Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Ами горе долу, мисля че наближаваш. Сюблимния момент за който ти говоря почва на 204-та страница. Тичай към нея :)

Тогава съм съвсем близо, защото съм на 180. Иха, нямам търпение. :) И аз като някое малко дете...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Ами горе долу, мисля че наближаваш. Сюблимния момент за който ти говоря почва на 204-та страница. Тичай към нея :)

И аз започнах "Да бягаш от страх" и този момент го минах вече :) Много яко беше,но от тогава сякаш отношенията им са в застой :yanim: Сега само търсят Шерил и фигурките.Малко ми доскучава,но ще чета до край :cool:

Аз тъкмо дочетох "Седемте гряха" на Лоуел. Хареса ми много, естествено, все пак е от една от любимките ми. Беше наблегнато малко повече на кримката, отколкото на любовната история, но мен такива неща не ме притесняват. Главната е шлифова цветни скъпоценни камъни, а главния е агент от ФБР. Братът на главната изчезва с особено ценна пратка сапфири и всички си мислят, че ги е задигнал и си живее живота на Аруба с някаква блондинка. Съответно само главната не вярва на тази теория и продължава да рушка. Така се запознава с главния и успява да го привлече в своя лагер. Естествено, двамата се изправят сами срещу колегите му от ФБР и престъпниците, които се опитват да й затворят устата... Единственото, което не ми стана ясно е, защо тази книга навсякъде е в поредицата "Реъритис Ънлимитед", при положение, че въпросната агенция не се споменава нито веднъж? Момичета, не се заблуждавайте по сухото описание, а грабвайте книгата ако ви попадне! На мен само до тук ми стига талантът на разказвач...

Аз най-накрая прочетох "Кръвно обещание". Купих си я преди няколко дни, но четенето нещо не ми върви напоследък. Няма смисъл да казвам, че книгата е невероятна. Това е една от малкото поредици, които стават все по-добри с всяка следваща книга, поне според мен. Даже това, че главната е тийнейджърка не е дразнещо. Е, имаше няколко момента, които няма да ми влязат в графата "любими", но за това вие ще си прецените, когато прочетете книжката.

Колкото до "Братството...", след като прочетох първата книга, веднага се рушнах в нета и изрових и останалите на англе. Това е показателно колко ми е харесала, при положение, че никога преди не съм го правила. Мога да ви кажа само, че следващите книги са още по-хубави и се появяват още по-готини герои, макар Зейдист да си ми е любим - умирам си за грубияни с нежни сърца :bday19:

Можеш ли да дадеш линкче от каде си ги драпнала, моляяяяяяя!!! :bday19:

Снощи в тъмна доба метнах "Да отвлечеш........",гъделичкащо почва,явно МакЛийн са надарени с мистични умения,което си е хубаво.Ама,дами главната май е бая "отлежала" мома Спомените им са от преди 15 години,е и на дванайса да е била,пак е напред с материала. Това има ли значение,за развитието на действието?

Снощи в тъмна доба метнах "Да отвлечеш........",гъделичкащо почва,явно МакЛийн са надарени с мистични умения,което си е хубаво.Ама,дами главната май е бая "отлежала" мома

Спомените им са от преди 15 години,е и на дванайса да е била,пак е напред с материала.

Това има ли значение,за развитието на действието?

Абсолютно никакво, мила. Това са си само цифри, нищо повече. Продължавай смело, заслужава си.

Ми след братството много се чудих какво да хвана и днес реших,

че е време да прочета поредицата Нощи птици на Нора Робърдс.

Почти привършвам първата и съм много доволна от избора си.

Ако и останалите са толкова увлекателни ще остана супер доволна :wub:

Толкова е грабваща,че не усетих как я преполових.

• Автор

Аз започнах "Вечна любов", някак си устисках и не изчетох белите коментари. Само 40 страници съм минала, но си умирам от кеф - има смях, среща с любимите стари герои и появата на нови, но някак усещам и нещо друго...май ще се реве на тази книга, размислите в които се вкарават главните поне за това намекват. Но нямам проблем, в този момент съм в перфектното настроение за нещо по-драматично!

аз вчера си я купих-бяха останали само 2.Страхотна е,прочетох я на един дъх,но има неща,които не ми допаднаха особенно,много тъжни моменти имаше http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ,тежка книга-поне според мен,сигурно нещата за главните ще стават все по-трудни с всяка книга

Аз току що я прочетох книжката! Просто невероятна, страхотна...........мога още хиляди такива думи да кажа! Наистина ми грабна и завладя! Най - много страдам обаче, че трябва да чакам следващата история толкова дълго......нямам търпение и не знам от къде да се заредя! И отново да кажа, че Зейдист е невероятен персонаж......любимеца ми!

И аз не устисках,ама да изчакам края на месеца.Купих си я и я почнах,ама съм много в началото. И ся кво? "Вечна любов" или "Да отвлечеш...." и двете почнати и доникъде

И аз не устисках,ама да изчакам края на месеца.Купих си я и я почнах,ама съм много в началото.

И ся кво? "Вечна любов" или "Да отвлечеш...." и двете почнати и доникъде

Ауууу много кофти така.

Те хич не са да ги четеш в паралел.

За мен е ясно коя бих прочела първо,

то аз сън не спах докато си купих "Вечна любов".

Но ако не си в точното настроение няма да я усетиш,

тъй че ако си на историческа вълна по-добре мятай лорда.

Сколасах да прочета Влюбени до доказване на противното. Бях намислила да напиша дълъг-дълъг пост, но ме мързи. Основното - книжката е лека и е от типа идеална за плажа. Има си хумор, има си любов, има си :gift: ! Но тъй като аз не бях на плажа, бях как да кажа, леко разочарована. Нямаше достатъчно конфликт за моя вкус. Да, етичен проблем, дъра-бъра, но Лизи и Уил само говореха за него, терзаеха се от него, ляха сълзи за него, но аз не го усетих. Друго щеше да бъде да се сблъскът с едно дело /ама докрай, не онова набързо, дето предизвика много готината сцена в съдебната зала, за която някоя от вас спомена вече/. А, Дарси е идиот - и слепец би видял, че Каролайн се опитва да накара Лизи да ревнува. Извън това имаше сцени, които ще си спомням - стриптийз от разтояние, съдебната зала. Епилогът ми беше излишен - вярно, сладък по захаросан kind of way, но аз не съм привърженик на чаак толкова сантименталните финали. /Освен факта, че днес съм яхнала метлата на литературната критика!/ Книгата би била идеално завършена и без епилога. Сега мисля да си преровя личните запаси и да си харесам някоя книга на Нора.

Явно днес половината форум чете Нора Робъртс ;) Аз съм на Въглени в мъртвата пепел. Хубава е, ама сложната връзка на многото лоши персонажи ми убягва и затова я чета за пореден път в последните 6 месеца. След нея ще се насоча към четирилогията Чесапийк, че и тя е много интересна :)
  • Автор

Дочетох си снощи "Вечна любов", но сили нямах да пиша коментари...бях заета да рева :) Напоследък често ми се случва стабилно да си поплаквам, не знам на какво се дължи - на книгите ли, или просто остарявам. Както и да е, не смятам че книгата е тежка за четене, в крайна сметка нищо лошо не става, просто е много по-емоционална от "Тъмна любов"...и аз продължавам с бели букви, за да не развалям удоволствието на другите:

Меко казано съм възхитена от идеята за сюжет на авторката, всичко си бях представяла, но не и това и останах супер изненадана. Но като се замисля точно така трябваше да стане, някак си нямаше да се получи ако Мери беше поредната красавица и заедно с Рейдж образуваха перфектната-съвършенна двойка.

Признавам й на авторката, първите срещи между главните герои много добре го докарва, направо се разтопих докато се си "говореха" в коридора. И после това нещо с първата среща много ми хареса...Рейдж беше адски сладък Публикувано изображение. Всеки път когато Мери се чудеше защо е с нея, когато изпадаше в размисли за болеста си, в спомени за майка си просто се съсипвах от рев, беше толкова троготално, че не можеш да останеш равнодушен.

Има много романтични моменти в книгата, особено в първата половина, направо ти стоплят сърцето и любимият ми е, когато Мери е в къщата на Бела, когато изтича боса след Редж и му се метна в ръцете, направо думи нямам...невероятно силен момент!Публикувано изображение

Сега да кажа две три думи за "кръшването" на Рейдж, аз не смятам че той е спал с друга, просто не го вярвам, имаше недомлъвки, неясноти - за мен просто се беше посбил, за да изпусне парата!

Но има друго нещо, което малко ме разочарова...следващата сцена, интимната. Защо авторките винаги правят така, когато героите много, много се искат и трябва да поизчакат и накрая след като наистина го направят...е просто не можех да повярвам, че така се развиха нещата :wors:

Да кажа и едно голямо браво за образа на Джон Матю, който страшно ми хареса, просто е идеалният герой за следваща книга. Много ми беше жал за него, но намери идеалното спасение при Тор и Уелси, а те пък бяха толкова сладки!

За Бела и Зи, без думи съм...много грозна работа от страна на издателството е да ни карат да чакаме до ноември, оставяйки ни за утеха само едно заглавийце, което доста гъделичка! Аз съм с най-големи очаквания за тази книга, само едно нещо леекинко ме притеснява. Това между Бела и Зи, което се случи в неговата спалня, не това което си казаха, а как почти го направиха...малко брутално ми се стори, силно се надявам в следващата книга да видим другата страна на Зи като любовник.

В обобщение пак да се повторя, че много ми хареса книгата, ако трябва да я сравнявам с "Тъмна любов", не мога да кажа коя ми хареса повече, просто са прекалено различни за да имам база за сравнение. сега ми остава само да се радвам, че тази суперска поредица е и при нас и да чакам с настървение следващата книга! (авторката има още една поредица, дано след време от Ибис ни зарадват и с нея)

Наистина се чете Нора.Смятам да почна Сктити богатства.Някой чел ли е?Става ли?

Наистина се чете Нора.Смятам да почна Сктити богатства.Някой чел ли е?Става ли?

Аз я имам и много си я обичам, книгата е страхотна. Главният е ченге а главната неговата хазяйка и колекционира стари вехтории- има доста забавни моменти, измами с антики и доста романтика. Той го раздава сърдитко и мъжкар, а тя е пълната му противоположност. Почвай не се чуди!

Започнах "Невинна като грях" на Елизабет Лоуел . В началото много ми напомни за книжките на Марлис Мелтън , което много ме радва . Надявам се книжката да се развива толкова добре ,колкото многообещаващото начало :cool::):rolleyes:

Пете,както винаги даде много точен и пълен анализ на Вечна любов,всичко,което си го мислех,но не можах да изразя с думи ти го написа, :(На мен също не ми хареса това с кръшкането,но и аз си мисля,че се е сбил с някой,нали казват,че имал такъв вид,даже очаквах да си признае,че не е бил с друга ама не....а това за Зи и на мен ми дойде в повече,но много ме трогна после,когато оправи къщата на Бела и стоеше в стаята й...много сладко беше!А новият Джон наистина ли ще има книга за него,доста е интересен,кога ли ще я дочакаме???

Пете, имаш дабра слънце и това е !

Вникваш и изразяваш нашите мисли :*

ББ:

Сега като казваш наистина беше с недомлъвки с изневярата,

ама аз си го изживях наравно с Мери.

На същите моменти си се просълзих и аз като прибавя и момента с

изнасилването на Джон.

Тук бях бясна,разстроена,безсилна и страшно нещастна :sobbing:

А момента на страст мужду Бела и Зи не ме притесни,дори го разбирам.

Все пак той е бил подлаган на мъчения и не е имал нормални отношения с никоя жена.

А пък и с Бела си бяха на една вълна :whist:

И съм абсолютно съгладна с теб ,че ИБИС се гаври с търпението на феновете на поредицата :wink12:

Другата поредица е The Fallen Angels първата книга е "Covet"и от ИБИС ми казаха,че като напреднат с Братството ще започнат и нея-Ураааааааааааааааа!!!!

Подразбрах,че ще имаме приятни срещи с вече познатите ни герои от Братството :top secret2:

Луничко,книгата за Джон е под №8 с сайта на ИБИС нищо няма за нея,

но силно се надянвам да и се порадваме догодина по това време.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Реших,да изчета първо "Вечна любов",че напоследък съм станала много претенциозна,ще кажеш,че в моя живот все страсти и красота,ама:

Снощи в тъмна доба метнах "Да отвлечеш........",гъделичкащо почва,явно МакЛийн са надарени с мистични умения,което си е хубаво.Ама,дами главната май е бая "отлежала" мома

Спомените им са от преди 15 години,е и на дванайса да е била,пак е напред с материала.

Това има ли значение,за развитието на действието?

Абсолютно никакво, мила. Това са си само цифри, нищо повече. Продължавай смело, заслужава си.

нещо не мога да го възприема това.Малко ми е голяма Главната,за да се изчервява и мига на парцали.Явно трябва вътрешно да се примиря,пък после да продължа.Бая дълго ме държи реалистичния период. ;):sobbing:

нещо не мога да го възприема това.Малко ми е голяма Главната,за да се изчервява и мига на парцали.Явно трябва вътрешно да се примиря,пък после да продължа.Бая дълго ме държи реалистичния период. :cool::wors:

Прочетох на Елизабет Лоуел "Да бягаш от страх". Леле, единственото, което мога да кажа е, че беше страхотна книжка и й се насладих от до на макс. Риса и Шейн бяха големи сладури, а тези техни усещания допринесоха за мистичната атмосфера около келтското злато. Дам, единият от братята Донован се появи за малко, но все пак беше нещо. Най-много ми допадна появата на Ейприл. Леле, чичо Сам си е подбрал наистина готина мадама и доста умна, и хитра. Хихихих, както в поредицата за Донован и тука намери начин да хване на въдицата главните да й сътрудничат щат нещат. Беше доста готино. Обаче явно е имало нещо между нея и Иън, защото никак, ама никак не се харесаха като се видяха. Също така ми направи впечатление, че едни много второстепенни, дори непоявили се лица - семейство Норт - има отделна история и за тях. Поредицата явно е голяма, но и вземат участие герои от други нейни романи, което е яко.

Пф, тази Шерил ми лазеше толкова много по нервите, че не мога да опиша колко. Някаква гадна, алчна кучка, която ламти за пари и дори не се разтревожи дали Риса беше ранена след като бе нападната от Сокс. Интересуваше се само от това дали той е бил хванат от ченгетата. Голяма мизерница беше! Не ми хареса никак и мога да я плюя постоянно. :down:

Нийл и Дейна бяха страшно сладки. Хихихих, такава сладурска двойка са - като Шейн и Риса. Дали няма история и за тях?

А иначе сега чета на Аманда Куик "Прелъстяване". Майко мила, Софи е страшна. ;д Как приспа графа и на сутринта горкият мъж се чувстваше толкова виновен заради "насилването". Направо се скъсах от смях с докарания й виновен поглед, но не дължащ се на това, а заради отварата. Не ми се мисли когато той разбере истината. Какъв гняв само я очаква... :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.