Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Явно неправилно отваряне А дали в рутъра не е отворен или в защитната стена?

Отворен е и на двете места,   катосъм го правил като по учебник, демек намерих ръководство, за да съм сигурен, че не обърквам нещо :)

Току що спрях защитната стена, пак пробвах порта - пак затворен... Да е от рутера... то там няма какво толкова да объркаш :D

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

54 е максимална теоретична...

Да, бе. Горното беше теоретизиране на идеален макс. Иначе и overcap като добавиш ъм горните си обяснения и съвсем надолу слиза.

tremal,  пробвай myupnp - търси споделен в нета, защото вече не се предлага ато самостоятелен модул.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Тук ще ми трябва малко помощ, защото не съм убеден какво точно е UPnP. В тази връзка трябва ли да има "човка" в квадратчето в настройката "Пренасочвай UPnP портовете"? И като сме започнали - каква настройка се слага за "Криптиране на протокола" - изключено, включено или форсирано?

Слагай го на форсирано.Аз отдавна ползвам 3.1.2-26740 и съм много доволен-работи чудесно.Не ми товари RAM  и процесор а рутера ми е настроен на автоматик и достига скорост на сваляне 4.5 МБ а на качване до 5.4 МБ.Преди да се деинсталира uTorrent с настройките от контрол панел се запазва файла resume някъде другаде от папката Roaming-uTorrent за да не се налага да зареждаш наново всички тракери от торентите-инсталираш новата версия и с копиране и заместване слагаш файла resume в новата версия в roaming-uTorrent.Така всички торенти пак ще са ти активни в която и друга версия да си инсталирал.Колкото до максималният брой на връзките,с 200 или 400 ще работи в пъти по добре от колкото 2000 или 4000.Преди да копираш файла resume,правиш настройките на новата версия(същите папки като на старата-приложи-О.К) и се излиза от новата версия-копираш файла със заместване и след това стартираш новата версия.

7860738H.png

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Слагай го на форсирано.

Аз май писах преди време - за да е независим utorrent от %userprofile% и да не си играе чове да копира каквото и да е, се слага някъде на несистемен дял utorrent.exe. В папката, където е изпълнимият файл се създава с notepad нов празен файл, който се преименува на settings.dat. При първото си стартиране програма създава останалите фалове и папки. И вече всичко си стои там и дори след преинсталация на ос, стартирането на програмата, започва от там, където е спряна преди преинсталацията на машината.
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте, имам питане относно мю-торента, по повод проблем, който ми се появи наскоро.

Беше ми блокирал торент клиента и го деинсталирах и си инсталирах Биткомет.Той тегли два пъти по-бързо, но много ми се забавя интернета, 

Та, реших отново да си инсталирам Мю-торент. Изтеглих си последната версия от Бг-сайт, с препратка към официалния сайт на мю-торент. Когато подкарах екзето, Нода ми съобщи автоматично, че е сложил файл под карантина и ми изскочи съобщение от Firewall-а и избрах Allow access, след което инсталирах програмата. Направила съм го торента да тръгва с уиндоуса и сега, след като той зареди, ми излиза пак съобщението на Firewall-а, с което пак процедирам по същия начин (като излезе съобщението за блокирането, нямаше отметка за частните и за домашната мрежа, само за публичните и му дадох одобрение, без да променям отметките). Та въпроса ми е  - какво иска този мю-торент, слад като уж е изтглен от читав сайт и как да процедирам занапред?

Не уточних -  версията, с която съм сега, е 3.4.2.39744.

Редактирано от nikolbg (преглед на промените)

Та въпроса ми е  - какво иска този мю-торент, слад като уж е изтглен от читав сайт и как да процедирам занапред?

Иска да му влезеш в настройките, и да сложиш отметка на "Add Firewall exception".

Но тъй като в случая е намесен и NOD, препоръчвам следното - деинсталирай NOD и uTorrent, почисти хубаво остатъците и от двете програми, сложи си някоя хубава безплатна антивирусна (препоръчвам Panda Free Antivirus или Avast), и след това си инсталирай uTorrent наново. Като четеш внимателно опциите, които ти предлага при инсталация, и след това му зададеш и подходящите настройки.

• 2 седмици по-късно...

Бях изтеглил професионалната версия на програмата, но постоянно ми излизаха известия от Malwarebytes anti-malware, че блокира злонамерени файлове от един IP адрес и заради това я деинсталирах.Този път изтеглих  програмата от оригиналния сайт безплатната версия, но нещо я блокира и не ми дава никакъв достъп до програмата.!

post-341352-0-05416700-1428684929_thumb.

Редактирано от Georgi.145 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!Може ли някой да ми каже как се изтрива група от торент задачи наведнъж?

кликане на първия, след това натискате и задържате клавиша Ctrl, след това кликове на следващите, които искате да изтриете и след като сте маркирал всичките функцията за изтриване (не знам как е в тази конкретна програма)

Маркираш първата задача, натискаш Shift, маркираш последната, натискаш Del. Ако искаш през ред да маркираш, ползвай Ctrl и цъкай по нужните редове..

Упс, кептън, сори.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

От 2-3 месеца, utorrent автоматично започна да зарежда собствената си страница в браузъра (chrome в случея), когато компютъра не се ползва определено време. Това става рядко, около 1-2 пъти в седмицата, но все пак е досадно.

Да подчертая, че това не е някакъв malware, просто нов рекламен приом. Въпросът ми е някой успял ли е да изключи този тип реклама ?

преди 1 час, ined написа:

Слагаш версия 2.2.1 и няма да е с реклами и други "екстри"

И ще си има други скрити екстри...

преди 20 часа, ined написа:

Слагаш версия 2.2.1 и няма да е с реклами и други "екстри"

С една дума и ти не знаеш, но трябваше да драснеш едно безмислено мнение.

Най-лесното все се гледа...стара версия. Като да ходиш на врачка вместо на лекар като си болен. Да те светна само, че 2.2.1 най-малкото не подържа изрядно торенти от "магнитни" връзки, тъй като опцията беше в ранна разработка все още.

До версия 3.3 utorrentа се инсталира в папка Програмни файлове(86) - има ограничение 330 пиара ; няма проблеми "магнитни" връзки ; няма проблеми с РАМ .

Следващите версии се инсталират в папка Потребител; АРР;Роаминг -  имат ограничение 3330 пиара ; проблеми с РАМ по-голяма от 16ГБ .

Някой може ли да ми каже защо не като сваля  нещо  от замунда не качвам редовно като има  сийдъри  !  Пък и свалянето е едно бавно със  10-20 кб/с .

Сийдърите вече имат торента, затова не го дърпат. Лийчърите го нямат, затова го дърпат. Ако въпросния торент има само сийдъри, няма на кой да го пращаш, съответно не качваш. Ако сваляш с ниска скорост, може сийдърите да се намират в други държави със слаб интернет или да са поставили ограничение на скоростта си за качване. Възможно е и ти да имаш ограничение на скоростта за сваляне. Ако с всички торенти е така, тогава вече може да търсиш някъде проблем. Провери си скоростта на интернета в speedtest.net примерно.

преди 38 минути, badsector написа:

Сийдърите вече имат торента, затова не го дърпат. Лийчърите го нямат, затова го дърпат. Ако въпросния торент има само сийдъри, няма на кой да го пращаш, съответно не качваш. Ако сваляш с ниска скорост, може сийдърите да се намират в други държави със слаб интернет или да са поставили ограничение на скоростта си за качване. Възможно е и ти да имаш ограничение на скоростта за сваляне. Ако с всички торенти е така, тогава вече може да търсиш някъде проблем. Провери си скоростта на интернета в speedtest.net примерно.

Ми видях нямам ограничение на сваляне. От спеед теста получих  13.30 mb/s  download  и   6.73 mb/s upload .   

на 12/16/2017 в 5:38, 3dfx написа:

Да те светна само, че 2.2.1 най-малкото не подържа изрядно торенти от "магнитни" връзки, тъй като опцията беше в ранна разработка все още.

Няма такова нещо. И аз съм с версия 2.2.1, сваля съвсем нормално торенти от magnet линкове.

• 1 година по-късно...

От няколко дни ми се появи следният проблем с uTorrent. Не иска да прави папки. В смисъл, че когато свалям някакъв торент, който се състои от повече от един файл и файловете са в папка. uTorrent- та ги сваля и те не са в папка, а са извадени, както става с единичен файл примерно. Разбирам, че и торента може да е качен по този начин, но това се случва вече постоянн и става една бъротия. Някой да знае дали може да се оправи?

Някои торенти искат да им направиш папка(има си и отетка за целта). Но понякога utorrent  трябва да е стартиран с администраторски права, за да може да прави папки. Зависи от правата на профила в Windows и правата върху съответния дял/папка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.