Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Аман от проверки!!!

п.п. Май само в тоалетната (засега) и на гробищата не те проверяват!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

случайни неща няма, казвал съм ти го, има само случайни хора
ти може да си го казвал, но това не означава че ти вярвам или че е вярно :P само като знам аз колко глупости мога да изговоря /напиша/ за един ден, като вчерашния :down:

за подписа на Бели си мисля

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

за подписа на Бели си мисля

...ако скорастта ти харесва, да ти звънна като почивам?:down:

В интерес на истината моята е извънредно висока, затова мнооого рядко излизам да пазарувам. В Метро ходя не повече от три пъти годишно, че иначе... не ми се мисли. Шопинга за мен не е терапия, а гаранция за банкрут. Противопоказен ми е и ми е изрично забранен. Пример, последното нещо което в обмислям да купя е 220 литров аквариум с шкаф на обща стойност около 900 лева (без цената за риби и растения), но с всички аксесоари и релефен фон на стойност около 150 лева. А кажи за какво ми е?

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

А кажи за какво ми е?

За естетическа наслада? Хоби? Тея пари бих ги инвестирала в хубава картина, рибите бързо се гътват.....

Че и грижи искат, и време и място отнема, ще ми омръзне до 6 месеца.

То че няма да я бъде е почти сигурно, ама дай ми да харча, на момента.

риби много в морето, реши да са ти под ръка ли? m081.gif

аз си търся умна, красива, забавна и чаровна дама :rolleyes:

аз съм човека :angry:

Мисля си как гледат програмистите на сватбата.

"Знаеш ли какво е сватбата? - Представи си, че имаш бърз, безплатен, безлимитен интернет, но се отваря само един сайт!"

70e7f99024e5bae203564f726e94f142.gif

Мисля си как гледат програмистите на сватбата.

"Знаеш ли какво е сватбата? - Представи си, че имаш бърз, безплатен, безлимитен интернет, но се отваря само един сайт!"

70e7f99024e5bae203564f726e94f142.gif

аз си мисля на тези твоите врътки,не им ли се завъртяха главите ,то голяма свалка ,баси

аз си мисля на тези твоите врътки,не им ли се завъртяха главите ,то голяма свалка ,баси

Тва е танца на радостта, Минкова.

Когато те направят модератор и имаш право на 300 цъкания на репутацията, те тоя танц се танцува. b65698f9e05d9ea786ec82bed8a11fe4.gif

мисля си че някои хора са достигнали тавана, по натам няма нищо,

излишно е да драпат :)

Ехх - днес е петък :)

Доживяхме да го достигнем и то живи - което си е достижение по време на тая криза.

Че го достигнахме, достигнахме го. Не се знае как ще го отикаме, мисля си аз...

Че го достигнахме, достигнахме го. Не се знае как ще го отикаме, мисля си аз...

за тебе не знам, но моите планове са до отикам до 1 часа и след това да си взема шапката и да отлетя :)

Плю=с това денят започна просто прекрасно - и детето си изяде закуската, и жената се беше наспала , и като дойдох на работа ме посрещнаха с новината, че има фишове, а заплатата ще дойде по обяд :)

Е, това е заплатата за януари, ама то сега, така се получава със заплатите.

за тебе не знам, но моите планове са до отикам до 1 часа и след това да си взема шапката и да отлетя :)

Плю=с това денят започна просто прекрасно - и детето си изяде закуската, и жената се беше наспала , и като дойдох на работа ме посрещнаха с новината, че има фишове, а заплатата ще дойде по обяд :)

Е, това е заплатата за януари, ама то сега, така се получава със заплатите.

Внимавай! Когато един петък започва толкова добре, има нещо гнило...

Внимавай! Когато един петък започва толкова добре, има нещо гнило...

Ммм - ще видим следобед дали ще се окажеш прав :)

Голям асоциатор е този над мене. Дето види петниста, голяма котка и все аз съм му между пръстите :hush:

Явно му е домъчняло :cool:laugh.gif

Голям асоциатор е този над мене. Дето види петниста, голяма котка и все аз съм му между пръстите :hush:

Явно му е домъчняло :baby:laugh.gif

Трябва да се радваш, че не си ми под нещо друго :cool:

Мда.Много даже.

А аз сега си мисля за Madonna и за това дали ще я оставят на работа, баси.Такава синя метла не се беше случвала отдавна.

Трябва да се радваш, че не си ми под нещо друго :hush:

Вече подскачам от радост, тъй да знаеш :cool:

А аз сега си мисля за Madonna и за това дали ще я оставят на работа, баси.Такава синя метла не се беше случвала отдавна.

А аз дори съм изпуснала, че работи :baby:

Ще си позволя да ти отговоря от нейно име: не, не я оставиха и вече всичко е факт. Няма връщане назад.

Но е така - махат се едни, за да се назначат други. Почнаха вече любовници, курви, силикони и т.н.

Външно министерство заприлича на бардак от висок клас.

Ахааа, значи не аз съм назад с материала, а Доктора :hush:

Ако мога да съм конкретен: Доктора е назад, а ти си още по-назад.

Това май е най-точно.

Ще си позволя да ти отговоря от нейно име: не, не я оставиха и вече всичко е факт. Няма връщане назад.

Но е така - махат се едни, за да се назначат други. Почнаха вече любовници, курви, силикони и т.н.

Външно министерство заприлича на бардак от висок клас.

Ама то виж ни само вожда...той пресъздава България по негов образ и подобие :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.