Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор

Искам кроасан от онези минитата ... с пълнеж от ягода sad.gif

брей, че и с претенции :sobbing:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Искам кроасан от онези минитата ... с пълнеж от ягода sad.gif

20.09-%28399%29.jpg

мисля си, как на никой не му пука, че не мога да си кача клипчето с виртуозната пианистка sad.gif , а някакви смотани ми слагат и минуси на молбата...

20.09-%28399%29.jpg

мисля си, как на никой не му пука, че не мога да си кача клипчето с виртуозната пианистка sad.gif , а някакви смотани ми слагат и минуси на молбата...

Мерсиииииии :biggrin: ама не са със същия вкус нещо sad.gif

Де да го качиш? ;)

Мерсиииииии :lol6: ама не са със същия вкус нещо sad.gif

Де да го качиш? :biggrin:

в тубата emoticon-0157-sun.gif

малко съм баннат там и не мога сам...

да не мислиш за тези? Dora3Strawberry.jpg

клипът

Мисля да мръдна до Банско за едно кафе и 5-6 снимки

днес съм в особено добро садо настроение ;)

• Автор

козунаците са готови, аз съм вече облечена и гримирана и отивам да се позабавлявам ;)

на кого да угодя, книгата ли да почвам или вечерята :angry:

Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета...

Но явно колкото повече реве за тая рапутация, толкова повече това е единственото нещо, което я прави щастлива - да е с много, много плюсове.

Всъщност може би единствуно тук се чувства значима.

пп. Линда, кажи душко щом е така в следващите 30 дни ще се погрижа лично да стигнеш цифрата 1000...

Даже за да ти е пълен кефа, ще си пляскам минуси на мен.

А?

^ горкият, колко си заблуден -- твоята репутация ми е точно последната грижа :cool: а за моите минуси сам се издаде, че ти ми ги пляскаш където ти падне, по 20-30 на ден. Очевидно нямаш други по-интересни занимания и предполагам това ти доставя някакъв душевен оргазъм....

продължавай в същия дух !

Мисля си дали ще има някой, с който да споделя сушито...

Някак си по-сладко ще е, ако има компания.

Мисля си че си е направо кощунство да хапваш суши в тези опаковки за в къщи...и си мисля че нигири с ролца от раци изглежда меко казано кофти направено....

Мисля си че си е направо кощунство да хапваш суши в тези опаковки за в къщи...и си мисля че нигири с ролца от раци изглежда меко казано кофти направено....

Мисля си, че си права и за двете неща, но понеже съм пич, ще ти кажа, че тва с раците си е кофти и на вкус - тоест безмислено и побългарено си е отвсякъде (предполагам, разбира се). Друг е въпроса, че който си поръчва сет меню това си влиза в куверта.

А по въпроса с опаковките - просто няма сми да се прехвърля в други чинии, защото изчезва скорострелно всичко. 178f2cf367f39b82e7246af36e45c654.gif

Мисля си, че ми надуха главата с глупости... и се старая да мисля положително - за следващия вторнииик... *повдига вежди*... Да, знам това със звездичките е леко доста тъпичко, но как иначе да кажа, че повдигам вежди... освен с "Повдигам вежди"... скучно е... а няма такава емотиконка... Боже, понякога.. често ръся такива глупости... добре, по добре да преписвам книгата... не, това е мазохистично... просто ще продължа да я пиша на ръка... не, това е още по-мазохистично.... по дяволите, спри да мислиш!!! :x ;) Откачена работа ;)

Прибрах се! Сядам да видя кви сте ги сътворили...

п.п. Не ни пуснаха в Румъния sad.gif !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.