Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Аз смятам, че има два типа изневяра. Единия тип е когато става само веднъж, случайна грешка в момент на объркване или привличане и друг тип, когато се подържа връзка. Първия тип бих го простила, но смятам, че ако човека с когото съм го направи и осъзнае грешката си, тогава ще си замълчи и няма да ми казва, за да не ме поставя в такава гадна ситуация. Вторият тип изневяра не бих простила. Любовта прощава или всичко или нищо.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Бейби,ако още не си разбрала.Ако женен мъж изневерява,това е его а когато едно момче изневерява на приятелката си това е хормони.Така че да не ти пука,винаги някой прее...а някой.

Не ги разбирам мн тия работи,но моето мнение е че след време когато ти си я забравил вече,когато си щастлив с друга,тя ще осъзнае какво е изгубила и ще дойде при тебе.Поне така мисля.И не трябва да показваш,че си слаб пред нея,защото може да се възползва от това и да си играе с тебе. :) Дръж се,ще намериш друга.Сигурен съм!

• 2 седмици по-късно...

Аман от философи.

Един практичен съвет от един барман. Ако не е тая ша е друга.Наред напред. Неможела да го забрави дрън дрън. Тоя да не е господ.

100% и тя има вина тва. Че те е хванала за канарче да и слушаш глупостите тва е друго. кажи и така и да реве те и сълзите имат край какво си мисли. приателче тва че сме влюбени не значи че винаги трябва да сме загубени cool.gif. предполагам че няма да ти е приатно да си хване някой да се е**** и ти да и седиш като приател и да и държиш ръката.На сила хубост на става щом не иска да е стеб ориентирай се надругаде не винаги любовта е споделена.

Един съвет и от мен - ще ти мине, ще се оправиш, времето лекува !

Един съвет и от мен - ще ти мине, ще се оправиш, времето лекува !

В грешка си,врмето не лекува Виж това

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

A не може ли без апостофи и цитати ?

Това е форум, и аз си казах мнението.

и човека ти е казал мнението си...

върни малко смукача и успокой топката...

не си мисли, че някой те напада умишлено...

иначе съвета ти е перфектен...

и човека ти е казал мнението си...

върни малко смукача и успокой топката...

не си мисли, че някой те напада умишлено...

иначе съвета ти е перфектен...

офф/

Моята реакция е съвсем адекватна.

Темата за казва "Моля, помогнете на едно влюбено момче !"

а не "Коментирай мнението на предишния потребител"

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

И аз вече мисля, така, че времето не лекува...прави спомена може би по-блед, но не лекува... sad.gif

Приятел твоето положение е дилема отвсякъде погледнато.Бъди твърд с нея , но не прекалено.Кажи й да решава кой от двамата или никой , не да те бландика без причина :angry:

Офтопик.

Времето лекува ако само харесваш момичето.Ако си влюбен няма да се измъкнеш толкова лесно. :)

офф/

Моята реакция е съвсем адекватна.

Темата за казва "Моля, помогнете на едно влюбено момче !"

а не "Коментирай мнението на предишния потребител"

Не си ти човека който ще ми каже кого да цитирам и кого не!

Мисля,че съм обосновал добе отговора си с линка!!!

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Приятел твоето положение е дилема отвсякъде погледнато.Бъди твърд с нея , но не прекалено.Кажи й да решава кой от двамата или никой , не да те бландика без причина :P

Офтопик.

Времето лекува ако само харесваш момичето.Ако си влюбен няма да се измъкнеш толкова лесно. :)

:P Определено, ако и каже така, да смята, че я е загубил завинаги :wub:

Някой и влюбени са били и пак са се отървавали лесно, то си е до човека, не до това дали си влюбен или не...ами е до това колко на сериозно си приел дадено взаимоотношение и колко си се отдал на връзката и взаимоотношението с този човек...Та всичко си е до човека... ;)

Най-общо казано, колкото си дал толкова страдаш, колкото си вложил в човека, толкова страдаш...Един повече, друг по-малко, трети изобщо...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Глупавото е че в тези теми за терзанията си пишат само мъже.Преди не беше така!

1.Тя не те харесва и ти го знаеш - опитай се да се занимаваш с нещо,нещо,което има стойност - морална и материална.

2.В този живот има и по-важни неща от една жена.Ако намериш нещо в ежедневието си,което да ти носи щастие ще видиш,че да имаш гадже и да правиш секс са толкова преходни неща.

3.Аз още съм влюбен в една моя съученичка,няма си гадже,знае че я харесвам много,но аз няма да съм човекът,който ще направи за 3-ти път някаква крачка.Така и ти,тр малко по-реално и надменно да приемеш нещата,а това което те боли си го пази за тебе,шото никой нямад а ти помогне ;)

Е с това определено не съм съгласен ,по добре бъди себе си и ги заеби тия глупости .

Направо ми идва да се издрайфам докато го чета това .

И аз.Мале,какви акъли дава,а после ще дрънкат заблудените,като овци женички в темата"...по първите думи на мъжа ли си го избираш".Та ако всички мъже са такива лицемерни,не знам...Но съм сигурна,че ако постъпиш,както те съветва"гизмо"/май така беше/,просто те очаква провал,все ще проблесне лицемерното ти поведение в мъглата от любов и тогава ще те питам,как ще я задържиш,ако наистина имаш чувства-тя вече ще те е намразила.

Да, затова някой после съвсем безотговорно си се женят по неволя...па ужким нещели така...искали уж по любов да се женят, а не по задължение...

Ама воеводата забременил някоя, пък после пищи, че не искал да се жени...ама недай си боже има съвестна майка дето ще го накара да склони глава и да предложи на забременялата, нещасница брак...за да не прави аборти...пък той човека никога не е имал или има намерение да се жени, за него брака и семейстовото е ненужно бреме...ми тогава да не спи и никоя няма да има такива проблеми или да намери някой пич да го задоволява знам ли?!Разни мъже разни вкусове :P

Някой мъже са родени да си останат безпаметни и да не ги помни никой освен мама!Желая им небивал успех в това поприще и начинание!

А на тези дето искат да ги помни някой и да ги обича успех ще им е нужен още повече, защото жените вече на никой не вярват!!!

Като за сълзлив роман написаното става ;) Ще се намеся само с един отговор,тъй като виждам се обсъжда нагона каращ мъжете да си пилеят...семето навсякъде където решат...Ивам въпроси?С мъже ли спят?Или жени и защо се расъждава така-мъже-жени?Всички хора според мене са еднакви,жените търсят мъжът на мечтите си мъжете жената на своите...Така е открай време и никой не бива да се сърди ако не го харесват или му изневеряват,защото това си е химия и магия...Съгласен съм,че трябва човек да се владее и да не се впуска в авантюри и да харчи парите си...СИ?В едно семейство не са ли общи?Или аз не съм в час със съвремието.Извинете ме но знам кое е, и кое не!Да си влюбен е прекрасно това е страхотно и дори да те огорчат пак си струва заради изживяването ;)

Никога не казвай Не когато искаш да кажеш ДА

Поздрави и бъдете себе си cool.gif

Като за сълзлив роман написаното става ;) Ще се намеся само с един отговор,тъй като виждам се обсъжда нагона каращ мъжете да си пилеят...семето навсякъде където решат...Ивам въпроси?С мъже ли спят?Или жени и защо се расъждава така-мъже-жени?Всички хора според мене са еднакви,жените търсят мъжът на мечтите си мъжете жената на своите...Така е открай време и никой не бива да се сърди ако не го харесват или му изневеряват,защото това си е химия и магия...Съгласен съм,че трябва човек да се владее и да не се впуска в авантюри и да харчи парите си...СИ?В едно семейство не са ли общи?Или аз не съм в час със съвремието.Извинете ме но знам кое е, и кое не!Да си влюбен е прекрасно това е страхотно и дори да те огорчат пак си струва заради изживяването ;)

Никога не казвай Не когато искаш да кажеш ДА

Приятелю!Някой като не харесва достатъчно другия, да не го залъгва ;) иначе не се знае и него как може да го излъжат :speak: Нали знаеш всичко се връща тъпкано!А хитреца може да бъде надхитрен!Нали знаеш, гаранции за нищо няма в този свят!

Химия и магия ли?Кое нагона ли?!Тц тц, мозък няма ли в главата или що?! :speak:

Прав си себе си, НО не фалшиви, че фалша лесно се усеща! ;)

Не разсъждавам по начина,по който се изказваш.Какво значи "Всичко се връща тъпкано" тъпкано е лош,ама лош израз нещо от типа на ще ти го на... :eek: Начина на изразяване си го избира всеки и по него си личи колко е истински.

Имах скоро момент такъв,бях лъган,залъгван оказа се,че едно човече ИСТИНСКО с много красиви думи залъга човека който аз дори и сега си обичам.Накрая се разбра кой,кой е и пак бях обичан kiss.gif .Лошото беше,че споменът е много болезнен и прошката никога не е истинска.Винаги изплува отново споменът. :) Но това е за друг форум сигурно не е по темата.

Отговора кратко и ясно от мен е такъв:

Права или прав си /не знам полът ти / Но голямото Но е че винаги е различно и каквото и да става то е предопределено да се случи.Човек трябва да се развива,да укрепва характера,да се учи да пази любовтта :doh: и най вече да я сподели НАВРЕМЕ не като в моя случай да си мисли ,че отсреща всичко си знаят и да си мълчи...

Отпуснете се,знайте че това е просто животът и гледайте да оставяте САМО добри спомени в другите хора. :)

Поздрави cool.gif

Добре казано, но няма да се съглася с всико написано, защото не е напълно реалност не и за всички!

Съгласна съм напълно с удебеления-подчертан шрифт!Да се учи да пази любовта, да я сподели навреме, да не премълчават чувствата и мислите.Мълчанието не само не се доразбира правилно, ами изобщо нямам как да се (разбере какво е имал да каже човека...

Еха най-сетне да изгрее слънце и на моята улица :)

Днес и казах всичко каквото чувствам и за мое щастие чувствата бяха споделени и да се надяваме че ни чакат все хубави моменти занапред :doh:

Благодаря на всички,които малко или много ми помогнаха с мненията си .

Живи и здрави cool.gif

Супер

:)

Много се радвам за вас - обичайте се,прощавайте си,правете си компромиси,ценете се един друг

kiss.gif

Ами тази която обичаш като сестра,пишеш,че няма никаква подкрепа от нейна страна,а за другата сипеш суперлативи-Мисля,че с едната си по навик,а си се влюбил в другата. cool.gif

Миличка бягай докато е време,той няма да се промени.Ако започнеш да се обясняваш за най малкото нещо,ще стане още по-лошо.Аз имах 4 годишна връзка с такъв тип когато бях по-малка.Та този накрая започна и да ми посяга,затова,че съм поздравила някое момче.Така че отърви се навреме.

Прочетох темата и всички мнения....и все едно видях себе си и бившия ми съпруг от преди 20 и повече години. Няма да навлизам в подробности.

Избягах бременна в седмия месец, след това се разведохме.

Ревността (безпричинната ревност) може да разруши и най-голямата любов. Това е патологично състояние на чувство за собственост, което според мен е неизлечимо.

Бягайте от такива индивиди, преди да е станало прекалено късно !

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.