Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Снощи допрочетох (най-сетне) "Дамата с меча" на Джослин Кели. Уф, не знам какво да кажа освен, че това беше страшно досадна и скучна книга. Дойде ми прекалено в повече частта когато Авиза се представяше като някакъв супергерой и спасяваше Кристиан. Аз ако бях на негово място щях да й покажа, къде й е мястото. Тя направо стана досадна - само акъли дава, биела се най-добре, била най-добрата във всичко. Накрая дори в секса. Ужас! Той пък Кристиан уж някакъв смел рицар, умен и горд, пък накрая излезе, че беше под чехъл. Блях, супер тъпо така. Вместо да й покаже, че за смелостта си има граници, той я следваше като кученце с оплезен език. Много досадно! Брат му Гай пък беше ужасно противен. Само мрънкаше като някакво бебе, постоянно се оплакваше, искаше всичко да става по неговата и да бъде в центъра на вниманието. Егати, простия и тъп мъж! Така ми допротивя от него, че просто нямам думи. Тези пък от манастира някакви суперагенти, тц-тц... най-добрите били. Пф, и накрая най-тъпото, че Кристиан не разбра на какво всъщност се базира абатството. И то защо? Защото бил заслепен от страст и не е изслушал Авиза. По-тъпо не можеше да бъде. Да нямаше уши за нищо и никой, а само за тялото й. Блях...

Общо взето ужасна книга, която ако някой смята да чете по-добре да прескочи, защото не си заслужава загубата на времето.

Благодаря тиииии! И аз така се чувствах,идише ми да изям книгата от яд. Пък тука бая хора споделиха,че им е допаднала http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif и се притесних,че нещо съм се сбъркала ;):cool:;):ph34r:
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Благодаря тиииии! И аз така се чувствах,идише ми да изям книгата от яд. Пък тука бая хора споделиха,че им е допаднала http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif и се притесних,че нещо съм се сбъркала ;):ph34r:;);)

Ами да ти кажа, не знам какво й харесват хората, но всеки си има мнение де. :cool: Пф, дори не знам как я дочетох, ама се заставих да го направя, защото иначе пък щях да се ядосвам повече, че съм я оставила настрана. ;д Много тъпа и скучна книга. .оО Направо си се чудя защо изобщо я подхванах. Мислех едно, то пък друго взе, че стана.

Днес е страхотен ден, най-накрая се докопах до Лукс на Ана Гобърсън. Толкова й се каних и точих зъби по тази книжка, не мога да повярвам, че е в ръцете ми. Изглежда невероятно,по-добре от очакваното. Дано, дано и съдържанието си заслужава!

Молбата ми е като я изръфаш да споделиш дали става. :wors: че съм в голяма чуденка за тази книга и засега се въздържам от покупка :go ahead:

Молбата ми е като я изръфаш да споделиш дали става. ;) че съм в голяма чуденка за тази книга и засега се въздържам от покупка :clap:

С удоволствие, но да си знаеш, че ще й бая поне няколко месеца. По поринцип бавно чета истинска книга, все няма време. Но нямам търпение да започна това сладурче.

С удоволствие, но да си знаеш, че ще й бая поне няколко месеца. По поринцип бавно чета истинска книга, все няма време. Но нямам търпение да започна това сладурче.

Ооо, огромно благодаря, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Когато имаш възможност - тогава. Аз съм изцяло погълната напоследък от Джулка Куин и в момента ошушквам една отново великолепна нейна тетралогия Blydon Публикувано изображение

Момичета, ако може едно бързо въпросче: някой чел ли е нещичко от Laura Lee Guhrke :wors: Попаднах на представяне на една нейна нова книга, дето ще излезе декември месец и резюмето ужасно дразнещо погъделичка и без това неизтощимото ми до болка любопитство, та се зачудих дали да си сваля няколко нейни книги - дали пък няма да се окаже поредната брилянтна авторка или поредното непоносимо разочарование Публикувано изображение

• Автор

Ооо, огромно благодаря, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Когато имаш възможност - тогава. Аз съм изцяло погълната напоследък от Джулка Куин и в момента ошушквам една отново великолепна нейна тетралогия Blydon Публикувано изображение

Момичета, ако може едно бързо въпросче: някой чел ли е нещичко от Laura Lee Guhrke :wors: Попаднах на представяне на една нейна нова книга, дето ще излезе декември месец и резюмето ужасно дразнещо погъделичка и без това неизтощимото ми до болка любопитство, та се зачудих дали да си сваля няколко нейни книги - дали пък няма да се окаже поредната брилянтна авторка или поредното непоносимо разочарование Публикувано изображение

Ох Боби, убиваш ме бавно и мъчително!

Авторката съм я заплюла само заради кориците й, особено на поредицата "Girl-bachelor".

Знам, че си си русофил, за това ето ти едно списъче:

Серии

Обольщение/ Seduction

1. Guilty Pleasures (2004)

2. His Every Kiss (2004)

3. The Marriage Bed (2005) - Супружеское ложе

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=4471

4. She's No Princess (2006) - Она не принцесса

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3536

Девушки-холостячки/ Girl-bachelor

1. And Then He Kissed Her (2007) - И он ее поцеловал (тази е любимката ми по корица)

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3537

2. The Wicked Ways of a Duke (2008) - Грешная жизнь герцога

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3810

3. Secret Desires of a Gentleman (2008) - Тайные желания джентльмена

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=4251

4. With Seduction in Mind (2009)

Несерийные

Prelude to Heaven (1994) - Прелюдия к счастью/ Прелюдия к раю/ Прелюдия любви

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3538

To Dream Again (1995) - Мечтая о тебе

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3838

Coner's Way (1996) - Надежда на счастье

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=4030

The Seduction (1997) - Обман и обольщение

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3888

Breathless (1999)

The Charade (2000) - Двойной шантаж

http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=3539

Not So Innocent (2002)

Линковете, съдържат коментари за книгите на руски! Ако не можеш да намериш някоя обаждай се :)

Боби според мен авторката е трепач, направо ще изпитвам чиста завист, ако прочетеш нещо нейно, но знам че си добра душа и ще споделиш! Очаквам подробен отчет и приятно четене. :wors:

Аз ся да питам ли или да си татарая да не си вкарам автогол, че след кралицата и карчето взех гледам подозрително на новите ви попадения хихи. Ако ми станат десет започнатите книги сигура ша изпуша. Мъжо вече ма е освидетелствал ама никой друг не знае ощи та са скатавам.

Мамооо, Пете, страхотна си,ех Публикувано изображение Вече си бях заплюла поредичката Girl-bachelor и съм си надиплила първите тринки. Като попрехвърлих набързо възторжените отзиви за авторката из руските форуми (огромно блaгoдаря за линковете, мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif), направо ми иде да заподскачкам от радост пред компа, потривайки доволно ръце, че пак ще има здраво забавление наред с невероятно нежни моменти Публикувано изображение Малииии, нямам търпение да я засмуча и таз авторка Публикувано изображение и няма да забравя баданарката след това за описанието на книжките. :cool:

Тея дни се захванах много сериозно и почти съм на финиша на "Аленият шал на смъртта", новата книжка на Нора. В предишните мнения Il colombo, сподели, че книгата била претупана и, че не й е харесала, но аз не споделям мнението й. Страшно много ми допадна. Като се почне от заглавието, в оригинал е "Шалът", ходи да разбереш нещо с тва тъпо име. От Бард са проявили голямо творчество с това заглавие и лично на мен страшно много ми допада. Главната Фиона, когато е била на 20 я отвлича сериен убиец, затрил преди нея цели 12 момичета. Той ги отвлича докато бягат сутрин в парка, зашеметява ги с шоков пистолет завързва ги и ги набутва в багажника на колата си, после ги види в някой национален парк където ги удушава с червен шал и ги заравя в плитък гроб. Но тя успява да се измъкне и дава описанието му на ФБР. Той известно време се изплъзва на полицията но за да отмъсти на Фиона, че му е избягала убива годеника й Грег, който е полицай и Кучето му, но преди това е доста ранен от кучето и го залавят. Фиона свидетелства и го тукват доживот в затвора. Сега са минали 8 години от нещастието. Фиона живее на малък остров, има тренировъчен лагер за кучета и е водач на спаситалние отряд с кучета, които намират изчезнали хора в горите на острова и околностите. Главния Саймън е дърводелец, прави страхотни мебели от дърво и наскоро се е преместил на острова. Запознава се с Фиона, когато отива да я наеме да му помогне с дресировката на кученцето подарено му от майка му.(навпрочем аз съм си кучкарка и много ми харесват моментите с кученцето му, дето му яде седалките на джипа, гълта му флашката или му крие обувките :withballoon2: )Между двамата има привличане, но както се изразява той, тя не е негов тип, а тя не иска да започва връзка. Има доста интересни моменти как се обучават кучета водачи, и няколко спасителни операции на изчезнали хора. Привличането между Фиона и Саймън расте и в един момент страстта им се отприщи и станаха любовници. Най-забавно ми беше първите два пъти, Саймън не пита, искаш ли, или може ли, направо я пита колко време има до следващия час и след отговора й казва "предостатъчно" и я награбва :withballoon2: Героите също така са и с много различни характери, тя е слънчева, весела, трите й кучета, както и всички останали я боготворят и тя прави чудеса с тях. Храни се нездравословно, спортува и е страшно подредена. Докато Саймън, през повечето време ръмжи като сърдит мечок, разхвърлян е, слуша силна музика и не му пука особено за останалите около него. Но се появява убиец, който е ученик на този, отвлякъл Фиона преди 8 години, той убива жени по същия начин и с всяко убийство се доближава до Фиона. Имаше едни доста силни моменти в които тя просто изпадаше в криза, уплашена дезориентирана и поребледняла и главния гледаше да я ядоса за да се отърси от шока, ама на нея й отне време да разбере какво прави той. И сега полицията и ФБР почват да търсят убиеца, а Фиона и Саймън заживяват заедно, за да не е сама, а когато Саймън не е при нея, от града се изрежда сумати народ, които уж отиват да я видят,за да не остане дори за миг сама. Страшно ми хареса книжката. Единственото дразнещо за мен беше, че Фиона все говори за бившия си годеник Грег. Той това, и той онова, а като изръси на главния, че се чувства сякаш изневерява на Грег защото била влюбена в Саймън ми идеше да я лепна с правата лопата, ама нутай да върви. Аз лично я препоръчвам горещо. :computer2:

Прочетох поредицата на Конка за Женкарите... Женкарят и разбойничката е много сладурска, на мен ми хареса и то особено с финала (Боби, разбрах защо толкова я харесваш). Разтапям се на такива финалиии :P:bday19: Съблазнена от един женкар е с много по-динамично и интересно развитие от Женкарят...но финала малко ме разочарова, не че е лош просто очаквах нещо повече. А Последният женкар мога да кажа, че лично мен си ме разочарова, не мога да обясня точно защо, просто не ми хареса особено. През цялото време докато я четях нямах търпение да свърши... А сега, сега съм подхванала нещо страхотноооооо Джоана Линдзи и Скандал и още нещо, харесва ми и то многоооо, а още съм само в началото...

А сега, сега съм подхванала нещо страхотноооооо Джоана Линдзи и Скандал и още нещо, харесва ми и то многоооо, а още съм само в началото...

Книгата е страхотна и една от любимите ми. Вярвам, че ще ти хареса.

Книгата е страхотна и една от любимите ми. Вярвам, че ще ти хареса.

И аз много си я харесвам, ще се кефиш, убедена съм.

Като изключим заглавието и мен ми харесва обаче таз песен за море любов... и още нещо ич не ми допадна. Една скандална любов щеше свърши работа ама...???

• Автор

От цял месец ми се чете нещо готино и абсолютно историческо, и по препоръка на Миа подхванах "Правилата на капитулацията" от Кристина Дод. Не съм напреднала кой знае колко, но книгата е трепач, през два реда се смея с глас! И да не пропусна да отбележа, че главния е същински дивак и само се предизвикват с главната - идилия! Нямам търпение нещата да загрубеят :eek: И не мога да не пратя една "Благословия" по Ирис и "невероятния" им превод, изпълнен с правописни грешки, които просто могат да ти скъсат нервите! :eek:

От цял месец ми се чете нещо готино и абсолютно историческо, и по препоръка на Миа подхванах "Правилата на капитулацията" от Кристина Дод. Не съм напреднала кой знае колко, но книгата е трепач, през два реда се смея с глас! И да не пропусна да отбележа, че главния е същински дивак и само се предизвикват с главната - идилия! Нямам търпение нещата да загрубеят :)

И не мога да не пратя една "Благословия" по Ирис и "невероятния" им превод, изпълнен с правописни грешки, които просто могат да ти скъсат нервите! :cool:

Леле, Пете, не знам как си я пропуснала тази книжка. Много е сладурска, супер, хипер забавна, а главния наистина е дивак, но е мноооого сладък. :cool: Пък за правописните грешки нямам какво да кажа, освен че си права.

Между другото, аз чета в момента "Съвършен герой" и останах очарована. Много благодаря за препоръката! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Снощи прочетох Скандал и още нещо на Джоана Линдзи и мога да кажа само, че както започна така си и свърши...от началото до края беше страхотна. Ето за това Джоана си ми е лбимка като те грабне от началото и до края не те пуска...окопира вниманието ти и те държи, докато не изръфаш цялата книга. Аз така и направих за няколко часа...къде се скатавам, къде готвя и чета... бях страшна картинка ама книжката си го заслужаваше.. И на книжката нищо не й липсва..имаше много забавни моменти, някои тъжни, имаше си и мистерия и неочакван обрат... Любовната история ми се стори малко постна, в смисъл, че търпеше малкоо по-силно представяне на чувствата, но това да й е... след Конка съм изклчително доволна, че попаднах на такава история, че тя нали обича да описва физическата лИбоФ почти на всяка втора страница... Публикувано изображение Главната Маги е толкова внимателна, мила и нежна и защитава хората, които обича, а главния толкова изстрадал и самонаказващ се, заради трагедията настъпила в живота му... Много ми хареса как Маги успя да го надхитри, за да се върне в Англия и първата им целувка. Много ми хареса как той успя да я прелъсти, май всъщност няма нещо, което да не ми хареса...

— Трябва ли да те наема, за да разбереш дали произшествията наистина са злощастни случайности, или зад тях стои нечий пъклен план?

— Сто хиляди лири — каза той.

Маргарет скръцна със зъби. Той беше назовал тази безбожно висока сума, за да й покаже, че не може да си позволи услугите му. Да, но тя нямаше да се остави да я разкарат просто така.

— Готово — безизразно отвърна. — Утре тръгваме ли?

— Хей, я по-полека! Не говорех сериозно.

— Много лошо. Аз говорех напълно сериозно. Отстъпиш ли сега, ще се погрижа да те злепоставя. Незабавно ще плъзне мълва, че Гарвана е непочтен.

— Ще съжаляваш — злокобно предрече Себастиян.

Срещнахме се в Италия, Дентън — продължи младата жена. — Бяхме отседнали в един и същ хотел. Не можех да го пренебрегна, като се има предвид близката ми връзка с неговото — твоето — семейство. В края на краищата, отдавна го познавах. След като се опознахме наново… е, миналото се превърна точно в това — в минало. Много добре знам какъв мъж е той днес.

Това я накара да се изчерви повторно. Не можеше да повярва, че е казала нещо толкова двусмислено.

— Искам да кажа — бързо се поправи, — че не съжалявам, загдето се омъжих за него.

— Това, скъпа моя, заслужава подобаващ отговор.

Не очакваше Себастиян да я грабне в обятията си, но той точно това стори. С тяло, плътно притиснато в неговото, страните й поруменяха още повече. И странно: отново й прималя. Защо й харесваше да е в обятията му?

Опита да се отскубне, но той я сграбчи още по-здраво и прошепна в ухото й:

— Справи се великолепно. Не се дърпай — ще развалиш доброто впечатление. Сега ще те целуна за пред Дентън. Ти само не се съпротивлявай.

— Чакай! — ахна тя, но Себастиян не я послуша. Дългата му целувка беше абсолютно неприлична за публично място, нищо че гледаше само брат му. Без да я изпуска от здравата си прегръдка, той я плени с жарки, кадифени устни — толкова властни, че тя капитулира напълно. Тялото й изтръпна. Мили Боже, езикът му проби защитата на зъбите й и нахлу в устата й. Той я пусна, хилейки се като гамен. Знаеше какво я е накарал да изпита, негодникът му с негодник! И все пак смехът му прозвуча толкова естествено. Какъв актьор! Нима можеше със същата лекота да имитира и други емоции?

Има толкова цитати, които искам да пусна, но най-хубаво си е, когато човек сам си прочете такова бижу... Скандал и още нещо си заслужава 10-та, а Джоана заслужава 10 с безброй нули...

Сега подхващам Твой завинаги на Тереза Медейрос, а след това Девицата и звярът на Вероника Хол...

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Започнах "Остани при мен " на Линда Хауард , но май ще излезе , че съм я чела вече. Толкова ми е познато, но не мга да се сетя нищо конкретно. Ще трябва да си водя записки вече. :computer2:

Нещо съм на вълна 18+,та чета "Френска целувка" на Сюзън Джонсън/за 20 път :cool: / Като ми премине,мятам Грегор :weather4:

Аз изчетох "Цената на измамата" на Елизабет Лоуъл. Тея пичове от Сейнт Килда много почнаха да ме кефят. Главната е инструктор по кану-каяк и при едно спускане по реката спасява сина на Джо Фароу от удавяне. Джо е един от шефовете в Сейнт килда и й казва, че ако изпадне в беда може веднага да го потърси. Така един ден мако след трагичната смърт на пралеля й, главната намира в опожареното й ранчо 12 картини. След като решава да разбере дали струват нещо и се обръща към няколко експерта, получава смъртна заплаха. Затова се обажда на Фароу, който й изпраща Зак Белфур. Той трябва да я пази и същевременно да открие кой иска да я убие. Има много динамика, екшън, загадки и любов. Книжката е много яка и е в поредица с "Невинна като грях" и "Неподходящ заложник". В "Неподходящ заложник се разказва именно за Джо Фароу, който се среща и в двете книги ("Цената на измамата" и "Невинна като грях"), но предубедена от резюмето не съм я чела още. В резюмето пише, че Джо е изпратен да преговаря с престъпници взели за заложник 16-годишно момче, и се запознава с майка му и се влюбват. После Джо, Грейс и сина й Лейн играят доста голяма роля в останалите книги, затова ако някой е чел "Неподходящ заложник" моля да каже хубава ли е, да знам дали да си я взема. (А и също данеби случайно Лейн да е истински син на Джо, защото преди години Джо и Грейс са имали "афера" преди той да влезе в затвора, и след като Лейн постоянно вика на Джо "татко", се надам да има нещо по-така) :help:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз изчетох "Цената на измамата" на Елизабет Лоуъл. Тея пичове от Сейнт Килда много почнаха да ме кефят. Главната е инструктор по кану-каяк и при едно спускане по реката спасява сина на Джо Фароу от удавяне. Джо е един от шефовете в Сейнт килда и й казва, че ако изпадне в беда може веднага да го потърси. Така един ден мако след трагичната смърт на пралеля й, главната намира в опожареното й ранчо 12 картини. След като решава да разбере дали струват нещо и се обръща към няколко експерта, получава смъртна заплаха. Затова се обажда на Фароу, който й изпраща Зак Белфур. Той трябва да я пази и същевременно да открие кой иска да я убие. Има много динамика, екшън, загадки и любов. Книжката е много яка и е в поредица с "Невинна като грях" и "Неподходящ заложник". В "Неподходящ заложник се разказва именно за Джо Фароу, който се среща и в двете книги ("Цената на измамата" и "Невинна като грях"), но предубедена от резюмето не съм я чела още. В резюмето пише, че Джо е изпратен да преговаря с престъпници взели за заложник 16-годишно момче, и се запознава с майка му и се влюбват. После Джо, Грейс и сина й Лейн играят доста голяма роля в останалите книги, затова ако някой е чел "Неподходящ заложник" моля да каже хубава ли е, да знам дали да си я взема. (А и също данеби случайно Лейн да е истински син на Джо, защото преди години Джо и Грейс са имали "афера" преди той да влезе в затвора, и след като Лейн постоянно вика на Джо "татко", се надам да има нещо по-така) :help:

Изобщо не се помотвай ,ами я мятай/"Неподходящ заложник"/.

Джо е таткото :) Книгата е убиец!

Аз ще си изчакам сканчета на "Цената на измамата" и "Невинна като грях"

и тогава ще им се насладя :)

Аз също подходих с доста резерви към "Неподходящ заложник", заради резюмето, но останах очарована. Започвай я, няма да останеш разочарована :cool:

Изобщо не се помотвай ,ами я мятай/"Неподходящ заложник"/.

Джо е таткото ;) Книгата е убиец!

Аз ще си изчакам сканчета на "Цената на измамата" и "Невинна като грях"

и тогава ще им се насладя ;)

Джо е таткото Йесссссс, утре направо си я взимам ;):mad::)

Аз също подходих с доста резерви към "Неподходящ заложник", заради резюмето, но останах очарована. Започвай я, няма да останеш разочарована :cool:

Абе аз си знам, че не резюмета не трябва да вярвам ама пусто му подвеждащи са.

Вчера с голямо настървение подкарах втората книга на К.Хоукинс и искам да споделя. Вярвай те ми, дълго обмислях писаницата си, защото съм наясно, че може да провокира раздразнение. Да почна от работата на екипа.Ще повторя изказването за първата книга, но и тук сте били блестящи. Диалога е живо предаден, досадни, клиширани изрази няма,просто всичко е правено с любов. Да ти е кеф да четеш от тая гледна точка. И стигаме до моето, но.... Много ми е статично действието-отидоха в една страноприемница и .... половин книга само лаф. Съответно,главните са „съзерцателни”, „сърцераздирателни” и т.н. За такива дейни натури, каквото впечатление създадоха в началото, твърде много ми размишляват и нищо не предприемат против увлечението си /или за него/. Постоянно съм в очакване да се случи нещо, ама цък. Недоразвито ми е, а има потенциал, гложди... и ме ядосва. С риск да ме вземете за досадна мърморана, възрастта на главната е отвратителен избор на авторката.Особено като й е лепнала ухажор на 22 години - ега ти скандала, да оставим, че е невъзможно до туй време да не е отритната от обществото, при условие, че и не е наследница...... Съжалявам себе си,че го намирам за такъв проблем, но ми е важно – не мога да повярвам в историята /не че като цяло, нашите книги не са красиви приказки/ С една дума, ще си прочета поредицата /дай боже/от любопитство, но едва ли ще ги препрочитам. Не е моята авторка.

Днеска изтърчах още рано рано до най-близката книжарница и си взех "Неподходящ заложник", Ухаааа, уникат. МНого ми хареса. Толкова динамична книга и авторката не се отплесваше да пише за много народ. Беше много интересно и завладяващо. Как Грейс се мъчеше да е силна след като сина й е в ръцете на наркотрафиканти. Как Джо правеше и невъзможното да спаси Лей, а после като рабра, че му е син, колко силни чувства имаше докато мислеше, че времето изтича, а после когато беше ранен на сто места, отрепан от болка и умора, как даваше висчко от себе си за да спаси сина си и любимата си. Много яка книга. Направо ме е яд, че чак сега я прочетох. Но я препоръчвам с две ръце на всички. Единственото гадно беше с бившия мъж на наща, как като е рабрал, че Лейн не е негов син не е обръщал внимание на детето, игневерявал е на главната и дори я е заразил с Гонорея. направо се шокирах и погнусих от тоя плъх бившия й мъж. Много ме беше яд, че не пукна.

Вчера с голямо настървение подкарах втората книга на К.Хоукинс и искам да споделя.

Вярвай те ми, дълго обмислях писаницата си, защото съм наясно, че може да провокира раздразнение.

Да почна от работата на екипа.Ще повторя изказването за първата книга, но и тук сте били блестящи. Диалога е живо предаден, досадни, клиширани изрази няма,просто всичко е правено с любов. Да ти е кеф да четеш от тая гледна точка.

И стигаме до моето, но....

Много ми е статично действието-отидоха в една страноприемница и .... половин книга само лаф. Съответно,главните са „съзерцателни”, „сърцераздирателни” и т.н. За такива дейни натури, каквото впечатление създадоха в началото, твърде много ми размишляват и нищо не предприемат против увлечението си /или за него/. Постоянно съм в очакване да се случи нещо, ама цък. Недоразвито ми е, а има потенциал, гложди... и ме ядосва. С риск да ме вземете за досадна мърморана, възрастта на главната е отвратителен избор на авторката.Особено като й е лепнала ухажор на 22 години - ега ти скандала, да оставим, че е невъзможно до туй време да не е отритната от обществото, при условие, че и не е наследница......

Съжалявам себе си,че го намирам за такъв проблем, но ми е важно – не мога да повярвам в историята /не че като цяло, нашите книги не са красиви приказки/ С една дума, ще си прочета поредицата /дай боже/от любопитство, но едва ли ще ги препрочитам. Не е моята авторка.

Бъркаш слънце, за авторката де. Никой няма да се издразни и всеки за себе си възприема, но аз мисля да ни дадеш бонус трета книга от поредицата. Колкото до втора аз ще се изкажа когато повечето я прочетат защото не искам да вменявам мнение както си замълчах и за третата Шеринг, която стопи лагерите на Ети, а сега превежда и пее. Но всеки с вкуса си, а книгата наистина е преведена с много старание за вас и слава богу в третата това старание е възнаградено и като удоволствие от книгата поне според мен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.