Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

п.п. Не ни пуснаха в Румъния sad.gif !

Интересно защо...

Ще споделиш ли?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Интересно защо...

Ще споделиш ли?

В колата ни имаше и 2 деца - едното наше, едното чуждо...Чуждото чак на проверката зацепи, че си е забравило личната карта...:)

Кофти.

Аз помислих да не са се заяли за нещо и затова попитах.

Това със забравянето на личните документи редовно се случва.

Нищо де, другия път ще се проверявате преди да излезете от къщи. В това съм сигурен. a0ac5dd9d7aa347e4fd63132a544ccae.gif

Много е вярна приказката всяко зло за добро - разгледахме Шабла ( там спахме 2 нощи), Шабленското езеро, Дуранкулашкото езеро, Тузлата, Тюленово, Камен бряг, Калиакра, Каварна, Балчик, Кранево и др. Навсякъде гъмжи от румънци!

Абе, хубав Великден беше !!!

Прибрах се най-накрая :)

Четири дена ядене ,пиене и излежаване по миндерите - е на това мисля, че му се вика "пълноценна почивка", а ?

Днес ходихме и до Преображенския манастир - реставрацията на черквата става супер, а малката през целия път обратно ме е разпитвала какво правят монасите, и се става монахиня :cool:

Сега ми предстои 24-часово дежурство и ще трябва да ме търпите чак до утре вечерта тук ;)

в тубата emoticon-0157-sun.gif

малко съм баннат там и не мога сам...

да не мислиш за тези? Dora3Strawberry.jpg

клипът

Хммм...

Ти като искаш да ти се качи нещо провери ли за авторските права ?

Виж какъв коментар има вече под клипа :

cristenyDo you have a copyright for this video? Because it's private video, you have to ask permission from AADGT or member of it, Patrick Tabet(Aimiklingsor93) to use it in your YT Channel.

ще вземеш да докараш бан на Вили с този клип май...

Много е вярна приказката всяко зло за добро - разгледахме Шабла ( там спахме 2 нощи), Шабленското езеро, Дуранкулашкото езеро, Тузлата, Тюленово, Камен бряг, Калиакра, Каварна, Балчик, Кранево и др. Навсякъде гъмжи от румънци!

Абе, хубав Великден беше !!!

Точно вчера или онзи ден пуснах някаква тема за това, че Златни пясъци са пълни с румънци. Мисля в раздела за пътешествия беше и Мадона изкоментира, че румънците са в България, а Бели е в Румъния. 2e3702fdffed86f7d5cb00791aba304d.gif

Точно вчера или онзи ден пуснах някаква тема за това, че Златни пясъци са пълни с румънци. Мисля в раздела за пътешествия беше и Мадона изкоментира, че румънците са в България, а Бели е в Румъния. 2e3702fdffed86f7d5cb00791aba304d.gif

:lol6:

а аз току-що изпратих до рентгена едно циганче, защото паднало и си ударило носа.

Смешното в случая беше, че циганчето едно хубаво-бяло, едро детенце, със сини очички -като картинка нарисувано.Циганката с него -черна като въглен, баба му.

учудваме се ние на разликата в цвета, а тя гордо вика :

-Бяло е то, бяло -румънско ни е.Макя му в Румъния оди да работи, та от там ни го роди

:lol6:

Та тъй с румънците - подобряват ни и породата тука, не само курортите пълнят :lol6:

Прибрах се най-накрая :)

Четири дена ядене ,пиене и излежаване по миндерите - е на това мисля, че му се вика "пълноценна почивка", а ?

Днес ходихме и до Преображенския манастир - реставрацията на черквата става супер, а малката през целия път обратно ме е разпитвала какво правят монасите, и се става монахиня :lol6:

Сега ми предстои 24-часово дежурство и ще трябва да ме търпите чак до утре вечерта тук :lol6:

Тъй, тъй... И пак не се обади.... :lol6:

Тъй, тъй... И пак не се обади.... :lol6:

То пък и това оставаше :lol6:

Аз в Търново само днес минах - и то транзит.през цялото време си седях мирно, кротко и напоително на село :lol6:

То пък и това оставаше :lol6:

Аз в Търново само днес минах - и то транзит.през цялото време си седях мирно, кротко и напоително на село :lol6:

Ако става въпрос за Самоводене, и аз ходих там... :lol6:

Ам да се беше обадил бре !

Баси, щи откъсна големите уши... :mad::cool:

Мисля си че algor е прав

sad.gif

• Автор

абе, вие телефони нямате ли? Всеки път го водите този разговор :mad:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

щЕ откъснеш ти :mad:

абе, вие телефони нямате ли? Всеки път го водите този разговор :mad:

тц.

ний сме от село и не употребляваме такива ми ти работи :ass:

• Автор

щЕ откъснеш ти :cool:

тц.

ний сме от село и не употребляваме такива ми ти работи :mad:

ми тогава има да си късате ушите виртуално вместо да се напиете качествено реално :mad::ass::mad:

ми тогава има да си късате ушите виртуално вместо да се напиете качествено реално :P :P :P

само не ми говори за пиене и за ядене .... :whist:

• Автор

само не ми говори за пиене и за ядене .... :huh:

А! Уже?!?!? :P

:whist::P :P

А утре е понеделнико-вторник... Баси гадното... :whist:

• Автор

Уже... Уже мне очень хуже :whist:

емииииииииии, ще търпиш.............. :P

А утре е понеделнико-вторник... Баси гадното... :P

а във вторнико-срядата съм на дело а в срядо-четвъртъка съм в Търново да им гледам някакви кортове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.