Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Ти в крайна сметка знаеш ли какво искаш?!

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Ти в крайна сметка знаеш ли какво искаш?!

Определено не знае и поради тази причина вече я затворих един път тази тема, ама незнайно как, отново се е появила! Айде стига вече преливане от пусто в празно!

А malkata_f ще излезе и в почивка заради идиотски псувни към друг потребител.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Нов съм във форума .. ( днес 1 аверче ми го даде,за да разгледам някой интересни мнение на по възрастни от мен .. )Интересно е да се говори на такива теми ( макар и във форум ) и да се гледат различни случки , да се вземат поуки и прочие ..

На 15 години съм .. ( януари правя 16 ) .. Но по темата..

М.. Това лято се запознах с 1 момиче .. излязохме на среща .. 4-5 срещи преди да я фана за рачичка . Трябваха ми още 2 часа.. или по-точно трябваше да седнем на 1 пейка във морската градина (във Варна) ..та на тая пейка я гушнак .. и след още доста приказки .. я целунах ... ( Първоначално по бузата.. ,но след като се убарна към мен и се усмихна целуфката продължи 10 минути :Р със устни .. , по-късно и език .. )

Та да продължа моята хубава история (С ужасен край .. ) .. Та него ден всичко беше хубаво .. и ако мога да кажа ,че тя ми беше 1вата аверка.. ( Тъй като преди това живота ми минаваше в безмислени боища.. занимаване с различни спортове.. от които секи за по 3-4 месеца максимум .. ходене на фитнес и кафета... С 1 дума еднообразие ) ..Тръгнах с това момиче него ден .. и на следващия ден имаше конерт на "Планета" във Варна. Макар и да не слушам 'чалга' отидох на концерта с нея... Вредихме се най-отпред (само на 2 метра от сцената) и всико беше прекрасно .. целуфки .. пеене .. ( дор ии аз пях ) .. На другия ден бяхме в нас и отново 7часово натискане на леглото с много целуфки .. ( но без секс , само разговори на тема секс ) ... И така първите 2-3 седмици се виждахме по 4-5 пъти в седмицата .. ( тоест винаги когато бях свободен .. тъй като тренирах волейбол ) Ходихме и се разхождахме на ден по 4-5 часа.. смях забава .. целуфки много ... Друго интересно е ,че през този период.. на 1 гостуване от нейна страна в къщи .. ( Гледахме мач .. макар ,че тя за 1ви път гледа мач ) ... Стана напечено .. аз бях на 2 бири и нервен от резултаа на почифката.. тя ми се присламчи на дивана до мен , и така се стигна от 1вия секс .. ( Тук да отбележа ,че тя ми е 1ва на мен .. аз на нея .. ) ..И така всичко по мед и масло докат не се стигна до 1голяма караница.. ( макар ,че всек иден се карахме по 10тина минути ,или по-точно сърдихме 1 на друг.. ) та след 1 караница тя кипна и искаше да скъсаме .. каза ми го в IRC .. аз отидох в нейния квартал видяхме се на 1 пейка..и там упраихме нещата. Или поне аз така си мислех ,защото след 2дена когато пак излязохме тя отново искаше да скъсаме.. този път ми го каза чрез смс ( точно след 1 разходка.. аз в афтобуса разбрах и след като се върнах я потърсих ,но тя не дигаше.. ) както и да е.. това вече се случваше към края на месеца.. а ние на 3ти правихме 1месец .. аз и бях взел мече за подарък ( още преди да се скараме 1вия път .. тоест 5 дена преди 1вия месец ) Та .. историята продължава ОТНОВО с каранива в ИРК.. и по-точно ревнуване от моя страна.. след което късаме ( и този път щеше да е окончателно .. ) .. направих снимка на мечето .. дадох и да го види ,но не и казах ,че е подарак ( диалогът беше следния 'тя - твое ли е мечето , аз-не,твое е .. подаръкът за 1вия месец' ) тя се разплака .. чухме се .. казахме си 2 думи излязохме .. и тя ми каза ,че може би не трябва да ми го подарява,защото незаслужава . Както и да е..излязохме 1 ден преди 3ти ( преди да направим 1месец )аз и го подарих , тя много плака .. и когато се прибра майка и много и се радвала на мечето .. както и да е решихме все пак на 3ти да излезем .. ( макар и с майка и на китайски ресторант ) излязохме ..запознах се с майка и .. подарих им цветя на 2те.. на ресторанта всичко беше много хубаво.. след това останахме само с Елито ( така се казва момичето с което ходех ) и се разхождахме из морската.. тя ми говорише ,че какво щяла да испусне .. и т.н.... продължихме да се виждаме.. този път намалихме до 3 пъти в седмица .. Всичко беше много хубаво разходки .. на плажа.. и абе всико мед и масло .. тя в нас .. секс о.0 ... запознах се с нейните приятелки .. тя само с 2ма мой .. ( през това време правихме още много неща ,но просто историйте са твърде дълги за писане в момента.. ) и на 12ти този месец се видяхме за последно .. Дойде в къщи ... запознах я с племеницата ми ( на 4 годинки е малката ) ... В неделя тя замина на село с майка си и баща си. ПОнеделник ми се обади сутринта да ме види как съм.. каза ми ,че много ме обича.. ,но ми каза ,че ще се върне чак сряда-четвъртък.. Вторник .. си мислех за нея ( както сяка вечер ) И и кликнах .. тя ми званна.. , но разговора беше толкова ГАДЕН и ТЪП ,че неискам да се сещам .. Сряда вечер същата работа.. праих и смс .. , но тя явно не го е получила.. след това и кликнах .. и след като ми званна... Говорихме си и накрая тя ми каза ,че като се върне във Варна тряа си поговорим и да ми каже нещо .. естествено ,че искаше да скъсаме.. и то си личеше просто .. на другия ден пратих 2 любовни смс-а .. и тя ми писа ,че искала да е сама .. и че осазнава ,че сама ще и е по-добре.. ( макар че прес тези 2 месеца до тук всичко да беше много добре и да казваше как съм бил в сърцето и .. колко много ме обича... и че ще сме още много дълго време .. ) Както и да е... Скъсахме в събота сутринта .. аз излязох на среща с 1 друго момиче.. и събота и неделя бях с това другото момиче. Всичко с нея започна както с Елито ...приказки смях и прочие... Като се върна във Варна Елена , си писахме в ИРК .. и разбрах ,че ходи с някаф от нейното село .. ОЩЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ...Чухме се по телефона .. 1час говорихме .. плакахме .. ( аз 1ви .. тя след мен .. ) почнах да и припомням всичко ..., а тя ми каза ,че ще си намеря някоя по-добра от нея.. и ,че и да иска неможе вече да се върне ... Дори неискаше да излезем на кафе и да ми каже всичко в очите.. каза ,че най-рано след 2 седмици ще се видим .. Каза и да не я търся.. ;( И така от днеска .. стават вече 2 седмици от както тя ходи с нейния нов авер от село .. Аз се мъча да впечатля това ново момиче и да започна нова връзка с нея...

Незнам , но вечер се сещам за Елито .. и всичко което правихме заедно .. всичко което ми казваше.. ( обичам те .. ти си единствения.. и прочие.. , аз също и го казвах , но аз го осъзнавах когато го казвах ) ..Това вече няма значение .. тя неиска да чуе за мен , каза ми да не я търся.. ако я потърся ,че няма да ми дига.. и си изключи интернета дори заради мен ..

П.С. Доста дълъг пост , може би и не точно по темата.. но съжелявам просто трябваше някаде да напиша всичко .. може никой да не прочете това горе написано .. ( най-малкото ,че никой няма го интерисува .. ) Но аз го написаш просто заради себе си.. да се сетя още веднуж за това невероятно изживяване което направих с нея.. Тези незабравими мигове.. sad.gif Смехът и .. и т.н...

П.С 2 .. И все пак ако някой го прочете и реши да напише нещо .. някакъф съвет .. нещо укоражаващо .. просто нещо да напише , ще съм му много благодарен ;(

Ами прочетох го внимателно, въпреки, че карах пета нощна смяна подред, 11-та за месеца, а и тая вечер ми предстои още една нощна ;) Това е може би най-дългият пост, който съм си позволявал да чета някога. Първо, оправи малко правописа. Пише се "автобус", а не "афтобус" и така нататък :) Все пак темата бе за старата любов (не либоф). Да кажем, че вече е стара. Когато се засечете пак, тогава напиши, как те е погледнала и какво е станало :) Иначе к'во да ти кажа. Щом на следващия ден си намерил втората, значи няма да е и последната. Щом и тя е тръгнала с друг толкова бързо, значи и на нея няма да и е последния. Чудно ми е, как за 1 месец сте успели да се карате толкова много! Лично аз и повече от година съм държал да не се карам, но моето е любов. Твоето не знам как да го нарека. Във всеки случай не е любов, щом на втория ден си намираш друга. Дори и на твоята възраст, а и преди това, аз съм държал години наред на едно момиче. Друг е въпросът, дали е излязло нещо от това. Така, че споко. Ще преживееш всичко. На 30 може и да намериш любовта си на живота :)

Така, че споко. Ще преживееш всичко. На 30 може и да намериш любовта си на живота :shake_puter:

Това, че ще му се наложи да го преживее се подразбира. Дали ще намери любовта си на 16-30 или 60 никога не се знае може и не следващия ден да е, но да не го осъзнае до края не живота си е друго. cool.gif

Редактирано от magi_87 (преглед на промените)

Кико, Поста го писах след 2часа вечерта .. и ще ме извинявате за грешките :)

А иначе незнам до колко съм си намерил 2ра.. или просто искам момиче до мен . Макар ,че до момента с това другото момиче абсолютно нищо да не е станало .. само малко целуфки и прегрътка .. ,Но се надявам да стане де... Тя е умна , красива , с опит във връзките .. и знае какво иска ( познавам я от 2 години , но чак сега я погледнах от другата страна на приятелка .. )

Е щом вече мислиш за новото си момиче,значи с предишната не е било любов

Любов и увлечение са две различни неща ;)

Мен една отминала любов си ме държи вече четвърта година,още ми се подкосяват краката и ми се свива коремчето кога прати някой смс

И не искам никой друг-това е чувство,което особено при мен се задържа дълго във времето

С него за три години не сме се карали никога,ама никога-само смях имаше

Но на твоята възраст можеш да наричаш нещата с всякакви имена

Успех и да не се карате много

И не я сравнявай с другата,нито пък й говори за нея-ние жените не обичаме да слушаме за предишните понеже

;)

... Тя е умна , красива , с опит във връзките .. и знае какво иска ( познавам я от 2 години , но чак сега я погледнах от другата страна на приятелка .. )

Пускай се по течението. Нека тази втората, да те учи. Още си малък, има много време пред теб. Ще срещнеш още много жени по пътя си. И от всяка ще научаваш по нещо.

Първата любов казват, че винаги боляла. Първата истинска, или първата, в която си се излъгал. Всяка болка е различна и първия път трудно се преживява, но после е лесно. :wors:

Радвай се на новото гадже, натискайте се, целуФайте се, прегръщайте се.... Правете каквото ви се прави.

Мда, още явно не можеш да направиш разлика между увлечение и любов. Както каза й бени по-горе, ако беше любов нямаше да искаш да стане с другото момиче, а и щом първата не иска вече да продължавате, няма какво да се мъчиш излишно.

Както ти каза и кака ти RA4NA, давай смело напред, човек се учи докато е жив

Значи аз съм в 11 клас на 17 години и съм влюбен в моя съученичка от 1 година вече.Само за нея мисля,всеки път като си лягам поне по 10 мин. си мисля за нея.Тя е много красиво момиче не само на външен вид,но и е много разбрано и мило.Проблема е,че тя си има гадже и ходи с него вече 3 години,а той е по голям от нея с 4 години.Тя е красавицата на класа и отличничката няма някой който да не я харесва,но аз не само че я харесвам,но съм и влюбен в нея.По някога си мисля,че ме харесва,но друг път не.Доста често се споглеждаме с нея по време на час,прес междучасията си говорим,но има и дни в които и не си казваме и дума.Когато веднъж отидохме на музей тя предпочете да разглежда музея заедно с мен..Тъй като тя седи пред мен доста често се обръща и си говорим и ако по принцеп си говорим винаги тя взима иниациятивата.Според някой момчета от класа тя ме харесва тъй като от момчетата най вече с мен контактува.Въпроса ми е дали това,което споделих по горе означава,че тя ме харесва.Друго е ако не може да си представите да ми кажете как да разбера дали ме харесва или не.Малско се овлякох но просто наистина държа на това момиче и бих направил много неща за нея.Знам че има много момичета,но аз не мога да бъда с друга просто защото тя ми е постоянно в главата.Много красиви момичета са ме харесвали,но просто тя е.Опитвал съм да бъда с друга,но не става.Моля помогне те искам я от дъното на сърцето си!

Редактирано от vlladko69 (преглед на промените)

Да си влюбен е прекрасно ;)

Живота е миг-бори се за нея,за любовта й

Покани я на среща,поискай й телефона,скайп,кю и т.н. :)

Тоя нейния е вече бита карта-бъди сигурен!

Действай незабавно и успех

cool.gif

Значи аз съм в 11 клас на 17 години и съм влюбен в моя съученичка от 1 година вече.Само за нея мисля,всеки път като си лягам поне по 10 мин. си мисля за нея.Тя е много красиво момиче не само на външен вид,но и е много разбрано и мило.Проблема е,че тя си има гадже и ходи с него вече 3 години,а той е по голям от нея с 4 години.Тя е красавицата на класа и отличничката няма някой който да не я харесва,но аз не само че я харесвам,но съм и влюбен в нея.По някога си мисля,че ме харесва,но друг път не.Доста често се споглеждаме с нея по време на час,прес междучасията си говорим,но има и дни в които и не си казваме и дума.Когато 1 отидохме на музей тя постоянно беше до мен кадето и да отида да разглежадам,моли ме да ходя с нея да пие вода.Тъй като тя седи пред мен доста често се обръща и си говорим и ако по принцеп си говорим винаги тя взима иниациятивата.Според някой момчета от класа тя ме харесва тъй като от момчетата най вече с мен контактува.Въпроса ми е дали това,което споделих по горе означава,че тя ме харесва.Друго е ако не може да си представите да ми кажете как да разбера дали ме харесва или не.Малско се овлякох но просто наистина държа на това момиче и бих направил много неща за нея.Знам че има много момичета но аз не мога да бъда с друга просто защото тя ми е постоянно в главата.Много красиви момичета са ме харесвали,но просто тя е.Опитвал съм да бъда с друга,но не става.Моля помогне те искам я от дъното на сърцето си!

Ми какво му се чудиш... покани я на кафе. Излезте на разходка ала-бала. Друго си е да сте само двамата, друго е да сте пред много хора.

Тя ако те харесва ще си проличи. Пък не пречи и ти да си откровен с нея в един момент, нооо трябва да усетиш кога :)

Тя ако те харесва ще си проличи. Пък не пречи и ти да си откровен с нея в един момент, нооо трябва да усетиш кога :)

Прав си.Вземи и скайпа или телефона-поговорете си,излезте.Прекарайте известно време заедно,опитай се да разбереш дали наистина те харесва или те приема като много добър приятел.Това е моят съвет.

Прав си.Вземи и скайпа или телефона-поговорете си,излезте.Прекарайте известно време заедно,опитай се да разбереш дали наистина те харесва или те приема като много добър приятел.Това е моят съвет.

Пък така и ти ще разбереш дали ти си "влюбен" или просто ти е симпатична...

................Тя е много красиво момиче не само на външен вид,но и е много разбрано и мило.Проблема е,че тя си има гадже и ходи с него вече 3 години,а той е по голям от нея с 4 години...................

Помислете за чуствата и на другото момче !

Помислете за чуствата и на другото момче !

Ето това наистина е кофти.Постави се на негово място и си представи същата ситуация! :)

Според мен, трябва да опиташ, без значение дали си има някой друг. Ако това момиче държи на сегашния си приятел, ще те разкара или ще ти обясни, че иска да сте само приятели например. Но ако той наистина е бита карта, както каза някой по- горе, то тя ще ти покаже, че я интересуваш. За това пробвай, като я поканиш на кафе. А ако не си срамежлив може и да я попиташ директно. По добре сега да те отреже, от колкото да се измъчваш всяка вечер. :)

OFF TOPIC: Това за егоистите като го казваш, значи да разбираме, че нямаш нищо против жената, с която си избрал да бъдеш да ходи при други да и го монтират, с извинение за израза.

А по темата @vlladko69, щом я харесваш толкова много, какво всъщност искаш. Да пиете кафе, да си имате деца, да живеете заедно?

OFF TOPIC: Това за егоистите като го казваш, значи да разбираме, че нямаш нищо против жената, с която си избрал да бъдеш да ходи при други да и го монтират, с извинение за израза.

В друг аспект го казвам да бъдат егоисти. Не може винаги да чакаш и да не се пробваш.

Както каза the_flapper, ако мацката си държи на сегашния приятел, нашия човек ще го отсвири, а ако не - може да стане и заварка :)

И какво може да иска човек на 17 години. Повярвай ми - едва ли е деца!

Бъди директен, излей си душата пред нея пък каквото ще да става после.

Тези работи които ги написа тук, че постоянно мислиш за нея и т.нт. кажи и ги директно в очичките, ако има емоционално сърце, в кърпа ти е вързана! :wors:

Успех!

И какво може да иска човек на 17 години. Повярвай ми - едва ли е деца!

Защо това, че е на 17 да значи че не иска деца? Ако е сигурен, че е влюбен и иска да остарее с тази жена, то нищо не му пречи да иска и деца. Все пак физически е способен. :wors:

Това може само да го гадаем-те не си ли останат насаме,само двамата,пък да се гушнат и т.н.

Тия неща се усещат веднага-стават ли или не

Близостта е най-важна-от разстояние нищо не се получава

Захар през стъкло да ближеш все едно

Мерси за коментарите наистина ми помогат,гадното е и,че сме в един клас и ще е доста неловко поне за мен.

Ще е доста неловко ако ме отреже.

Ще е доста неловко ако ме отреже.

Е,иначе няма как.Трябва да рискуваш,според мен.Пък каквото стане. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.