Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Ам-и-и, като се искат младите трябва да се вземат.

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Детска му работа biggrin.gif

malkata_f -при подобна ситуация аз си изпуснах късмета. Първо аз се правих на интересна след това той, накрая той тръгна с една моя приятелка. С приятелката ми все още дружим, него вече го няма..Но винаги ще се проклинам, че останах на сухо, все се питам какво щеше да бъде...Гледай да не съжаляваш като мен. :)

Няма какво да му мислиш, ами действай. Дори и да не се получи, няма да е краят на света. По-лошо е нищо да не направиш и после да се чудиш какво би станало ако... Всеки минава по тоя път, така че от опит ти го казвам - не се чуди а действай! Ако знаеш колко такива възможности съм пропуснал и после съм съжалявал, но връщане назад няма. Времето лети, не изпускай възможността. Успех! :)

Е кажи ни как се развиват събитията,че тука си умираме от нетърпение да разберем :blow out candles:

Заговори ли го,срещате ли се вече

:cheers:

Е кажи ни как се развиват събитията,че тука си умираме от нетърпение да разберем :blow out candles:

Заговори ли го,срещате ли се вече

:cheers:

Не....последният път, когато го видях беше във вторник!

Сега съм решила вече да не ме вижда с момчета,но едва ли ще се престраша да направя нещо!

Като го видя пак ще пиша какво е станало,а вие пишете какво мислите-дали ме харесва? :love:

И аз като другите мисля, че те харесва както и ти него. Но наистина не си губи времето и действай, така поне ще разбереш дали със сигурност те харесва или не. Дори и нищо да не стане, ти поне ще си опитала и ще знаеш, че си направила всичко по силите си :laughing5: Успех и от мен!

Какво е значението той дали те харесва !!! Важното е ти дали го харесваш, аз ако знаеш колко харесвам ама ако ставаше само с харесване от едната страна ... Аз от такива харесвания куче ли ни си купих навремето да го разхождам и да се правя на паляк, колата си по спирки ли не паркирах да се качвам по автобуси да искам телефони. Та мисълта ми е ако го харесваш не чакай планината да дойде при теб . Много пъти съм го казвал нахалството и постоянството дават резултати. Та не го ли знаеш къде се върти обикновено за да ти се хчупи токчето на обувката точно там да речем.

Какво е значението той дали те харесва !!! Важното е ти дали го харесваш, аз ако знаеш колко харесвам ама ако ставаше само с харесване от едната страна ... Аз от такива харесвания куче ли ни си купих навремето да го разхождам и да се правя на паляк, колата си по спирки ли не паркирах да се качвам по автобуси да искам телефони. Та мисълта ми е ако го харесваш не чакай планината да дойде при теб . Много пъти съм го казвал нахалството и постоянството дават резултати. Та не го ли знаеш къде се върти обикновено за да ти се хчупи токчето на обувката точно там да речем.

Значението е ОГРОМНО поне за мен!!!Искам да кажа и още нещо-НЕ СЪМ НАХАЛНА!!!Така като ти чета коментара май нещо не си много вред!!!

Искаш мнения, нали?! И получаваш! Опитай се да вникнеш в смисъла на казаното и не бързай да обиждаш! Предлагам ти, ако не да се извиниш, то поне да коригираш поста си! И след като не искаш да се вслушаш в чуждия опит, защо изобщо питаш за мнение?! Искаш да чуеш от всички, че те харесва, нали?! Ами, ок, харесва те! Това достатъчно ли е?! И не очаквай, че до безкрайност ще четкаме егото ти! В заключение мога само едно да ти кажа: щом не си нахална, стой си сама!

не знам за вас,но имам чувството,че момичето иска да й казваме,че той е хлътнал по нея.просто така й става по-хубаво.харесва й да го чете.и да ти казваме-какво?или действай или нз!и още 100 човека да ти кажем,че те харесва нищо няма да се промени.искаш мнения-дадоха ти достатъчно.и не коментирай,моля те,кой е или кой не е вред.айде поздрави! cool.gif

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Искаш мнения, нали?! И получаваш! Опитай се да вникнеш в смисъла на казаното и не бързай да обиждаш! Предлагам ти, ако не да се извиниш, то поне да коригираш поста си! И след като не искаш да се вслушаш в чуждия опит, защо изобщо питаш за мнение?! Искаш да чуеш от всички, че те харесва, нали?! Ами, ок, харесва те! Това достатъчно ли е?! И не очаквай, че до безкрайност ще четкаме егото ти! В заключение мога само едно да ти кажа: щом не си нахална, стой си сама!

Поне си имам достойнство!Не мога да разбера защо вие се заяждате с мен,но както и да е.... вече ми писна да чета само обидите ви по тия форуми,но мерси все пак за съветите ви!!!

Поне си имам достойнство!Не мога да разбера защо вие се заяждате с мен,но както и да е.... вече ми писна да чета само обидите ви по тия форуми,но мерси все пак за съветите ви!!!

никой не се заяжда,бе,човек!не те разбирам!мисля,че доста хора се опитаха да ти помогнат. :offtopic_s:

никой не се заяжда,бе,човек!не те разбирам!мисля,че доста хора се опитаха да ти помогнат. :offtopic_s:

Да за което им благодаря много и на теб също!

Тааа аз се радвах като получавам такива мнения от вас,че ме харесва,защото все пак колкото повече хора смятат така,толкова по-вероятно е наистина да ме харесва нали така и затова пиша тук!А за последния коментар се издразних,защото момчето ми каза,че не било важно дали той ме харесва!!!За мене това е много важно,дори е най-важното така,че...затова се ядосах! ;)

Никой не се заяжда, нито пък те обижда! И, ако някой трябва да е обиден, това определено не си ти! Добре си имаш достойнство, ама какво ще кажеш да имаш и малко коректност плюс добро възпитание?! Щом не оценяваш помоща на другите, оправяй се сама!

Никой не се заяжда, нито пък те обижда! И, ако някой трябва да е обиден, това определено не си ти! Добре си имаш достойнство, ама какво ще кажеш да имаш и малко коректност плюс добро възпитание?! Щом не оценяваш помоща на другите, оправяй се сама!

Добре спирам да пиша тука вече, каквито и коментари да има няма нищо да казвам!!!Сега доволни ли ще сте?

Тааа аз се радвах като получавам такива мнения от вас,че ме харесва,защото все пак колкото повече хора смятат така,толкова по-вероятно е наистина да ме харесва нали така и затова пиша тук!А за последния коментар се издразних,защото момчето ми каза,че не било важно дали той ме харесва!!!За мене това е много важно,дори е най-важното така,че...затова се ядосах! :offtopic_s:

добре-както и да е.нека не се караме и тн.нека който има мнение по тази тема да пише.нека да не разваляме темата.успех още веднъж от мен! ;)

Тааа аз се радвах като получавам такива мнения от вас,че ме харесва,защото все пак колкото повече хора смятат така,толкова по-вероятно е наистина да ме харесва нали така и затова пиша тук!А за последния коментар се издразних,защото момчето ми каза,че не било важно дали той ме харесва!!!За мене това е много важно,дори е най-важното така,че...затова се ядосах! :offtopic_s:

Това, което те е подразнило не е повод да обиждаш! И след като се изясниха нещата би било добре да постъпиш подобаващо! Никой не е казал да не пишеш, просто бъди по-сдържана в емоцийте си! А, добрият тон ще ти е от полза и в контактите ти с момчето, което харесваш! Да водиш цивилизован диалог с другите е умение, а липсата му може да ти създаде големи неприятности и разочарования! Никой не е настроен тенденциозно спрямо теб, но не се сърди, когато ти посочват грешките, а се поучавай от тях!

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Хо-хо-хо

biggrin.gif

Веднъж бях чел израза "плочки оформих от смях".Вижте й само Nickname- malkata_f, ами, някой не знае български-дали може да е "malkata_m" :) Чудно ми е как някой е разрешил подобна тема-явно невръстни (да не кажа какви) завладяха България, всички мъже се променят, ставайки нищожества, само, за да им угодят, и за да им се харесат...Тая си излиза с момчета, а си мисли за друг...А дали им е казала за него?!Тая сама не знае какво иска, ясно цели да я почитате като принцеса, че и обижда, и смее да се опитва да командва...Нито ви е на нивото, нито на годините, ни на опита...Ами, да си блъска главата-колко литература има изписана за тежкия урок, който човек трябва да научи сам, защото иначе няма да повярва, и, както видяхте-тя не повярва.По нейните думи-само да щракне с пръсти, и веднага ще дойдат дузина паляци.Всички такива са за бесилката.Подканям затваряне на темата.

Значението е ОГРОМНО поне за мен!!!Искам да кажа и още нещо-НЕ СЪМ НАХАЛНА!!!Така като ти чета коментара май нещо не си много вред!!!

Няма как да пропусна пост в който съм определен някак си. В случая не съм във ред. Какво мога да кажа повече освен това че такива като мене дето на са във ред до сега щяха да са направили куп опити и постановки да се срещнат с човека и да си изяснят много питанки а такива дето са уж в ред ще си останат с чакането и ще си задават въпроса " дали ме харесва" . Естествено че много те харесва сега по в ред ли съм ??? ама тъй като гледам едва ли ти ще го разбереш някога дали те харесва или не лично от него.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Няма как да пропусна пост в който съм определен някак си. В случая не съм във ред. Какво мога да кажа повече освен това че такива като мене дето на са във ред до сега щяха да са направили куп опити и постановки да се срещнат с човека и да си изяснят много питанки а такива дето са уж в ред ще си останат с чакането и ще си задават въпроса " дали ме харесва" . Естествено че много те харесва сега по в ред ли съм ??? ама тъй като гледам едва ли ти ще го разбереш някога дали те харесва или не лично от него.

Добре извинявам се, ако съм те обидила много добре знам,че трябва да направя нещо,но в крайна сметка животът си е мой нали,затова престанете да ме обвинявате,че нищо не съм направила!Опитвам се да разбера просто дали ме харесва или не!!!Много добре знам,че трябва да направя нещо

Ама ти докато се натуткаш,той ще се умори да те чака и да те вижда с други момчета и ще си намери гадже

biggrin.gif

После ходи го гони,мда :P

Добре извинявам се, ако съм те обидила много добре знам,че трябва да направя нещо,но в крайна сметка животът си е мой нали,затова престанете да ме обвинявате,че нищо не съм направила!Опитвам се да разбера просто дали ме харесва или не!!!Много добре знам,че трябва да направя нещо

Моят съвет е: престани да пишеш глупости по форумите и да си губиш времето пред компютъра, ами върви и влез в директен контакт с него, и си говорете в прав текст. Ако пък си толкова смотана и хем ти се иска, хем не ти стиска, върви и лягай на релсите, ама след като мине влака.

Миличка, наистина не искат да се заяждат с теб. Изяснихте си нещата. Но, животът е кратък, може би още не си поживяла достатъчно, за да разбереш, че е така. Просто не си губи времето, затова ти казваме да действаш. Да покажеш на някого чувствата си не значи, че си губиш достойнството. Аз не съм направила някои неща преди и сега съжалявам, недей и ти да живееш така, че после да съжаляваш. Няма как да разбереш какво би се случило, ако не направиш нещо. По принцип това важи и за момчето. Но щом той е срамежлив ти направи първата крачка cool.gif

Моят съвет е: престани да пишеш глупости по форумите и да си губиш времето пред компютъра, ами върви и влез в директен контакт с него, и си говорете в прав текст. Ако пък си толкова смотана и хем ти се иска, хем не ти стиска, върви и лягай на релсите, ама след като мине влака.

правилно :bedtime2: или просто си остани вкъщи и продължавай да искаш мнение от нас,докато той вече си е намерил гадже! biggrin.gif

правилно :offtopic_s: или просто си остани вкъщи и продължавай да искаш мнение от нас,докато той вече си е намерил гадже! biggrin.gif

Знаете ли?Така като ви чета коментарите незнам защо имам чувството,че искате да се заядете. Незнам нещо не мога да разбера добре...нали ви помолих само за мнения???Защо сега се заяждате и ми говорите глупости знам,че в момента той си няма гадже,а вече дали оттук нататак ще си хване ли не незнам!!!Просто и друг път съм се опитвала да правя първата крачка и понеже не е ставало вече се уморих...не мога повече аз да правя нищо...вие какво си мислите,че мен не е срам ли????Срам ме е и то доста.Ако за вас това значи,че съм смотана нямам нищо против,мислете си така!!!И в крайна сметка защо той не направи нещо нали УЖ ме харесва?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.