Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър на части до 700,800 лева , търся съвет!

Featured Replies

• Автор

Здравейте пак съм аз...

Значи искам да си подобря малко стария компютър защото не мисля,че ще мога още сега да купя конфигурацията която ми предложихте.. ;[

Може ли да ми кажете на тази конфигурация какво мога да и подобря за да върви перфектно за годините си ?! (от 6 години я имам)

Дънна Платка - Asus A7V880 (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Процесор - AMD Sempron 2400+ 2.0Ghz

Хард Диск - Excelsto r Technology J SCSI Disk Device (76 GB)

Видео Карта - ATI Radeon 9550 / X1050 Series (128 MB)

Рам Памет - 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Чип Сет - VIA Apollo KT880 (тва не го знам кво е ама може да ви трябва за това...)

Целта ми е ако има възможност да се подобри нещо то било процесор,рам,в.карта или ХД,но разбира се да е на хубава цена като ми предложите може да ми дадете съвет или аз сам да преценя..

Благодаря предварително..!

• Отговори 84
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Адиктет харда, който си предложен е гриин версия (харчи много малко ток) сеагеит е добре . Сега за какво са ти боже 750в за тази конфигурация и лично мое мнение конфигурацията на Людмил (и мойта може

• Полезността на 6-те ядра конкретно за теб е равна на 0(нула)! А от писателите някой прочете ли, че в бюджета влиза монитор, звукова карта, клавиатура, мишка и евентуално колонки. Научили сте пет комп

• Оправи си Хард диск се пише с "К" не с "Т" и 1gb хард не вярвам да ти стигне

Здравейте пак съм аз...

Значи искам да си подобря малко стария компютър защото не мисля,че ще мога още сега да купя конфигурацията която ми предложихте.. ;[

Може ли да ми кажете на тази конфигурация какво мога да и подобря за да върви перфектно за годините си ?! (от 6 години я имам)

Дънна Платка - Asus A7V880 (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Процесор - AMD Sempron™ 2400+ 2.0Ghz

Чип Сет - VIA Apollo KT880 (тва не го знам кво е ама може да ви трябва за това...)

Целта ми е ако има възможност да се подобри нещо то било процесор,рам,в.карта или ХД,но разбира се да е на хубава цена като ми предложите може да ми дадете съвет или аз сам да преценя..

Нищо, което да даде смисъл от инвестиция, а разбрахме че излишни пари няма. Карай с наличното, докато събереш пари за изцяло нова машина, но нито стотинка за него.

Здравейте пак съм аз...

Дънна Платка - (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Еми като гледам... Нито свястни процесори има за него,нито нищо.Рамта е стара и такава се намира трудно и е по-скъпа от ддр3 например.За процесори-същото.Пише че дънната платка поддържа Athlon XP 3200+,но такива не можад да намеря.Най-добре събери пари за нова машина,ако сега нямаш,защото всеки лев за това дъно ще си е чиста загуба.За видеото-при този процесор и рам няма смисъл от ново видео.

Здравейте пак съм аз...

Като за начало, да не те отчайвам, ама да наливаш пари в толкова стара конфигурация, няма смисъл. Паметта, която можеш да вземеш е до 4 ГБ, но на тази машина, няма смисъл ако искаш все пак да добавиш рам, то може да сложиш 2x1GB DDR. Процесора, какво да ти кажа - един от най-старите сокети - A, от този тип, трябва да търсиш само и единствено 2-ра ръка, ако изобщо намериш да и той е AMD Athlon XP 3200+.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Здравейте пак съм аз...

Процесор - AMD Sempron™ 2400+ 2.0Ghz

Подкрепям мненията изказани по-горе.Може би ще бъде добре да ни кажеш все пак с какви средства разполагаш.Ако продадеш този компютър , с който си и добавиш средствата отделени за ъпгреид може и да се получи нещо.Друг вариант е да се започне постепенно да се закупуват части.

• 3 седмици по-късно...

какво ще кажете за тази рам памет добра ли е ?

http://www.multirama...hz-hyper-x.html

Ако ти кажеш нещо за тази,(стига да е налична) или тази, ние ще отговорим на въпроса!

• Автор

Ако ти кажеш нещо за тази,(стига да е налична) или тази, ние ще отговорим на въпроса!

За съжаление не ги разбирам много затова питам... ;):cool::mad:

За съжаление не ги разбирам много затова питам... ;):P:beer:

Паметите посочени и от Вас и от мен са добри. Но не стават на онази, дъртата машина със Семпрома!!! Ако вече си успял да посъбереш пари за нова щайга, (но не чарк по чарк, или поне да има за основните компоненти), с четири или шестядрен Феном или пък евентуален Интелски вариант, казвай за каква сума ще сбираме машинката и да я почваме отново.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

какво ще кажете за тази рам памет добра ли е ?

http://www.multirama...hz-hyper-x.html

Добра е.Купувай я без да се замисляш.Не че пасва на дъното ти или на общата сума отделена за ъпгрейд,но пък ти не питаш за това...Само си сбъркал раздела на форума-в този си вид темата ти е за тук.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.