Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си за бисерите на Лео, които са постнати тук: http://vip3.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=15897 Много се смях с тях :P

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Много се смях с тях

" Ама интернет работи ли в събота и неделя?":P

Неее..тия са на Лео:

.... Аз пък си мисля: Е ли е възможно да се насера след като изядох една кутия бисквити Мираж и пих 3 чаши бира мин вод Хисар + дъфка орбит без захар и ми замръзна жуката

.... Как се казва Монако или Монако

.... Баси Генче, като те видя и ми настръхват мъцките

.... Баси Генче, ти да не си есновидка? Тъкмо си избръснах ........муцунката а онова го подстригах с ножицата. Уха твой съм бейби. Мъррррррррррр

.... Аз пък сега си бръкнах последоватлно в ухото, носа и г*за с пръст (щот ме досърбяха)

.... Шефке, ти баси плодовитата дет си, първескиня ли си

.... Генче, от моя пенис само сметана излиза, кафе все още не знам

.... Ами любимото ми домашно животно е кучето ми Топчо и котката Мима и котарака Мишо, както и кокошката носачка Сузи а като малък не съм доморявал животни без да искам само съм ги наранявал(чупил съм крака и съм рязал офлюви на 2, щот си мислех че ще се регенерират сами

.... Пих едно дълго кафе и сега май ще се сере

.... Я си сядайте на гъзовете и стига сте хайманосвали по кафета мафета. Трябва и икономически растеж на тази държава

.... Генче, ти с това кашкавалче и таз вишна ше зацапаш свещите

.... Обичам да си прая кофички от пясъка и да се въргалям кат прасе и после да ми е дискомфортно на някой части от тялото

.... Аз съм есхибиционист и не ми трябва нищо. Обичам да ме гледат комшиите кат съм останал само по парфюм

.... Искам да ми щипеш зърната- само това ме възбужда от садо мазото- друго НЕ

.... Аз имам ритуал в кинефа-паля цигара, слагам хартия върху водата да не ми пръска по г*за като пльоцне акото, пускам си някоя песен по ГСМ а и .........блаженство. Абе с една дума КЕФ. Яко релаксирам в кинефа

.... Ех, какви времена бяха. И аз участвувах в една първомайска манифестация кат бях келеш. Бях много горд със себе си. И още имам спомен малиииииииииии, пък колко пасти и бозъ съм изпил след това бедна ви е фантазията. От тогаз ми се разбута стомаха и само дрищя, баси Ей сега тъкмо размърдах кльощавия си задник и се изпърцунах блаженно. Време е за кафе и драпане по ташаците цял ден

.... Бе не ме занимавай с глупости, дреме ми на наклона на оная работа.

.... Абе ей хора изпонасрахте се с това кафе. Която се събуди с мен изобщо да не и минава на ум да ми прай кафе. Искам ........нежност

.... Като сте подхванали темата за членове - моят член е кат квадрат - дължината = Ф-то

.... Мойте топки се накоконижиха като разбрах че ще спа до теб

.... Оф цял ден се наливам с минерална вода Горна баня и веча съм кат бидон в корема. Балбукам като танкер пълен с нефт носещ се по Тихия океан

.... Баси, то и "Лайно" почва с Л и прелива до О

.... Баси, нещо съм се обезкосмил по краката, ама го отдавам на това че зимата носих чорапогащник

:P

Ми та...премести се на черешата при мене де. Занеш ли колко много място има ?! :P

:P "Върбата" написах покрай думите на Би, че щяла да ни мята там.

Ама нема проблем, ке ти дойда и на гости горе, горе, горе на черешата. :P

Неее..тия са на Лео:

.....

:lol6:

Хубаво е да се препрочитат :lol6:

Дай двайсе лева за реклама! :ph34r:

Трийсе, щото е подвеждаща :biggrin:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

дали Медузата ще ми го качи в тубата m021.gif

Мисля си за добре свършената работа.

Мисля си за това колко са доволни хората ти, като разберат, че са от малкото тази година, поощрени със заплата за празника.

Мисля си за това, че наоколо има много комплексирани люде, за които единственото място за доказване е пустия му форум.

Мисля си за простаци и простачки.

Мисля си за яйца и омлети.

Мисля си за боклуци.

Мисля си за вода.

Мисля си...

Мисля си за Ммск dog50.gif

и къде изчезна Ken m083.gif

и колко са прозрачни някой дето уж се възмущават, а е от себе си m131.gif

.....

Мисля си...

мисля си, че отдавна не съм те засичала и м и домъчня :ph34r:

Мисля си за слънце, дъжд и облаци...

мисля си, че отдавна не съм те засичала и м и домъчня :rolleyes:

Недей така, че се отличаваш от стадото и ще отнесеш някой минус незаслужен.

Кажи, че съм гаден, долен, нетърпящ критика и гнусен "копировач на статии от интернет" и ще "позеленееш" тутакси. 2bb0503ff5ee8326b7119d7c0bdd91b0.gif

пп. Аз също се радвам да те видя. 952b6a6b1535937a0324a7cd34650a5e.gif

Питах дъртото магаре няма ли да почерпи за РД, че да се дотръскаме семейно и таман щяхме да се видим и с теб.

Ама пак се покри, баси...

То още малко вашата мома ще може да си играе с нашата мома.

Недей така, че се отличаваш от стадото и ще отнесеш някой минус незаслужен.

Кажи, че съм гаден, долен, нетърпящ критика и гнусен "копировач на статии от интернет" и ще "позеленееш" тутакси. 2bb0503ff5ee8326b7119d7c0bdd91b0.gif

пп. Аз също се радвам да те видя. 952b6a6b1535937a0324a7cd34650a5e.gif

Питах дъртото магаре няма ли да почерпи за РД, че да се дотръскаме семейно и таман щяхме да се видим и с теб.

Ама пак се покри, баси...

То още малко вашата мома ще може да си играе с нашата мома.

не знам дали знаеш, ама дали ще почервенея или позеленея, ми е все тая :rolleyes:

p.s. обичам да ти се дупя :blink:

p.s.2.то, ако чакаш той да ни събере, по-скоро ще оженим и вашата, и нашата мома. Времето вече ще става все по-хубаво, така че трябва да си измислите повод да дойдете насам :cool:

p.s.3.пък ти си си гаден, бре :P

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

не знам дали знаеш, ама дали ще почервенея или позеленея, ми е все тая :rolleyes:

p.s. обичам да ти се дупя :blink:

p.s.2.то, ако чакаш той да ни събере, по-скоро ще оженим и вашата, и нашата мома. Времето вече ще става все по-хубаво, така че трябва да си измислите повод да дойдете насам :cool:

p.s.3.пък ти си си гаден, бре :P

Амче ние сме лесни - казваме и сутринта се мятаме на каляската и дофтасваме групово.

Всъщност нашата може да гледа вашата, а ние да отидем на разходка. 8e6ee749d45a9d00335b1d22814363f2.gif

Пък за онзи - аз не го чекам, а го пробвам да видя.

Иначе може да идем да го изненадаме в Самоводене, но може да го заварим така 220d17f4567b00e2ca8c2d7ec0fbff75.gif.

Амче ние сме лесни - казваме и сутринта се мятаме на каляската и дофтасваме групово.

Всъщност нашата може да гледа вашата, а ние да отидем на разходка. 8e6ee749d45a9d00335b1d22814363f2.gif

Пък за онзи - аз не го чекам, а го пробвам да видя.

Иначе може да идем да го изненадаме в Самоводене, но може да го заварим така 220d17f4567b00e2ca8c2d7ec0fbff75.gif.

това с гледането ми хареса :rolleyes:

макар че аз искам да видя вашата девойка

изненадайте го, ама гледайте и мен да изненадате тук :blink:

p.s.мен Сънчо взе да ме вика и мисля да му се отдам f.jpg

това с гледането ми хареса :rolleyes:

макар че аз искам да видя вашата девойка

изненадайте го, ама гледайте и мен да изненадате тук :blink:

p.s.мен Сънчо взе да ме вика и мисля да му се отдам f.jpg

Лека нощ. Бегай бързо да спиш, че съня е кът при теб и трябва да се използва всяка минутка. 11dd3b2c79324e806d47d644bcc4054f.gif

Иначе темата е с продължение... 7c167e367e8d5f07b9f10375fd0b4375.gif

Мисля си как изглежда мишка, която спи пред скайпа...

Муцуна в чаша с бира,лапа в чиния с картофи и опашка в... :P

Снощи си чудех ,ако пусна едно яйце в червено вино дали ще се боядиса

Не знам дали ще се боядиса, но ако го изядеш след три часа ти определено ще си оцапана. :)

в събота ще пробвам :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.