Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Ох,не ми говори за "След полунощ",че и аз побеснях за втората книга...как може да не я преведат и въобще как може да не преведат всички на Медейрос?!Доста се зарибих,въпреки че историята има и фантастичен елемент.Главните са божествена двойка,адски сладури и същевременно улегнали,изпатили,много готини!А колко ме радваха Порция и Джулиън,направо не е истина...даже почнах книгата за тях на амблийски...за съжаление напредвам със скоростта на саката костенурка,но все пак се надявам да я довърша преди пенсия ;)

Аз сега започнах "Дивачката" на Мери Джо Пътни и мога да кажа,че съм тотално очарована...Успоредно с нея чета "Бък" - честно да си кажа, макар че не обичам каубойски истории,тази ме плени отвсякъде - супер як стил има автора,самата история освен,че е написана както трябва е доста интересна,много хубави характери имат героите и всичко е страхотно...освен маринованото говеждоПубликувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Ох,не ми говори за "След полунощ",че и аз побеснях за втората книга...как може да не я преведат и въобще как може да не преведат всички на Медейрос?!Доста се зарибих,въпреки че историята има и фантастичен елемент.Главните са божествена двойка,адски сладури и същевременно улегнали,изпатили,много готини!А колко ме радваха Порция и Джулиън,направо не е истина...даже почнах книгата за тях на амблийски...за съжаление напредвам със скоростта на саката костенурка,но все пак се надявам да я довърша преди пенсия :P

Аз сега започнах "Дивачката" на Мери Джо Пътни и мога да кажа,че съм тотално очарована...Успоредно с нея чета "Бък" - честно да си кажа, макар че не обичам каубойски истории,тази ме плени отвсякъде - супер як стил има автора,самата история освен,че е написана както трябва е доста интересна,много хубави характери имат героите и всичко е страхотно...освен маринованото говеждоПубликувано изображение

Е пък ти ся момата гласила натъманила че и на крака им го носи. Не знам де си но това говеждо врати ша разтвори в човешката душа.

Започнах 'Наследницата Лорел' На 5 стр. съм и още от сега не ме грабва :-D Не знам защо така...но ще кажа окончателно като я прочета.

Започнах 'Наследницата Лорел' На 5 стр. съм и още от сега не ме грабва :-D Не знам защо така...но ще кажа окончателно като я прочета.

Съжалявам, но мен не ме грабна до последната. Чудя се как я прочетох.

Съжалявам, но мен не ме грабна до последната. Чудя се как я прочетох.

На мен пък книжлето ми хареса. Имаше приятни моменти и лека загадъчност. Е, нямаше някаква всепоглъщаща страст и креватни сцени, но може би точно това ми хареса. Края също беше заслужен.

Книжката не е от тези, които те оставят без дъх, но не е и неприятна. Сюжета има потенциал, но откъм реализация има какво да се желае. Поне това е моето мнение.

Аз се бях засилила да я чета, ама заспах над нея и я разкарах :) Ох сега се чудя какво да чета http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:rolleyes: Вие направо ме отказахте от нея...ще я спра за малко и без това съм в сесия и после ако ми стигнат нервите ще я продължа..или ще си взема нещо по интересно.

Здравейте, в момента чета Пламъци на Сандра Браун! Някъде до половината съм стигнала и определено мога да кажа, че е една от най-добрите нейни книги. Грабва те още в началото и те държи в напрежение...

Здравейте, в момента чета Пламъци на Сандра Браун! Някъде до половината съм стигнала и определено мога да кажа, че е една от най-добрите нейни книги. Грабва те още в началото и те държи в напрежение...

Да, "Пламъци" ми е най-любимата нейна книга.

Аз започнах "Табу" на Сюзън Джосън, само малко съм чела, и да си кажа началото не е много лицепиятно, главната на 15 я принуждават да се омъжи за тиранин, а сега е на 28 тотално измъчена от брака си, главния е генерал, също има съпруга ама си потдържа и любовница. С главната се аресаха, ама той има да мисли за битки, тя пък е възпирана от прислужницата си, а и са се срещали само веднъж та не мога да дам мнение, но Тихи толкова ми е хвалила затова ще чета и да видим какво ще излезе. :biggrin:

Ине, почва да ме хваща страх, че няма да я харесаш, а бая те навивах за нея. Само дано не стане като случая със "Завинаги в твоята прегръдка", а именно - всички със забележки, докато аз упорито си я харесвам книгата. :P

На Сюзан Джонсън лошо няма,поне според мен :) Единственото,което трябва да се знае,преди да се започне неин исторически роман е,че героите й са с малко по-съвременни разбирания ;) Само "Френска целувка" ми отне известно време,докато го преглътна :P ,но го преглътнах и него Колкото до това какво чета в момента-вчера си купих "Онази нощ" на Линда Хауърд :( Няма да ви казвам,че я изчетох на един дъх! Действието се развива в малко градче до Ню Орлийнс. Главният е местния богаташ и абсолютния мъжкар,тип пират(дълга коса,диамантена обеца,а същевременно бизнесмен!) Напрово изпаднах в транс и то при положение,че у мъжа ме дразни най-много дългата коса!Не,че не се очакваше,де. Тя Линда слаб мъжки образ няма от това,което съм изчела,а то е почти всичко.За главната ще кажа само,че е червенокоса и бедна,а семейството й с лоша слава. Интригата е,че главният се опива да я изгони от града,защото преди години майката на главната(местната к...ва) и бащата на главния(местния плейбой) са избягали заедно,което е довело до големи сътресения в семейството на нашия.Гласувам с 2 ръце за книжката,невероятна е! Цял ден си препрочитам готините моменти :)

На Сюзан Джонсън лошо няма,поне според мен :) Единственото,което трябва да се знае,преди да се започне неин исторически роман е,че героите й са с малко по-съвременни разбирания ;) Само "Френска целувка" ми отне известно време,докато го преглътна :P ,но го преглътнах и него

Колкото до това какво чета в момента-вчера си купих "Онази нощ" на Линда Хауърд :P Няма да ви казвам,че я изчетох на един дъх! Действието се развива в малко градче до Ню Орлийнс. Главният е местния богаташ и абсолютния мъжкар,тип пират(дълга коса,диамантена обеца,а същевременно бизнесмен!) Напрово изпаднах в транс и то при положение,че у мъжа ме дразни най-много дългата коса!Не,че не се очакваше,де. Тя Линда слаб мъжки образ няма от това,което съм изчела,а то е почти всичко.За главната ще кажа само,че е червенокоса и бедна,а семейството й с лоша слава. Интригата е,че главният се опива да я изгони от града,защото преди години майката на главната(местната к...ва) и бащата на главния(местния плейбой) са избягали заедно,което е довело до големи сътресения в семейството на нашия.Гласувам с 2 ръце за книжката,невероятна е! Цял ден си препрочитам готините моменти ;)

ей тази книга е много готина,всяка седмица си препрочитам - четете я много :(:)

Аз не издържах и започнах да чета "Старлет"..засега е интересна книжката,не е от тези,които изчитам за енд анощ,но ми е интересна.

ей тази книга е много готина,всяка седмица си препрочитам - четете я много :yanim::clap:

И на мен ми е любима :clap::wors::wors:

Тази сутрин прочетох "Жена без лъжи" на Елизабет Лоуел

Невероятна! Много добра , дано да я намеря и да си я купя , за да си я препрочитам в леглото :baby:

Сега започвам новата книжка на Лайза Клейпас ;):wors::wors:

И на мен ми е любима :yanim::clap::clap:

Тази сутрин прочетох "Жена без лъжи" на Елизабет Лоуел

Невероятна! Много добра , дано да я намеря и да си я купя , за да си я препрочитам в леглото :baby:

Сега започвам новата книжка на Лайза Клейпас :wors:;):wors:

А Пък Жена без лъжи- нямама думи - толкова е готина,рзтапяш се :wors:

На Сюзан Джонсън лошо няма,поне според мен :) Единственото,което трябва да се знае,преди да се започне неин исторически роман е,че героите й са с малко по-съвременни разбирания ;) Само "Френска целувка" ми отне известно време,докато го преглътна :P ,но го преглътнах и него

Колкото до това какво чета в момента-вчера си купих "Онази нощ" на Линда Хауърд :) Няма да ви казвам,че я изчетох на един дъх! Действието се развива в малко градче до Ню Орлийнс. Главният е местния богаташ и абсолютния мъжкар,тип пират(дълга коса,диамантена обеца,а същевременно бизнесмен!) Напрово изпаднах в транс и то при положение,че у мъжа ме дразни най-много дългата коса!Не,че не се очакваше,де. Тя Линда слаб мъжки образ няма от това,което съм изчела,а то е почти всичко.За главната ще кажа само,че е червенокоса и бедна,а семейството й с лоша слава. Интригата е,че главният се опива да я изгони от града,защото преди години майката на главната(местната к...ва) и бащата на главния(местния плейбой) са избягали заедно,което е довело до големи сътресения в семейството на нашия.Гласувам с 2 ръце за книжката,невероятна е! Цял ден си препрочитам готините моменти :)

Ооо "Френска целувка" е най-откровено еротичната книга/без извращения е/ и аз сташно много си я харедвам ;)

А аз още чакам да ми се обадят от библиотеката за "Онази нощ" на Линда Хауърд и точа едни лиги при всеки коментар за книгата:)

Най-накрая ще взема да си я купя да ми е мирна главата :)

А иначе ще почвам на Лайза Клейпас "И тогава ти дойде"

Просто нямам търпение да я прочета,все пак тук е и един от моите любимци Дерек Крейвън.

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Ооо "Френска целувка" е най-откровено еротичната книга/без извращения е/ и аз сташно много си я харедвам ;)

А аз още чакам да ми се обадят от библиотеката за "Онази нощ" на Линда Хауърд и точа едни лиги при всеки коментар за книгата:cool:

Най-накрая ще взема да си я купя да ми е мирна главата :blink:

А иначе ще почвам на Лайза Клейпас "И тогава ти дойде"

Просто нямам търпение да я прочета,все пак тук е и един от моите любимци Дерек Крейвън.

Прочетох "Табу" и много м хареса, Мерси Тихи, че ме убеди да я прочета. Главните са много сладка двойка, а главния е направо мъж мечта, как все мислеше за главната и хукваше без да се замисли да я спасява и брани, страхотен пич http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страшно много ми харесаха моментите в които заради бременността главата все беше гладна, а главния се радваше на здравия й апетит.

Иначе и аз ше се прсъединя към суперлативите за "Онази нощ" много хубава книга, тя ме зариби по творчеството на авторката. Сега ако някой ми даде един акъл искамд а препрочета някоя поредица, но не мога да реша коя. Ако ми препоръчеате някоя, освен Малори, които четох наскоро, ще съм много благодарна

Ами тя "Табу" си е в поредица :wors: Следват "Грехопадение" и "Любовникът"-съответно за сина и внучката на главния. Въобще не са за изпускане ;) Макар,че аз съм си пристрасна-Сюзън Джонсън ми е от любимките :P

Точно свърших "Опасно красив" на Сандра Браун. Направо очаквах да се опдпалят страниците от толкова много страст.Публикувано изображение

Сандрето ха така крис А а аз цели два три пет деня я чакам. Дан заборавиш леля ся. А извън майтапа искам да благодаря за къртовския труд, който положи, за да се радваме и на това книжле. Обещаям другия път проверя читав ли е скана преди да мрънкьотя. честна преводаческа!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Прочетох "Табу" и много м хареса, Мерси Тихи, че ме убеди да я прочета. Главните са много сладка двойка, а главния е направо мъж мечта, как все мислеше за главната и хукваше без да се замисли да я спасява и брани, страхотен пич http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страшно много ми харесаха моментите в които заради бременността главата все беше гладна, а главния се радваше на здравия й апетит.

Иначе и аз ше се прсъединя към суперлативите за "Онази нощ" много хубава книга, тя ме зариби по творчеството на авторката. Сега ако някой ми даде един акъл искамд а препрочета някоя поредица, но не мога да реша коя. Ако ми препоръчеате някоя, освен Малори, които четох наскоро, ще съм много благодарна

Пфу, направо камък ми падна от сърцето, радвам се, че ти е харесало книжлето, мила. :) Колкото до предложения за поредици за препрочитане... може би "Падналите ангели" или трилогията на Катрин Каултър за съкровищата...

А с тези коментари за "Онази нощ", ще вземете да ме убедите да си я купя...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ами тя "Табу" си е в поредица :) Следват "Грехопадение" и "Любовникът"-съответно за сина и внучката на главния. Въобще не са за изпускане ;) Макар,че аз съм си пристрасна-Сюзън Джонсън ми е от любимките ;)

Аз ги четох отзад напред. "Любовникът" ми е много любима, но "Грехопадение" не мога да я дишам, ако не ми беше чисто нова, с красива корица и от поредица, щях да я зафуча през седмия етаж.

И след като мислих, мислих, милсих, ще чета "Шана" като се замисля, освен, че имаше нещо с остров не помня хич за какво се празправяше :ph34r:

Аз ги четох отзад напред. "Любовникът" ми е много любима, но "Грехопадение" не мога да я дишам, ако не ми беше чисто нова, с красива корица и от поредица, щях да я зафуча през седмия етаж.

И след като мислих, мислих, милсих, ще чета "Шана" като се замисля, освен, че имаше нещо с остров не помня хич за какво се празправяше :speak:

Ами те много хора я имат за класика в жанра тая книга,пък аз се потърсвам.И то е заради образа на главната,голяма лигла,голямо чудо.То бива разглезена богаташка щерка ,ама туй нещо.....Всъщност така видях нещата преди 15 години,няколко пъти пробвах да я препрочета..но отвращението трайно се е насадило.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.