Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

дохожда ми се по голяма нужда от такива глупости :P

:):)

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

дохожда ми се по голяма нужда от такива глупости :speak:

и аз така - като прочетох темата, веднага ме подкара към клозета biggrin.gif

Здравейте! Имам проблем,който ме мъчи, а в същото време никой от близките ми хора не може да ми помогне,защото са пристрастни....

Ето горе долу за какво говоря-Излезам с едно момче от близо 6 месеца.Всичко е перфектно...или по-скоро БЕШЕ! Преди два дни случайно разбрах от друг човек/доброжелател/, че преди 4 години той е имал проблем с наркотиците! Не е било много сериозно положението, малко хора знаят и бързо се е излекувал.Бях сломена!!!Когато го викнах да поговорим, той не отрече и каза, че е знаел, че ще разбера и през цялото време е искал да ми каже, но все повече ме обиквал и не искал да разваля всичко и да ме загуби. Каза, че го е скрил, защото това няма нищо общо с нашите отношения и че това е нещо от миналото му, което иска да забрави. Преживял го е и иска да продължи, да обича и да бъде обичан....Всичко беше толкова хубаво, а сега не мога да си спра сълзите, въпросите и съмненията...Мога ли да вярвам на този човек?Как да спра до го обичам? Има ли БИВШ НАРКОМАН?Заслужава ли втори шанс?

Благодаря Ви!!!! :lol6:

Редактирано от marie_clarie (преглед на промените)

Не разбирам за какво толкова за шашкаш...Ако наистина е чист от толкова време,и е разбрал грешката си,не виждам повод за притеснение.

Не разбирам за какво толкова за шашкаш...Ако наистина е чист от толкова време,и е разбрал грешката си,не виждам повод за притеснение.

Благодаря ти!Наистина ми трябват различни мнения, защото майка ми и приятелката ми гледат пристрастно на това. А за себе си аз мисля, че ако го обичам наистина трябва да остана с него и да го подкрепя, защото е жестоко да плаща за тази грешка цял живот sad.gif

Не си заслужава да разваляш вашето приятелство заради мъж!!!!! След време и той като всички ще те разочарова/защото е мъж/ и ти загубиш всичко. :lol6:

Е какво като преди е бил? Нали е спрял?

Да спрял е! Дори тогава,когато е усетил в какво се въвлича е помолил приятелят му да му помогне и така отишъл в клиника.Не е имало побоища, кражби, лъжи.Той има много истински приятели! Аз дори още не мога да проумея, че това е вярно. :angry:

Казваш, че "Не е било много сериозно положението". Хората лесно лепят етикета "наркоман", но всъщност между наркозависим и употрубяващ има разлика. Щом от 4 години е чист, значи му е дошъл акъла навреме и не виждам за какво се тръшкаш?

Казваш, че "Не е било много сериозно положението". Хората лесно лепят етикета "наркоман", но всъщност между наркозависим и употрубяващ има разлика. Щом от 4 години е чист, значи му е дошъл акъла навреме и не виждам за какво се тръшкаш?

Е не е бил само употребяващ, щом е бил и в клиника....Извинявайте, просто за първи път се сблъсквам с това, а както казах близките хора са най-лошият съдия, а ми е страшно трудно да го връщам назад и да говаря с него за това с най-малките подробности.Ако АЗ бах на неговото място едва ли щях да искам да ме третират като прокажена, заради грешка в миналото?!?!

Абе, момиче, ти сама казваш, че го обичаш. Тогава няма какво да се чудиш. Щом ти не си забелязала нещо нередно, значи всичко е ок. Човекът се е усетил овреме, помогнали са му, помогни му и ти. Кво се чудиш? Обичай си човека и това си е. Нали в една връзка трябва да има и подкрепа...

И аз така мисля. Отдръпни се ти. На 16 едва ли ще срешнеш истинската си любов, заради която да си струва да пренебрегнеш всичко и всички. Давай смело напред. Да, знам, че сега ще ти е трудно, но един ден ще видиш, че не си сгрешила. Метни по едно око и на другите батковци :angry:

Абе, момиче, ти сама казваш, че го обичаш. Тогава няма какво да се чудиш. Щом ти не си забелязала нещо нередно, значи всичко е ок. Човекът се е усетил овреме, помогнали са му, помогни му и ти. Кво се чудиш? Обичай си човека и това си е. Нали в една връзка трябва да има и подкрепа...

Много си прав/а!!! Това е и мойто мнение.Много лесно е да обичаш, когато всичко е ОК.Сега е момента да покажа на себе си и на нега колко силно го обичам!!!!!

Миналото си е минало, и трябва да остане в миналото.

Много си прав/а!!! Това е и мойто мнение.Много лесно е да обичаш, когато всичко е ОК.Сега е момента да покажа на себе си и на нега колко силно го обичам!!!!!

:angry:

Най накрая да чуя едно добро изказване :angry:

Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там, където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме. angry.gif

По-горе са ти отговорили, и са ти дали предостатъчно разумни съвети да

погледнеш реално на нещата, и да ги преосмислиш.

Приятелството е нещо много ценно, и не си струва да го загубиш заради

моментното състояние, наречено "влюбване" (не любов !)

Благодаря Ви!Отдръпнах се,заради Поли...сега сме просто приятели и засега не искам да го виждам...Трудно ми е...много при това,но мисля,че така е най-добре за всички...

Ако наистина го обичаш си заслужава да му дадеш втори шанс.Каквото е било е било в миналото щом е чист от толкова време няма страшно. Обичайте се и ви пожелавам мн страхотни дни заедно и мн радост! Давай напред!1!

Благодаря Ви!Отдръпнах се,заради Поли...сега сме просто приятели и засега не искам да го виждам...Трудно ми е...много при това,но мисля,че така е най-добре за всички...

Избрала си верния път, а и в живота няма лесно

понякоха наистина много боли.........

Всеки заслужава своя шанс-стига да има кой да му го даде

;)

Според мен трябва да и дадеш време и да бъдеш винаги до нея когато тя изпита нужда. За един такъв човек най- важното е да изпита подкрепа от някой. Успех

Ако е разбрал от някаде че искаш да спиш с него може и заради това да се държи любезно за дса те прикотка, а иначе ти предлагам да караш по- полека и да видиш какво ще стане. Може да се оплашил като си го заговорила

Просто си представих живота си без Поли - немога без нея,немога да пожертвам приятелството ни!А Влади рано или късно ще го преживея... sad.gif В крайна сметка момчета много...Въпроса е,че той настоява,а аз не съм от хората със силен характер...звъни ми,пише ми и ми казва,че не иска да ме губи най-вече като приятел..и много други неща...в момента плача и се надявам да ми мине по-бързо,защото ще се побъркам вече ;(

Редактирано от svetletyy (преглед на промените)

Повтаряйки се с други съфорумници ще ти кажа да се оставиш по течението.Вижте се извън училище,при различни обстоятелства.Поизлизайте малко, говорете си - ще имате много общи теми, а и ще се опознаете.Така ще можеш да прецениш има ли смисъл да се надяваш или си се самозалъгвала.А тези думи в прав текст май ще прозвучат неуместно и дори да има чуства може да се стресне.Нека той поеме инициативата пръв, а ако те харесва ще се разбирате и без думи. :whist:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.