Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Прочетох Мъжът на моите мечти и Разбойникът и зеленооката. Мъжът... го прочетох само за няколко часа, толкова увлекателен и завладяващ роман, а главните ми бяха толкова сладки. Смяла съм се на глас и от сърце и то не на една или две сцени, романът е много свеж, забавен и се радвам, че най-накрая успях да го прочета. Няма любим момент, защото целият роман вече е един от любимите ми. Другият роман Разбойникът и зеленооката също ми хареса. И в него има много смешни моменти, като най-много съм се смяла на сцената, в която главната счупи чадъра си в главата на главния. Но...нещо като, че ли не ми достигна, може би, защото ми е мъчно за родителите на главната, все пак заради чуждата злоба те не са успели да изживеят любовта си (макар да очаквам намесата на 16-те вуйчовци в бъдеще), а и финалът ми се стори лееко претупан, но това си е мое мнение. Просто след Мъжът на МОИТЕ мечти, Разбойникът бледнее. С нетърпение ще очаквам да прочета и третата книга от Шеринг Крос :cool:

Сега подхващам Софи на Хедър Кулман.

Всичко което си рекла за "Мъжът на моите мечти" подкрепям с две ръце.Но,харесвам повече Разбийникът и зеленооката"- защото главната беше пренебрегвана и от баща си,а и най-вече съжалявана че не е красавица,но намери голямата любов.Той,малко недодялан,дебелоглав ,но за важните неща мъжкар.Е,поне благодарение на фен преводите ще четем и третата,слава богу,пу,пу,пу!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Ох, Мимче, то която и книга да беше подхванала след мощната като торнадо "Мъжът на нашите мечти" :ph34r:, съвсем закономерно е да ти бледнее Публикувано изображение Нооооо, "Софи" е едно адско забавление, което всеки път, когато прочета, предизвиква бурен и здрав смях у мен, потропвайки ритмично с крака от кеф Публикувано изображение

The Madness of Lord Ian Mackenzie от Jennifer Ashley

Айде още един шаран се хвана на кукичката. Здраво раздразненото ми любопитство, ме подтикна веднагически да се заровя като миш в нета да я изнамеря на руски, но.... уви ще си остана само с кукичка в устата Публикувано изображение Моля те да споделиш за книгата повече като я опукаш ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ох, Мимче, то която и книга да беше подхванала след мощната като торнадо "Мъжът на нашите мечти" ;), съвсем закономерно е да ти бледнее Публикувано изображение Нооооо, "Софи" е едно адско забавление, което всеки път, когато прочета, предизвиква бурен и здрав смях у мен, потропвайки ритмично с крака от кеф Публикувано изображение

Ех, Боби, след такава гореща препоръка човек просто няма какво да направи освен да се изтегне удобно и да я изгризка от кора до кора :ass: Явно пак ще цвиля от смях в къщи и ще ме питат какво пак ми ставало :ph34r: , но мисля, че взеха да ми свикват вече с този маратон от забавни книжки ;) .

Започнах "Грешница на любовта" - Барбара Смит. Харесва ми за сега. Интересно начало :ph34r: Дано така да продължава.От няколко дни все започвам книги и все не ги довършвам ;) Скучни ми стават.

ооо прочетох я вече. До края ми беше интересна. Страна доста напрегнато. Още от началото тези лели хич не ми харесваха. Държаха се странно. Усетох,че нещо не е както трябва.

И бащата го разпознах :)

Много хубава книжка.

Ако някой може да ми препоръча нещо такова с някакъв крими елемент.

И колкото до "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката" и на мен ми хареса повече втората ;) Главната в първата ми беше много лигава, а във втората ми хареса това,че е обикновено момиче. Не е някоя супер красавица. А и бяха забавни с разбойника :ass:

• Автор

Ех, Боби, след такава гореща препоръка човек просто няма какво да направи освен да се изтегне удобно и да я изгризка от кора до кора ;) Явно пак ще цвиля от смях в къщи и ще ме питат какво пак ми ставало :ph34r: , но мисля, че взеха да ми свикват вече с този маратон от забавни книжки ;) .

Охххх "Софи" е меко казано страхотна книга - изключително забавни ситуации, поднесени по страхотен начин...а главните са такива сладури! Софи същинска фурия, много е сладка в реакциите си...а Колин ммммм мамин сладък Публикувано изображение

Мими чак ти завиждам, че я четеш за пръв път :ass:

ооо прочетох я вече. До края ми беше интересна. Страна доста напрегнато. Още от началото тези лели хич не ми харесваха. Държаха се странно. Усетох,че нещо не е както трябва.

И бащата го разпознах :ass:

Много хубава книжка.

И колкото до "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката" и на мен ми хареса повече втората :ph34r: Главната в първата ми беше много лигава, а във втората ми хареса това,че е обикновено момиче. Не е някоя супер красавица. А и бяха забавни с разбойника ;)

Това чете ли го "Тереза Медейрос - Твой завинаги",много ми допадна,е завръзката не е като при "Грешницата" ама пробвай
Наистина "Софи" е великолепна книжка!И двамата герои са супер сладури,историята е направо бижу и е адски забавна...И аз съм се смяла сама посред нощ,особено на сцената с таралежа...Публикувано изображение

Това чете ли го "Тереза Медейрос - Твой завинаги",много ми допадна,е завръзката не е като при "Грешницата" ама пробвай

О,да.Много е хубава и тази :P

"Софи" я четох преди 2 години може би,но така съм се смяла :speak: По нощите стоях да се хиля :speak:

• Автор

И бащата го разпознах :P

Много хубава книжка.

Като каза крими елемент веднага се сетих за "Любов по неволя" на Аманда Куик - сюжета е уникален, по нищо не отстъпвма на "От местопрестъплението", но да предупредя любовната история е по-слаба.

А ако държиш на всичко в комплект, горещо ти препоръчвам "Перлата на любовта" и "Рубинът" на Кристина Скай - за мен това си е класика в жанра - не само от към любовна история, но и интригата със злодеите е перфектна!

Като каза крими елемент веднага се сетих за "Любов по неволя" на Аманда Куик - сюжета е уникален, по нищо не отстъпвма на "От местопрестъплението", но да предупредя любовната история е по-слаба.

А ако държиш на всичко в комплект, горещо ти препоръчвам "Перлата на любовта" и "Рубинът" на Кристина Скай - за мен това си е класика в жанра - не само от към любовна история, но и интригата със злодеите е перфектна!

"Любов по неволя" ми е един от любимите :P На мен много ми харесаха главните.

"Рубинът" май съм го почвала, но нещо не ме впечатли. :speak:

• Автор

"Любов по неволя" ми е един от любимите ;) На мен много ми харесаха главните.

"Рубинът" май съм го почвала, но нещо не ме впечатли. :blink:

Еми според мен книгата заслужава още един шанс...но ти си знаеш! Друго, което мога да ти препоръчам е поредицата на Мери Джо Пътни за падналите ангели и самата книга "Падналите ангели", която се явява втора подред :blink:

Еми според мен книгата заслужава още един шанс...но ти си знаеш! Друго, което мога да ти препоръчам е поредицата на Мери Джо Пътни за падналите ангели и самата книга "Падналите ангели", която се явява втора подред :blink:

Обърках книгата,май беше "Перлата на любовта".

Поредицата на Пътни е много хубава. Точно "Падналите ангели" я започнах и не я довърших,но трябва пак да пробвам :blink:

Момичета, след толкова хубави отзиви за Софи имам съмнения, че тази нощ няма да се спи... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Хубаво ще се похилиш ;)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Обърках книгата,май беше "Перлата на любовта".

Поредицата на Пътни е много хубава. Точно "Падналите ангели" я започнах и не я довърших,но трябва пак да пробвам ;)

Ох, Криситна Скай е сред най- любимите ми авторки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А "Перлата на любовта" е сред най-динамичните, най-завладяващите й романи. Пък и главната с владеенето на бойни изкуства - беше невероятно свежо, нестандартно и забавно Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И аз се присъединявам към хвалебствията за Перлата на любовта. Книгата е динамична, трогателна и със страхотен крими елемент, с невероятна загадка и неочакван обрат. Главните толкова се обичат и клетвата за любов, която си дават е може би една от най-романтичните в любовните романи.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ;)

Някъде в безкрая между живота и смъртта.

Някъде… в приказната омая на красотата.

Някъде… на север от нощта. Някъде на запад от утрото и на юг от слънцето.

Някъде… на изток от вечността.

Моя милост уж щеше да го кара само на Арлекинки у сесийно време, но Ели и Боби ме разчесоха с поредицата на Лайза и глътнах на един дъх "И тогава ти дойде". Уникална книга! То не беше смях, не бяха сълзи, не беше романтика! Лили е една от най-очарователните героини, за които съм чела, борбена, ексцентрична и силна, като в същото време е и уязвима. А Алекс... Публикувано изображение Ще взема да си променя мнението за русите мъже.

От години "Мечтая за теб" ми е любима книжка, но сега, след като прочетох първата в поредицата, ми станаха ясни доста неща и ми изглежда по-цялостна вече и още по-хубава. Даже днес си препрочетох това онова от нея и си припомних защот ми е сред фаворитите. Очарована съм и от двете книги! Думи не ми стигат да изразя еуфорията си!

Колкото до Арлекинките, все пак се разписах с един преди временното отклонение. Сладурско книжле на име "Предсказанието" на Б.Дж.Джеймс, препоръчано ми от Ели, за което много й благодаря. Случайно си го намерих на хартия и с кеф си го изчетох на книжен вариант. С главен герой шотландец, който има по-малък брат сватовник, как да не се наслади човек на историята?! :D

По-горе стана дума за "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката". Аз лично не ги поставям на един кантар, предпочитам да си ги разглеждам отделно, защото всяка си е хубава по свой си начин.

Моя милост уж щеше да го кара само на Арлекинки у сесийно време, но Ели и Боби ме разчесоха с поредицата на Лайза и глътнах на един дъх "И тогава ти дойде". Уникална книга! То не беше смях, не бяха сълзи, не беше романтика! Лили е една от най-очарователните героини, за които съм чела, борбена, ексцентрична и силна, като в същото време е и уязвима. А Алекс... Публикувано изображение Ще взема да си променя мнението за русите мъже.

От години "Мечтая за теб" ми е любима книжка, но сега, след като прочетох първата в поредицата, ми станаха ясни доста неща и ми изглежда по-цялостна вече и още по-хубава. Даже днес си препрочетох това онова от нея и си припомних защот ми е сред фаворитите. Очарована съм и от двете книги! Думи не ми стигат да изразя еуфорията си!

Колкото до Арлекинките, все пак се разписах с един преди временното отклонение. Сладурско книжле на име "Предсказанието" на Б.Дж.Джеймс, препоръчано ми от Ели, за което много й благодаря. Случайно си го намерих на хартия и с кеф си го изчетох на книжен вариант. С главен герой шотландец, който има по-малък брат сватовник, как да не се наслади човек на историята?! :D

По-горе стана дума за "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката". Аз лично не ги поставям на един кантар, предпочитам да си ги разглеждам отделно, защото всяка си е хубава по свой си начин.

Оххх,просто не мога да повярвам, този ти пост все едно аз съм го писала:huh:

Първо и аз след като изпапках "И тогава ти дойде" ми се изясниха доста от

ситуациите в "Мечтая за теб"/която е просто от най-сладурските книги/.

"Предсказанието" онзи ден на най-случайно го видях и за отрицателно време

прочетох с огромно удоволствие.И нека само добавя,че братята са общо 4

и това е доста стимулиращо :)

Има си доза мистика,много романтика ,абе от всичко си имам книжката.

В тоя ред на мисли няма ли продължение за някой от братята?

За "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката" наистина са си уникални всяка по свой си начин.

Но аз съм с лекинки пристрастия към Кимбър и Лаклан /тя е по-обикновена и леко пренебрегвана,а той е лошо момче как да устои човек ;)/

А от Кристина Скай лош роман май няма/поне аз не съм попадала/

Чеси и Тони са адски сладки и цялата история е динамична и с много изненади.

А "Рубинът" е първия ми любовен роман и към него съм жестоко пристрастна.

Той отприщи пристрастеността ми към жанра изобщо:huh:

Ще взема да си го препрочета за N-ти път.

...

"Предсказанието" онзи ден на най-случайно го видях и за отрицателно време

прочетох с огромно удоволствие.И нека само добавя,че братята са общо 4

и това е доста стимулиращо ;)

Има си доза мистика,много романтика ,абе от всичко си имам книжката.

В тоя ред на мисли няма ли продължение за някой от братята?

...

Не се бях замисляла за продължения, след като във фикшъна се води самостоятелна книга, но ме разчовърка въпроса и се разтърсих. Оказа се, че има книги за и за Рос (който познай с кого се събира... Антония), също и за Робърт и за Джими. Че даже има книги и за приятелите на Деър, които бяха споменати в "Предсказанието" - Рейвън и Дейвид Кенфийлд, Патрик и Джордана Макалъм. Въобще цяла грамадна поредица от 8 книги е.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

ОМГ! Излапах двете сканирани книги на "Академия за вампири" на един път. Невероятни са, страхотни са! Нямам думи да опиша колко въздишам по мъж като Дмитрий(: и нямам търпение да прочета третата.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Не се бях замисляла за продължения, след като във фикшъна се води самостоятелна книга, но ме разчовърка въпроса и се разтърсих. Оказа се, че има книги за и за Рос (който познай с кого се събира... Антония), също и за Робърт и за Джими. Че даже има книги и за приятелите на Деър, които бяха споменати в "Предсказанието" - Рейвън и Дейвид Кенфийлд, Патрик и Джордана Макалъм. Въобще цяла грамадна поредица от 8 книги е.

Дам, по принцип на поредиците във Фикчъна не може много-много да се вярва. Преди ползвах само него за блога, но сега ми служи за основа на статиите. Във Фикчън ДБ са по-добре изразени поредиците, както и резюметата са повече и по-пълни, отколкото във Фикчъна. И макар че първа спирка ми е FF, не забравям да хвърля око и във fdb. :rolleyes:

„Видение в бяло“. Айде да видим кога ще излезе втората.Бас ловя,че ще е най-рано август.

Айде още един шаран се хвана на кукичката. Здраво раздразненото ми любопитство, ме подтикна веднагически да се заровя като миш в нета да я изнамеря на руски, но.... уви ще си остана само с кукичка в устата Публикувано изображение Моля те да споделиш за книгата повече като я опукаш :wors:

Bobych,непременно ще разкажа впечатления като я свърша, ся се случват много интересни неща, чак криминален елемент се намеси, уау. :cool:

Редактирано от Naismith (преглед на промените)

„Видение в бяло".

Айде да видим кога ще излезе втората.Бас ловя,че ще е най-рано август.

Колкото и да не ми се иска, имам подозрения че ще е по към ноември. Като се има предвид навика на Хермес да ги издават година след излизането им в Щатите :cool:

Знаех си,чи ще е така.

За жалост нашите мили издатели не са предвидили да ни зарадват с пълна поредица -Отново :(

Знаех си,чи ще е така.

За жалост нашите мили издатели не са предвидили да ни зарадват с пълна поредица -Отново :speak:

То поне на английски да ги имаше в нета, но аз не ги намирам, от 1991 - 1994-та са, но май никой не се е сетил да ги обърне в електронен вариант. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.