Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Чета, чета и се чудя къде ти е проблема...

Кво значи "трябва" да й кажа...приказките са излишни просто й го показвай и тя ще те разбере повече от всякакви обяснения и подбони дрънкотини...

Щом иска, нека й го каже. И според мен е по-добре да й го каже, защото аз съм се опарвал от такова нещо: показвах на момичето, че изобщо не ми е безразлична, мъчих се да й покажа всячески, че е специална за мен и че съм лудо влюбен в нея. Всички нейни и мои приятели го забелязваха, но тя не вярваше, защото не съм й бил казал. Затова смятам, че щом има нещо там вътре в него и има нужда да бъде изречено, то трябва да бъде казано. Аз мога да дам съвет на момчето, просто да бъде искрен и неподправен. Според мен тези методики, които ти писаха по-горе могат повече да навредят отколкото да помогнат, но това не означава, че няма полезни съвети в тях. Така, че приятелю говори това, което ти е на сърцето, ако момичето е свястно ще оцени това, че й поднасяш обяснението натюр без предварителни планове. Според мен истински свястното момиче винаги ще оцени искреността ти, ако не го оцени значи тя не е за теб, така смятам аз. В такъв случай просто говорите на различни езици.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Щом иска, нека й го каже. И според мен е по-добре да й го каже, защото аз съм се опарвал от такова нещо: показвах на момичето, че изобщо не ми е безразлична, мъчих се да й покажа всячески, че е специална за мен и че съм лудо влюбен в нея. Всички нейни и мои приятели го забелязваха, но тя не вярваше, защото не съм й бил казал. Затова смятам, че щом има нещо там вътре в него и има нужда да бъде изречено, то трябва да бъде казано. Аз мога да дам съвет на момчето, просто да бъде искрен и неподправен. Според мен тези методики, които ти писаха по-горе могат повече да навредят отколкото да помогнат, но това не означава, че няма полезни съвети в тях. Така, че приятелю говори това, което ти е на сърцето, ако момичето е свястно ще оцени това, че й поднасяш обяснението натюр без предварителни планове. Според мен истински свястното момиче винаги ще оцени искреността ти, ако не го оцени значи тя не е за теб, така смятам аз. В такъв случай просто говорите на различни езици.

Да, добре. Човек напира за подобни признания само когато се чуди какви са чувствата на отсрещния. Това ми напомнята на сцената в "Приятели" когато Рос призна на една мадама, че я обича и тя толкоз се шашна, че му отвърна "Ми, мерси..." Беше доста обиден пича biggrin.gif

Подобни излияния не се правят туко-така... и колкото и някой да ми обяснява колко безвъзмездна е любовта истината, е че като ги изтресеш тези думи на някого после седиш мигаш на парцали и чакаш отговор, който ако е" Мерси" ще...

Тъй че право казват старите кучета тука - за такива неща се чака...тва не е като искам да ти купя баничка

Е с това определено не съм съгласен ,по добре бъди себе си и ги заеби тия глупости .

Направо ми идва да се издрайфам докато го чета това .

На неговата възраст да бъде себе си означава да се предаде без бой т.е. примирява се че може някой батко да я стопли в прегръдките си а па той да гледа от страни с пръст в уста.

Защото:

- и децата знаят че девойките са с две години по напред в половото им развитие и с още повече годинки по-напред в съзряването на характера им. Те стават по-рано жени от колкото момчетата мъже. На една и съща възраст момиче което изкарва само тройки в училище като нищо може да е узряло много повече от момче отличник пишещо вече софтуери.

- факта че са в един клас от две години а пък чак сега става нещо означава че в очите на момичето той не е бил "супер мена" който в никакъв случай не трябва да се изпуска. Значи има още доста работа до като тя стане чувствено зависима от него. Сама без негова помощ може и да не се влюби до уши, а само да си го държи за приятел при липса на някой по-подходящ.

- момчето има уникален шанс че тя е в неговия клас и трябва да се възползва сега да й спечели сърцето. Същото момиче когато стане на 22 години просто ще е недостъпна за него ако от сега не го е заобичала. Дамите над 20 години обикновено си избират за съпруг млад мъж който е по-възрастен с няколко години. Така е от край време.

- да не забравяме че девойките се съветват или с мама, или с кака или с други връстнички които пък на свой ред получават съвети от по-възрастни дами. Дамите от 25 години нагоре със сигурност ще посъветват девойката да се ориентира така както те с тяхния житейски опит биха постъпили при оценката на кандидата. Вероятноста девойката да се вслуша в правилните женски съвети е много голяма. По възрастните дами ще оценяват поведението на младежа от гледна точка на устойчивоста му на характера, ниската доза егоизъм, отношението му към трайно обвързване за съвместен живот. Ми да, трайно щото едно хлапе се отглежда дълго време. А пък дамите ни търсят предимно за да се нагърбиме с ролята на грижовни татковци. Колкото и да се говори за възвишени сантиментални чувства от началото, крайната им цел е точна тази дори и те самите да не го осъзнават веднага.

Иначе казано, когато девойките започват да се замислят за семейното им бъдеще, през това време момчетата си играят още на игри от рода на: чия пръднята ще изкара повече балони/мехури в басейна.

Затова момчето трябва да се понапъне, да положи повечко усилия да се открой като по-различен от връстниците му ( в смисъл по-узрял за възраста си), за да й блесне в очите.

А пък завистниците после нека си драйфат (повръщат) като не знаят да се ориентират правилно в живота.

На неговата възраст да бъде себе си означава да се предаде без бой т.е. примирява се че може някой батко да я стопли в прегръдките си а па той да гледа от страни с пръст в уста.

Защото:

- и децата знаят че девойките са с две години по напред в половото им развитие и с още повече годинки по-напред в съзряването на характера им. Те стават по-рано жени от колкото момчетата мъже. На една и съща възраст момиче което изкарва само тройки в училище като нищо може да е узряло много повече от момче отличник пишещо вече софтуери.

- факта че са в един клас от две години а пък чак сега става нещо означава че в очите на момичето той не е бил "супер мена" който в никакъв случай не трябва да се изпуска. Значи има още доста работа до като тя стане чувствено зависима от него. Сама без негова помощ може и да не се влюби до уши, а само да си го държи за приятел при липса на някой по-подходящ.

- момчето има уникален шанс че тя е в неговия клас и трябва да се възползва сега да й спечели сърцето. Същото момиче когато стане на 22 години просто ще е недостъпна за него ако от сега не го е заобичала. Дамите над 20 години обикновено си избират за съпруг млад мъж който е по-възрастен с няколко години. Така е от край време.

- да не забравяме че девойките се съветват или с мама, или с кака или с други връстнички които пък на свой ред получават съвети от по-възрастни дами. Дамите от 25 години нагоре със сигурност ще посъветват девойката да се ориентира така както те с тяхния житейски опит биха постъпили при оценката на кандидата. Вероятноста девойката да се вслуша в правилните женски съвети е много голяма. По възрастните дами ще оценяват поведението на младежа от гледна точка на устойчивоста му на характера, ниската доза егоизъм, отношението му към трайно обвързване за съвместен живот. Ми да, трайно щото едно хлапе се отглежда дълго време. А пък дамите ни търсят предимно за да се нагърбиме с ролята на грижовни татковци. Колкото и да се говори за възвишени сантиментални чувства от началото, крайната им цел е точна тази дори и те самите да не го осъзнават веднага.

Иначе казано, когато девойките започват да се замислят за семейното им бъдеще, през това време момчетата си играят още на игри от рода на: чия пръднята ще изкара повече балони/мехури в басейна.

Затова момчето трябва да се понапъне, да положи повечко усилия да се открой като по-различен от връстниците му ( в смисъл по-узрял за възраста си), за да й блесне в очите.

А пък завистниците после нека си драйфат (повръщат) като не знаят да се ориентират правилно в живота.

Май има истина в това...Едно нещо ми хареса в написаното...не бях се замисляла- подчертания шрифт!!!

И аз миличка,краката се разтреперват,

издигаш се в облаците,но падането е жестоко.

За тези работи съвети не се дават, аз съм сигурна, че както си улучил начина, мястото и момента на първата ви целувка и всичко това я е предразположило да не се отдръпре, така добре ще улучиш и момента да кажеш какво чувстваш.

А аз лично смятам, че е добре хората да казват какво чувстват, а не останалите да гадаят, така стават най-големите грешки. Успех

краката се разтреперват,

издигаш се в облаците,но падането е жестоко.

Много даже

И понякога минават години,а ти си като птица със скъсани криле-нито можеш да летиш,нито ти се лети вече

sad.gif

Май има истина в това...Едно нещо ми хареса в написаното...не бях се замисляла- подчертания шрифт!!!

А замисляла ли си се вече дали ще направиш аборт ако стане грешка случайно, значи грешката не е била нито желана нито провокирана с хитрост от твоя страна?

Ако да, намерила ли си време да му обясниш на тоя който ще е вероятния бъдещ баща, че ще ти е вероятно невъзможно да абортираш понеше главата ще ти се е напълнила с високи дози от едни хормони които ти увеличават майчиното чувство още преди да се е родило бебето и ти ще действаш като квачка когато някой се опита да се доближи до пиленцата й. (виждала ли насадена квачка колко е смела?)

Щото те младите момичета които още не са били бременни и не са изживяли тръпките на щастие и умиление към бъдещето човече, просто не знаят как ще се чувстват в такава ситуция. И като и те самите не го знаят, не им минава през акъла да говорят за това с приятеля си предварително. Приянелчето пък нарочно забравя да я предопреди че ако се опита да му натресе дете, той ще я зареже да се оправя сама. И става едно голямо недоразумение в случай на неволна грешка. От което разбира се най-големия губещ е самото бебе (ако се роди).

Момчета внимавайте в играта ако не искате да плащате издръжки 18 години после.

Въобще не си правете илюзии че ще упеете да навиете бременна жена да абортира. В такова състояние те ще се държат противно на здравия разум и ще са просто непредвидими в решенията им.

Има и жени които досаждат на съпрузите си да си имат по 4 и повече деца. Защото за тях грижата за новородено бебе е върховно щастие. И са на принципа че колкото повече се повтаря това щастие, толкова повече живота им има смисъл.

Няма дя се стряскате де, ама карайте я умната все пак!

За тези работи съвети не се дават, аз съм сигурна,...

Айде бе, ама верно ли си сигурна ма моме?

Те професионалистите по брачни проблеми значи първо са си губили времето да учат психология в университет и второ са мошеници и шарлатани понеше ти си била сигурна че тяхната работа е излишна.

Браво на тебе.

Ти като се разболееш на доктор ходиш ли?

абе тук не стана ли малко :offtopic_s: момчето пита за съвети как да и предложи и така нататък ти го готвиш за сватби biggrin.gif

абе тук не стана ли малко :offtopic_s: момчето пита за съвети как да и предложи и така нататък ти го готвиш за сватби biggrin.gif

бе кво да и предлага те са натиснали вече ще и предлага :)

ти го готвиш за сватби biggrin.gif

Ми да си знае кво го чака бе,

щото тя тая работа е каца пълна с говна и отгоре сложен тънък слой мед да се подлъжеш от началото, чат ли си?

Като се свърши меда и после трябва да продължи и с останалото съдържание и да се превъзнася по форумите колко си му е сладко и от по-навътре в кацата.

Ще си го кажеш и сам спокойно ... то просто си идва момента и инстинктивно някакси го изтърваш...тка че не се и притеснявай . Като гледам и до къде е стигнала работата май този момент наближава :offtopic_s: .

А замисляла ли си се вече дали ще направиш аборт ако стане грешка случайно, значи грешката не е била нито желана нито провокирана с хитрост от твоя страна?

Ако да, намерила ли си време да му обясниш на тоя който ще е вероятния бъдещ баща, че ще ти е вероятно невъзможно да абортираш понеше главата ще ти се е напълнила с високи дози от едни хормони които ти увеличават майчиното чувство още преди да се е родило бебето и ти ще действаш като квачка когато някой се опита да се доближи до пиленцата й. (виждала ли насадена квачка колко е смела?)

Щото те младите момичета които още не са били бременни и не са изживяли тръпките на щастие и умиление към бъдещето човече, просто не знаят как ще се чувстват в такава ситуция. И като и те самите не го знаят, не им минава през акъла да говорят за това с приятеля си предварително. Приянелчето пък нарочно забравя да я предопреди че ако се опита да му натресе дете, той ще я зареже да се оправя сама. И става едно голямо недоразумение в случай на неволна грешка. От което разбира се най-големия губещ е самото бебе (ако се роди).

Момчета внимавайте в играта ако не искате да плащате издръжки 18 години после.

Въобще не си правете илюзии че ще упеете да навиете бременна жена да абортира. В такова състояние те ще се държат противно на здравия разум и ще са просто непредвидими в решенията им.

Има и жени които досаждат на съпрузите си да си имат по 4 и повече деца. Защото за тях грижата за новородено бебе е върховно щастие. И са на принципа че колкото повече се повтаря това щастие, толкова повече живота им има смисъл.

Няма дя се стряскате де, ама карайте я умната все пак!

Така, виж кога съм се сещала за този въпрос ТУК

За хормоните може и да си прав...но мъжете също стават неконтролируеми като ги пернат хормоните...почват да не мислят и се държат идиотски?!Що така?!Интересно ми е да знам...

Ти добре отваряш очите на мъжете, дай отвори и на жените, че да видим реалността такава каквато е...че ми писна от лъжички и шегички и лигавиния повръща ми се вече от мили думи...Светни ни, ти си знаещ! :)

Така, виж кога съм се сещала за този въпрос ТУК

За хормоните може и да си прав...но мъжете също стават неконтролируеми като ги пернат хормоните...почват да не мислят и се държат идиотски?!Що така?!Интересно ми е да знам...

Ти добре отваряш очите на мъжете, дай отвори и на жените, че да видим реалността такава каквато е...че ми писна от лъжички и шегички и лигавиния повръща ми се вече от мили думи...Светни ни, ти си знаещ! :)

А казала ли си му предварително на човека че си против абортите?

Ами еволюцията е напредвала постепенно, преди да станеме Хомосапиенс сме били примати лишени от членоразделна реч, преди това още по-нисши бозайници и т.н. Еволюцията на всеки етап е запазвала от многобройните генни мутации предимно тези които са допринасяли за по-успешно и по-сигурно предаване на генното наследство на следващо поколение. Значи това което е работело добре когато сме били най-обикновени бозайници сме си го запазили в нас и до сега.

Както предполагам уважаемите читатели на форума знаят, в много видове от бозайниците мъжкарите се бият помежду си за определяне на правото на по-силния той да се занимае с женската. И те се бият жестоко и продължително и се нараняват и в някой случай с риск за живота даже.

Е що им трябва да си рискуват живота за една женска?

Ми щото нямат друг избор, еволюцията ги е направила такиви, като им е изфабрикувала половия нагон който ги подтиква да си предадат генното наследство на следващо поколение.

Та и ние човеците от мъжки пол си го имаме същия тоя инстинктивен механизъм, който се опитва да ни управлява действията заобикаляйки разума. Половия нагон подтиква индивидите от мъжки род да си предадат генното наследство посредством възможно най-голям брой (млади) жени.

И някои мъже като не са се и замисляли кое каква работа върши и му робуват на тоя пуст полов нагон, харчат си парите и си мислят че това е живота. То те барем да бяха успяли да си предадат генното наследство на десетина хлапета с толкова усилия и пропиляни пари, а па то нищо и половина, няма хлапета няма вятър.

Та мили жени внимавайте с мъжете, обяснете им що се заглеждат всеки ден по разни млади дами, па дано разберат и престанат да се мъчат напразно. Те мъжете не са виновни че на са разбрали сами какво ги подтиква да изневеряват. Помогнете им, образовайте ги малко, да спестят по някой лев горките.

От друга страна мъжкия полов нагон ни помага до голяма степен да ви понасяме вас жените които сте толкова различни от нас.

Значи тука ви правя следния подарък на вас дамите:

Половия нагон прилаган по животинския модел при човеците не дава най-добрия резултат за предаване на генното наследство, защото се е оказало че има по-печеливш модел. Когато се създаде устойчива двойка от мъж и жена децата родени от тях имат много повече шансове да оцелеят защото си имат двама родители които се грижат за тях. Мама горила като умре преждевременно и малкото горилче е изгубено щото си няма татко. Ролята на таткото при човеците е важна и не само при смърт на майката, ами и през цялото време на израстването на децата. Таткото носи за папане вкъщи, строй дом, защитава цялото семейсво при нужда и много други. Та днешните мъже които искат да имат тяхни хлапета трябва да знаят че най-сигурния и ефикасен начин е да се задомят и да си гледат семейството.

А па другите свалячи само стрелят с шаостни патрони и ефект никакъв, следа никаква.

То си е и въпрос на избор де, някои са си избрали да станат зависими я от алкохол, я от никотин, я от хероин и разни др. Вечните свалячи са си избрали да робуват на половия им нагон до гроб. Някои от свалячите са се научили че за да има квото им трябва задължително трябва да са много мили и добри (на думи), да обещават всичко и да симулират че са голями сантиментални романтици. Като й се падне на някоя млада дама един такъв по-готин на външен вид и е с двата крака в капана му. После плаче, мъчи се, скубе си косите ама той чиляка кво е виновен че тя му се лови на въдицата. Той си действа по инстинкт без да се замисля, напълно безотговорно. Да е слушала мама, кака па даже и баба и да го е проверявала щателно и по-дълго време.

Хм направо по същество ще карам.Значи от 2-3 седмици излизам с едно момиче от моя клас,което харесвам страшно много.В един клас сме от 2 години,но едва преди 3 месеца се опознахме по-добре и се харесахме(чувството определено беше взаимно).И бехме на диско ии аз бех на градус и я целунах тя не се дръпна и работата стана ;)и оттогава ходим по кафета насам натам шматкаме се двамата общо взето и ни е много хубаво,абе всичко както трябва,обаче има едно голямо НО.Мисля че започвам да се влюбвам в нея и денонощно се опитвам да измисля как да и го кажа и да не би случайно да я изплаша(обикновенно момичетата са тези които избързват в ситуации като тази :sobbing: но в случея не е така),а аз определено не искам да я изплаша,но от друга страна вече искам да имам сериозна връзка(естествено сериозна доколкото позволява възрастта ни),а не само едномесечни неиндифицирани излизания с момичета,и след като се опрайм 2-3 пъти да си бием шута,знаете как е.

Просто искам да знам дали да действам направо като и кажа,че съм влюбен в нея или да изчакам и ако трябва да чакам докога да чакам .. Някой в момента си задават въпроса кво прайш че още не си и казал ?! и аз веднага бих му отговорил,че досега не съм изпитвал такива чувства към др момичета с които съм излизал и поради този факт немога да преценя кога точно да и кажа,че всъщност съм влюбен в нея,сериозен съм и искам да съм с нея,ами ако тя постъпи както аз съм постъпвал с предишните момичета с които съм излизал за кратко време ?! а именно когато усети че съм сериозен да избяга .. просто е нещо ново за мен е такова ... и нз кво точно да правя ..

Ииии помагайте тука женската мъжката аудиторя щото това си е риал шит ю ноу уат ай мийн ;)

Feel Me ?!

................................................................................

..................

Няма нищо по хубаво от това да си влюбен ;) Дори и да не те обича това момиче,важното е че ти обичаш! Или обичаш тихо и страдаш когато,тя срещне някой който намери сили да и каже ОБИЧАМ ТЕ,или го казваш Ти!Не си крий чуствата,ако "се изплаши"значи не си е струвало да я обичаш!Жените обичат да и казваме колко са прекрасни!Обичат смелите,романтичните мъже които НЕ се страхуват от това да кажат ОБИЧАМ ТЕ! Кажи и го,ако не можеш да намериш сили да и го кажеш в очите,прати и СМС или нешо друго,но важното е да не чакаш някой друг да и го КАЖЕ защото това ше стане,вярвай ми! Ще ти споделя нещо ,пък и на Всички тука:С жена ми имахме криза.Когато един ден и кажах,че винаги съм я обичал,дори и да не съм и го казвал често ТЯ ми отговори: Защо мълча досега,защо нима чакаше друг да ми каже колко съм хубава и,че не може да живее без да ме вижда?После всичко си дойде на мястото ТЯ е все още моето момиче !УСПЕХ!!!! cool.gif

Едва ли ще се впечатли ако им го кажеш по смс ... тъпо е от всякаде , или заставаш пред нея и почваш да им се обясняваш или не прави нищо ... то ти като не можеш да намериш смелост да им кажеш ми става ясно ,колко си влюбен...

Ахххх няма любов има само интереси

дали:

- СЕКС - да ти е гот да те........

- Материални - знаем за какво става дума

А какво се върти на тийновете освен. Е** и бягай.

Такива неща не се казват с думи, а с действия почнеш ли да се обесняваш никаква няма да е свършиш. Като излизате пиинете повече овърти се около нея тръгни да е съблазняваш. А тръгнеш ли да се обесняваш в любов оставяш всичко в нейни ръце и става кофти за теб :speak:

darkl0v3r нещо против тийновете ли имаш? Това ,че при теб се е стекло така не значи ,че и при другите ще бъде така...

Аман от хейтъри ...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Първо искам да благодаря на всички,които ме посаветваха.Утре съм си решил,че ще и кажа всичко квото чувствам пък да става квото ще ако не чувства същото ще ме заболи много но по-добре така .

Така че пожелайте ми късмет ии утре вечер ще ви светна кво е станало cool.gif

Айде живи и здрави cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.