Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 2.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Отказах се от програмата. След като получих 2 BSOD заради нея и 8 вируса бяха дефицирани като Trusted... Може да има решение, но не ми се занимава.

Е как тя не е антивирус и няма дефениции а ако ти си им дал права се умира :cool:

И без триал ресетъри :P

• Отговори 496
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мда...."защитниците" скочиха..... Няма нищо общо Returnil! Вече няколко месеца са робитили заедно! Returnil не е причината....ни най-малко! Жалко, че не съобразих да направя снимки.....бях се шашнал..

• Нима? От това което днес успях да науча DefenseWALL е по скоро нещо от типът на Sandboxie. Защо мисля така? 1. Първо показвам дали е възможно да се ползва доживотният лиценз с българската

• Благодаря но според мене експерта е друг

Публикувани изображения

Е как тя не е антивирус и няма дефениции а ако ти си им дал права се умира :cool:

Нали според експертите тук може да ги замести напълно? Няма ли анализатор на поведението или всичко се слага в сандъка и като се заразиш ползваш ролбака....

Какво ще ти се лепне при тази перфектна защита? Освен някои безвредни файлчета в system32 ...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нали според експертите тук може да ги замести напълно?

Какво ще ти се лепне при тази перфектна защита? Освен някои безвредни файлчета в system32 ...

Rabinovich и той препоръчва да имаш нещо под ръка :cool:

Rabinovich и той препоръчва да имаш нещо под ръка :cool:

Защо тогава тук многократно се твърди обратното? От уважавани експерти....

Не разбрах анализира ли поведението на недоверените приложения? Защо не ги класифицира на тази база като такива,а автоматично присвоява статут на всички "заварени" като доверени?

Как ще инсталираш нова програма или игричка - като доверено ли? Ами ефекта на доминото?

Защо тогава тук многократно се твърди обратното? От уважавани експерти....

Не разбрах анализира ли поведението на недоверените приложения? Защо не ги класифицира на тази база като такива,а автоматично присвоява статут на всички "заварени" като доверени?

Как ще инсталираш нова програма или игричка - като доверено ли? Ами ефекта на доминото?

Аз го попитах дали да ползвам друга защита и той ми отговори така- Yes, you can use with any but Microsoft Security Essentials.-Явно трябва нещичко :cool:

Ако сложи и някакъв антивирус ще стане супер -ще им пиша във форума ама не очаквам много :P

Ей тая катерица от DW ли се плаши :(

Ако сложи и някакъв антивирус ще стане супер -ще им пиша във форума ама не очаквам много :cool:

Има едни украинци, много амбициозни, опитай да направиш връзка между тях и Рабинович.Ще се получи интересна комбинация.:P)

http://zillya.com/home.html

Offtopic:

Преимущества украинского Zillya! Антивирус

Бесплатный, надежный, эффективный

Обнаруживает и обезвреживает любые угрозы

Многоуровневая система защиты от шпионских и рекламных программ

Уникальные технологии распознавания новых и неизвестных угроз (эвристический анализ)

Мгновенное блокирование опасных файлов, которые могут проникнуть на компьютер вместе с почтовыми сообщениями или из Интернета

Возможность устанавливать Zillya! Антивирус даже на зараженный компьютер

Интеллектуальный механизм подбора оптимального действия над обнаруженной угрозой

Украиноязычная поддержка

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Има едни украинци, много амбициозни, опитай да направиш връзка между тях и Рабинович.Ще се получи интересна комбинация.:P)

http://zillya.com/home.html

:cool: Искаш да кажеш компилация нали? Не си играйте с тия момчета.

:speak: Искаш да кажеш компилация нали? Не си играйте с тия момчета.

Защо?Ползвал съм програмата им и е доста добра.

Естествено, имат доста проблеми, но така е в началото.:)

Защо?Ползвал съм програмата им и е доста добра.

Естествено, имат доста проблеми, но така е в началото.:)

Каква е тая програма и какво общо има с DW :speak:

Нямам достъп до там

Каква е тая програма и какво общо има с DW :speak:

Нищо общо няма.Украински, безплатен антивирус.Както ashampoo или OA, GData, ако щеш, слагат чужди енджини в програмите си, по същата схема на DW може да се добави такъв.Аз просто предложих един.:))

Имаш достъп.Натисни на бутончето ''аз съм украинец'':))После, горе в дясно можеш да смениш езика на сайта.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Нищо общо няма.Украински, безплатен антивирус.Както ashampoo или OA, GData, ако щеш, слагат чужди енджини в програмите си, по същата схема на DW може да се добави такъв.Аз просто предложих един.:))

Имаш достъп.Натисни на бутончето ''аз съм украинец'':))После, горе в дясно можеш да смениш езика на сайта.:)

Ема аз не съм създателя той да си преценява :speak:

nikssi

Нали според експертите тук може да ги замести напълно? Няма ли анализатор на поведението или всичко се слага в сандъка и като се заразиш ползваш ролбака.... Какво ще ти се лепне при тази перфектна защита? Освен някои безвредни файлчета в system32 ...

Ползвайки Касперски си получил изкривяване да търсиш анализ на поведението в защитните програми като критерий за добра защита.Толкова навътре си влязъл в този филм че няма излизане.

Единствената работа на DW е да изолира недоверените приложения и това което те създават от ОС .Тоест недоверените приложения „пройзвеждат” недоверени файлове и регистри които можеш да изтриеш по всяко време.

Какво толкова те притесняват файловете които се намират в system32 след като са недоверени и DW ги изолира от ОС.

По твоята логика файловете които се намират в клетката на антивирусната програма също представляват заплаха защото все пак се намират на харддиска.

По-сигурна,по-добре направена защитна програма от DW няма.

Ти да не си на хонорар при Рабинович?А за стоте процента успеваемост да кажеш нещо?Когато говоря с lordergf. нямам подобни изказвания, но твоите думи провокират умишлено.Та?За стоте процента?

Пламен- clonning а за 100 процента-те са мит-извинявам се че се намесвам :)

Ти да не си на хонорар при Рабинович?А за стоте процента успеваемост да кажеш нещо?Когато говоря с lordergf. нямам подобни изказвания, но твоите думи провокират умишлено.Та?За стоте процента?

Как да кажа на черното бяло ? Никоя защитна програма не може да и се хване на малкия пръст в която и да е насока.

Когато я включат в тестовете на matousec ще се разбере реално нивото и на защита.Залагам че ще бъде на първо място независимо с какъв процент.

Ползвайки Касперски си получил изкривяване да търсиш анализ на поведението в защитните програми като критерий за добра защита.Толкова навътре си влязъл в този филм че няма излизане.

Единствената работа на DW е да изолира недоверените приложения и това което те създават от ОС .Тоест недоверените приложения „пройзвеждат” недоверени файлове и регистри които можеш да изтриеш по всяко време.

Какво толкова те притесняват файловете които се намират в system32 след като са недоверени и DW ги изолира от ОС.

По твоята логика файловете които се намират в клетката на антивирусната програма също представляват заплаха защото все пак се намират на харддиска.

Значи нямало анализ на поведението,ами тогава на базата на кое или какво определя,кои приложения да бъдат доверени и кои,не?

Цифров подпис!? База със сигнатури!?

Потребителя няма как да разбере,кое е сигурно и кое не в последствие за да определя кое да трие и кое не!

Как да кажа на черното бяло ? Никоя защитна програма не може да и се хване на малкия пръст в която и да е насока.

Когато я включат в тестовете на matousec ще се разбере реално нивото и на защита.Залагам че ще бъде на първо място независимо с какъв процент.

Файеруола не стелтва има и връщане на пинг а и Ilya не отговори на един съфорумец който го пита дали ще се включи при Matousec :)

Значи нямало анализ на поведението,ами тогава на базата на кое или какво определя,кои приложения да бъдат доверени и кои,не?

Цифров подпис!?

На това което се сваля е- недоверено а другото е доверено :)

Ама не разчитам само на нея да е ясно :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На това което се сваля е- недоверено а другото е доверено :)

И когато спъне работата на това, което съм свалил,а то по една голяма случайност е обновяване на ОС,например,какво правим?

И когато спъне работата на това, което съм свалил,а то по една голяма случайност е обновяване на ОС,например,какво правим?

Обновяването е доверено :)

Говоря през Windows Update :)

Обновяването е доверено :)

Нали се сваля и как разбира и определя,че това трябва да е в доверената зона? :)

Edit: Просто питам не се заяждам,стана ми интересно,нищо повече!

Нали се сваля и как разбира и определя,че това трябва да е в доверената зона? :)

Ами господине svchost.exe е доверено а от него зависят ъпдейтите :)

Здравейте ,Инсталирах си тази програма от промоцията с 100 годишния ключ.След инстала забелязах ,че няма стена във връзка с това е и питането ми.Ползвам стената на Виста и за антивирус Аваст Хоум. Ще има ли намаляване на защитата след като програмата е без стена,само да вметна ,че повечето ми програми се пускат в Untrusted режим.Несъм забелязал от това да страда производителността на нито една програма.След като се пускат в този режим това означава ли ,че съм подсигурен максимално от заразяване и ако евентуално стартирам програма или файл който е вирус след рестарт на системата този файл ще нанесе ли поражения или тъй като е в виртуална среда ще изчезне?Имам и една молба ,ако на някой му се занимава нека с няколко скрийна обясни малко по на достъпен език какво точно може програмата и как се работи с нея. Благодаря предварително

Редактирано от kasii (преглед на промените)

Здравейте ,Инсталирах си тази програма от промоцията с 100 годишния ключ.След инстала забелязах ,че няма стена във връзка с това е и питането ми.Ползвам стената на Виста и за антивирус Аваст Хоум. Ще има ли намаляване на зашщитата след като програмата е без стена,само да вметна ,че повечето ми програми се пускат в Untrusted режим.Несъм забелязал от това да страда производителността на нито една програма.След като се пускат в този режим това означава ли ,че съм подсигурен максимално от заразяване и ако евентуално стартирам програма или файл който е вирус след рестарт на системата този файл ще нанесе ли поражения или тъй като е в виртуална среда ще изчезне?Имам и една молба ,ако на някой му се занимава нека с няколко скрийна обясни малко по на достъпен език какво точно може програмата и как се работи с нея. Благодаря предварително

Коя версия 2.56 ли?

Ами господине svchost.exe е доверено а от него зависят ъпдейтите :)

Т.е. пълни права е да,но някой "специалисти" тук, няма да го одобрят! :)

Благодаря за разяснението!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.