Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Аз пък ще постна нещо ПО ТЕМАТА:

Да! Остани с него, дай му втори шанс.

Това е важно.

Погребете заедно миналото и живейте в настоящето.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Колкото и трудно да й е било е трябвало да ми каже, или като усети, че има нещо към него да се отдръпне, а не зад гърба ми да се съблича пред него и да му се натиска и т.н. Цяла нощ няма да ми стигне да изреждам. Мога да простя. Не знам кога, но мога. Въпроса е дали ще има още лъжи и лицемерие. Дано са си взели поука и двамата

леле... ;) ако има нещо което адски много мразя, то е да ми говорят зад гърба и приятели да крият тайни от мен. единственото нещо, което повече мразя е че не мога да има се сърдя. Sublaznitelka, в момента една от най-добрите ми приятелки също крие подобна, близка на тази лъжа и не ми казва. чудя се кога ще ми каже наистина... а всъщност ако ми беше казала изобщо нищо нямаше да стане, просто се чудя защо крие и адски много ме наранява. представям си ако става въпрос за тайна с по-големи последствия... сигурно щях да искам да я убия,обаче щях да стоя настрана понеже като я видя и ще се размекна много бързо. не зная и двете какво да ви посъветвам, малкото да си опича акъла, засега наказание не е нужно защото не осъзнава какво е направила. Sublaznitelka...разбирам че сте стабилни с приятеля ти, освен да стискаш зъби и да не събираш тези двамата на едно място...нз sad.gif

Здравейте...пиша тук,защото искам съвет...На 16 години съм и проблема е,че съм влюбена в приятеля на най-добрата ми приятелка - Поли... sad.gif Всичко е много объркано и невъзможно...първо защото той е на 25...доста по - голям от мен..Второ,защото не бих направила нищо,с което да нараня Поли - тя е мойто съкровище...Искам да е щастлива!

Но и аз се нуждая от малко щастие...

И всичко е толкова ужасно...разпокъсвам се между двамата...незнам какво да правя...докога ще мога да продължа така...съжалявам,ако съм Ви оттекчила...просто исках да споделя... ;(

Направи като мен - остави го.

Приятелството е по-важно от един пишок cool.gif

Не е лесно, но в крайна сметка ти решаваш.

А на другото момиче, ако ме чете, ще и кажа,

че аз така и не си признах пред най-добрият ми приятел,

за да не го нараня.

Въобще помисли ли го това?

Или не - трябва да й сложиш допълнително сол в раната..

Осъзнай се,

на момичето надали й е приятно

да ви вижда заедно

как се прегръщате,

как се държите за ръце,

как се целувате...

Виж какво ще ти кажа, не аз слагам сол в раната! Тя го направи, а се пише за най добрата ми приятелка. В момента в който е усетила че има чувства към приятеля ми, е трябвало да се отдръпне, а не да му се натиска!

Виж какво ще ти кажа, не аз слагам сол в раната! Тя го направи, а се пише за най добрата ми приятелка. В момента в който е усетила че има чувства към приятеля ми, е трябвало да се отдръпне, а не да му се натиска!

Тей като аз съм минал по пътя на момето и знам, че постъпих много добре, като се отдръпнах.

Но (винаги има едно "но", нали знаеш).

Ние постоянно излизахме заедно в компания.

Нали се сещаш, че не ми е било много приятно да го гледам как я пипа?

Но остисках зъби и можах да запазя самообладание.

И недей ми казва, че ще ти е било по-добре,

ако се цвъкне един ден пред теб и ти каже

"Миличка, абе знаеш ли, че гаджето ти ми харесва?"

100% щяхте да се скарате. cool.gif

Тя е влязла в този форум да потърси съвет.

Ние сме й дали.

Тя не ни е послушала.

Ние не сме виновни.

А и както казах в предишното си мнение-

едно приятелство струва много повече от един пишок.

Дали ще си простите и ще оставите тази случка в миналото

зависи само и единствено от вас.

Виж какво е написала:

Просто си представих живота си без Поли - немога без нея,немога да пожертвам приятелството ни!А Влади рано или късно ще го преживея... sad.gif В крайна сметка момчета много...Въпроса е,че той настоява,а аз не съм от хората със силен характер...звъни ми,пише ми и ми казва,че не иска да ме губи най-вече като приятел..и много други неща...в момента плача и се надявам да ми мине по-бързо,защото ще се побъркам вече ;(

Значи в крайна сметка "пишока" е гнилата ябълка, не приятелката ти.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Тей като аз съм минал по пътя на момето и знам, че постъпих много добре, като се отдръпнах.

Но (винаги има едно "но", нали знаеш).

Ние постоянно излизахме заедно в компания.

Нали се сещаш, че не ми е било много приятно да го гледам как я пипа?

Но остисках зъби и можах да запазя самообладание.

И недей ми казва, че ще ти е било по-добре,

ако се цвъкне един ден пред теб и ти каже

"Миличка, абе знаеш ли, че гаджето ти ми харесва?"

100% щяхте да се скарате. cool.gif

Тя е влязла в този форум да потърси съвет.

Ние сме й дали.

Тя не ни е послушала.

Ние не сме виновни.

А и както казах в предишното си мнение-

едно приятелство струва много повече от един пишок.

Дали ще си простите и ще оставите тази случка в миналото

зависи само и единствено от вас.

Виж какво е написала:

Значи в крайна сметка "пишока" е гнилата ябълка, не приятелката ти.

Така...Поли,отдръпнах се вече...не виждам какво още има да се разисква на тази тема.Знаеш всичко,което трябва...Не съм му се натискала,нито съм ходила разсъблечена пред него,това беше само за снимките...не ведннъж се опитвах да се отдръпна...наистина не постъпих правилно,за което много съжалявам и както ти казах се надявам един ден да ми простиш...Знаеш,че държа на теб!....И в момента много ме боли...и ще ме боли още дълго време..Но както и да е...важната в момента си ти...

А на KoKKinoU_FaN благодаря за подкрепата,но не я заслужавам,защото наистина сбърках... sad.gif

Здравейте на всички! :rolleyes:

Аз също имам мнение по въпроса, но няма да го споделя -първо, защото като чета постовете ви няма да допадне на никого и второ, защото смятам, че двете момичета са едно и също /интуицията ми никога не ме лъже/....

Може ли някой да ми каже, каква е вероятността да се регистрираш в някой форум /като знаете колко много има/ и да прочетеш "съвсем случайно" своята история, аз ще ви каже едно на милион.... :rolleyes:

Ако не обидно, то поне е неприятно... хей тук някой страда от раздвоение на личността!

Хубава история достойна за сценарии, благодаря!

А на KoKKinoU_FaN благодаря за подкрепата,но не я заслужавам,защото наистина сбърках... sad.gif

Еми сгафила си наистина,

но непоправими грешки (освен атомна бомба) няма.

Здравейте на всички! :hush:

Аз също имам мнение по въпроса, но няма да го споделя -първо, защото като чета постовете ви няма да допадне на никого и второ, защото смятам, че двете момичета са едно и също /интуицията ми никога не ме лъже/....

Може ли някой да ми каже, каква е вероятността да се регистрираш в някой форум /като знаете колко много има/ и да прочетеш "съвсем случайно" своята история, аз ще ви каже едно на милион.... ;)

Ако не обидно, то поне е неприятно... хей тук някой страда от раздвоение на личността!

Хубава история достойна за сценарии, благодаря!

Мило, ти чак сега ли разбра? cool.gif

Аз това го знаех,

още преди да напиша първият си пост по темата,

но все пак реших, че трябва да изкажа мнението си

в такава ситуция ;) .

Еми сгафила си наистина,

но непоправими грешки (освен атомна бомба) няма.

Мило, ти чак сега ли разбра? cool.gif

Аз това го знаех,

още преди да напиша първият си пост по темата,

но все пак реших, че трябва да изкажа мнението си

в такава ситуция :hush: .

Не просто одеве за пръв път прочетох темата!

Не, че няма такива случаи ... просто и двете във форума ми идват малко в повече!

Редактирано от dareto (преглед на промените)

Не просто одеве за пръв път прочетох темата!

Не, че няма такива случаи ... просто и двете във форума ми идват малко в повече!

Ахахах....две различни лица сме...темата Поли я намери понеже я бях показала на една обща "приятелка" ...бях и споделила и след това разбира се са ме изклюкарили...Както и да е...но не сме един и същи човек...с грешно впечатление сте останали...

Я добрите модератори да кажат еднакви ли са IP-тата на двете потребителки?

Не, че ако са различни, пак можем да сме 100% сигурни.

Я добрите модератори да кажат еднакви ли са IP-тата на двете потребителки?

Не, че ако са различни, пак можем да сме 100% сигурни.

Е, че ако са еднакви, какво?

Цяла паплач осигурявам с моя рутер. :yanim:

Дано само някое Диво Ангелче-не плаче в нощта

За Путьо Маринкин-дето си гледа кефа

;)

P.S.Имената и героите са измислени

Но съществуват и в действителност

Мисля да приключа изказването си изобщо по тая тема като кажа няколко неща.

1. Не сме едно и също лице. Уверете се сами:

http://sofianci.com/sublaznitelka

http://sofianci.com/svetlety

2. Сайта ми го показа момиче, което знае за чувствата на Светлето от почти самото начало.

3. Имам намерение да простя и на двамата, защото явно и тя и приятелят ми съжаляват.

4. Но ако това се повтори, прошка няма да има за никой тогава.

Благодаря за оказаното внимание

2. Сайта ми го показа момиче, което знае за чувствата на Светлето от почти самото начало.

3. Имам намерение да простя и на двамата, защото явно и тя и приятелят ми съжаляват.

Много малко са такива хора като теб-честни и доблестни

Повечето не си показват снимките изобщо-скрили са се-зад някакви маски и никове...

Желая ти много Любов!

Дори и да трябва да се бориш за нея!

И остани завинаги такава-Истинска

cool.gif

Охо ама тя 15 годишната конкуренция не е за подценяване . Такива сме си мъжете какво се чудиш. Имах едно гадже преди време уж сериозно по България на всичките си по хубави приятелки усилено търсеше приятели да не се заглеждам по тях , така че търси и приятел на твойта ....

че

Много малко са такива хора като теб-честни и доблестни

Повечето не си показват снимките изобщо-скрили са се-зад някакви маски и никове...

Желая ти много Любов!

Дори и да трябва да се бориш за нея!

И остани завинаги такава-Истинска

cool.gif

Не обичам да се крия :) Щом говоря истината, защо трябва да се крия? А и освен това, само страхливците и лъжците се крият!

Благодаря за думите и пожеланията

Е, че ако са еднакви, какво?

Цяла паплач осигурявам с моя рутер. ;)

Споко, и аз съм така.

С един приятел тук сме на същото IP,

защото на доставчика ни не му се плаща за реално IP,

а само за мррежово (или поне на мен така ми го обясниха),

ама хубавото е че той не пише активно като мен и няма опасност да ни сбъркат :)

А и аз съм на мнението на момичето.

Дава се втори шанс, ама трети - не

Малко тийнейджърски звучи ( ;) ) ,но реших да ви попитам какво бихте направили вие. Чудя се как да се държа с една приятелка,с която бяхме много близки допреди 2-3 месеца.Постоянно излизахме заедно и изведнъж тя спря да ме търси - не се обажда да излизаме.Няколко пъти и казвах "хайде да излезем" тя уж съгласна,ама после се обажда,че не може.Някви тъпи оправдания - личи си че ме избягва.

Онзи ден я попитах направо: защо,има ли някаква причина,да не съм направила нещо?Тя вика : няма нищо,не е вярно,не искам така да си мислиш...И на следващия ден ми се обажда да излизаме.Аз обаче се бях разбрала с едно друго момиче,но ще съм в същата дискотека и нямаме запазени места.Тя вика:няма проблем,ако няма места ще седнете при нас.

Отиваме вечерта и няма места,тя там,обаче нищо не казва,не ни повика да седнем на тяхната маса и ние си тръгнахме.Сигурна съм,че след тази вечер ще се прави,че нищо не е станало.Дори ако я питам защо не ни е поканила,ще каже:защо не ме пита,аз не разбрах,че нямате места(а то е очевидно - дискотеката full max и ние прави).

Проблемът ми е,че незнам как да се държа с нея отсега нататък.Тя хем не иска да прекъсваме отношенията си,хем не се държи както преди.А аз не мога да се правя,че няма нищо.При тези обстоятелства не изпитвам желание да я виждам и да си говорим празни приказки все едно нищо не е било - да спра ли да я търся или какво?

Сигурно се чудите защо не я отпиша направо,но не е толкова лесно.Имам 3-4 приятелки,с които нямаме възможност да се виждаме често, и не искам да губя едната от тях.Ако така лесно си развалям отношенията с хората,скоро ще си седя сама у дома biggrin.gif

Шегата настрана,казвайте какво мислите,моля! :help:

Редактирано от Trichocephalus
заглавие (преглед на промените)

Ами мисля, че това момиче трябва да се махне от графа "приятелки"

и да влезе в графа "познати"

Ами мисля, че това момиче трябва да се махне от графа "приятелки"

и да влезе в графа "познати"

мисля че доста точно го каза... няма какво друго да се каже според мен.. това момиче не може да ти е приятелка,а само познат с когото можеш да излезеш на кафе....

Зарежи я тая фурнаджийска лопата

Не те заслужава изобщо

laugh.gif

При тези обстоятелства не изпитвам желание да я виждам и да си говорим празни приказки все едно нищо не е било - да спра ли да я търся или какво?

Ти сама си си отговорила.Не се притеснявай,няма да останеш сама.Животът ще ти предложи още толкова много приятелки.. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.