Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Сега почвам Венчило с дявола. Много съм любопитна какво представлява тази книга, защото тук съм чела страхотни суперлативи по неин адрес :cooking1:

Нередила съм още поне 4-5 книжки на опашката, но ще видим кога ще стигна до тях. Ами така се получава, като имам още 2-3 времеемки хобита и се чудя как да ги съчетая всичките :salad:

Направо ти завиждам, че за първи път подхващаш тази книжка. Страхотна е! Само това мога да кажа, защото си има от всичко в достатъчно дози, а главните герои са просто сладури. Няма да съжаляваш докато я четеш. :cool:

Аз сега съм подхванала "Открадни сърцето ми", ала макар още да съм в началото доста ми допадна. Лекичко и както винаги има някаква завръзка плюс голяма доза приключения, в които да се потопя.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

• Автор

Аз съм на "Пробудена любов", тамън погълнах първите 50 страници, и ще кажа само едно - страхотно начало!

Аз съм на "Пробудена любов", тамън погълнах първите 50 страници, и ще кажа само едно - страхотно начало!

О Пете, този път съм те поизпреварила.:P Аз изгълтах 100 за нула време.

Няма думи просто, страхотна е :cool:

Аз нощес "глътнах" Пробудена любов.

Нямам думи!!!!!!!!!!!!!!

Възприятията ми още не са се нормализирали.

Определено ще я препрочета още веднъж -още утре :hush:

Грррррхххх... Ако знаете как ви завиждам за книгата! :) Аз не знам изобщо кога ще я получа. Баба не успя да ми я вземе преди да дойде леля (на 22 когато излезе, а леля пътува на 23), защото в "Хеликон" й казали, че новите книги пристигали винаги 24 часа след издаването им. Направо щях да откача. А дори и не се надявам на българския магазин в Мадрид да я донесат. Пф, те нищо на "Ибис" не носят. А ако продават книги, то са някакви ужасни... :/
  • Автор

Аз започнах на Линда Хаурд - "Онази нощ", правя сефтето с тази авторка и силно се надявам да ми хареса, но да си призная хич не съм впечатлена от началото :) .

Аз започнах на Линда Хаурд - "Онази нощ", правя сефтето с тази авторка и силно се надявам да ми хареса, но да си призная хич не съм впечатлена от началото :lol6: .

Мале,мило,уби всичко детско в мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

МолА те прочети я ,че и още поне 2-3 книжки от Линда и тогаз си изгради мнение.

Веднага ти подхвърлям "Втори шанс","Убий и кажи",поредицата Kell Sabin и трите се жестоки,

но аз си имам силни пристрастия към "Среднощна дъга".

Не искам да казвам колко n-брой пъти съм чела Макензи.........

Знам доста пасажи на изуст :nono:

Ох,направо се развълнувах,но ми е простено на 2-ра чашка червено винце съм :nono:

Аз започнах на Линда Хаурд - "Онази нощ", правя сефтето с тази авторка и силно се надявам да ми хареса, но да си призная хич не съм впечатлена от началото :lol6: .

Това е много хубава книжка, Пете! Насладих й се от до когато я прочетох и Линда Хауърд ми стана една от фаворитките. Пише страхотно. :nono:

• Автор

Наде, мила спокойно :lol6: , просто нещо не ми върви четенето, може би защото още съм под едно вампирско влияние, та стигнала съм до 36 страница, и по принцип са ми малко странни такива книги, в които ги дават главните като лапетии, но ще се напъна да я дочета, не съм в критикарско настроение, като знам какви хвалебствия валят за авторката по-скоро ще си прехапя езика, отколко да я оплюя...Пък съм приготвила и Макензитата (Дани благодаря, че ме снабди http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif )

ох,Успокои ме :nono:

Аз понеже със сигурност съм под "братско" :nono: влияние,

нямам намерение да чета нещо ново поне още ден-два.

После се точа на "Дръзка съдба" на Линда :nono:

Ще си я взема за след Коледен подарък :lol6:

Еееее,предвари ли са ме Надето и Стаси!Пете и аз за първи път се запознах с Линда Хауърд,точно с тази книжка,лятото ,когато си я купих.След това потърсих какво имам от нея,качено на компа.И като се започна......... :lol6::nono::nono: Сега с нетърпение чакам да се добера до най- новата й „Дръзка съдба“,но скоро.....А и при толкова много нейни фенки,немога да разбера защо още никой не я е чел и не е споделил нищо??? :nono:

• Автор

Сега с нетърпение чакам да се добера до най- новата й „Дръзка съдба“,но скоро.....А и при толкова много нейни фенки,немога да разбера защо още никой не я е чел и не е споделил нищо??? :mad:

Руми и аз чакам коментар за нея, много ме грабна резюмето, даже вчера я гледах в книжарницата и мисля да си направя новогодишен подарък :cool:

Руми и аз чакам коментар за нея, много ме грабна резюмето, даже вчера я гледах в книжарницата и мисля да си направя новогодишен подарък :cheers:

ОФФФФФФФ,блазде ти , аз сигурно ще я имам чак след Нова година. :mad::cool:

Аз като първа мазухистка по празниците като почивам взех да чета "Сърцето на Амазонката" на Линда Хауърд, а "Пробудената ми либоф" седи на рафта и ме гледа съблазнително. Но аз много си обичам Линда и първо ще я свърша после ще вампирясвам. Пете гледам, че и ти се пробваш с Линда затва мога да кажа "Онази нощ" "Убий и кажи" "Търси се съпруга" "Сенки от мрака" "Ласката на огъня" "Сърцето на Амазонката" и "Диамантения залив" съм чела от авторката и висчките направо ги обижавам. Много хубаво пише пущината. Особено сега въпреки, че ми се вампирясва, с радост съм поела на една експедиция в джунглите на Амазонка с един толкова готин пич, че на моменти да се чудиш да го пребиеш ли или да го нацелуваш. Авторката има страхотен стил на писане, и горещо ти препоръчвам да взимаш всичко нейно до което се докопаш. Аз за именния ден съм си поръчала последната, най-нова книжка на Плеяда, която е на авторката и с нетърпение, ще я дочакам. Колкото до "Пробудена любов" кви сте скръндзи само, ни бъкел изречение не сте написали. Аз предлагам, всеки който иска да се изкаже, с бели букви, за да може нетърпеливите да хвърлят едно оче. Аз знам, горе долу какво става, щото ми поразказаха, но друго си е накой да сподели някое мнение дето е по-така.

• Автор

Колкото до "Пробудена любов" кви сте скръндзи само, ни бъкел изречение не сте написали. Аз предлагам, всеки който иска да се изкаже, с бели букви, за да може нетърпеливите да хвърлят едно оче. Аз знам, горе долу какво става, щото ми поразказаха, но друго си е накой да сподели някое мнение дето е по-така.

Мило виж в темата за вампирите, отчетохме се вече :) Благодаря ти за препоръките за Линда Хаурд.

...........

Колкото до "Пробудена любов" кви сте скръндзи само, ни бъкел изречение не сте написали. Аз предлагам, всеки който иска да се изкаже, с бели букви, за да може нетърпеливите да хвърлят едно оче. Аз знам, горе долу какво става, щото ми поразказаха, но друго си е накой да сподели някое мнение дето е по-така.

Аз също съм изтипосола няколко редчета в бяло във вампирската ни тема :bighat:

А Амазонските приключения са пленяващи,особено водопадските сцени ;)

Аз снощи довърших Венчило с дявола и съм просто зашеметена...май това най-точно описва как ми подейства тази книга :clap: Страшно ми хареса! Страхотен диалог между двойката, страхотни характери и персонажи, страхотно развитие на действие, отношения, емоции - всичко! Имам един файл, в който си копрам любимите моменти от книгите. С тази ми беше супер трудно да реша какво да сложа там - идеше ми цялата книга да я пльосна :down: Страхотно ми допадна главната героиня и как се държеше с мъжа си. Любимите ми моменти бяха когато проби огромна дупка в стената на замъка, за да прави ремонт без той да знае и когато тръгна да бие един нахален ухажор, защото мъж й не й обърна внимание, като искаше да му се оплаче на него - щях да падна от смях :P Страшно много ми хареса естесвеното развитие на чувствата и емоциите на героите. Мацката си хареса наложения й съпруг и толкова. Опозна го и видя, че й допада. Нямаше лицемерното дърпане от сорта "Ще бягам, но ще се обърна да видя дали не бягам много бързо и ще може да ме хване" ;) Сега мисля да подхвана Съвършен герой. Попаднах на няколко цитата от нея из темите и си мисля, че диалога ще е също толкова забавен както и във венчило с дявола.

В момента съм на "Пробудена любов" - е няма друга такава поредица :clap: Четейки първите две книжки от поредицата най-малко симпатичен ми беше Зи, такава студенина лъхаше от него , че направо замръзваш ,а сега ми е любимец. Не искам да свършва книжката . То така или иначе страничките ще свършат и съм си набелязала "Фалшивият годеник" - дано ми хареса , че то след братствово много трудно нещо да ми допадне.

Имам един файл, в който си копрам любимите моменти от книгите. С тази ми беше супер трудно да реша какво да сложа там - идеше ми цялата книга да я пльосна Отплата!....Отплата!Този не си го пропуснала нали?

Сега мисля да подхвана Съвършен герой. Попаднах на няколко цитата от нея из темите и си мисля, че диалога ще е също толкова забавен както и във венчило с дявола. Много хубава,по различен начин,но чудесна

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Аз също съм изтипосола няколко редчета в бяло във вампирската ни тема ;)

А Амазонските приключения са пленяващи,особено водопадските сцени :headphones:

Хихихи току що минах водопадската сцена.Бен е много готин, беше ми супер забавно как преди да идат да се къпят заплаши, че ще пусне един куршум в главата на всеки, който се осмели да ги последва. Много ми допадна, и след това, как Джилиън се хвърли да спасява брат си, и Бен я гепи да не падне и почна да крещи на всички, че ще ги изтрепе, ако тя падне. Супер много се грижи за нея http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз снощи довърших Венчило с дявола и съм просто зашеметена...май това най-точно описва как ми подейства тази книга :D Страшно ми хареса! Страхотен диалог между двойката, страхотни характери и персонажи, страхотно развитие на действие, отношения, емоции - всичко!

Имам един файл, в който си копрам любимите моменти от книгите. С тази ми беше супер трудно да реша какво да сложа там - идеше ми цялата книга да я пльосна :D Страхотно ми допадна главната героиня и как се държеше с мъжа си. Любимите ми моменти бяха когато проби огромна дупка в стената на замъка, за да прави ремонт без той да знае и когато тръгна да бие един нахален ухажор, защото мъж й не й обърна внимание, като искаше да му се оплаче на него - щях да падна от смях :D

Страшно много ми хареса естесвеното развитие на чувствата и емоциите на героите. Мацката си хареса наложения й съпруг и толкова. Опозна го и видя, че й допада. Нямаше лицемерното дърпане от сорта "Ще бягам, но ще се обърна да видя дали не бягам много бързо и ще може да ме хване" ;)

Сега мисля да подхвана Съвършен герой. Попаднах на няколко цитата от нея из темите и си мисля, че диалога ще е също толкова забавен както и във венчило с дявола.

Ох любимата ми книга. Обожавам венчило с дявола. Тя е причината, че този форум въобще съществува. Първата тема я бях пуснала точно защото бях чела тази книга и исках да я имам :bbq: Попринцип всичко на Джули Гарууд е много интересно. Мъжките й персонажи са все малко по-груби, но след като се вземат с главната, която винаи е мила, сладка и леко ексцентрична, става много по-свестен. В момента се превеждат няколко книги на Джулито, включително и продължението на Венчилото :)

Хихихи току що минах водопадската сцена.Бен е много готин, беше ми супер забавно как преди да идат да се къпят заплаши, че ще пусне един куршум в главата на всеки, който се осмели да ги последва. Много ми допадна, и след това, как Джилиън се хвърли да спасява брат си, и Бен я гепи да не падне и почна да крещи на всички, че ще ги изтрепе, ако тя падне. Супер много се грижи за нея http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Всички мъже на Линда са такива и аз затова си въздишам

и фанатизирано следя нейните книги :headphones:

Ахаха сама са издаде а аз уж да те скатая хихихи. Ади са на пета и да я четем скоро живот и здраве.

Ахаха сама са издаде а аз уж да те скатая хихихи. Ади са на пета и да я четем скоро живот и здраве.

Хахаха никой нищо не е казал, недей така ;) Смо лек намек за разкош, нищо повече :rolleyes:

Особено сега въпреки, че ми се вампирясва, с радост съм поела на една експедиция в джунглите на Амазонка с един толкова готин пич, че на моменти да се чудиш да го пребиеш ли или да го нацелуваш.

За по-непросветените, за кой роман става въпрос по-точно :nono:

В момента се превеждат няколко книги на Джулито, включително и продължението на Венчилото :bighat:

И за кого става дума в продължението?

Plqsak, и този момент е страхотен. Горката, беше сигурна че ще предизвика поредната война от най-добри намерения :D Наистина много сладурски завършек :) Абе въобще, страхотните моменти в тази книга са един след друг...Наистина мног трудно си отделих любими :)

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.