Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

• Автор

Той поне до седмица много ме обичаше.Плака заради мен,какво ли не прави,не мисля,че толкова бързо ще ме е забравил.Но ако е така значи,че никога не ме е обичал

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

ИЗВЪН ТЕМАТА!!!!!!!!!!

Е БУДАААААААа, тигре, къв си ти че ще ми триеш постовете бе??? Дойде преди малко и почваш да се правиш на интересен. Малко невървиш нали се сещаш?!?

• Автор

Ами Жорко ти май си прав мацко...Не знам,ама наистина приятеля на Иво май не му е такъв приятел...Но не зная вече на кого да вярвам и утре ще поговоря и с двамата!

Нека обясня на ваше проницателно височество смисълът на моя така просто написан и достъпен за всеки адекватно разсъждаващ човек пост...

Под "тоя пост" се имаше предвид МОЯ пост (защото е извън темата ;))

Надявам се ТОЯ пост да ти помогне да разбереш какво се опитвам да ти обясня на достъпен (надявам се) език :)

Моля личните отношения си ги изяснявайте с лични съобщения!

• Автор

айде,айде,станала е грешка....жоре не се пали така бе мацко :)

Заради тебе миличко няма обещавам!!!

Пичове, не съм разбрал явно грешката е в мен! Peaceeeee

• Автор

Е,браво,радвам се laugh.gif Така те искам :)

Мерси много на всички,сега мисля да ида да хапна и да поразмисля малко...все пак има за какво.айде жоре с тебе на лична ;)

• Автор

:wors::love::love::love: Събрахме се пак..........Аз съм щастилива,въпреки всичко му прощавам,защото много то обичам!!!!!

biggrin.giflaugh.gifbiggrin.gif:love:;)biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...
Dessito 31.08.2004

Приятно ми като ме целува,като сме заедно и т.н,ама не съм влюбена в него.Не зная още какво да правя.Не мога да стоя с него от навик или от съжаление.

......

Dessito 11.09.2004

Аз съм щастилива,въпреки всичко му прощавам,защото много то обичам!!!!!

......

ohmy.gifohmy.gifohmy.gif;)ohmy.gif :eek sad.gif :eek :ok I Believe.

хехехеххе пит .....БЕЗ КОМЕНТАР;) :sealed :sealed :devil

• Автор

Преди си мисле,че не съм влюбена в него,но след като се разделихме временно,разбрах че наистина много го обичам.Сега все още сме заедно,но за съжаление нещата не вървят.Той малко по малко ми се качва на главата.Променя се.Вече не ме гледа в очите,не ми споделя,не го чувствам както преди.Страшно много момичета взеха да му се натискат,а на мен ми писна да се разправям с тях.Вече се уморих да ме тъпчат,макар че той не си е имал работа с никое момиче,откакто сме отново заедно.Нямам сили да продължавам,защото много ме боли и може би е най-добре да се разделим.Не зная какво повече да ви кажа,защото сама не зная какво да мисля,това е

Деси,миличка,нещата не вървят,защото той знае,че каквото и да направи,ти ще му простиш!!!дори и чувствата му да са наистина искрени,той се чувства гузно,заради другите момичета,заради болката,която ти е причинил!!!нещата не вървят,защото не може да те погледне в очите,защото изневярата му малко или много му е повлиала,защото знае,че ти му нямаш доверието,което си му гласувала преди!!! нещата няма да вървят и занапред ако не седнете и си поговорите на много дълго и широко,да изясните чувствата си и най-важното да решите дали може да продължите напред,дали имате силите и търпението да сте заедно!!!макар да знам че болката ти в момента е голяма,трябва да съм чесна,че още от мига в които ни сподели че пак сте се събрали,аз не вярваш че ще издържите дълго време!!!естествено че се надявах при теб да е изключение,но явно не е!!!

съжелявам че ти казвам тези нещо,но мисля че ти вече си наясно с тях!!!

само горе главата!!!

Маи момента е неподходящ, но може ли да ни обясниш защо си го харесвала в началото, на мен ми е интересно имаше ли някакви плюсове или просто е готин? Няма да давам съвети просто ми е интересно.

Dessi аз ти бях казал ако не се лъжа че точно така ще се получи.....Много съжелявам, че отново си нарена....и сега е повече от преди....

Но и на мен ми е чудно аккто и на богоизбрания, какво толкова си намерила(намираш в него) та се подлагаш на това?!?

• Автор

Ами първо ми направи впечатление външния му вид.Той е много хубав.Висок/доста/,слаб,с тъмна коса и тъмни очи.Но не само вида е причина да го харесам.Той е много интилигентен и завързахме разговор веднага.Има страшно чаровна усмивка.Не е от най-благородните хора,които познавам,просто е с по-труден характер.Мога да кажа,че през последния месец Иво коренно се промени.Станал е егоист и повечето му приятели смятат така.Аз се опитвах да не забелязвам промяната,но вече е невъзможно.Той се заяжда с почти всички хора,което не ми допада.Вече е загубил добротата си или поне не я показва,защото преди наистина беше добър.С времето разбрах,че той може да лъже,че може да се преструва...Оф,не зная и аз вече какво да правя!Зная,че не трябва да съм с него,защото е неискрен,но ме боли

Виж сега, за болката погледни от друг ъгъл...

Щом те боли, значи все още си способна да чувстваш, което е прекрасно... Аз никога не съм се чувствал дълбоко (да не кажа хич), и за това доста често съм един такъв... или простак или меланхолик, така че радвай се, всяко зло за добро. :yanim:

• 3 години по-късно...

Три години са минали вече ohmy.gif

Прости ли?

ами вижте-и аз имам мнение по този въпрос...и то е,че изневярата за мен няма прошка.всичко бих преглътнал,но не и това.не знам защо.зодия Скорпион съм.това може да обясни нещата. :P мога много да обичам,но мога и много да мразя.в чувствата съм много краен.колкото и да съм обичал някое момиче,разбера ли,че ми е изневерила(а направо,ако е спала с някого просто нз) не мога да простя.просто не мога. :)

Изневяра? - никаква прошка!

Изневяра? - никаква прошка!

моите думи в съкратен вариант! biggrin.gif

Нищо, че темата е от 2004-та година. Те вече може да са се развели...0416.gif

Нищо, че темата е от 2004-та година. Те вече може да са се развели...0416.gif

А може вече да е вдовица :) Зависи от жената.

Нали знаеш кои жени знаят къде са им мъжете - вдовиците. И са сигурни, че не им изневеряват :white flag:

лично на мен ми е интересно дали му е простила.

Здравейте,

Имам огромен проблем-гаджето ми много ме ревнува и то без поводи.

Фантазира си,че му изневерявам с двама негови приятели, че постоянно ги гледам и че се срещам тайно с тях.

Много го обичам,но малко по малко губи любовтта ми с неговите ревностни сцени.Помогнете!

Дайте ми съвет как да постъпя, за да разбере ,че не е така.:)

Готова съм да направя всичко възможно,дори и да го злепоставя пред всички само и само да разбере че не е така.Моля ви помогнете ми, искам да запазя любовта си......

Редактирано от Trichocephalus
правопис! (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.