Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

• Автор

Хихихих, Пете, не искам да си троша главата преди да съм изчела препоръчаните книжки.

А иначе, веднага като прочета "Годеницата на дявола" подхващам поредицата на Удиуиз. Както ти казах, когато човек остане разочарован от една книга и обикновено не се престрашава към друга от съшия автор. Но ти се доверявам на сляпо, защото вкусовете ни си приличат.

А ако питаш за историческата поредица на Лоуел, не съм я чела. Дори май не си спомням за какво става въпрос в нея.

Стаси направо ти завиждам, че ще ги четеш за пръв път, с нетърпение ще чакам да споделиш отзиви. Но между другото щом ще стартираш с Удиуиз, почвай първо с "Роза през зимата" - няма да ти казвам в колко класации беше в челната десятка, включително беше първа и при романите на авторката...така че давай с нея за начало.

А за Елизабет лоуел, ако не се лъжа ти четеше съвременните й романи, мисля че и историческите няма да те разочароват :cool:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Стаси, гледам Петето ти е препоръчала "Ястреба и гълъбицата" на Кит Гарланд. Нея не съм я чела още, че от сравнително скоро я имам, но виж "Пленница на вятъра" /пак на Гарланд/ е книга-трепач /в личния ми топ 10/, има морски приключения, брак по неволя, отвличане в първата брачна нощ, въобще супер роман. :cool:

Мерси, мила! Тогава и нея си я слагам в списъка. :)

Стаси направо ти завиждам, че ще ги четеш за пръв път, с нетърпение ще чакам да споделиш отзиви. Но между другото щом ще стартираш с Удиуиз, почвай първо с "Роза през зимата" - няма да ти казвам в колко класации беше в челната десятка, включително беше първа и при романите на авторката...така че давай с нея за начало.

А за Елизабет лоуел, ако не се лъжа ти четеше съвременните й романи, мисля че и историческите няма да те разочароват :cool:

Ок, Пете, тогава тя е първата. Иначе на Лоуел, да, много харесвам съвременните й романи - особено поредиците. Те са ми голяма слабост. :baby:

Аз тъкмо си взех първата книга за Сейнт Килда и ще съм ги излапала всичките след като я прочета. Rarities Unlimited, също много ме кефят, от нея пак първата книга не съм я чела и не мога да я открия, иначе от тая поредица като видя главния от "Да бягаш от страх" и получавам тикове чак, толкова ме кефи...

Иначе аз сега съм гушнала "Корона на Слава" и страшно много ми харесва....

От Rarities Unlimited: Moving Target (2001) Подвижна мишена - тази ли не си чела и не можеш да откриеш? Има я сканирана, аз съм я теглила (въпреки, че я имам на книга - за всеки пожарен случай!) и моя файл е с дата 4.09.10, но не можах да открия кога е пускан линка към нея :cool: ... ако някой се сети - да помага!!! Мога да ти я пратя, ама файла е PDF и е голям - около 23Mb - така че ако имаш поща с достатъчно голям обем (в g-mail примерно), пиши ми на л.с. e-mail-а си, и ще ти я пусна.

Ох, тази трябва да я прочетеш даже преди другите за Сейнт Килда! Главния се казва Ерик и е просто върха! Аз все не мога да реша кого да сложа по-напред - Шейн или Ерик ...

А това заглавие - "Корона на Слава" - ми е непознато, на bg ли е, и на коя авторка, и има ли го сканирано?

Аз тази не съм я чела, ама историческите на Лоуел съм - и са страхотни! Само че почни с двечките от поредицата "Maxwells", че другата поредица - "Medieval" си е средновековна... Но след това пробвай и нея - въпреки че не харесваш средновековни, според мен тези ще ти харесат - великолепни са!

Редактирано от Тор (преглед на промените)

От Rarities Unlimited: Moving Target (2001) Подвижна мишена - тази ли не си чела и не можеш да откриеш? Има я сканирана, аз съм я теглила (въпреки, че я имам на книга - за всеки пожарен случай!) и моя файл е с дата 4.09.10, но не можах да открия кога е пускан линка към нея :doh: ... ако някой се сети - да помага!!! Мога да ти я пратя, ама файла е PDF и е голям - около 23Mb - така че ако имаш поща с достатъчно голям обем (в g-mail примерно), пиши ми на л.с. e-mail-а си, и ще ти я пусна.

Ох, тази трябва да я прочетеш даже преди другите за Сейнт Килда! Главния се казва Ерик и е просто върха! Аз все не мога да реша кого да сложа по-напред - Шейн или Ерик ...

А това заглавие - "Корона на Слава" - ми е непознато, на bg ли е, и на коя авторка, и има ли го сканирано?

Мерси мило, ама нямам възможност да чета на компа, затова я искам на хартийка. е си почакам да я намеря. То май само тя е от друго издателство и това е проблема. Иначе аз Шейн мнооооого си го тача, до някаква степем ми напомня на Рурк, който си е моя идеал за пич номер 1, затова едва ли ще мога да аресам друг.

Колкото до книжката има я сканирана във форума. На Евелин Роджърс е. Много сладурскааа.

Аз сега съм захванала "Горещи страсти" на Линда Леъл Милър. Съвременна е. Главната е адвокат. Като по-млада се е "продала" на една фирма. В смисъл собственика на фирмата й плаща убочението в универсистета, а в замяна на това тя ще работи за него 10 години без да има право да напусне. Пет от тези години са минали, а тя работи нещо което мрази, защитава пристъпници, които са виновни и са извършили куп убийства и гадории. Главната "няма" връзка с един страхотен пич от отдел Убийства, те само спят заедно и си знаят и кирливите ризи. Много са смешни как все твърдят, няма нищо между тях, а само секс. Сега главната отглежда 13 годишната си племенница, след като майка й изчезва, а баща й е в затвора заради обир. Но главната е убедена, че той е убил сестра й, а сега като е на свобода иска да си вземе дъщерята и на всичкото отгоре се опитва да я убие. За капак се пръква още един убиец. Убива шефа й, после тръгва след наща. Причуква една крадла, набутала се в колата на главната, като мисли, че е наща, после убива и една колежка на наща, пак по погрешка. Но вече знае как изглежда и скоро ще нападне отново. Главния сладурчо, все търчи да я спасява и все й се кара като сгафи, а пр нея това си е обща практика. По-странното в книгата е, че е написано в първо лице, а главната е страшен образ. Особено като види главния и като се отплесне, колко е хубав, пък какво тяло, каква усмивка, и като се зарови в горещи спомени...... през повечето време пуска разни забавни коментари, било то на ум или на глас и прави книжката супер забавна. А съм още на средата. След тази книжка има още една. И в нея са "необвързани", а на Английски има и трета в която вече тя е бременна, но за мой късмет тя не е издавана :baby:

Аз тази не съм я чела, ама историческите на Лоуел съм - и са страхотни! Само че почни с двечките от поредицата "Maxwells", че другата поредица - "Medieval" си е средновековна... Но след това пробвай и нея - въпреки че не харесваш средновековни, според мен тези ще ти харесат - великолепни са!

Благорадя, книжката ми е пратиха, защото имах някакъв проблем и не можах да я сваля. А иначе ще подхване и тези на Лоуел и те са ми в списъка, но Петето ме заплаши, че ако не прочета първо "Роза през зимата", трябва да се самоубия. :rolleyes:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Прочетох "Съблазнена от един женкар" на Кони Мейсън и честно да си призная не бях много очарована...Постоянно ми идваше да удоша Фийби с нейното твърдоглавие. Затова, вместо да довърша поредицата за лондонските женкари, реших да си напълна душата с любимата ми книжка - "След невинността" на Бренда Джойс. Действа 100 %-во! :rolleyes:

Стигнала съм до средата на Лукс и специално за Боби ще кажа какво става дотук. Значииии... ами книгата не е никак лоша, по скоро не е точно по вкуса ми. Предпочитам стила да е по-разчупен, непринуден, с повечко майтапи. Докато авторката специално се е постарала да постигне един по-старомоден, изискан стил на писане. То и тя си го казва. действието се развива в края на 19 век в Ню Йорк, а често имам чувството, че е във викторианска Англия. Въпреки че романът ми е малко сух и скован напредвам вече бързо и само се чудя за кой ще се ожени главната в крайна сметка. Започва с погребението на Елизабет, всъщност заравят празен ковчег, тъй като тя уж се е удавила (вярно е или не- кой ти казва). След това се връщат на събитията преди погребението. Кротката, благовъзпитана, с хиляди добродетели и ефирна красота Елизабет тъжи за наскоро починалия си баща. Тайно се среща с хубавия си кочиаш и май се кани да избяга с него на Запад. Той държи да се махнат от снобското й семейство (най-вече от тираничната й майка) и сами да си уредят живота. Но майката разкрива на Елизабет, че са обеднели и трябва да се омъжи по сметка. И то я натиска да се омъжи за безотговорния женкар Хенри. Хенри не е очарован от Елизабет, за него тя е привлекателна колкото умряла риба. Но властният му баща (той иска да си пробва силите в политиката) го принуждава да я вземе за жена, защото тя е съвършената дама. Междувременно Хенри върти афера с приятелката на Елизабет- дръзката, пресметлива и високомерна Пенелопи. Тя пък си го е харесала за мъж, очакваше да й предложи. Като чу за годежа с приятелката й само дето не фърли топа. Сега замисля пъклени планове за сватбата. А пък Хенрито като видя екзотичната и емоционална сестра на годеницата си- Даяна и си падна по нея. Между другото сестрата е голям образ и също е хвърлила око на Хенри. Еми дотук съм, голями интриги, голямо нещо, но е интересно.

.... Кротката, благовъзпитана, с хиляди добродетели и ефирна красота Елизабет тъжи за наскоро починалия си баща.

"

Книгата може и да е прекрасна,като я прочета да съм във възторг от главната.Обаче... трудно ще се хвана,защото винаги са ми били скучни,направо досадни такива "образци".При риска да се сблъскам с такива овчедушни героини,хич и не почвам книгата.Като по правило, такава героиня е онеправдана и се опитват да ме накарам да й съчувствам,че чак да гледам на нея като на светица.А аз искам да вляза в действието и да я хакна с нещо./Нали знаете,прекален светец и Богу не е драг./Изказвам се по принцип,но ми се е случвало в книги и филми-тъй че "Лукс" ще изчака.Благодаря за споделеното Ayase!

Стигнала съм до средата на Лукс и специално за Боби ще кажа какво става дотук. Значииии... ами книгата не е никак лоша, по скоро не е точно по вкуса ми. Предпочитам стила да е по-разчупен, непринуден, с повечко майтапи. Докато авторката специално се е постарала да постигне един по-старомоден, изискан стил на писане. То и тя си го казва. действието се развива в края на 19 век в Ню Йорк, а често имам чувството, че е във викторианска Англия. Въпреки че романът ми е малко сух и скован напредвам вече бързо и само се чудя за кой ще се ожени главната в крайна сметка. Започва с погребението на Елизабет, всъщност заравят празен ковчег, тъй като тя уж се е удавила (вярно е или не- кой ти казва). След това се връщат на събитията преди погребението. Кротката, благовъзпитана, с хиляди добродетели и ефирна красота Елизабет тъжи за наскоро починалия си баща. Тайно се среща с хубавия си кочиаш и май се кани да избяга с него на Запад. Той държи да се махнат от снобското й семейство (най-вече от тираничната й майка) и сами да си уредят живота. Но майката разкрива на Елизабет, че са обеднели и трябва да се омъжи по сметка. И то я натиска да се омъжи за безотговорния женкар Хенри. Хенри не е очарован от Елизабет, за него тя е привлекателна колкото умряла риба. Но властният му баща (той иска да си пробва силите в политиката) го принуждава да я вземе за жена, защото тя е съвършената дама. Междувременно Хенри върти афера с приятелката на Елизабет- дръзката, пресметлива и високомерна Пенелопи. Тя пък си го е харесала за мъж, очакваше да й предложи. Като чу за годежа с приятелката й само дето не фърли топа. Сега замисля пъклени планове за сватбата. А пък Хенрито като видя екзотичната и емоционална сестра на годеницата си- Даяна и си падна по нея. Между другото сестрата е голям образ и също е хвърлила око на Хенри. Еми дотук съм, голями интриги, голямо нещо, но е интересно.

Мерси за преразказа мила, все чаках някой да я опатка да видя хубава ли е, че нещо ме съмняваше. С нетърпение ще чакам остатъка от разказа ти.

Аз прочетох 'Горещи страсти" на Линда Леъл Милър. Беше много хубава, а на края се оказа, че има не един, не два, а цели три убиеца, от които главния трябваше да спаси главната. Сега съм на следващата книга от поредицата "Истинските неща" където главните се скрали, той искал да живеят заедно, тя пък иска първо пръстен, и от две седици не си говорят. Наща е наложила меморандом на секса, ама като го види и й текат лигите, а той завалата се чуди как да я прикотка. В предишната книга на края, главната взе наследство от баща си 20 милиона и сега е финансово независима, главния пък го искат във ФБР и всичко изглежда ги разделя. Отгоре на това, наща я погна поредния откачалник и искат да я трепат, но докато се мъчи да се спаси, с главния почнаха да се разбират, дори решиха, че евентуално, след като започне да работи за ФБР тя може да се примести с него и да си направят бебе. Ама още го мислят. Много сладка двойка са. В един момент се джафкат, а в следващия скачат един връз друг http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

"

Книгата може и да е прекрасна,като я прочета да съм във възторг от главната.Обаче... трудно ще се хвана,защото винаги са ми били скучни,направо досадни такива "образци".При риска да се сблъскам с такива овчедушни героини,хич и не почвам книгата.Като по правило, такава героиня е онеправдана и се опитват да ме накарам да й съчувствам,че чак да гледам на нея като на светица.А аз искам да вляза в действието и да я хакна с нещо./Нали знаете,прекален светец и Богу не е драг./Изказвам се по принцип,но ми се е случвало в книги и филми-тъй че "Лукс" ще изчака.Благодаря за споделеното Ayase!

И аз обичам героини с повечко живец. Ми Елизабет не смее да си отвори устата, да не би да обиди някой. Затова предрочитам сестричката й. А такива кротки мишлета,които ги размятат и мачкат другите както им скимне ме дразнят. Но гледам да не й обръщам внимание. Обаче има надежда за Елизбет, нали се е влюбила в слугата си,само да не избере Хенри, че...

И аз обичам героини с повечко живец. Ми Елизабет не смее да си отвори устата, да не би да обиди някой. Затова предрочитам сестричката й. А такива кротки мишлета,които ги размятат и мачкат другите както им скимне ме дразнят. Но гледам да не й обръщам внимание. Обаче има надежда за Елизбет, нали се е влюбила в слугата си,само да не избере Хенри, че...

Огромни благодарности, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Предполагам, че в крайна сметка Елизабет ще забегне с кочияша, след като се е постарала толкова усърдно да изчезне като организира собственото си погребение. А сестричката й ще се омъжи за женкаря-чаровник Хенри. :) Явно са доста подходяща двойка. Честно казано тези двамцата като темперамент са ми по на сърце. Жалко, че те не са централната двойка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Все още съм в шах дали да си купя книгата, затова ще изчакам да споделиш и нещичко за финала (ако не е много нахално от моя страна)Публикувано изображение

Огромни благодарности, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Предполагам, че в крайна сметка Елизабет ще забегне с кочияша, след като се е постарала толкова усърдно да изчезне като организира собственото си погребение. А сестричката й ще се омъжи за женкаря-чаровник Хенри. :) Явно са доста подходяща двойка. Честно казано тези двамцата като темперамент са ми по на сърце. Жалко, че те не са централната двойка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Все още съм в шах дали да си купя книгата, затова ще изчакам да споделиш и нещичко за финала (ако не е много нахално от моя страна)Публикувано изображение

Разбира се,разбира се, ще кажа, но трябва внимателно и да не разкривам абсолютно всичко от финала. Дано скоро я дочета. Колкото до сестричката- наистина е най-добре тя да върже Хенри, подхождат си доста. Макар че тя е прекалено наивна и не се знае дали ще се справи с толкова опитен и безгрижен плейбой (все пак е много красив и жените го забелязват). Само противният баща на Хенри няма да остане доволен от такъв развой на събитията, булката ще е прекалено недодялана според него и с необичайно държане. Но ще видим.

Току що свърших "Във вихъра на двайсетте" на Софи Кинсела, буквално я прочетох за часове, а на моменти се смях с глас. Страхотна книга, много забавна и типично в стила на авторката. Нямам търпение да напише нещо ново.

При нас работата най- после понамаля и си дочетох "Легро от рози" и "Вечна любов"/ахххххх как ще дочакам ноември????/ на спокойствие... :yanim: Сега мисля да почна "Шотландска стихията" да видим кви ще ги забъркат там :yanim:

След като вече официално приключих с дипломната си защита и най-после успях да отделя малко време за четене, мога да се похваля, че току-що почетох "Бък". Чака ме, подредена от март месец при другите ми книжки и беше първата, след толкова голямо прекъсване. Искам да кажа, че книгата е уникална - много интересна. Браво, браво на издателство "Гепард-2178" и на Съни и Ваня. Страхотни сте! И понеже още не съм чела "Уорд", трябва да попълня пропуска ... ииииии чакам с нетърпение останалите книжки от проредицата, както и всичко ново от издателството. :yanim: Който не е чел книжката, да не чака - много е хубава и много лесно се чете!

Най-накрая прочетох "Ухажването на Века", много благодаря за превода, толкова чист и на ниво, страхотна работа :angry::speak::P:yanim: За книгата, честно казано видя ми се малко претупана откъм романтичните моменти, имаше и доста описателна част, в смисъл с дълги изречения се описваше ставащото, без точно описани ситуации и пряка реч, но все пак историчта си я биваше, дори много. Хареса ми да се срещна пак с предишните познати персонажи и да видя как се е развил животът им. Общо взето каквото и да кажа, това си е Джоана и всичко написано от нея е на ниво. :clap:

Хмъ не мога да не балгодаря за този коментар ама аде си говрим в прав текст че тази книга освен че стопи лагерите на ети да ви зарадва и за мен беше тотално разо чарование, но дори на втора глава да го знаех всеки има право на мнение и точно затова я направихме. Аз не я харесвам но това не значи нищо.!!!

И аз оня ден най-сетне я прочетох (Ухажването на века), и съм съгласна с предните два коментара - доста скучна беше като за книга на Джоана, ама и не чак толкова зле колкото някои книги на други авторки... Обаче преводът е чудесен!!! Поздравления за Ети и за Съни! Другия фен-превод, който прочетох след това, беше Шотланска стихия(Маклийн-2) . Е, тя определено е по-динамична, а за мен - и по-интересна. Така че, отново: БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!!!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Да "Ухажването" беше може да се каже най-голямото ни предизвикателство. На фона на останалите в поредицата направо бледнее. Но е хубаво, че вече я имаме цялата. Представям си какво й е било на Ети, докато я е превеждала, браво на момичето.

И аз оня ден най-сетне я прочетох (Ухажването на века), и съм съгласна с предните два коментара - доста скучна беше като за книга на Джоана, ама и не чак толкова зле колкото някои книги на други авторки... Обаче преводът е чудесен!!! Поздравления за Ети и за Съни!

Другия фен-превод, който прочетох след това, беше Шотланска стихия(Маклийн-2) . Е, тя определено е по-динамична, а за мен - и по-интересна. Така че, отново: БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!!!

Мила тази "Шотландска стихия" отеде я взе? Иначе аз имам малко време и почвам "Как да отвлечеш Шотландски лорд" :biggrin:

Мила тази "Шотландска стихия" отеде я взе? Иначе аз имам малко време и почвам "Как да отвлечеш Шотландски лорд" :biggrin:

Ине я попитай пак да ти се идосам едно хубаво хихи маруло такава. Има я в замунда и верваш или не има я и при мен.

Ине я попитай пак да ти се идосам едно хубаво хихи маруло такава. Има я в замунда и верваш или не има я и при мен.

Ха, а защо я имаме оная тема с "Линкове към любовни романи" и полето НАШИТЕ ФЕН ПРЕВОДИ? Пък аз съм марулата тук! :) Ако не знаеш книгата я няма там :biggrin: А я има в списъка с Проекти в процес на работа :lol6: Аз си мислех, че още се превежда.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ха, а защо я имаме оная тема с "Линкове към любовни романи" и полето НАШИТЕ ФЕН ПРЕВОДИ? Пък аз съм марулата тук! :) Ако не знаеш книгата я няма там :biggrin: А я има в списъка с Проекти в процес на работа :lol6: Аз си мислех, че още се превежда.

леле събудихме звяра. ами аз не се грижа за обновяването ама ти пък ми имаш скайпа и дам марула си от най сладките. не исках те ядосвам а да те разсмея. ша са погрижа и за обновяването за да не стават такива едни недоразумения. а ти си пусни скайпа да си получиш книжката.

Апропо абсолютно си права за списъка. Тотално не отговаря на истина към днешна дата и ще се погрижа, за да знаете всички.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

леле събудихме звяра. ами аз не се грижа за обновяването ама ти пък ми имаш скайпа и дам марула си от най сладките. не исках те ядосвам а да те разсмея. ша са погрижа и за обновяването за да не стават такива едни недоразумения. а ти си пусни скайпа да си получиш книжката.

Апропо абсолютно си права за списъка. Тотално не отговаря на истина към днешна дата и ще се погрижа, за да знаете всички.

А не, няма нищо не съм ядосана, ама ако не беше IvaIgnatova нямаше и да разбера, че сте я свършили, щото не съм много в час какво става, а и "Шотландска стихия" хич нищо не ми говореше, че аз си я превеждам "От Шотландия с любов". Ама вие сте си аресали друго име. Ама нищо. Тея дни да не повярваш съм свободна и сега ще ги изчета и двениките :biggrin:

А не, няма нищо не съм ядосана, ама ако не беше IvaIgnatova нямаше и да разбера, че сте я свършили, щото не съм много в час какво става, а и "Шотландска стихия" хич нищо не ми говореше, че аз си я превеждам "От Шотландия с любов". Ама вие сте си аресали друго име. Ама нищо. Тея дни да не повярваш съм свободна и сега ще ги изчета и двениките :rolleyes:

Заглавието беше избрано единодушно от екипа ша видиш що ама ти продължаваш да ми требеш на скупето когато успееш.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.