Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

оф, побъркахте се с тия дни...

а аз как си вкарах автогол. не е истина. лакомията ми искаше да ми направят закуска- е, получих си я, ама, за да си я изям, трябваше да ме събудят, а току-що бях заспала. сега съм кисела :rolleyes: ама поне съм сита

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

А, а, а, а, а... НЕ, четвъртака го прескачаме иииии хоп

Честит Петък

:rolleyes:

хубава събота пожелавам m175.gif

При мен пък четвъртъкът си е супер, поне засега... Ще го видим как ще се развие :rolleyes:

А, а, а, а, а... НЕ, четвъртака го прескачаме иииии хоп

Честит Петък

:rolleyes:

Е, дай боже всекиму, както се казва icon_e_smile.gif, ама аз ще се мъча и ще се потя цял ден в тоз трижди проклет четвъртък -видяло се е glare.gif

Четвъртъкът се развива толкова добре, че чак започвам да се притеснявам. Има нещо гнило... :rolleyes:

Май ще уволнявам един ( поредният) санитар.

:mad:

Снощи пристигнал млад мъж с високо кръвно и болка в гърдите, а санитарят (!) -представяте ли си - санитарят му заявил още на входа да ходел да си търси личния лекар ! :angry:

Санитарят, чиято работа е единствено да чисти коридорите и да бута количките си позволява да връща пациенти.А хората (пациентът и близките му) си мислят, че бил лекар - и ми викат "Снощи дежурният лекар ме изгони да съм ходел да си търся личния лекар".

Баси простотията.

Досега съм водил следствие за да установя кой точно си е позволил такова нещо.Виках всички от екипа -лекари, сестри.Съответно обвиних лекарите, но после се оказа, че е санитарят.пациентът въобще не е пристъпвал в залата за преглед.Нашият просто ги е изгонил още на вратата.

Ами сега ти пък му кажи на санитаря да ходи да си търси трудовата книжка...

• Автор

аз пък отивам да зяпам къщи по селата :mad::angry:

аз пък отивам да зяпам къщи по селата :P:mad:

Гаднярка...Искам и аз!!! :angry:

Ами сега ти пък му кажи на санитаря да ходи да си търси трудовата книжка...

Точно това и ще направя.

Преди малко го накарах да пише обяснение по случая -той отказа.

Като отказва ще бъде дисциплинарно уволнен явно.

Знаеш ли кое е най-лошото ?

Помниш ли онзи случай, дето се опитах да накажа един от лекарите ми арабинът-хирург ?

Ами стигна се до съд, и съда го оправда и отмени наказанието.

На всичкото отгоре преди малко ми се обади и още една жена, моя позната - в неделя се е получило същото нещо с нея, само че все още не знам кой си е позволил да го направи, защото нямам връзка в момента с екипа, който е бил дежурен тогава.

Сега пиша заповед всички да се явят утре при мен за да разбера кой кум кой сват :angry:

Вярва се, че днес излизат русалките и змииите

Във Варна до момента нито една излязла русалка, но виж змиите са навсякъде. То с толкова дупки няма как да няма и змии де. 2a72bf35154cdd97fb680c37878cf9f9.gif

Във Варна до момента нито една излязла русалка, но виж змиите са навсякъде. То с толкова дупки няма как да няма и змии де. 2a72bf35154cdd97fb680c37878cf9f9.gif

Ти пък какво търсиш във Варна ? :mad:

Не те ли беше страх да отидеш там ? :angry:

Ами стигна се до съд, и съда го оправда и отмени наказанието

Тука си има ред другарю, добила съм подобен, горчив опит (което опровергава твоето твърдение) - сега ще го споделя с теб и ще се кефя, че някой е прилежно поставен на мястото му с наритан задник. :angry:

Първо трябва да има дисциплинарно наказание предупреждение за уволнение, после следващото - дисциплинарно уволнение.

Като неще да пише обяснения, нека го направи устно пред двама свидетели от персонала - задължително е да си вържеш коня.

Питай за друго и ще казвам.

Осма година кодекса на труда ми е една от настолните книги. :mad:

Мисля си, че ако доживея до 1 април без да се гръмна ще е голям късмет. По това време на годината само мрачни мисли ме спохождат, ама при тая професия никак не е чудно.

По това време на годината само мрачни мисли ме спохождат, ама при тая професия никак не е чудно.

Мисля си дали не си погребален агент... :angry:

И за да не си мислиш повече за това - счетоводител съм, ама по-това време на годината, предпочитам да съм погребален агент.:angry:

То добре това и аз го четох този прословут Кодекс, ама знаеш ли в момента тези неща как разлагат дисциплината ?

Тъй като на този санитар досега няма никакви наказания - трябва да му се постави наказание "първа степен" - "забележка" glare.gif

Арабинът го бяхме наказали директно със "предупреждение за уволниение" (втора степен) и заради това падна и наказанието в съда.

Да, ама оттогава арабинът е станал непоносим, но пък си варди задника и писмени жалби в момента срещу него няма - тоест няма основание да го накажа дори и със забележка.за смтка на това изпонаправи още една сюрия глупости, които ги отнесоха познай кой ...пациентите, разбира се.

Сега подозирам, и че със санитарят ще стане същото

glare.gif

И за да не си мислиш повече за това - счетоводител съм, ама по-това време на годината, предпочитам да съм погребален агент.:mad:

И ти ли ? :angry:

Ти пък какво търсиш във Варна ? :mad:

Не те ли беше страх да отидеш там ? :angry:

Страх ме е, ама рисковете на професията - взех повече патрони и се движа на прибежки.

Ама като излязат русалките кво ще правим не знам...

пп. Престанете да се занимавате с неща, които не ги разбирате. Няма ли в тая шлякана болница адвокати, които да знаят как се наказва и уволнява, така че да не пада в съда...

И за да не си мислиш повече за това - счетоводител съм, ама по-това време на годината, предпочитам да съм погребален агент.:P

Разбирам желанието ти за самоубийство вече...

пп. Престанете да се занимавате с неща, които не ги разбирате. Няма ли в тая шлякана болница адвокати, които да знаят как се наказва и уволнява, така че да не пада в съда...

тц.

Никой не се занимава с това.има една "юристконсултка" , но на нея " не и влизали в задълженията такива неща". Заради това аз трябва сега да седя и да чета Кодекса на труда и всичко останало, а не да се занимавам с лекуване на болните.

Нали и преди съм ти разправял, че в България всеки учи нещо, ама после не работи това, за което е учил, ами нещо съвсем различно ?glare.gif

Разбирам желанието ти за самоубийство вече...

И аз :angry:

:angry:

На мен от третата и последна инстанция ми отмениха уволнението (издържано по всички точки) с обяснението, че трябвало да проявя разбиране.

Бе какво разбиране бе ... тази, за месец и половина имаше 10 работни дни, другото беше болнични с диагнози от рода на уртикарията) на мен и колегите ни се скъсваше задника от работа по това време заради нея.

Те за това реших проблема както казва другаря Сталин, има човек ... и аз сега върша дейността на поне четирима човека.

На теб обаче ще ти е малко трудно.

Не се отпускай, пиши забележките човеко, до кога ще носим на гърба си 95% от работещите?!

Не се отпускай, пиши забележките човеко, до кога ще носим на гърба си 95% от работещите?!

Не знам...

Ама мен най ме е яд заради пациентите, защото те в 95% не са виновни за случващото се.

Бе - накрая ще си хвана шапката и ще отида GP в някое село та да знам, че поне това, което правя ще е точно това, което трябва да се направи, и да няма идиоти под мен, които да правят глупости, а после аз да им обирам пешкира

glare.gif

Аз пък след малко ще ходя да тормозя партньорите ни за фактурки, че нещо сме я окъсали с ДДС-то...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.