Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Прочетох на Лоуел "Пламъци в рая". Като цяло книжката не е лоша, бързо се чете, но... замисъла е просто обичайния и ми се стори на моменти дори скучна. Е, дочетох я и мога да кажа с ръка на сърцето, че за убиване на времето става. Макар че на тази писателка явно поредиците й са много по-хубави от романите. Пък и май единствените нейни романи, които наистина ми хванаха окото и са донякъде запомнящи са "Тъмни страсти" и "Магията на тропика". Останалите просто стават за убиване на времето. Дам, лично аз се убедих, че поредиците й са много по-хубави, надъхващи и каращи ме да тръпна в очакване. Просто в тези й любовни романи ми липсваше елементът на изненадата, а най-малкото изключвайки дори това, беше че нямаше тръпка ами беше просто поредната книга. Жалко, наистина... защото много харесвам начина на писане на писателката, но е по-силна в любовните трилъри, отколкото в обикновените любовни.

Сега чета "Дамата с меча". Все още не съм минала половината, но мога да кажа, че книжката не е лоша, има действие и е интересна. Главните са сладки и супер забавни. Хихих, тъй като Авиза не е свикнала да си държи езика зад зъбите и всеки нейн саркастичен, остроумен или прост отговор е пропит от упоритост и противопоставяне.

Обаче Гай (братът на Кристиан) е супер дразнещ. Аз ако бях, досега да съм му забила един. Пф, в мозъка му има само секс, жени, секс, жени. Направо е ужасен с тези намеци към Авиза. Ама и тя не се дава де. ;д

А иначе моля ви се някой да ми предложи някой як роман, че нещо в последно време не съм прочела запомнящи се. Иска ми се нещо от английското общество, но с много хумор, остроумия или поне главните да са твърдоглави. Моля ви се, момичета! Отзовете се! :yanim:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Сега чета "Дамата с меча". Все още не съм минала половината, но мога да кажа, че книжката не е лоша, има действие и е интересна. Главните са сладки и супер забавни. Хихих, тъй като Авиза не е свикнала да си държи езика зад зъбите и всеки нейн саркастичен, остроумен или прост отговор е пропит от упоритост и противопоставяне.

Обаче Гай (братът на Кристиан) е супер дразнещ. Аз ако бях, досега да съм му забила един. Пф, в мозъка му има само секс, жени, секс, жени. Направо е ужасен с тези намеци към Авиза. Ама и тя не се дава де. ;д

А иначе моля ви се някой да ми предложи някой як роман, че нещо в последно време не съм прочела запомнящи се. Иска ми се нещо от английското общество, но с много хумор, остроумия или поне главните да са твърдоглави. Моля ви се, момичета! Отзовете се! :)

Хм, мене рък тая Дама,много ме издразни.Бре, тя всичко можеше,постоянно излагаше главния-заради нея изглеждаше не мъж,ми леке.И на всичко отгоре,никой не рабра тайната й. ХА! Честно направо ме ядоса тая книга и се чудех,що са я издали.Ма, "на вкус и на цвет....".

По втора точка,мнооого трудно.Ако го откриеш тоя роман-свиркай.

• Автор

А иначе моля ви се някой да ми предложи някой як роман, че нещо в последно време не съм прочела запомнящи се. Иска ми се нещо от английското общество, но с много хумор, остроумия или поне главните да са твърдоглави. Моля ви се, момичета! Отзовете се! :wors:

Веднага да препоръчам, ако не си чела "Съвършен герой" на Саманта Джеймс, на Тереза Медейрос "След полунощ" или "Скандална нощ", на Кристина Скай "Перлата на любовта", ъммммм за тези се сещам веднага, но най-вероятно си ги чела, така че не съм голям помощник, но някой с по-богат читателски опит от моя ще те открехне :)

А иначе моля ви се някой да ми предложи някой як роман, че нещо в последно време не съм прочела запомнящи се. Иска ми се нещо от английското общество, но с много хумор, остроумия или поне главните да са твърдоглави. Моля ви се, момичета! Отзовете се! :)

В тази Дама с меч най-ме стряскаше името на главната - това Авиза все ми звучеше като Авизо за платежно нареждане и всеки път като прочетех името на главната, изтръпвах, че пак трябва да се нареждат парички по банкови сметки.Публикувано изображение Иначе романа само в началото е скучен, с мудно действие, след средата маааалко се позабързват героите и към края взе, че ми хареса Публикувано изображение

Ако все още не си чела "Годеницата на дявола" на Стефани Лорънс, подхващай го при първа възможност. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Това е най-завладяващия, най-блестящия, най-брилянтния роман, който в последно време съм чела на БГ. Очертава се една невроятно силна поредица, в моите очища достойна по ранг на Малъри-на Джоанка, Рандолф-на чичко Лей, Бриджъртън- на Джулка Куин. Тези Синстър направо здраво ми влязоха под дебелата, обръгнала и на най-нежната романтика кожа Публикувано изображение

Поразровичках се по резюметата на останалите бройчици от поредичката, направо са страхотийски и многообещаващи, дано Ирис да продължват да издават романи от поредицата. Четох преди време от тази авторка първата книга от друга нейна поредица клуб "Бастион", дето няколко приятели-аристократи, всички до един - бивши агенти на короната по време на войната, решават да основат този клуб, за да си обменят важна информация, как да предотвратяват нападенията на предприемчивите мамички на младите дебютантки и да избегнат впримчването в нежелан брак. Страхотен стил има авторката, прецизно съчетани нужната доза романтика с интригуваща кримка. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Хм, мене рък тая Дама,много ме издразни.Бре, тя всичко можеше,постоянно излагаше главния-заради нея изглеждаше не мъж,ми леке.И на всичко отгоре,никой не рабра тайната й. ХА! Честно направо ме ядоса тая книга и се чудех,що са я издали.Ма, "на вкус и на цвет....".

По втора точка,мнооого трудно.Ако го откриеш тоя роман-свиркай.

Ами не знам, за момента върви добре книжлето, пък ще видя по-нататък. Вярно е, че тя много го унижава, ат ой нищо не може да й каже... и това е малко дразнещо на моменти. Ако й беше метнал досега един бой щеше да е супер. ;д

Веднага да препоръчам, ако не си чела "Съвършен герой" на Саманта Джеймс, на Тереза Медейрос "След полунощ" или "Скандална нощ", на Кристина Скай "Перлата на любовта", ъммммм за тези се сещам веднага, но най-вероятно си ги чела, така че не съм голям помощник, но някой с по-богат читателски опит от моя ще те открехне :yanim:

Пете, мерси много за книжките. Чела съм единствено тези на Тереза Медейрос, а другите две не съм. Вярно, имам ги на компютъра, но все ме е спирало нещо. При "Съвършен герой" ме спираше това, че беше за рицари и тям подобни, ама щом казваш, че си заслужава ще я прочета. А на Кристина Скай знам, че са две книги - тази е едната, а другата май беше "Черна роза" та нещо подобно ли. Тя става ли за четене?

Ако все още не си чела "Годеницата на дявола" на Стефани Лорънс, подхващай го при първа възможност. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Това е най-завладяващия, най-блестящия, най-брилянтния роман, който в последно време съм чела на БГ. Очертава се една невроятно силна поредица, в моите очища достойна по ранг на Малъри-на Джоанка, Рандолф-на чичко Лей, Бриджъртън- на Джулка Куин. Тези Синстър направо здраво ми влязоха под дебелата, обръгнала и на най-нежната романтика кожа Публикувано изображение

Поразровичках се по резюметата на останалите бройчици от поредичката, направо са страхотийски и многообещаващи, дано Ирис да продължват да издават романи от поредицата. Четох преди време от тази авторка първата книга от друга нейна поредица клуб "Бастион", дето няколко приятели-аристократи, всички до един - бивши агенти на короната по време на войната, решават да основат този клуб, за да си обменят важна информация, как да предотвратяват нападенията на предприемчивите мамички на младите дебютантки и да избегнат впримчването в нежелан брак. Страхотен стил има авторката, прецизно съчетани нужната доза романтика с интригуваща кримка. Публикувано изображение

Боби, първо страхотно аватарче. Направо не мога да спра да си го гледкам. Много весело, чаровно и миличко. :wors: А иначе не съм чела "Годеницата на дявола", но баба ми я е купила и живот и здраве само да пристигне утре без проблеми, ще я подхвана. Направо нямам търпение, защото изказванията на всички за тази книжка бяха страхотни.

Надявам се "Ирис" наистина да преведат цялата поредица, щом от началото е интересна, а иначе жалко, че досега нищо друго не е преведено на тази писателка. Ако английският ми беше поне малко добър (в литературна област) щях да се захвана да ги прочета в оригинал, ама не се престрашавам, защото не знам дали ще успея да им се насладя както подобава.

Тъй както ми описа резюмето на последната поредица, направо нямам думи. ;д Звучи доста интересно и.. яко. ;д Между другото, на български няма нищо на Джулия Куин, нали? ;(

• Автор

Пете, мерси много за книжките. Чела съм единствено тези на Тереза Медейрос, а другите две не съм. Вярно, имам ги на компютъра, но все ме е спирало нещо. При "Съвършен герой" ме спираше това, че беше за рицари и тям подобни, ама щом казваш, че си заслужава ще я прочета. А на Кристина Скай знам, че са две книги - тази е едната, а другата май беше "Черна роза" та нещо подобно ли. Тя става ли за четене?

Божее срам, как спиш нощем без да си чела "Съвършен герой" - книгата е невероятно, страхотна, спираща дъха любовна история, от която ще се превиваш от смях на моменти. Без да се замисляш й се мятай.

Колкото до "Перлата на любовта" - тя ми е в личния топ 10, обожавам я, както и авторката с едно изключение от нейните книги. Това е "Черната роза" - тази не я чети! Вярно в поредица е с "Перлата..." ама връзката е несъществена, можеш да я пропуснеш!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Божее срам, как спиш нощем без да си чела "Съвършен герой" - книгата е невероятно, страхотна, спираща дъха любовна история, от която ще се превиваш от смях на моменти. Без да се замисляш й се мятай.

Колкото до "Перлата на любовта" - тя ми е в личния топ 10, обожавам я, както и авторката с едно изключение от нейните книги. Това е "Черната роза" - тази не я чети! Вярно в поредица е с "Перлата..." ама връзката е несъществена, можеш да я пропуснеш!

Хихих, мене питаш ли ме как съм успяла да я пропусна? .оО Аз не знам, ама винаги съм имала някакъв автоматичен стоп към рицари и изобщо Средновековието. Но щом казваш, че е страхотна и не е за изпускане, само да дочета "Дамата с меча" и я подхващам.

Хм, на Кристина Скай бях чела също, че "Индия" (май така беше) била ужасна книга. Ще прочета и "Перлата на любовта", но тъй като първо каза за "Съвършен герой" тя ще е наред. :yanim:

Стаси, някой много жестоко те е метнал, или просто бъркаш книгата, защото "Съвършен герой" въобще не е за рицари. Подкрепям коментара на Петето, това книжле е супер яко. :yanim:

Стаси, някой много жестоко те е метнал, или просто бъркаш книгата, защото "Съвършен герой" въобще не е за рицари. Подкрепям коментара на Петето, това книжле е супер яко. :cool:

Възможно е, възможно е. Пък знаеш ли... може аз да съм останала с такова впечатление. Тези дни ще я подхвана, ако всъщност не стане веднага и не зарежа "Дамата с меча", оставяйки я за по-късно.

• Автор

Хихих, мене питаш ли ме как съм успяла да я пропусна? .оО Аз не знам, ама винаги съм имала някакъв автоматичен стоп към рицари и изобщо Средновековието. Но щом казваш, че е страхотна и не е за изпускане, само да дочета "Дамата с меча" и я подхващам.

Хм, на Кристина Скай бях чела също, че "Индия" (май така беше) била ужасна книга. Ще прочета и "Перлата на любовта", но тъй като първо каза за "Съвършен герой" тя ще е наред. :cool:

"Съвършен герой" изобщо не е рицарска мила и в тази книга няма нищо средновековно, чисто реджънси - демек Лондон през 19 век.

А току що ми бръкна в сърцето с мнението си за "Индия", това ако е ужасна книга, значи ти наистина не си чела нещо от ЧЕРНИЯ СПИСЪК. Лично мнение - книгата е страхотна, пълна със суперски емоционални моменти, сюжета е супер динамичен, а любовната история е меко казано страхотна. Аз съм без забележки към нея!

"Съвършен герой" изобщо не е рицарска мила и в тази книга няма нищо средновековно, чисто реджънси - демек Лондон през 19 век.

А току що ми бръкна в сърцето с мнението си за "Индия", това ако е ужасна книга, значи ти наистина не си чела нещо от ЧЕРНИЯ СПИСЪК. Лично мнение - книгата е страхотна, пълна със суперски емоционални моменти, сюжета е супер динамичен, а любовната история е меко казано страхотна. Аз съм без забележки към нея!

Ами, Пете, това моето не е точно мнение, а коментари четени преди време. Не знам кой беше, но някой беше споменал, че книгата била слаба, та аз и затова не я бях подхванала. Но щом казваш, че си заслужава и историята е хубава, скоро и нея ще подхвана. Сам да мина първо през "Съвършен герой" и "Перлата на любовта". Те са начело в списъка в момента. :cool:

А иначе, много съм ти благодарна за предложенията. Направо бях започнала да се отчайвам. Не знаех какво да подхвана, а толкова книги имам на компютъра, ох...

• Автор

Ами, Пете, това моето не е точно мнение, а коментари четени преди време. Не знам кой беше, но някой беше споменал, че книгата била слаба, та аз и затова не я бях подхванала. Но щом казваш, че си заслужава и историята е хубава, скоро и нея ще подхвана. Сам да мина първо през "Съвършен герой" и "Перлата на любовта". Те са начело в списъка в момента. :lol6:

А иначе, много съм ти благодарна за предложенията. Направо бях започнала да се отчайвам. Не знаех какво да подхвана, а толкова книги имам на компютъра, ох...

Ще чакам да споделиш мнение за прочетеното :cool:

Колкото до отчайването - друг път недей, винаги ще се намери някой който да те "упъти" към следващата страхотна книга!

Боби, първо страхотно аватарче. Направо не мога да спра да си го гледкам. Много весело, чаровно и миличко. :) А иначе не съм чела "Годеницата на дявола", но баба ми я е купила и живот и здраве само да пристигне утре без проблеми, ще я подхвана. Направо нямам търпение, защото изказванията на всички за тази книжка бяха страхотни.

Надявам се "Ирис" наистина да преведат цялата поредица, щом от началото е интересна, а иначе жалко, че досега нищо друго не е преведено на тази писателка. Ако английският ми беше поне малко добър (в литературна област) щях да се захвана да ги прочета в оригинал, ама не се престрашавам, защото не знам дали ще успея да им се насладя както подобава.

Тъй както ми описа резюмето на последната поредица, направо нямам думи. ;д Звучи доста интересно и.. яко. ;д Между другото, на български няма нищо на Джулия Куин, нали? ;(

Ами не - за мое грамаааданско съжаление, все още няма нищо издадено на БГ на Джулия Куин Публикувано изображение А това е уникална авторка, дето подхванеш ли веднъж нейн роман, искаш и още, и още, и още.... Обсебва те като мания, от която просто не можеш да се отървеш Публикувано изображение Докато не изчета всичко нейно дето успея да докопам, май няма да се кротна. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif И познай в момента с какво се забавлявам? Естествено пак е роман на Джулка Куин - "Minx". Страхотна веселба и топовни залпове от смях ме разтрисаха,докато поглъщах моментите с обявените бойни действия между главните и войната на нерви, придружена с невероятно остроумни номерца дет си спретваха. И в същото време има толкова мили и нежни моменти, как и двамата се дърпат на изгарящото ги привличане... Ами главния като разбра, че е опекун на главната, направо се ужаси от себе си, че я е целувал страстно... Отведе я в Лондон, за да я представи в обществото и да си намери достоен съпруг. Започнаха да я водят по балове, а той стои отстрани, горкия, подпирайки някоя колона, наблюдавайки как тя става откритието на сезона и направо му иде да зарие с копито от ярост и да разпъртушини всичките й обожатели.... До тук съм стигнала. Доколкото знам, в момента се превеждат две нейни разкошни книги от нашите невероятни преводачки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif И ще можем да се насладим на невероятно забавните шедьоври на тази изключителна автрока и на БГ.

Стаси, "Индия" е сред най-затрогващите книги на Кристина Скай. Мнооого силен и разтърсващо емоционален роман. Не го пропускай :yanim:

Ами не - за мое грамаааданско съжаление, все още няма нищо издадено на БГ на Джулия Куин Публикувано изображение А това е уникална авторка, дето подхванеш ли веднъж нейн роман, искаш и още, и още, и още.... Обсебва те като мания, от която просто не можеш да се отървеш Публикувано изображение Докато не изчета всичко нейно дето успея да докопам, май няма да се кротна. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif И познай в момента с какво се забавлявам? Естествено пак е роман на Джулка Куин - "Minx". Страхотна веселба и топовни залпове от смях ме разтрисаха,докато поглъщах моментите с обявените бойни действия между главните и войната на нерви, придружена с невероятно остроумни номерца дет си спретваха. И в същото време има толкова мили и нежни моменти, как и двамата се дърпат на изгарящото ги привличане... Ами главния като разбра, че е опекун на главната, направо се ужаси от себе си, че я е целувал страстно... Отведе я в Лондон, за да я представи в обществото и да си намери достоен съпруг. Започнаха да я водят по балове, а той стои отстрани, горкия, подпирайки някоя колона, наблюдавайки как тя става откритието на сезона и направо му иде да зарие с копито от ярост и да разпъртушини всичките й обожатели.... До тук съм стигнала. Доколкото знам, в момента се превеждат две нейни разкошни книги от нашите невероятни преводачки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif И ще можем да се насладим на невероятно забавните шедьоври на тази изключителна автрока и на БГ.

Стаси, "Индия" е сред най-затрогващите книги на Кристина Скай. Мнооого силен и разтърсващо емоционален роман. Не го пропускай :cool:

Иееее, тогава нямам търпение да бъдат преведени. Направо (вярвай ми!) съм се въодушевила от резюметата ти подобаващо. Очаквам преводите с нетърпение, а аз иначе бих помогнала от испански на български, но за съжаление не вярвам чак толкова на способностите си.:/

Щом и ти казваш, че "Индия" наистина си заслужава да бъде прочетен ще го направя. Е, вече имам три книги, които да подхвана. (сън)

Момичета, преди десетина часа си реших кардинално проблема с шрифтовете на преводите - поради друга причина, но един чудесен вторичен ефект беше, че сега шрифта на преводите излиза съвсем по друг начин! (вероятно така, както го виждат тези, които са го набирали!) По служебен повод получих един файл с разширение .docx, който не можех да отворя, а ми беше много много важно, и се разрових в нета и си изтеглих FileFormatConverters - една "кръпка" за стария ми WORD 2003, така че да отваря и чете документи, записани на по-новите версии - WORD 2007 и 2010, и така с един удар катурнах няколко заека без да искам! Сега има огромна разлика - като отворя преводите - шрифта е направо красота! Няма нищо общо с това което ми излизаше преди... Колко ли се чудят тези, дето са го набирали, защо се оплакваме... Който има подобен проблем, да ми пише на л.с. - ще му обясня по-подробно. P.S. Стаси, "Индия" и според мен е хубав роман, и освен това ако не си чела романите на Катрин Каултър - исторически и съвременни - ти предлагам да ги пробваш. Някъде бях срещнала коментари, че не става за четене, но аз лично я харесвам, така че трябва да откриеш сама как е за теб. Не съм чела само невестите от Шербрук и Робинята, всички останали съм ги чела, и чак си ги препрочитам, че и по няколко пъти!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Легло от рози-Нора Робъртс.Засега ми харесва.Двамката много се харесват,но се държат настрана .Иначе са много отракани и се надявам да стане още по-интересно.

Боби, да ти призная - ти ме вдъхнови да се заема с превод на Джулия Куин. Заради коментара ти за приликата на един от романите й с МЪжът на моите мечти. Ваче преведох малко повече от една трета, но и за секунда не съм съжалила, че се захванах. Книгата е страшно забавна, героите са големи сладури и се чете на един дъх.

Доколкото знам, в момента се превеждат две нейни разкошни книги от нашите невероятни преводачки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif И ще можем да се насладим на невероятно забавните шедьоври на тази изключителна автрока и на БГ.

Бобчо, от името на всички момичета, които превеждат искам да ти благодаря за високата ти оценка за труда им. Наистина са невероятни. Научиха и Бридж и покер и посадиха един главен в едни храсти хихи. Въобще където и да ги пипнеш сичко правят. Да не говоря за героинка ети, която са бори с една дива Джеси. Колкото до Джулката Куин няма защо да казвам, че си е съкровище. Още след първата глава на един херцог знаех, че ще я омелим. Това ми се е случвало само веднъж досега с един ангел.

P.S. Стаси, "Индия" и според мен е хубав роман, и освен това ако не си чела романите на Катрин Каултър - исторически и съвременни - ти предлагам да ги пробваш. Някъде бях срещнала коментари, че не става за четене, но аз лично я харесвам, така че трябва да откриеш сама как е за теб. Не съм чела само невестите от Шербрук и Робинята, всички останали съм ги чела, и чак си ги препрочитам, че и по няколко пъти!

Мерси много, Иве!(: На Каултър съм чела само някои романи, но като цяло писателката пише увлекателно заради историите й със съкровища и така нататък. Просто за мен явно не е достатъчно запомняща се, но ще взема да се захвана и да прочета други нейни истории.

Криска, радвам се, че романа на Джулка Куин - How to Marry a Marquis ти е допаднал. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Определено авторката здраво ми влезе под кожата и вече е сред личната ми ТОП5 за най-най-любими писателки, а четири от дотук прочетените нейни романи са ми вече в личната ТОП10. Винаги когато ми се дочете нещо свежо, нещо забавно и в същото време нещо нежно и затрогващо, започвам нейн роман, защото съм сигурна, че всичко това ще бъде съчетано по един невероятно елегантен начин и ще си кажа доволно: "Ей, това е, което исках!"Публикувано изображение

Сънчо, Криси, благодарение на неуморния труд на всички вас от преводаческия екип, ще успеем да се насладим на БГ на толкова брилянтни романи, за които преди две години можехме само да си мечтаем, въздишайки тихичко като за нещо непостижимоПубликувано изображение Ех, какво повече му трябва на човек Публикувано изображение

Научиха и Бридж и покер и посадиха един главен в едни храсти хихи.

Да не говоря за героинка ети, която са бори с една дива Джеси.

Това ми се е случвало само веднъж досега с един ангел.

Може ли,жокерчета за тия три изречения.Вероятно се отнасят за книги и все пак....

Може ли,жокерчета за тия три изречения.Вероятно се отнасят за книги и все пак....

Ахаха нищо чудно, че не ме разбираш. Общо взето само ечо ма хваща от половин буква и момичетата от екипа от зор са научиха. Ами Бридж е съкратено от Бриджъртън. Покер е бъзик от това, че третата МакЛийн има едни игри на карти доста и залога е висок. А розите- е там един маркиз го закъса. Сиреч втората от поредицата Рейвънскрофт/Ривърдейл на Джулето Куин, която аз за кратко наричам кралицата.

Бридж са моите Бриджъртън, с други думи поредица за това семейство на Джулия Куин, а моите, защото си ги харесах много и сега ги боря. Книгите са общо осем, така че ... Добре, че Съни ми уйдиса на акъла като й ги предложих, а Крис не й е омръзнало да ги чете и редактира, иначе щях да я закъсам. Да се надяваме, че съвсем скоро ще можем да проверим дали и на вас ще ви харесат книгите, в които направо се влюбих.

Бридж са моите Бриджъртън, с други думи поредица за това семейство на Джулия Куин, а моите, защото си ги харесах много и сега ги боря. Книгите са общо осем, така че ...

Добре, че Съни ми уйдиса на акъла като й ги предложих, а Крис не й е омръзнало да ги чете и редактира, иначе щях да я закъсам. Да се надяваме, че съвсем скоро ще можем да проверим дали и на вас ще ви харесат книгите, в които направо се влюбих.

Днес съм на тука има тука нема ама Джулка а познай адашката ти дъл ша са котира или да хихи.

Щом ще се появявят скоро нови,интересни книги,можете да си говорите,ако щете с Морзова азбука.Аз ще чакам наготово преводите.Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.