbc74:2</skype.2Еime>

Триете излишните два символа "" и сте готови.

Така ще извлечете нужната ви информация. ;)

Благодаря, Тихи. Ще го пробвам :wors:

Момичета, трябва ми резюмето на Невестата от Шербрук на Катрин Кaултър. Моля, помагайте... 6b970442c32dd68f39dddc3cabdde41d.gif

Момичета, трябва ми резюмето на Невестата от Шербрук на Катрин Кaултър. Моля, помагайте... 6b970442c32dd68f39dddc3cabdde41d.gif

Гане,аз знам за тази анотация

http://chitanka.info/lib/text/10031

Гане,аз знам за тази анотация

http://chitanka.info/lib/text/10031

Това резюме не е за "Невестата от Шербрук", а за "Непознатата от Ямайка". Невестата няма резюме на български, поне изданието, което аз имам е без.

Това резюме не е за "Невестата от Шербрук", а за "Непознатата от Ямайка". Невестата няма резюме на български, поне изданието, което аз имам е без.

Ти кое имаш, с хубавата или смотаната корица? Ако няма и на двете, другия вариант е да се преведе английското:

Douglas Sherbrooke, Earl of Northcliffe, is a man besieged. He must have an heir. Thus, he must first provide himself with the requisite bride. Alexandra Chambers, youngest daughter of the Duke of Beresford, has loved Douglas Sherbrooke since she was fifteen. Unfortunately, it is her sister, the incomparable Melissande, he wishes to wed.

But life never ladles out what one expects, and Douglas finds himself wed to the wrong sister. If having an unwanted wife isn't enough, he is also plagued by The Virgin Bride, a ghost that is reputedly seen in the countess's bedchamber. Does the willowy phantom really appear to Douglas? Does she speak to him?

Ти кое имаш, с хубавата или смотаната корица? Ако няма и на двете, другия вариант е да се преведе английското:

Имам с хубавата. За другата Инка мисля, че я имаше, тя трябва да каже за нея.

Само дето това в читанката е грешно. Тосе отнася да непознатата от Ямайка, а не за невестата от Шербрук. Самата книга няма анотация, така че вариантът е да се преведе от друг език.

Имам с хубавата. За другата Инка мисля, че я имаше, тя трябва да каже за нея.

Ясно, ще се драпа от инглиш! sad2.gif

Гане, ако този превод ти върши работа, заповядай:

Дъглас Шербрук, граф Нортклиф, е мъж, обграден от внимание. Той трябва да има наследник. Ето защо първо е необходимо да си намери невеста. Александра Чеймбърс, най-младата дъщеря на херцог Бересфорд, обича Дъглас още от петнадесет годишна. За съжаление, той желае да се венчае за сестра й, несравнимата Мелизанда.

Но животът никога не протича точно според очакванията и Дъглас се оказва женен за грешната сестра. И освен, че се е сдобил с нежелана съпруга, той е тормозен от Девствената невеста, дух, известен с това, че се появява в покоите предназначени за графинята. Дали ефирното видение наистина се е явило на Дъглас? Нима тя му говори?

Провери имената обаче, че не съм чела книгата и не знам там точно как са преведени.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гане, ако този превод ти върши работа, заповядай...

10х 1382700e22e3a26ca4d2503ad9bfd475.gif

Ох, мале с тези ужасни реклами по средата обърках темите и съм писала вместо в тази - в топ10. Извинявам се.

Още един историчски любовен роман :nono:

Изгаряща светлина - Нан Райън

Мерси много Боби, имам едно въпросче - книгата е от "Пламъкът и розата", нали, ако да може ли да ми кажеш номерчето й :) Резюмето зглежда яко, ако ми кажеш и малко инфо за книжлето си златна!

Така и така стана въпрос за "Хермес", да попитам за книжка №40:

"40.Краят на дъгата - Патриша Грасо (violets in the snow)

Изабел Монтгомъри осиротява твърде рано и израства при своята зла и алчна мащеха. Джон Сейнт Джърмейн, млад, красив и богат, преживява лична тргедия, свързана със смъртта на съпругата си. Изабел тайно се надява да се сбъдне предсказанието за мрачния принц, който ще я спаси и дари с любов. Джон живее с горчивите си спомени и с клетвата, че няма да позволи отново да разбият сърцето му. По волята на съдбата пътищата на Изабел и Джон се пресичат. Нещо ще се случи. Нещо красиво и истинско..." - има ли я издадена от от някое друго издателство и за какво става дума в нея?

П.С. Сега открих номера на "Изгаряща светлина", то с ровене всичко става!

Мерси много Боби, имам едно въпросче - книгата е от "Пламъкът и розата", нали, ако да може ли да ми кажеш номерчето й :) Резюмето зглежда яко, ако ми кажеш и малко инфо за книжлето си златна!

Изабел Монтгомъри осиротява твърде рано и израства при своята зла и алчна мащеха. Джон Сейнт Джърмейн, млад, красив и богат, преживява лична тргедия, свързана със смъртта на съпругата си. Изабел тайно се надява да се сбъдне предсказанието за мрачния принц, който ще я спаси и дари с любов. Джон живее с горчивите си спомени и с клетвата, че няма да позволи отново да разбият сърцето му. По волята на съдбата пътищата на Изабел и Джон се пресичат. Нещо ще се случи. Нещо красиво и истинско..." - има ли я издадена от от някое друго издателство и за какво става дума в нея?

Пете,може да се бъркам,но мисля, че точно тази книжка беше на ирис,защото на Двореца мисля, че прочетох това резюме и беше една лилава,но мисля че беше друго името връзваше се с английското и имаше нещо за виолетки в заглавието

П.С. съжалявам за предното объркване с Невестата...

Пете, книжката е издавана и от Ирис, както спомена Жана, под заглавието "Теменужки в снега". Коментирахме я на последното кафе, ако се сещаш. ;)

Пете, книжката е издавана и от Ирис, както спомена Жана, под заглавието "Теменужки в снега". Коментирахме я на последното кафе, ако се сещаш. :lol6:

Жане, Тихи благодаря за отговорите ;)

А Тихи вие я коментирахте, доста ласкаво при това...но понеже споменахте че "Любимецът на кралицата" е дублиран, не се досетих...

Пък за "Краят на дъгата" - просто резюмето ми изглеждаше познато, добре че попитах и вече ще знам, че са двенки ;)

Момичета, чела ли е някоя от вас книга на Бевърли Бартън. Гледам, че има издадени няколко книги, резюметата са доста интересни. Ако имате впечатления, може ли да ги споделите.

Момичета, искам малко помощ, някой може ли да ми намери "In Scandal They Wed" на Sophie Jordan , в текстов формат. Досега й обработвах корицата и ми направи впечатление, резюмето беше мънинко го грабващо "За да се защити, тя се омъжва за непознат, но никога не е подозирала каква страст ще намери в обятията му", или нещо такова беше. И я искам да я прочета. Но никъде не я намерих

Момичета, искам малко помощ, някой може ли да ми намери "In Scandal They Wed" на Sophie Jordan , в текстов формат. Досега й обработвах корицата и ми направи впечатление, резюмето беше мънинко го грабващо "За да се защити, тя се омъжва за непознат, но никога не е подозирала каква страст ще намери в обятията му", или нещо такова беше. И я искам да я прочета. Но никъде не я намерих

Слънце, ако ти върши работа в .lit формат, свиркай d5b54d7a74a61b1c1e6d6830d7242167.gif

Оф аз във .lit не мога да го отворя. А исках да е текстов за да мога да регулирам големината на буквите и шрифта, та да си го направя както ми е удобно като я чета.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.