Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Покажи му, че единствен, че не би го заменила с друг. Накарай го да разбере, че това, че ти няма доверие до такава степен те обижда. Дори и се поотдръпни малко, за да може да оцени какво е на път да загуби. Успех!

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Здравейте,имам огромен проблем,гаджето ми много ме ревнува и то без поводи.Фантазира си,че му изневерявам с двама негови приятели,че постоянно ги гледам и че се срещам тайно с тях.Много го обичам,но малко по малко губи любовтта ми с неговите ревностни сцени.Помогнете! :) Дайте ми съвет как да постъпя за да разбебе ,че не е така.Готова съм да направя всичко възможно,дори и да го злепоставя пред всички само и само да разбере че не е така.Моля ви помогнете ми,искам да запазя любовта си!

Зарежи го, такъв човек може да съсипе съвместното ви съжителство....

Зарежи го, такъв човек може да съсипе съвместното ви съжителство....

Това щях да кажа и аз. Тази порода хора не подлежат на промяна. Година и половина се заблуждавах, че с времето и с любовта си ще убедя един такъв ревнивец, че само той е от значение за мен. Сега ми е непонятно как съм изтърпяла психичиския тормоз толкова време и как въобще съм си внушавала, че той е Човекът. Съжалаявам, знам че боли, но наистина трябва да си направиш равносметка дали си заслужава. Аз още не съм чула някой такъв да се е променил. Късмет!

Започни като зарежеш Двата(2!!!)негови приятели(Неговите приеятели ако са и от детството ужас)

Майтапа на страна както zorito е казало единствения начин е да му покажеш че за теб има само един.

Ако продалжава да ревнува трябва да намериш начин да превърнеш ревноста в страст понеже двете чуства са много близо.

Късмет и др път недай с неговите приятели има и др :P

Изневярата е нещо абсолютно НОРМАЛНО от психологическа гледна точка. Понеже секса(възпроизвеждането) е един от основните човешки нужди ако пъртньора не задоволи тази нужда начи ще се търси др източник толкова е просто.При изневяра и двамата пъртьори имат вина не само кръшкача.Ако мадамата/момчето се е грижил/а пъртньора да е задоволен няма да се стига до сцени които са породени от емоция.Силните емоций са виновни и за убиствата от страст тва последното е малко офф топик ама не се сдържах :P .

Просто обичам Психологията cool.gif

Редактирано от nameZx (преглед на промените)

Аз имах връзка с такъв индивид близо 3 год.,накрая любовта се изчерпа от вечните кавги и края беше неизбежен.Колкото и да го обичаш ревността руши любовта,аз подкрепям мнението на предишните да го зарежеш.Ще си съсипеш нервите и здравето.

Има два варианта :

1вия вариант - дразни те факта, че е толкова ревнив, но го обичаш толкова много, че си готова да се бориш до и оставаш с него...поне до края на силите си. Това означава, че чрез действията си му доказваш, че той е единственият за теб и други няма.

2рия вариант - аз винаги съм смятала, че хората, които ревнуват половинките си имат комплекси и не са уверени в себе си - иначе защо един мъж/жена би се съмнявал/а във верността на човека до себе си ?! Не говорим в случай, че си хванал в "действие" приятелката/приятеля си, а за чисто въображение. Тогава вече не говорим за борба за спасяване не връзка, а за чист опит да го промениш, което така или иначе е почти сигурно, че ще завърши с провал. Затова аз стигам до извода (по-логичния за мен) - разделете се. Така и ти ще престанеш да се терзаеш, а и той може би ще осъзнае грешката си (макар и късно).

Успех!

Ревността не се лекува душко.Ако останеш с него ще се мъчиш и ще загубиш много полезно време което можеш да прекараш по-доста по спокоен и приятен начин.Видиш ли ревнивец бегай без да се обръщаш

лично на мен ми е интересно дали му е простила.

Е какво е интересното?Хлапетии,може и да му е простила и след това да са се разделили...

Баси,откъде изкопахте тази тема?

Не мога да те окуража по никакъв начин,мила sad.gif

Аз се мъчих три години с такъв психопат-това е болестно състояние

Няма спасение

Любовта ми се изпари много бързо

То не бе следене не бе чудо-без никакви поводи :rolleyes:

Тия три години са най-големият ад в живота ми

Броеше ми минутите-за връщане от работа,не ме пускаше до магазина- да не би да си го сложа по пътя ohmy.gif

Избиваше си комплексите,наричаше ме как ли не sad.gif

Едвам се отървах от него

Не мога да те окуража по никакъв начин,мила sad.gif

Аз се мъчих три години с такъв психопат-това е болестно състояние

Няма спасение

Любовта ми се изпари много бързо

То не бе следене не бе чудо-без никакви поводи ;)

Тия три години са най-големият ад в живота ми

Броеше ми минутите-за връщане от работа,не ме пускаше до магазина- да не би да си го сложа по пътя ohmy.gif

Избиваше си комплексите,наричаше ме как ли не sad.gif

Едвам се отървах от него

Все едно описваш живота ми преди 6 години.

Здравейте! Моята история е много дълга,но ще ви разкажа това,което се случи последните няколко пъти...понеже харесвам 1 момче и от доста време се гледаме само, но преди известно време той ме видя в 1 кафе с момче(бяхме само двамата с момчето) и се направи на интересен и не ми обърна внимание.Следващите няколко пъти когато го виждах винаги сам била в компанията на момче и се държим като гаджета и той ме гледа понякога,но не е като преди и не е в настроение личи му в погледа....и започна пред мен да се закача с други момичета,а преди не го е правил никога!Моите приятелки мислят,че ме харесва.Преди около 2 седмици(преди да ме види с момчето) го видях(бях с 1 моя приятелка) и трябваше да влезем в банката имахме работа, той ме видя,че отивам натам и след малко дойде и забелязах,че се беше притеснил доста,хич не беше спокоен.Та въпросът ми е дали може да ме харесва?И какво да правя от тук нататак?

Предварително ви благодаря!И се надявам,че темата е в правилния раздел!!!

ах,мина му времето когато и аз правех тези работи.като цяло-по моите мъжки разбирания,все пак ии аз съм си харесвал момичета и какво ли не съм правел пред тях да се направя на интересен-момчето те харесва.виж,моя съвет е следният-спри го,заговори го,явно не му стиска не него като гледам.това ще те посъветвам аз.опитай се да установиш контакт с него. cool.gif

Кажи му едно "Здравей" - като за начало :)

После си прави сама изводите

Успех

cool.gif

"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."

Моето мнение, е да поговориш с него, ако той се постави на твоето място едва ли ще му е много приятно!!! За мен да имаш приятел, не значи да си само с него. Ти си имаш и твои приятели и не можеш да им обърнеш гръб, просто си поговорете!

Вие двамата доста дълго време сте флиртували. Момчето определено те харесва, но явно е от стеснителните. Ако наистина и ти го харесваш и не искаш да го отблъснеш спри да излизаш с момчета там където е вероятно да го срещнеш. Ходи там по-често с приятелки. Явно много е хлътнало и го е страх да не го отблъснеш или да му се присмееш. Започни да флиртуваш по-открито с него и му покажи, че и ти го харесваш. Ако е усетил симпатиите ти ще събере кураж и ще те заговори. ;)

Определено този човек няма вяра не само на теб, но и на приятелите си. Това че си е въобразил нещо подобно говори много зле за него. В крайна сметка неговите приятели са и твои приятели и имаш правото да се държиш освободено с тях, защото им имаш вяра. Така както всеки има вяра в приятелите си и може да разчита на тях във всеки един момент. Щом е стигнал до нивото да те ревнува от собствените си приятели, ще дойде момент в който ще те ревнува и от въздуха, който дишаш. Ако все пак държиш много на него спри да се срещаш с приятелите му с него или без него. Но ако и след това продължи да те ревнува си прави изводите.

Щом е стигнал до нивото да те ревнува от собствените си приятели, ще дойде момент в който ще те ревнува и от въздуха, който дишаш.

Тежки думи,но много истински

И от въздуха и от дъжда и от Слънцето ме ревнуваше

sad.gif

Здравейте,

Имам огромен проблем-гаджето ми много ме ревнува и то без поводи.

Фантазира си,че му изневерявам с двама негови приятели, че постоянно ги гледам и че се срещам тайно с тях.

Много го обичам,но малко по малко губи любовтта ми с неговите ревностни сцени.Помогнете!

Дайте ми съвет как да постъпя, за да разбере ,че не е така.:help:

Готова съм да направя всичко възможно,дори и да го злепоставя пред всички само и само да разбере че не е така.Моля ви помогнете ми, искам да запазя любовта си......

Замисли се, защо си готова да го злепоставиш! Сигурна ли си, че казваш цялата истина тук? Ако наистиина го обичаш, ще го обичаш, дори да те нарече кучка, ку**а и така нататък! Ако не си готова да изживееш това, напускай го! Жал ми е за човека, защото той може би, наистина те обича, но ти не осъзнаваш това! Едва ли приятелят ти е казал всичко това в лицето. Предполагам си го научила от трети лица. Замисли се, дали другите хора не си измислят! Ненормално е мъж да подозира жена, че изневерява с не един, а двама негови приятели! Виж, ако подозираше мен и колегата в мрежата или бармана в кафенето, щеше да е друго! Айде пак си помисли, кой какво подозира и тогава пускай теми, достойни за жълтата преса!

Замисли се, защо си готова да го злепоставиш! Сигурна ли си, че казваш цялата истина тук? Ако наистиина го обичаш, ще го обичаш, дори да те нарече кучка, ку**а и така нататък! Ако не си готова да изживееш това, напускай го! Жал ми е за човека, защото той може би, наистина те обича, но ти не осъзнаваш това! Едва ли приятелят ти е казал всичко това в лицето. Предполагам си го научила от трети лица. Замисли се, дали другите хора не си измислят! Ненормално е мъж да подозира жена, че изневерява с не един, а двама негови приятели! Виж, ако подозираше мен и колегата в мрежата или бармана в кафенето, щеше да е друго! Айде пак си помисли, кой какво подозира и тогава пускай теми, достойни за жълтата преса!

Много вярна гледна точка.

Те жените не мож им угоди на номерата, ако ги ревнуваш без коментар достатъчно изчетох , ако не ги ревнуваш пък се дразнят и започват да те провокират и ако си непукист и нищо не казваш , започват скандали "ама ти вече не мъ обиЪш", Ама Вие жените ако знайте и какво искате ...

Ок пари това се подразбира ама какво още!!!

Здравейте,

Имам огромен проблем-гаджето ми много ме ревнува и то без поводи.

Фантазира си,че му изневерявам с двама негови приятели, че постоянно ги гледам и че се срещам тайно с тях.

Много го обичам,но малко по малко губи любовтта ми с неговите ревностни сцени.Помогнете!

Дайте ми съвет как да постъпя, за да разбере ,че не е така.:angry:

Готова съм да направя всичко възможно,дори и да го злепоставя пред всички само и само да разбере че не е така.Моля ви помогнете ми, искам да запазя любовта си......

Много зависи от ситуацията в реалния живот...това, което описваш са само симтоми нищо повече, никога няма да можем да даден правиен отговор за твоята ситуация...Но ако му даваш поводи за равност, то той ще ревнува няма начин просто...Но може човека да е болен и това е допостимо...

Може би приятелите ти с тях се държиш по-свободно понеже ги познаваш от доста време, може и той да иска да те чувства близка или просто отделяш повече време за приятелите си не знам или нещо не си му споделила, че за това той да се съмнява и да се чувства несигурен...

Но не вярвам, че има такъв човек който не ревнува поне малко, освен, ако изобщо не му пука за теб...

Боже....

Ми очевидно е, че си е паднал по теб, ти също. Заговори го, усмихни му се, покани го някъде.... действай, за Бога! :)

Според мен и двамата трябва да се вземете в ръце. Тъй като чета май и двамата се харесвате. Ами като се харесвате взимайте се и това, нека се взимат младите! Ако седиш и се чудиш нищо няма да направиш, затова действай. Все някой трябва да направи първата крачка, затова просто я направи, а после когато той види, че ти я правиш, може да му дойде куража и така да се каже, това да бъде като катализатор за следващите му действия. Давам ти пример с мен: преди няколко една колежка направи първата крачка, аз вече знам, че не съм и безразличен и сега, чакам малко по-удобен момент и действам! :clap:

Успех!

Според мен и двамата трябва да се вземете в ръце. Тъй като чета май и двамата се харесвате. Ами като се харесвате взимайте се и това, нека се взимат младите! Ако седиш и се чудиш нищо няма да направиш, затова действай. Все някой трябва да направи първата крачка, затова просто я направи, а после когато той види, че ти я правиш, може да му дойде куража и така да се каже, това да бъде като катализатор за следващите му действия. Давам ти пример с мен: преди няколко една колежка направи първата крачка, аз вече знам, че не съм и безразличен и сега, чакам малко по-удобен момент и действам! ;)

Успех!

Успех и на теб! :huh:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.