Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Много съм мислила над това дали има някаква причина и понеже нищо не се сетих я попитах направо.Отговорът беше:няма нищо такова,не е вярно че те отбягвам...Точно това ме обърква - хем казва,че няма нищо,хем не се държи както преди.

Ох, мале... angry.gif моят съвет е да се опиташ да надраснеш тези неща.За да не ме разбереш погрешно- това го казвам, защото на такъв тип хора като твоята "приятелка" съм се нагледала много и просто не си заслужава да им отделяш от времето,вниманието и най-вече нервите си!Ти питаш човешки..щом не получаваш адекватен отговор-спирай да се занимваш.Не си длъжна да тичаш по задника на когото и да било(момиче или момче)!Сама няма да останеш!Дори и за момент да се почувстваш така се замисли кое е по-добре-до себе си да имаш приятели или позьори?

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Никога няма да е същото, но винаги при желание можете да сте приятели. Аз си уважавам хората, с които съм имала връзка, независимо какво се е случвало.

Дори предпочитам да се виждаме отвреме-навреме, нещо като приятели да сме, отколкото нищо. Не може да е нищо, щом толкова време ни е било добре заедно. Така поне мисля аз. Не включвам предателства или нещо подобно, прекалено нараняване или нещо подобно.Добре, че не ми се е случвало...

Просто приятели - не! Но добри познати, които ще се подкрепят при нужда - да! Няма как да се изтрият 3 години и нещо и изведнъж да се преструктурират взеимоотношенията... НО времето лекува всичко и това ще излекува...

Не се занимавай. Никак даже. Отдели се от нея. Напълно. Отдай се на разврат за известно време. Ей така, за да ти мине.

Тя е на 20. В момента хормоните й я разкъсват от вътре. Без значение колко добре й задоволяваш нуждите(или зле, тогава работата е ясна) тя ще иска нещо ново и различно. И не може да си намери място. Не знае какво иска. И има вероятност когато разбере никой да не я иска, защото е опрашила целия град докато се осъзнае.

Избрали сте изключително неподходяща възраст за такава връзка. Направо сте си е** м*****.

Ако си останете приятели в един момент ще те засипе с неща за които дори не искаш да знаеш. По някое време ще започне да ти налита(лекичко, по тънката лайсна), и така на прибежки.

Това е грозната истина. Намери си друг живот, има и други жени. Много са и търсят...

Отново сърцераздирателни теми. Бивши , настоящи ... тя лоша аз пък заслепен от любоФ, сега на къде. Истината е проста макар че някой се опитват да не я приемат защото изобщо не е романтична. Няма вечни приятелства има вечни интереси. Особенно за любовта тя свършва по същото време когато свършват и парите. Да на тая възраст още сигурно си спомняш приказките с които те е преспивала мама ... няма лошо ама има толкова млади и хубави жени че няма да ми стигне живота (парите май е по точно) да им обърна внимание на всички. Така че късмет със следващата. А такива дето от първа среща започват да се оплакват и да плюят по бившия по надалеч.

ами искам да попитам,просто да ми дадете съвет! какво да правя,май вече не го обичам... :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

ами искам да попитам,просто да ми дадете съвет! какво да правя,май вече не го обичам... :rolleyes:

И все съм се чудила на тази любов...от днес за утре... :clap:

А искаш ли да си с него?

п.п.Доста си лаконична...

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Аз не стоя при някой-без Любов

Предпочитам да съм с писанката си-отколкото част от неговия интериор

biggrin.gif

Горкия човек. Употребен и изхвърлен . Жени какво да ги коментираме, съдбата на нещастника в ръцете на потребителите от калдата.

ей тез трябва да стигнат :cheers:

MontaukDaisy0994.JPG

Горкия човек. Употребен и изхвърлен . Жени какво да ги коментираме, съдбата на нещастника в ръцете на потребителите от калдата.

Поткрепям те напълно! Може ли така да се решава във форума, това ако беще компютър хайде изхвърли го! ohmy.gif

Не ти ли е жал за човека?!

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

Ми ако е бил некачествен

:(

Вие изгнили сливи ядете ли а

biggrin.gif

Аз не стоя при някой-без Любов

Предпочитам да съм с писанката си-отколкото част от неговия интериор

biggrin.gif

Така е. Понякога жената остава насаме с писанката си...

Така е. Понякога жената остава насаме с писанката си...

Мда,аз не съм някаква изтривалка

Мен всеки не може да ме има

:)

ами искам да попитам,просто да ми дадете съвет! какво да правя,май вече не го обичам... :speak:

На колко години си, ако не е тайна? Само на това си отговори сама и мисля, че отговорът ще те цапне по нослето

Отново сърцераздирателни теми. Бивши , настоящи ... тя лоша аз пък заслепен от любоФ, сега на къде. Истината е проста макар че някой се опитват да не я приемат защото изобщо не е романтична. ....

Добре де, бива ли пък все с ирония да се говори? Човекът има проблем и пита за мнение. Това лошо ли е? Всеки си има нещо, което му тежи или го вълнува. Сигурна съм, че и ти си имаш

Иначе аз не мисля, че трябва да се отрязва връзката тотално. Не виждам смисъл просто. Но това си зависи ит характерите на хората

А такива дето от първа среща започват да се оплакват и да плюят по бившия по надалеч.

То вие хич не плюете понеже

biggrin.gif

Като се почне "Къв крокодил гаден беше бившата ми да знайшшш"

"Само на сухо стоях че не ми пускаше"

...

Няма среда в Любовта

Аз искам всичко или нищо

Няма приятелство там,където е горяла Обич

Запомни го от мен

съгласен съм с това менение............ и ще добавя, че след огъня остава само пепел

Ако секса във връзката ви е угаснал , може само да се залъгвате с приятелство и какво ли не .Вече всеки съзнателно или не , гледа в друга посока. (This is THE END)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.