Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Губя интерес

Featured Replies

Между другото това че прави секс още с тебе-не е гаранция че не оре и друга нива

:yanim:

Е ееее

това означава че има трактор до себеси

нищо друго.

:D

• Отговори 57
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Ако някой те обича,ще си всичко за него. Ще те гушка-когато се прибира вечер,ще те пита как си,как е минал твоя ден. Ще иска да изчезнете нанякъде за ден-два дори,да си починете от проблемите,да с

• Момичето иска мнения в този форум, защото сме непознати. А ние всички сме различни и даваме различни съвети. Аз бях учудена, че някой категоризира моя съвет като "пълна глупост". Толерантна съм към хо

• Дрън-дрън та пляс... Тина, той в момента едва ли осъзнава твоята гледна точка. Едва ли осъзнава какво ти причинява. Възможно е да е започнал да мисли за бъдеще, да търси начин да го осигури - т.е

Що за израз?"...не оре и друга нива" Предполагам имаш "голям" успех с мъжете.Изинявам се,но не се сдържах.

Реших да използвам това място,защото не познавам никой и това е най-добре.Съвет от непознати.БЕзпристрастен.Иначе си говоря и с приятелки.Но те винаги...едно и също.Няма значение.

Що за израз?"...не оре и друга нива" Предполагам имаш "голям" успех с мъжете.Изинявам се,но не се сдържах.

Реших да използвам това място,защото не познавам никой и това е най-добре.Съвет от непознати.БЕзпристрастен.Иначе си говоря и с приятелки.Но те винаги...едно и също.Няма значение.

Имам достатъчен опит-за моите 41 години.

И казвам винаги това,което мисля-независимо дали е близък,приятел или непознат.

Съжалявам-ако съм те обидила.

Просто съм минала през същата ситуация и знам за какво иде реч.

От цялата си душа ти желая-

да го задържиш

:cool:

Какво означава да го задържиш?!Това да не ти е куче,че да дръпнеш верижката?!Или пиле в клетка?!Това е човек и то мъж! :offtopic_s: Ако някой те иска-иска те,ако не те-да си пробиеш главата няма да те иска. ;) От женски пол съм и също съм сменяла доста работи.Просто отказвам да работя за без пари или каквато,и да е работа.Да,но,когато ти се налага да имаш някакви доходи,защото трябва да се живее някак все пак,хващаш се на някаква работа,докато ти изскочи нещо по-добро.

Не знам дали съм действала по същия начин,както твоя човек на хората около мен,но просто не разходки,не кино,а на Луната някой да ме заведе-мисля ли за работа и имам ли нерешен проблем-поне при мене трудно действа разсейването.А и има друго-ако приятелят ти е решил,че иска по-сериозно взаймоотношения с теб и е мъж с достойство може да иска да може да те осигури.В крайна сметка е трудничко да се издържа семейство в днешни дни,а детенце също.Тъй че това,което някои са го написали с "орането на чужди ниви"-абе,хора само на такива малумняци ли сте попадали или спирането/даването на секс-ебаси к*рвенските жалки номера-"Мъжо я ненаправи к'во ти казах,я нема те огрее"-и после що "орат" по чужди ниви,защото вие нямате никаква вина,ама никаква,хах?!Замислете се,че може и да има свестни хора. :angry: А влюбените са най-лудите.(Това в кръга на майтапа.Пък и е готино.)Към авторката-послушай интуицията си.И поговори с приятеля ти,понеже ти си го познаваш най-добре,а не някакви като нас във некакъв си форум.И успех!Дано нещата между вас се оправят. :P

Редактирано от Blue_Star (преглед на промените)

Според мен това е така наречената "умора във връзката".След еуфорията на влюбването настъпва отрезвяване и човек започва да мисли върху качествата на партньора и дали този човек е подходящ за негов спътник до края.Появява се при всички двойки и е нещо като изпитание на здравината на тази връзка.

Най-добрия начин да се провери връзката е да се даде повече свобода на партньора.Защо не го оставиш сам за известно време?Замини някъде без него - ако те обича и държи на теб,сам ще те потърси след известно време.Ако не го направи,помисли дали ти е нужна такава връзка?

Най-добрия начин да се провери връзката е да се даде повече свобода на партньора.Защо не го оставиш сам за известно време?Замини някъде без него - ако те обича и държи на теб,сам ще те потърси след известно време.Ако не го направи,помисли дали ти е нужна такава връзка?

Ако искаш нещо много силно-пусни го да си отиде.

Ако се върне при теб-ще е твое завинаги.

Ако не се върне-значи никога не е било твое.

Аз обясних,че връзката ми започна след като опознах този човек при това доста време.Еуфорията на влюбването беше преди да започнем да живеем заедно,преди дори да си помислим да го направим,а след това го решихме не просто така на шега,а след като разиграхме възможни сценарии.Предложението за заминаване някъде сама също съм си го мислила и може би ще го направя,наистина.Ако не друго,то поне аз да си почина и да помисля трезво.А това потърсване след известно време...все пак ще замина за 3-4 дни.

Да ви кажа честно на думи всичко изглежда лесно.Направи това,направи онова,всичките тези клиширани работи са изпробвани и в повечето случаи неприложими и аз ги знам,но благодаря за съветите.Ще взема решение и се надявам да се върнем към старите си отношениея.

Аз обясних,че връзката ми започна след като опознах този човек при това доста време.Еуфорията на влюбването беше преди да започнем да живеем заедно,преди дори да си помислим да го направим,а след това го решихме не просто така на шега,а след като разиграхме възможни сценарии.Предложението за заминаване някъде сама също съм си го мислила и може би ще го направя,наистина.Ако не друго,то поне аз да си почина и да помисля трезво.А това потърсване след известно време...все пак ще замина за 3-4 дни.

Да ви кажа честно на думи всичко изглежда лесно.Направи това,направи онова,всичките тези клиширани работи са изпробвани и в повечето случаи неприложими и аз ги знам,но благодаря за съветите.Ще взема решение и се надявам да се върнем към старите си отношениея.

така е ,вярно е че на думи всичко изглежда лесно.

в любовта нищо не е лесно...

имам лошото чувство ,че мъжът до теб се чувства несигурен... уплашен.....

или го плаши че не е достатъчно финансово стабилен да създаде семейство и за това сменя работота си често,

или го плашат сериозноста на отношенията ви и че може би следва брак.

незнам и 1000 варианта да разиграем едва ли ще уцелим точната причина. :cool:

"починете" си един от друг за седмица ,по възможност даже и по телефона не се чувайте.

и ако това не даде нужния ефект във връзката ви...

ако продължите ще е насила - поне за единият от вас. sad.gif

Според мен иска да направи някакво дете след това да изчезне и да не го намериш повече и детето ти да не може да напусне страната защото трябва подпис от двамата родители

Според мен иска да направи някакво дете след това да изчезне и да не го намериш повече и детето ти да не може да напусне страната защото трябва подпис от двамата родители

много сериали гледаш...... :):cool:

много сериали гледаш...... :):cool:

Не е верно мразя сериялите

Ти хайдука, ако я слушаш, значи, че твоя е преспал с още 20 жени, не те обича вече, не иска да е с тебе, ама незнайно защо, продължава да живее с тебе и да правите хубав секс. Да ти кажа - и аз не схващам логиката.

Аххахахахахахахахаахахахахахаахаахах, мозъъъъъъък, мозъъък :rolleyes::lol6:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Аххахахахахахахахаахахахахахаахаахах, мозъъъъъъък, мозъъък :rolleyes::lol6:

По-скоро - пубертетче-е-е!fly1.gif

Разделете се за известно време и ще разберете дали си липсвате.

То това с разделянето-хубаво е на думи и теория,но нали се сещаш,че,ако човека е затрупан с работа-кога ще се сети да и звъни,и пише смс-си/мейли съответно.А и не се знае дали няма да иска някой да го подкрепи в трудния момент(ако е такъв).

Инак защо един мъж иска да си има жена вкъщи и си хойка с другите-елементарно дами,вкъщи едната му готви,чисти,и разбира,дори я показва пред приятели/познати,и обществото,а другата е просто секс.Защо продължава да си ч*ка и тази вкъщи-еми,за да не се усети,и съответно мъжът да не се лиши от благинките,които съм описала.Сексът е нещо различно от любовта,а за някои хора ненамерили второто остава варианта с "подходящ" партньор и страничен секс,наляво,и дясно.Ама че гадно звучи!Но мили дами,за някои мъже това е реалността(както и жени междродругото,напоследък).Пък и дори в любовта няма гаранции за почти нищо.Тъй че човек би следвало да си живее живота,както той го разбира и намира за най-добре,и да се вслушва в себе си,че инак става скучно и еднообразно в един момент,и все едно живееш на някой друг,а и къде отива забавлението от време на време с приятели/познати?! :)

А към авторката-поговорете и помисли ТИ какво искаш!!!И ти от какво имаш нужда,не приятелят ти,не хората около теб,а ти самата как би се чувствала добре,и щастлива-как се представяш след 1 година,ами след 5 години,и дали с дадения човек би се радвала,ако е в твоя живот,а ако го няма дали ще ти липсва,и защо. ;) Успех! :)

Това с раздялата са пълни глупости.Няма да давам съвети,само ще вмъкна един цитат и който както иска да го разбира.

Из "Нека ти разкажа" - Хорхе Букай

- Струва ми се, че родителите ми са остарели и умът им вече не е така бистър.

- А на мен ми се струва, че гледаш на тях от друга гледна точка.

- Но какво общо има това? "Фактът си е факт ", както ти казваш.

- Ще ти разкажа...

~ . ~ . ~

Царят бил влюбен в Сабрина, жена от простолюдието, която направил своя последна съпруга.

Един следобед, когато царят бил на лов, пристигнал пратеник и съобщил, че майката на Сабрина е болна. И макар да било забранено да се ползва личната каляска на царя - нарушение, което можело да и коства главата, - Сабрина се качила в нея и се отправила към майка си.

Като се върнал от лов, царят бил осведомен за станалото.

- Нали е прекрасна? - рекъл той. - Това е истинска синовна обич. Не се е поколебала да рискува живота си, за да бъде до майка си. Прекрасна е!

Друг път, когато Сабрина седяла в градината на двореца и ядяла плодове, се появил царят. Принцесата го поздравила и после отхапала последната праскова в кошницата.

- Изглеждат хубави!- рекъл царят.

- Хубави са - отвърнала принцесата. И като протегнала ръка, подала на своя любим последната праскова.

- Колко ме обича! - споменал по-късно царят. - Сама се отказа от удоволствието, за да ми даде последната праскова от кошницата. Не е ли чудесна?

Минали няколко години и кой знае защо, любовта и страстта в сърцето на царя охладнели. Седейки до най-добрия си приятел, той му казал:

- Никога не се е държала като царица. Нима не наруши забраната и не се качи в каляската ми? И освен това помня, че веднъж ми даде нахапан плод...

Това с раздялата са пълни глупости

Много категорично?! Понякога трябва да излезеш от ситуацията, за да погледнеш безпристрастно на нещата.

Обикновено помага.

Много категорично?! Понякога трябва да излезеш от ситуацията, за да погледнеш безпристрастно на нещата.

Обикновено помага.

Аз казах,че няма да коментирам,но ми обясни това-Обикновено помага? Няма как да излезеш от ситуацията,защото тя е част от теб.И да смениш климата,проблема няма да се реши.Само ще свикнеш да си сам.

Ти хайдука, ако я слушаш, значи, че твоя е преспал с още 20 жени, не те обича вече, не иска да е с тебе, ама незнайно защо, продължава да живее с тебе и да правите хубав секс. Да ти кажа - и аз не схващам логиката.

Това някаква твоя си логика,не е на Хайдука

:)

Аз казах,че няма да коментирам,но ми обясни това-Обикновено помага? Няма как да излезеш от ситуацията,защото тя е част от теб.И да смениш климата,проблема няма да се реши.Само ще свикнеш да си сам.

Момичето иска мнения в този форум, защото сме непознати. А ние всички сме различни и даваме различни съвети. Аз бях учудена, че някой категоризира моя съвет като "пълна глупост". Толерантна съм към хората, уважавам тяхното мнение, дори да не съм съгласна с него и очаквам същото.

Момичето иска мнения в този форум, защото сме непознати. А ние всички сме различни и даваме различни съвети. Аз бях учудена, че някой категоризира моя съвет като "пълна глупост". Толерантна съм към хората, уважавам тяхното мнение, дори да не съм съгласна с него и очаквам същото.

И точно това е моето мнение и затова го паписах.Не съм визирала ничие мнение и не съм отговяряла на никого.Ако прочетеш,дори съм написала,че няма да коментирам.

На въпроса,защо съм толкова категорична съм отговорила.А защо смяташ,че нещо в първия си пост съм насочила към теб,мога само да гадая. :) В две мнения преди твоето още има предложение за раздяла.

Офтопик:

Прочети си постовете в темата и ще видиш, че е точно твоята логика.

:)

Е какво да чета като не е моята логика,а твоята.

Ако искаш нещо много силно-пусни го да си отиде.

Ако се върне при теб-ще е твое завинаги.

Ако не се върне-значи никога не е било твое.

;) Ето това клише, няма нищо общо с реалността.

Никога не можеш да си сигурен, кое ще е твое завинага

Както и дали това, което си е отишло, няма да се върне !

Може опитът ми да не е кой знае колко голям, но съм разбила и двете клишета на практика ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.