Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

DW определено има проблеми с Norton и ми писна да пращам дъмп файловете на Иля и той да прави само козметични промени по новите версии! Взема утре във форума да му отворя нова темичка с клипчето да го видя какво ще каже за това... Лошото е че онзи не е направил превантивно сканиране но нищо... :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 502
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Намерих едно интересно клипче. @URIEL, тоз човек и той ли не може да работи с DW :cool:

Та нещо не разбрах за това смешно клипче-аман от ламери дето се пускат по You Tube!

Баси аз правя тестове с по 30 проби и тая програма не се огъва ... И няма пропуск

Това приятелю от HJT си е чиста провокация :)

А може ли да сканираш с DDS и да ми пратиш логовете. :rolleyes:

Добре няма проблем !

А защо мислиш така ? :)

Ами защото ако излезе че една програмка от 4 мб пази повече от всички други -те умират!

Няма ми нищо на PC-то даже сега като е само с DW лети че нета ме е 45мв и преди се бавеше :rolleyes:

Чисти са. :rolleyes:

Евала пич си братле... :)

И пак ще се повторя -ламери да не се опитват да осквернят светинята преди да са я разучили -като тоя на клипа!

Е Михнев вече ще е с DW -програмата пази по подразбиране и няма нужда от настройки

Чисти са. ':rolleyes:'

Разбира се че ще са чисти , ти с кой мислиш че си имаш работа ? !

Това е най-сериозната защитна програма.Няма „дълбоки” сканирания на файлове , безмислени ъпдейти , анализи на поведението , единствено спокойствие и скука.

А и това я прави непробиваема отвън

Разбира се че ще са чисти , ти с кой мислиш че си имаш работа ? !

Това е най-сериозната защитна програма.Няма „дълбоки” сканирания на файлове , безмислени ъпдейти , анализи на поведението , единствено спокойствие и скука.

Ама те не вярват...

И вярно е че е скука :rolleyes:

И вярно е че е скука  ':rolleyes:'

Това е причината да не я ползвам.

Трябва да подскажем мото за програмата на Иля.

„ Линуксирайте си ХР-то с DefenseWall и си барайте макароните”

Това е причината да не я ползвам.

Трябва да подскажем мото за програмата на Иля.

„ Линуксирайте си ХР-то с DefenseWall и си барайте макароните”

То с тая програма няма как да тестваш и аз затова се мотам с другите! Иначе мотото е точно на място :rolleyes:

Ама ти мохикане защо им издаде тази тайна ? Сега всички ще искат DW :)

Хора не съм дистрибутор за разлика от други но от тази програма по добра няма -и давам лиценз на който иска !

Без пари ;)

А да и за натоварването някой хора мислят ми то е все такова

Ама ти мохикане защо им издаде тази тайна ? Сега всички ще искат DW  

Аз съм агента под прикритие на Иля Рабинович.

Без да се заяждам, но с настройки по подразбиране, от 100, 100 пъти ще се заразя, дори без да ползвам интернет :rolleyes: . Поне 90% съм сигурен.

Без да се заяждам, но с настройки по подразбиране, от 100, 100 пъти ще се заразя, дори без да ползвам интернет :) .

Поне 90% съм сигурен.

Ти гледа ли ми поредния клип ? И тук нямат значение настройките -искаш и на 100 проби ли да го пробвам? Щом е така ще го пробвам ама и ти пробвай Касперски да видим кой повече пази на Zero Day

Сега го пробвах само с 30 но мога да и ги кача ...

Поне 90% съм сигурен.

Това са много силни думи на 90 процента си ситурен...

Казваш и почваме :rolleyes: Баси страх ме е

Писна ми да говоря празни приказки!Точка ;)

Ти гледа ли ми поредния клип ? И тук нямат значение настройките -искаш и на 100 проби ли да го пробвам? Щом е така ще го пробвам ама и ти пробвай Касперски да видим кой повече пази на Zero Day

Сега го пробвах само с 30 но мога да и ги кача ...

Това са много силни думи на 90 процента си ситурен...

Казваш и почваме :cool: Баси страх ме е

Здравей.

Казвам 90 процента, понеже не съм ползвал последните наколко версии.

Иначе можеш да пробваш и сам, само някой да ти даде CD/DVD диска с 100-те вируса.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Ама аз вече я пробвах срещу най страшните зарази и то с по 30-40 проби и нищо не я проби ... Иначе и аз мога да си събера и 2000 зарази ако искам -но дали ще е реално и второ и на толкова ще издържи-защото тя издържа вече на всякакви атаки дори и уина да няма ъпдейти ... Това са и подобренията да издържа на всичко дори и без ъпдейти а аз ги имам ... Но вече съм направил над 10 клипа и мисля че са достатъчни да се види че лрограмата е добра и повече няма нужда от доказване... Не знам вече какво да правя че да се види очевадното... ми нищо вие си я отричайте а дано ви повярват...

Хм, странно. Имаш някакви грешки, които се виждат от лога на DDS:

28.8.2010 г. 00:57:21, Error: atikmdag [52236] - CPLIB :: General - Invalid Parameter

28.8.2010 г. 00:57:21, Error: atikmdag [43029] - Display is not active

Как ще разбереш дали имаш коректно инсталиран драйвер и как ще направиш евентуалното му обновяване без риск, само с използване на DW и без допълнителни проверки? Досега си направил нищо, странно. За rollback знаем...

Още нещо, свързано с грешки по Windows (x86 или 32 битова версия на Windows 7 Ultimate):

1.9.2010 г. 21:53:31, Error: Service Control Manager [7030] - Услуга DefenseWall internal service е маркирана като интерактивна услуга. Обаче системата е конфигурирана да не допуска интерактивни услуги. Тази услуга може да не функционира правилно.

И това е доста странно...

Това е защото изключих DW за да може DDS да си свърши работата иначе хм нямаше и да мръдне при включена защита! Или е от нещо друго може би?

Здравей URIEL

URIEL

И тук нямат значение настройките

Съмнявам се, мисля че DefenseWALL по подразбиране допуска свалени файлове като доверени.

Погледни там от кадето си направил тази снимка

А и това я прави непробиваема отвън

и виж дали има отметка за CD/DVD

Били направил тест като свалиш верусите от CD/DVD диск и да дадеш клипче как се справя DefenseWALL.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Не мога да разбера защо НОД32 се побърква,при опит за сваляне от Официалната страница на DefenseWall Personal Firewall 3.07 !?

Като гледам бета тестването е приключило и има финална версия 3.07!

Ето и промените:

This build contains a number of security improvements and compatibility issues solved.

Не мога да разбера защо НОД32 се побърква,при опит за сваляне от Официалната страница на DefenseWall Personal Firewall 3.07 !?

FP !

Clonnning следи тук и дано получиш отговор на въпросите си макар че се съмнявам http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showtopic=109163

Дано и аз получа някакви отговори :eek:

Ама вече получих отговор и някой да каже какво да питам ?

Nope, it's not a bypass. Two registry keys are left behind. It's because rollback feature is, in fact, partial.

И аз попитах -He made a full rollback ... Is what I saw! Where i am wrong ?

И ще видим ... :)

Ама там са по слепи и от мен да знаеш :biggrin:

Благодаря за инфото.И поздрави за поста в темата за тестовете.:)Най-накрая да видя човешкия ти облик, хахаха.:ph34r:)) :wub:

Ми, странно. Аз съм с НОД 32 Антивирус 4 и Дефенс Уол Персънъл Файъруол 3.07.

П.С. Най-после намерих защитна стена, която да се погажда с антивируса на ЕСЕТ. Пробвах ZA - не се разбират добре (тежи), Оаутпост - не се разбират добре (тежи), ОА - не се разбират добре (тежи), Private Firewall - не се разбират добрe, юторента почна да тегли и сиидва супер бавно...

P.S. 1гб рам, 1,6 ЦПУ. Май само с Комодо се разбраха, но пък конфигурурането и ме обърква и не знам дали не си отварям вместо да затварям компа си с моите знания :clap: .

(след половин час)Исках да разбера повече за стената и влязох във форума им, където един се оплакваше за това че НОД-а му затрил няк'ъв сис файл на стената, но докладвали на есет и явно нямам проблем понеже са докладвали на словаците. :angry:

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.