Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

• Автор

Лелеее,бясна съм!

Освен предател,Иво се оказа и подлец!!!!Един общ приятел ми каза,че Иво е търгнал с оная,с която е спал.Въй,направо ще го убия!А пред мен се правеше не агънце.И вчера пак катого визях нищо не ми спомена,че е тръгнал с оназ...Обаче не ме интересува,да прави каквото иска,от цялата работа само губи другата,защото не го знае що за стока е.

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Ооооо, интересува те, най-малкото защото си бясна.

Ако питаш мен, постъпи правилно, че го заряза и въобще не му се вързвай! Нали знаеш, че "вълкът козината си мени, а нрава не"!

• Автор

Нява да му вярвам разбира се!Не съм толкова наивна,че да му се въжа пак...

Няма майтап, щях да се разплача sad.gif.

Успех!

• Автор

Благодаря много на всички за всичко.Дали ще е правилно,ако тръгна с едно мое бивше гадже,което все още харесвам?

Ти прецени. Познаваш по-добре ситуацията от нас, включително и новата цел :) така че право напред, каквото и да решиш!

• Автор

Току що излизах с Иво и той ми каза,че не е вярно,че ходи с оная.Приятелят ни ме е излъгал,поради простата причина,че и той ме харесва.Днес,докато Иво ме изпращаше аз го прегърнах,а той бе целуна леко по врата, после аз трябваше да бягам,защото автобуса идваше....Той ми липсва ужасно много,но не искам да се съберем...какво да правя в такъв случай???

нормално е да ти липсва,защото до сега сте били заедно и сте се разбирали!!!липвсати и мисълта за това че имаш приятел,че имаш с кого да споделиш,че ще имаш някои до себе си,когато си тъжна/щастлива!!!

а според мен в момента той е с гузна съвест и си мисли че те е наранил страшно много!!!

питай го как се е чувствал с оназ(колкото и грубо да звучи това)!!!

и аз мисля че направи правилно като го заряза!!!а ако не знаеш каква да правиш с него-като го видиш и ако ти тръпне нещо(не защото ти е звънал телефона)-сама ще разбереш отговора!

• Автор

Зная,че може би това,че съм свикнала с него е причината,че ми липсва...Но какво да направя.Зная,че звучи грубо,ама аз имам навика да си мисля,че всички мои бивши гаждета имат надпис ``ДЕСИ`` на челото...Тъпо е,ама е така.Но при Иво не знам дали е така

остави го и той сам ще разбере какво губи!!!аз съм сигурна че е много,но Иво още не го е осъзнал!!!а това какво следа сте си оставили един на друг много зависи от чувствата,които сте изпитвали един към друг!!!

• Автор

Да,права си..Един ден той ще съжелява.Вярно е и че чувствата ни са разклатени,а това не е добре.Няма смисълда се тормозим взаимно,а да се опитаме да продължим напред

дано успеете,защото по-една време ще осъзнаете че е безсмислено и тогава болката ще е невъобразима!!!така е по-добре!!!нали знаеш ``всяко зло за добро``!!!

Спокойно! Алая преувеличава малко! Мда, наистина ще боли, ама чак невъобразимо! Няма да е като, ако някой ти забие едно в лицето. А и ако се постараеш малко, и се отдадеш на други занимания, ще го забравиш мн бързо!

• Автор

ЗАЩО все на мен???

Сега моят принц разбра,че Иво е говорил зад гърба му /от ревност/ и сега Сашо/принца/ иска да го пребие...Това не е добре за Иво,защото Сашо направо ще го смачка,стига да поиска!Аз не искам да стават такива неща,заради мен,какво да правя сега??

Опитай се да уредиш нещата по мирен път. Ако не се получи, остави ги да се избият.

• Автор

Ама аз не искам да си бият.Вече не веднъж ``принца`` е ступвал хора,заради мен,неприятно ми е...Апък и на Иво няма да му е много притяно ако Сашо отиде и то смели.Гузно ще ми е sad.gif

как ще ги остави да се избият???обясни на Сашо,че той е бил под напрежение или ако знае че го харесваш му обясне че го е казал от ревност!!!

защо все на теб ли?защото животът понякога се прави на жесток и понякога ни предоставя поредица от ужасни неща, но по принцип от него струй радост,любов и щастие!!! :)

• Автор

Срещнах преди малко Иво,случайно на центъра.Аз бях с две приятелки,тъкмо се прибирахме.Те като видяха Иво,веднага казаха че забравили нещо и ни оставиха сами.Той предложи да ме изпрати и аз приех.По пътя обсъждахме глупави теми,нищо важно,но като стигнахме до такситата се погледнахме,прегънахме се,после се целунахме /беше най-обикновена целувчица по устата sad.gif /.Аз му казах,че го обичам все още,ама не можем да сме заедно,а той ми каза,че не може без мен....ОБАЧЕ току що звънна един наш общ приятел/същия който ми каза и за Милена/.Та той ми каза,че Иво не ме обичал вече....Защо става така?На кого да вярвам!~

Ми ако този общ приятел се държи.... странно около теб не можеш да му вярваш, може да иска да те забие... :)

Аз не прочетох висички постове, но ще ти кажа че ако го обичаш, и след като разследваш общия приятел, и ако всичко е наред действай бе, най-вече заради себе си, пък ако се изложи детето пак, си търси свежо месце... :)

• Автор

Еми той общия приятел ме харесваше до преди две седмици.... :)

Деска, няма "харесваше"!Ако е имал нещо към теб преди, то не умира за една или две седмици! Най-вероятно, преследва собствени цели, който се опитва да осъществи, независимо от стоящите пред него преодолими или непреодолими препятствия, като по този начин постигне своето. Доверявай се на това което ти подсказват твойте чувства-пък и какво е по-важно от тях!!! Нали ти живееш собствения си живот а не някой друг!

• Автор

Да,ама моя пр ми каза,че съм била наивна и че не трябва да му вярвам,защото Иво бил предател и щом ме бил изиграл веднъж,може да го направи по всяко време.....

питонче мило,и аз мисля,че чувствата му не могат да умрат за един два дни,а и плюс това той нито ме отбягва,нито бе отблъсва,даже напротив!

Деска, няма "харесваше"!Ако е имал нещо към теб преди, то не умира за една или две седмици! Най-вероятно, преследва собствени цели, който се опитва да осъществи, независимо от стоящите пред него преодолими или непреодолими препятствия, като по този начин постигне своето. Доверявай се на това което ти подсказват твойте чувства-пък и какво е по-важно от тях!!! Нали ти живееш собствения си живот а не някой друг!

Брех, ама и аз го казах това, ама по-кратко (и с по-малко шарениики :))...

Пък и драги Питоне (егати все едно говоря на.....както и да е), мога да те уверя че има "харесваше", но в случая смея да твърдя, че няма.

Да,ама моя пр ми каза,че съм била наивна и че не трябва да му вярвам,защото Иво бил предател и щом ме бил изиграл веднъж,може да го направи по всяко време.....

питонче мило,и аз мисля,че чувствата му не могат да умрат за един два дни,а и плюс това той нито ме отбягва,нито бе отблъсва,даже напротив!

Е ти какво искаш да та люби и да та отбягва ли? "Любов от разстояние"? biggrin.gif

Доверявай се на това което ти подсказват твойте чувства-пък и какво е по-важно от тях!!! Нали ти живееш собствения си живот а не някой друг!

А ти мило девойче на кого вярваш повече на Иво, или на общия приятел?? И се замисли, той какъв приятел може да е на Иво??

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.