Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Благодаря на всички които изразяват мнение по вапроса,надявам се че ще вникна в съветите ви

Редактирано от NEO76 (преглед на промените)

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Хах, нищо не остава скрито завинаги ;).

Три години са доста време, въпреки че минават бързо. Интересно какво мисли автора на темата сега.

Дано не си му простила!

Редактирано от lpa (преглед на промените)

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

post-127020-1195586384_thumb.jpg

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

NEO76

Историйката е доста дълга ... заживяхме заедно.В началото всичко беше добре,както във всяко ново начало,но проблемите заваляха един след друг.

Ден след ден ни сполитаха все по големи проблеми от финансово и какво ли не друго естество...

Ти сам си го написал. И това е нова връзка, и всичко отначало ще е 6+. Не те разубеждавам да потърсиш новото, но не ти и казвам да захвърлиш с лека ръка постигнатото. Решението ти ще съсипе/издигне качеството само и единствено на твоя живот, така, че решението ти трябва да е твое. Искаш мнението ни, но който и да е от нас не може да прецени всички нюанси на съвместното ти съжителстване със съученичката ти или с другата - финансови проблеми, сексуален живот и въобще всичко онова, което съпътства живота на двама души, като почнеш от първият ви поглед рано сутринта един към друг и приключиш с това, дали заедно си лягате вечер или единия дебне другия да е заспал, когато се вмъква в кревата.

В заключение, за да не прерастне мнението ми в четене на "конско", морал или право - това е такъв проблем, на който не може да се даде еднозначен отговор - скъсай или живей както до сега.

Дано да съм ти бил от полза /лично аз се съмнявам/, но за опита, събран през моят дълъг и не лек 32-годишен живот това е единственото, което мога да ти кажа.

Живей и с двете (ако можеш да издържиш финансово, де...). Само гледай да не се преумориш много :-)

Да.......и после от двата стола на земята.

Здравейте! Искам съвет от всички които са прочели тази тема. Харесвам страшно много едно момиче, което преди около месец е ходило с едно момче но то я зарязало, и тя все още много го харесва, но на него не му пука за нея. Та аз и казах какви чувства изпитвам към нея и тя ми каза че и тя ме харесва но не е готова за нова връзка и си говорихме много за предишната и връзка и тя твърди че вече не и пука за него и не го харесва. Но нейните приятелки ми споделиха че тя им е казала че не иска да тръгне с мене понеже щяла да вижда предишното си гадже в мен и все още го харесвала. Та кажете ми какво да направя защото съм луд по нея и много искам да я накарам да го забрави !!!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Няма такова нещо-като забрава-поне за Душата

Та моят съвет е да не насочваш усилията си в тази посока

И да не слушаш никого-това жените сме гадни в това отношение-елиминирай "приятелките" й

Минало има всеки,а ти дай всичко от себе си,за да я спечелиш

На нея й трябва време в момента-така че бъди търпелив,не насилвай нещата

С бързане нищо не се получава

Желая ти успех

cool.gif

Най-напред й кажи да спре да лъже. Батко казал на кака, че еди-кой си направил еди какво си, защото възлюбеният бил Хуанито. Айде моля ви се!

Сега ще ти кажа няколко съвета извлечени от един мой мъдър приятел, който беше в същата ситуация.

Гледай да избягваш разговорите за стария тип. Въобще не говори за него. Ако тя заговори просто я изслушай, покажи и подкрепа, но в никакъв случай не и давай съвет как да се оправи в ситуацията. Все едно ти говори как е пазарила хляб и домати - кимаш и казваш "ахъм" :super:

Не се опитвай да застанеш на мястото на предишния, а бъди себе си и прави нещата по своя собствен начин. Тук номерът е просто да не ти пука за предишния, а да си правиш твоя кеф заедно с момичето.

Правете весели забавни неща :super: - кино, планинка, къркане в петък вечер със забавни приятели ....

С 2 думи - гледай да покажеш своята индивидуалност, да я разсееш от предишния и да ви е забавно. Успех.

(...)

И да не слушаш никого-това жените сме гадни в това отношение-елиминирай "приятелките" й

(...)

Послушай Хайдука тука, щото е супер права. Гледай по-малко контакти да имаш с особите, наречени "нейни приятелки". Те много за се загрижили да те осведомят ли, какво? Изобщо не ги слушай, не позволявай да те откажат и въобще да ти влияят по някакъв начин.

Не се опитвай да застанеш на мястото на предишния, а бъди себе си и прави нещата по своя собствен начин. Тук номерът е просто да не ти пука за предишния, а да си правиш твоя кеф заедно с момичето.

Замисли се върху това и върху съветите за приятелките й, послушай и сърцето си. Останалото само ще се случи :)

Здравейте! Искам съвет от всички които са прочели тази тема. Харесвам страшно много едно момиче, което преди около месец е ходило с едно момче но то я зарязало, и тя все още много го харесва, но на него не му пука за нея. Та аз и казах какви чувства изпитвам към нея и тя ми каза че и тя ме харесва но не е готова за нова връзка и си говорихме много за предишната и връзка и тя твърди че вече не и пука за него и не го харесва. Но нейните приятелки ми споделиха че тя им е казала че не иска да тръгне с мене понеже щяла да вижда предишното си гадже в мен и все още го харесвала. Та кажете ми какво да направя защото съм луд по нея и много искам да я накарам да го забрави !!!

Ъ-ъ-ъ, според мен е малко трудно да накараш жена, която още обича бившия си да го забрави. Изобщо не се опитвай да я караш - според мен това е невъзможно. Отнасяй се към него като към нормален човек, а не като към бившия й. Не се опитвай да го изместиш от сърцето й, тогава тя ще ти обърне гръб. Според мен формулата е: бъди себе си и и покажи, че с нещо ти си по-добър от него, ако тя е момиче на място, ще направи правилния избор и ще избере теб. Но в никакъв случай не се прави на такъв какъвто не си, покажи само собствената си индивидуалност, нищо друго.

Успех!

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Ако тя заговори просто я изслушай- кимаш и казваш "ахъм" :)

правило, което всеки мъж трябва да знае !! колкото и да не ти е интересно слушай и се усмихвай ако е нужно

Аз ти предлагам да я оставиш да си страда и преживява нейните си проблеми! Не ги превръщай в свои.

А пък като за начало може да забиеш накоя от нейните приятелки :speak: щом ти говорят такива глупости значи не си им безразличен.

Редактирано от djulss (преглед на промените)

Хахаха, кофти брат, кофти... Ти си мъж, не го забравяй! Не бива да се излагаш с разни такива фльорци... В крайна сметка , като тя не знае какво иска, от 'къв зор си губиш времето с нея? Оставяш я , пък като реши "что сака" евентуално сама ще те потърси ( ако разбира се ти си това , което иска )!

Плюс това, прекалено много жени има на тоя свят, че да се занимаваш по този начин с една, за която дори не си сигурен че си струва.

Общо взето съм сигурен, че няма да се вслушаш в нито един съвет от тук!

Хахаха, кофти брат, кофти... Ти си мъж, не го забравяй! Не бива да се излагаш с разни такива фльорци... В крайна сметка , като тя не знае какво иска, от 'къв зор си губиш времето с нея? Оставяш я , пък като реши "что сака" евентуално сама ще те потърси ( ако разбира се ти си това , което иска )!

Плюс това, прекалено много жени има на тоя свят, че да се занимаваш по този начин с една, за която дори не си сигурен че си струва.

Общо взето съм сигурен, че няма да се вслушаш в нито един съвет от тук!

:P Давай една насам и за мен ;)

Да, нужно е време и търпение, за да забрави...

Но ако и след време на теб почне да не ти пука за нея...от сега си прецени...а не само да я лъжеш...

Не карай хората да страдат, не и ако те обикне!Ако е свястно момиче де...

И в крайна сметка не всичко е визия...нищо, че има господа тук които биха казали, че не всичко е визия, но искат готина...то добре готина, ама те готините си търсят чичко паричко... :P

Някой стават богати, за да имат много жени...

Други стават богати, за да правят любимата си жена щастлива...защото щастието за някой не е само пари...

Съвет нямам освен да бъдеш себе си и другото да пазиш любовта, ако я има..защото лесно може да ти се изплъзне..

Ако забравяш значимостта на хората които държат на теб и те обичаш вече си загубил всичко, дори и живота си...

Човек губи това, което не цени!

Ако искаш да те обичат подхранвай, храни любовта давай и живот всеки ден, ако искаш да убиеш любовта забрави човека до себе си като не му обръщаш нужното внимание, като го занемариш и забравиш за неговите чувства...

В любовта са нужни двама...

Ако тези двама не танцуват с подходящия крак или темпо, не се получава танц...

Любовта е и като танца, трябва да станеш едно с човека до теб, за да е истинско...

Лошото е едно, че много хора не могат да обичат, нито знаят как да се научат да обичат...

Любов е това да ти пука за другия...

Любов е да дадеш без да мислиш, че ще те прецакат!

Любов е когато оставиш да те наранят!

Любов е когато намериш себе си в другия!

Любов е когато двамата гледате в една посока и искате максималното щастие един за друг...

Любовта не се страхува...

Любов е когато се интересуваш от мнението на човека до теб...

Любов е когато искаш да обичаш и намираш начин да обичаш...понякога и хората които не те обичат...

Любова е жертва...

Ако искаш любов ще я намериш, ако искаш друго също ще го намериш...По-важното е какво искаш ти?

Просто връзка някаква или нещо друго знам ли...Всеки сам вижда в сърцето си- какви са желанията му...

Успех!

И знай, че няма рецепта, която да важи за всяка болест, нито лек който да помага на всички...

Всичко е решение и избор!

Не се опитвай да застанеш на мястото на предишния, а бъди себе си и прави нещата по своя собствен начин.

Това е истината!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

И ако не изпълнваш рецептата на ^^ANGELSING^^ , ще станеш на 35 и ще бъдеш като мен ;) Ще се чудиш, що е това любов и има ли тя почва при мен ;) Ако я изпълняваш пък(рецептата), ще пишеш с едно изречение по форумите от време навреме, докато жена ти е на работа или с приятелки, но най-вероятно се чука с друг. Кофтито е, когато тоя другия, е приятеля ти. Когато го разбереш, или ще го убиеш, или ще направиш, каквото другите правят. Тоест ще се примириш и ще продължиш да философстваш по форумите, но тоя път с две изречения :P После годините ще минат много бързо. Може и да съжаляваш, че си взел тая или, че не си изчукал оная, но файда няма да има. Ще бъдеш мъж и единствен и ще даваш мнения на такива като теб сега. По някое време ще си помислиш, че животът е безсмислен, но не е така. Животът има смисъл, стига да го разбереш. Кофтито обаче е, че едва ли някой е разбрал тоя смисъл. А и да го е разбрал, той не го е споделил с нас. Така, че моята препоръка е " Еби и бягай. Жената до теб би направила същото, ако ти не го направиш! "

И ако не изпълнваш рецептата на ^^ANGELSING^^ , ще станеш на 35 и ще бъдеш като мен ;) Ще се чудиш, що е това любов и има ли тя почва при мен ;) Ако я изпълняваш пък(рецептата), ще пишеш с едно изречение по форумите от време навреме, докато жена ти е на работа или с приятелки, но най-вероятно се чука с друг. Кофтито е, когато тоя другия, е приятеля ти. Когато го разбереш, или ще го убиеш, или ще направиш, каквото другите правят. Тоест ще се примириш и ще продължиш да философстваш по форумите, но тоя път с две изречения :cheers: После годините ще минат много бързо. Може и да съжаляваш, че си взел тая или, че не си изчукал оная, но файда няма да има. Ще бъдеш мъж и единствен и ще даваш мнения на такива като теб сега. По някое време ще си помислиш, че животът е безсмислен, но не е така. Животът има смисъл, стига да го разбереш. Кофтито обаче е, че едва ли някой е разбрал тоя смисъл. А и да го е разбрал, той не го е споделил с нас. Така, че моята препоръка е " Еби и бягай. Жената до теб би направила същото, ако ти не го направиш! "

Тц... тц...тц... Уля се!По-големи глупости не можа да напишеш...срама нямаш! :)

Всеки избира как да живее ...колкото и да наливаш на някой акъли полза няма...

Лошото е като почнеш да говориш на хората, че животе е едно е..не! :P

И стига се саморекламира ;)

И ако не изпълнваш рецептата на ^^ANGELSING^^ , ще станеш на 35 и ще бъдеш като мен ;) Ще се чудиш, що е това любов и има ли тя почва при мен ;) Ако я изпълняваш пък(рецептата), ще пишеш с едно изречение по форумите от време навреме, докато жена ти е на работа или с приятелки, но най-вероятно се чука с друг. Кофтито е, когато тоя другия, е приятеля ти. Когато го разбереш, или ще го убиеш, или ще направиш, каквото другите правят. Тоест ще се примириш и ще продължиш да философстваш по форумите, но тоя път с две изречения :P После годините ще минат много бързо. Може и да съжаляваш, че си взел тая или, че не си изчукал оная, но файда няма да има. Ще бъдеш мъж и единствен и ще даваш мнения на такива като теб сега. По някое време ще си помислиш, че животът е безсмислен, но не е така. Животът има смисъл, стига да го разбереш. Кофтито обаче е, че едва ли някой е разбрал тоя смисъл. А и да го е разбрал, той не го е споделил с нас. Така, че моята препоръка е " Еби и бягай. Жената до теб би направила същото, ако ти не го направиш! "

Тук чувам една много наранена душа-недей да си толкова черноглед.Живота найстина няма смисъл,но ние сами му придаваме смисъла.

Зависи как го чувсташ. Има случаи, в които след изневяра просто не искам и да чувам за момчето, камо ли да имам някаква близост с него. В други случаи просто минавам през това и толкова. Помисли си как ще е без него, ако можеш да продължиш - давай, без да ти пука особено.

При всички случай обаче, му кажи какво мислиш, покажи му, че фактът, че си реагирала с безразличие, не означава, че приемаш постъпката, защото щом ти е изневерил веднъж, дори да е било само за една нощ, означава, че следващия път, когато те няма и му се прави секс, вероятно пак ще го направи. Най- голямата трудност за мъжете е да ни разбират, затова не увъртай и не се прави, че нищо не е станало, а просто му кажи каква ти е позицията по въпроса и как се чувстваш...

Редактирано от Ashantitu (преглед на промените)

щом веднъж си напуснал 1 човек,винаги можеш да го направиш пак така че не се плаши,а махай тази която не ти харесва.

Значи правилното решение е следното:

1. Извиняваш се на бившата ти съученичка че си сбъркал и я разкарваш да ходи да утешава други мъже които са малко пообъркани след раздяла или развод. Тя тебе точно така те е прикоткала.

2. Събираш се с новата ти ИСТИНСКАТА любов и заживявате щастливи.

п.п.

по-дърт съм на годинки и това можеш да го броиш за професионално мнения с много голяма вероятност да съм познал.

Кофти работа а? Според Корана можеш да се ожениш и за двете ако спазваш условията cool.gif

Кофти работа а? Според Корана можеш да се ожениш и за двете ако спазваш условията cool.gif
Мда много е готин корана и като цяло исляма има решения за всъчко.Влюбен си в две мадами оженваш се и за двете,имаш врагове неверници избиваш всички ако не можеш зимаш една бомба и се камикаджираш така имаш резервиран билет първа класа за рая ако заедно с тях убиеш и една дозина невини(то имали такива според корана ?)голяма работа ти нали заминаваш за рая нема да му мислиш я.

Съжалявам за оффтопика ама много обичам като някои започне да проповядва.

А по темата каквото и да ти кажа(т) ти ще трябва да направиш едно много трудно решение с което после трябва да можеш да живеш.Моят съвет е три пъти мери един път режи, тоест помисли добре преди да вземеш избор наи вероятно ще разбиеш едно сърце а може и две(твоето също)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.