Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете да намеря 1 момиче

Featured Replies

Моля ви дайте ми савет,напътствие какво да правя? Преди 10 години се запознах с 1 момиче,тя беше сирак във Видинското село.Ново село. Тя беше някъде на 18-19 години а аз на 7. Известно време си писаха писма с майка ми,и изведнъж всичко свърши... Незнам как да я намеря какво да направя.. за нея нищо незнам а все пак са минали 10г. Казва се Мая и има по-голяма сестра Люси. Кажете ми какво да правя,как да я намеря....Много е трудно,но искам да я намеря,много се бях привързала към нея,както и тя към мен сигорна съм,че ме помни и много ще се радва ако ме види ;(

• Отговори 55
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• в пет часа сутринта!?!?!?

• Не докато бях там в онова село бяхме постоянно заедно, тя тогава беше на 18-19 години,после аз като се прибрах в моя си град,тя и майка ми си писаха писма 1-2 години,след това ние се преместихме в дру

• Според мен нещо криеш или нещо лъжкотиш. Как така "вече" е пълнолетна след като си е била пълнолетна? Това е дреболия. Ама гледайте сега. Невъзможно е да знаеш само първото име на

в пет часа сутринта!?!?!? :cool:

Знаеш ли ѝ фамилията? Опита ли във Facebook? Аз там намерих едно момиче, с което се запознах, когато бях едва на 14 годинки.Днес ще ѝ пиша.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Моля ви дайте ми савет,напътствие какво да правя? Преди 10 години се запознах с 1 момиче,тя беше сирак във Видинското село.Ново село. Тя беше някъде на 18-19 години а аз на 7. Известно време си писаха писма с майка ми,и изведнъж всичко свърши... Незнам как да я намеря какво да направя.. за нея нищо незнам а все пак са минали 10г. Казва се Мая и има по-голяма сестра Люси. Кажете ми какво да правя,как да я намеря....Много е трудно,но искам да я намеря,много се бях привързала към нея,както и тя към мен сигорна съм,че ме помни и много ще се радва ако ме види ;(

Не се ли сещаш, как да я намериш? Отиваш в общината на Ново село и питаш. Можеш да разпиташ и хората там, по-възрастните, те познават всички.

• Автор

Ами питах в селото не я познават,тя беше от дома за сираци,а там не дават никаква информация.... даже казаха,че са забравили за такова момиче, не помнели! :rolleyes: Опитах Facebook,но и да я видя няма да я позная за 10 години човек се променя много...... Нищо незнам за нея само малкото и име Мая и че има сестра по голяма Люси!

Не може да няма презиме, или фамилно име, трябва да пазят някакъв регистър, настоявай да ти го кажат в тоя " дом " !

• Автор

Обаждах се 2 пъти,и нищо не казват.... Единственото,което казват е,тя вече е пълнолетна ние не сме длъжни да следим всички деца,излезли от тук преди 10години.

Не може да няма презиме, или фамилно име, трябва да пазят някакъв регистър, настоявай да ти го кажат в тоя " дом " !

Обаждах се 2 пъти,и нищо не казват.... Единственото,което казват е,тя вече е пълнолетна ние не сме длъжни да следим всички деца,излезли от тук преди 10години.

1. Това е поверителна информация.

2. Момичето започва нов собствен живот, след излизане от дома. Не е ясно как точно е излязла, дали след навършване на съответната възраст или е осиновена, във вторият случай даването на информация може да навреди на трети лица, което също е подсъдно.

3. Ако момичето е желаело да има връзка с Вас, имало е начини да Ви намери, вероятно не влизате в нейните(настоящи) планове.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Не докато бях там в онова село бяхме постоянно заедно, тя тогава беше на 18-19 години,после аз като се прибрах в моя си град,тя и майка ми си писаха писма 1-2 години,след това ние се преместихме в друг град,и така загубихме сякакви контакти с нея! А тя много искаше майка ми да я осинови заради мен,защото ме обичаше като нейна сестра! Ще направя всичко по силите си за да я намеря,защото знам,че много ще се зарадва!

Преди имаше едно предаване,не мога да се сетя как се казваше

В него търсеха и събираха хора,ако съществува пробвай с него те си имат хора за това..

Не докато бях там в онова село бяхме постоянно заедно, тя тогава беше на 18-19 години,после аз като се прибрах в моя си град,тя и майка ми си писаха писма 1-2 години,след това ние се преместихме в друг град,и така загубихме сякакви контакти с нея! А тя много искаше майка ми да я осинови заради мен,защото ме обичаше като нейна сестра! Ще направя всичко по силите си за да я намеря,защото знам,че много ще се зарадва!

когато се преместихте, не и ли написахте къде отивате?

в пет часа сутринта!?!?!? :speak:

Ти имаш нещо против ставащите в 5???:blink:

Преди имаше едно предаване,не мога да се сетя как се казваше

В него търсеха и събираха хора,ако съществува пробвай с него те си имат хора за това..

Май това предаване вече го няма! Единствената ти надежда си остава нета!

Единствената ти надежда си остава нета!

Не е съвсем вярно, малко вече сме, като че ли, демократична страна и съществува професия наречена "частен детектив".

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

съществува професия наречена "частен детектив".

Аха, стига да си финансово добре обезпечен!

...тя и майка ми си писаха писма 1-2 години,след това ние се преместихме в друг град...

В писмата никаква насока ли няма ? За намеренията и ?

• Автор

Ами не нищо конкретно не беше казала,а тя спря да пише писма,малко преди да се преместим ние,нямаше как да и кажем,а знаете,че в ново начало наи-малко мислиш за писма и т.н.... Пак звънях в дома и ми казаха,да не им звъня повече,че нищо незнаят за нея,пък и не ги интересувало,нали била пълнолетна за какво да се интересуват от човек,който можел и сам да се грижи... това бяха думите на една жена и ми затвори телефона!

Може пак да звъннеш, но да кажеш че си от екипа на "Море от любов" и ще правите предаване за момичето.

Според мен нещо криеш

или нещо лъжкотиш.

Тя беше някъде на 18-19 години а аз на 7.

Единственото,което казват е,тя вече е пълнолетна...

Как така "вече" е пълнолетна след като си е била пълнолетна?

Това е дреболия.

Ама гледайте сега.

Невъзможно е да знаеш само първото име на момичето

при условие, че са си писали писма с майкати.

При изпращане на писма е задължително попълването на трите имена.

Ами не нищо конкретно не беше казала,а тя спря да пише писма,малко преди да се преместим ние,нямаше как да и кажем,а знаете,че в ново начало наи-малко мислиш за писма и т.н....

Хи-хи. Ами тука кво да те правя.

Нямало как да и кажете за преместването си

поради глупавата причина, че сте забравили.

И четвърто:

Вие сте се преместили, а тя не.

Следователно, ако и бяхте написали писмо от новият ви адрес тя щеше да го получи пак нали?

Според мен нещо криеш

или нещо лъжкотиш.

Как така "вече" е пълнолетна след като си е била пълнолетна?

Това е дреболия.

Ама гледайте сега.

Невъзможно е да знаеш само първото име на момичето

при условие, че са си писали писма с майкати.

При изпращане на писма е задължително попълването на трите имена.

Хи-хи. Ами тука кво да те правя.

Нямало как да и кажете за преместването си

поради глупавата причина, че сте забравили.

И четвърто:

Вие сте се преместили, а тя не.

Следователно, ако и бяхте написали писмо от новият ви адрес тя щеше да го получи пак нали?

Вече се усетихте, колеги. Авторът на темата не е момиче. В профилът си също лъже.

Не случайно, в този пост точка трета, намеквам нещо. Даже някой ми беше цъкнал минус за него, но в последствие това беше поправено.

Прав си момче е

или по точно мъж.

Опа.

Сетих се за още нещо.

Ти как се сети за тази твоята приятелка след 10 години.

...иии най потресаващото в 5 чеса сутринта ( чесът в който е публикувана темата )

Нямам какво повече да добавя.

Защитата има ли нещо да казва?

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

Прав си момче е

или по точно мъж.

Опа.

Сетих се за още нещо.

Ти как се сети за тази твоята приятелка след 10 години.

...иии най потресаващото в 5 чеса сутринта ( чесът в който е публикувана темата )

Нямам какво повече да добавя.

Защитата има ли нещо да казва?

По-точно сутеньор, който търси "бялото месо" понеже му се е изплъзнало и е мюсулманин на всичкото отгоре. По едно време се мяркаше, пак в момичешка роля в BG-Mamma.

• Автор

Абе хора,за какво да лъжа,просто искам да я намеря,сещала съм се много пъти за нея,но сега реших да направя нещо да я потърся,по-добре късно от колкото никога! Нямам причина да лъжа, когато бях на 7 години отидохме с моето семейство и много други хора,в това село на тютюн, нашите квартири бяха точно до този дом за сираци, запознах се със всички,станахме приятели,не само аз със тях, а всички от моя град с тези деца-сираци! За 2 месеца специално към това момиче,се привързах страшно много,както и тя към мен,нашите докато бяха на полето,тя ме гледаще....занимаваше се с мен,обичаше ме като сестра, дойде денят в който трябваше да си тръгвам,защото ми предстоеше да почвам училище 1-ви клас,така около 2 години си писахме писма, в последното си писмо,тя беше написала,че заминавала,за морето да работи и в края на сезона се връща и ще пише как е изкарала,а тогава нямахме телефони,за да се чуваме! В края на сезона тя не писа, както дълго време след това,ние се преместихме и така! Колкото и фалшиво да ви изглежда,аз не ви моля да ми вярвате,а само помощ и савети от хора,който ще ме разберат..... а критиците моля не коментирайте :super:

1.В това село НИКОГА не се е отглеждало тютюн(ако не знаеш да ти кажа)

2.Аз ги познавам и двете момичета-Мая и Людмила

3.Нещо послъгваш ми се струва.

4.Малък жокер щети дам-едната има бебе и живее все още във Видин,мъжа и има голф 3-черен(4 врати).

• Автор

ОК ПРЕДАЙ НА МАЯ ИЛИ ЛЮСИ,ЧЕ АЗ СЪМ ПЕТЯ ОТ КЪРДЖАЛИ! КАЖИ И НА КОЯТО И ДА Е ОТ ДВЕТЕ ЗА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ КОЛКО ХОРА ОТ СЕЛО ПРИПЕК Е ИМАЛО! АЗ НЕ ЛЪЖА!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.