Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Къде са ми емотките?

пиши на лични, ако ти залипсват

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Мисля си в квадрати, кубатури и паралелепипеди, а главата ми яростно променя формата си под въздействието на приложените сили :)

Мисля си в квадрати, кубатури и паралелепипеди, а главата ми яростно променя формата си под въздействието на приложените сили ;)

мисля 4е утре трябва да правя месе4ните бонуси на хората ми и пак ще има недоволни

къде се намира 4 на бг фонети4на азбука? мерси

мисля 4е утре трябва да правя месе4ните бонуси на хората ми и пак ще има недоволни

k_bg_de.gif

Бутона в ляво от "1", една вълничка. Ако ползваш "модерната" фонетика в windows 7 - там не помня...но можеш да минеш на Bulgarian phonetic traditional, и тя си е вградена.

EDIT: Дадената от @онуй дръпнатото снимка показва точно "модерната" фонетика. Ш Ж Ю Ч Я са с разменени места. Тя ме дразни повече и от БДС/лично мнение/.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

EDIT: Дадената от @онуй дръпнатото снимка показва точно "модерната" фонетика. Ш Ж Ю Ч Я са с разменени места. Тя ме дразни повече и от БДС/лично мнение/.

Брех, то твойто няма угодия :D

Голяма седЕнка снощи се е заформила тук...

• Автор

Брех, то твойто няма угодия :D

Голяма седЕнка снощи се е заформила тук...

аааааааааа, аз си легнах на време :)

Започна се рязането на глави.

Успях да се измъкна от положението, като заявих на овцата от "личен състав" тя привиква хората и да им съобщава веста.

Та вече ги привикват.Досега успокоявах едната колежка, че ще си я взема отново на работа след месец-два когато падне правителството или поне нашия директор.

Но ми е много кофти....

• Автор

Успях да се измъкна от положението, като заявих на овцата от "личен състав" тя привиква хората и да им съобщава веста.

Та вече ги привикват.Досега успокоявах едната колежка, че ще си я взема отново на работа след месец-два когато падне правителството или поне нашия директор.

Но ми е много кофти....

който и да им го съобщава все ще ти е гадно......... sad.gif

"Още малко,още малко" мисля си...

Не е ли време за Великденските бонуси?

При мен поне утре те ще се раздават и определено недоволни няма да има. Около мен чувам доста колеги няма да раздават тази година, но моите хора ще си получат допълнителна заплатка и се надявам да го оценят. :)

Мисля си, каква да стана като порасна.....

Как каква - модератор, разбира се...

Но ми е много кофти....

Сигурно се сещаш, че който и да им го каже е без значение.

Сигурно се сещаш, че който и да им го каже е без значение.

Е, сещам се, разбира се....Колкото и голямо магаре да съм, все нещо има в главата ми.

Но не пречи да ми е кофти за хората, нали ?

Току-що се разделих с втория.

Е, сещам се, разбира се....Колкото и голямо магаре да съм, все нещо има в главата ми.

Но не пречи да ми е кофти за хората, нали ?

Току-що се разделих с втория.

Не съм казал, че си тъп бре.

Просто от тия чувства не винаги се мисли правилно, затова го казах.

Иначе малко философски погледни на нещата: ако са кадърни тия хора, без работа няма на останат. Ако са некадърни, няма за какво да ти е кофти.

А има и още един момент. Преди месец самия ти имаше проблеми с тъпото ръководство. Нали не се заблуждаваш, че някой щеше да страда, ако беше го отнесъл?

Хайде малко по-ведро, защото не са умрели хорицата, а просто е един проблем, с който всеки може да се сблъска някога. Аз съм минавал по този път вече два пъти и определено даже не съм ги оставил в съзнанието си и сега се сетих, като си говорим.

Живи и здрави хората, това е най-важното.

Не съм казал, че си тъп бре.

Просто от тия чувства не винаги се мисли правилно, затова го казах.

Иначе малко философски погледни на нещата: ако са кадърни тия хора, без работа няма на останат. Ако са некадърни, няма за какво да ти е кофти.

Мда.

Е -за двама от тях съм сигурен, че ще си намерят веднага работа.Другите със сигурност няма, защото друг овсвен мен нямаше да им търпи иширетите.

А има и още един момент. Преди месец самия ти имаше проблеми с тъпото ръководство. Нали не се заблуждаваш, че някой щеше да страда, ако беше го отнесъл?

Знаеш ли - тук пък май си прав....След като слязох от онзи пост - някои направо си злобееха в лицето ми.Едни ехидни злобнички усмивки имаха.

Сега чакам третия да се яви.

Докато чакам, в момента си мисля за следното :

Председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов е задържан по време на нова операция на МВР с кодово име "Медузите" рано тази сутрин.

Ключови думи за мен са

1.)Варна

2.)Медузи

Съответно започвам да си мисля за една потребителка от същия град, която сега е "Почти нормална" , но преди време беше "медуза" huh.gif

Дали тя участва в акцията и как по-точно ? Дали ще е след председателя на общинския съвет ? ohmy.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.