Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук уволни Мис Русе

Featured Replies

САМО АЗ ли виждам фотошоп тука?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• Отговори 91
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ва ева разбирачите. Красотата и грозотата са абстрактни понятия. Да не говорим, че с помощта на фотографията всяка мома, която минава за красива може да се направи така, че да изглежда като носорог

• Ще ти го обясня бавно, защото имаш нужда. Пускането на темата е едно, а възмущението ми от вулгарната простащина е друго. Да, също съм изразил мнението си, че момата не заслужава класирането си, но

• Като гледам темата излиза от добрия тон и не виждам защо са тези обиди и сравнения с каквито и да са животни. Вие малко достойнство и чест нямате ли? Егаси и мъжете... Да, не ви харесва - ок, дайте

Три кандидатки за следващия Мис Русе 2011

MoustacheGirl.jpg

AXAXAXAXXA то тея са по-добре от трите Тиранозаври които са избрали :yanim:

Журито на конкурса да не е било от асоциацията на незрящите в България ??

Фейсбук уволни Мис Русе

Image_522979_6.jpg

Името на Адриана Секуличка може да влезе дори в Книгата на рекордите "Гинес". Поне досега не се е чуло красавица, спечелила конкурс за мис, да е "подала оставка" под натиска на общественото мнение - в случая след атака от група, сформирана в социалната мрежа фейсбук. Хубавиците по света се предават едва когато излязат наяве компрометиращи факти от миналото им или данни за манипулация.

Само преди седмица Адриана печели титлата “Мис Русе” след оспорван кастинг, но последва яростна критика в мрежата и към нея, и към журито. 20-годишната студентка по журналистика предпочете да прати отворено писмо до съгражданите си, отколкото да запази короната:

"Аз съм достоен човек, който държи на чистата си съвест и е безкомпромисен към неправдата. Искам да се разбере, че освен хубави русенки са жени с чувство за дълг и лична чест", пише тя, обяснявайки мотивите си за отказа си от титлата.

Миска отказа корона - 7000 й пишат, че била грозна

Седмица след провеждането на конкурса “Мис Русе 2010”" носителката на титлата Адриана Секуличка се отказа от короната. Причината - над 7000 души в социалната мрежа фейсбук са срещу избора й.

“Уважаеми съграждани, нека това не ви звучи като закъсняло оправдание, нито като думи на покаяла се грешница. Истината е, че спечелването на титлата Мис Русе не е била моя фиксидея. Не отричам, че ме зарадва, и не казвам, че я подценявам.” С тези думи 20-годишната студентка започва отвореното си писмо, с което съобщава решението си.

Публикуването на снимките й в медиите предизвика вълна от недоволство сред русенци. Мненията им изобилстват от критики към външността на новата Мис Русе и към журито. Те припомнят, че градът се слави с хубавите си жени.

“Прочетох всичко написано по мой адрес. Аз съм достоен човек, който държи на чистата си съвест и е безкомпромисен към неправдата. Затова реших да се откажа от титлата. Русенки, освен хубави, са и жени с чувство за дълг и лична чест”, заявява победителката.

Адриана Секуличка има самочувствието да се бори за короната, защото е модел на FH 1. Нейни снимки могат да се видят на сайта на агенцията, според която русенката притежава качества да дефилира. Самата Адриана също смята, че отговаря на определените критерии за една Мис по отношение на ръст, мерки, години и т.н.

“Насочила съм вниманието и силите си главно към моето образование”, казва още в отвореното си писмо бившата вече Мис. Тя е студентка първи курс в Нов български университет, където учи журналистика и връзки с обществеността.

Предстои да се обяви нов конкурс, където думата за най-красива русенка ще има публиката, съобщи представителят на агенцията организатор Божил Николов.

ГЕРГАНА ДИМИТРОВА

24chasa.bg

Какво пък не и харесват не ми е ясно...

Особено като и гледам подгласничките не виждам нищо нередно да се избере коя да е от трите за мис.

519x386.jpg

Егаси трагедията!

Наистина е много грозна! А и произходът й май е свързан с ромската общност.

Mis_BG_2009-3.jpg

Тоз толкова красив че,как да не му треснеш един в конските зъби.

Абе в Русе толкова ли няма едно красиво момиче? Кви са тези "Хърдъгъдъгъл-и" за МИС пффф... Ужас

послепис: Да не говорим, че две от МИС-ките мязат на травестити...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Ей,отвратилени сте! Много сте хубави,че седнахте и изписахте по сто простотий. ;)

Ей,отвратилени сте! Много сте хубави,че седнахте и изписахте по сто простотий. :speak:

Ако "изтипосаш" някоя твоя снимка може и нея да коментираме. ;)

Ако "изтипосаш" някоя твоя снимка може и нея да коментираме. ;)

Вие сигурно и други неща правите над снимката на Мис Русе,ама айде.

Вие сигурно и други неща правите над снимката на Мис Русе,ама айде.

Молим се да не я срещнем в тъмното,че инфаркта не ни мърда...

Ей,отвратилени сте! Много сте хубави,че седнахте и изписахте по сто простотий. :huh:

Еми ние нямаме претенции че сме красавци,щото не се явяваме на конкурси. :huh:

Тука камъните са в градината на журито.

Всички знаем как ги избират,и че тоя теaтър с гласуването и вдигането на номерата е само за пред хората.

Момите не са за тоя конкурс,ама щом имат самочувствие нека се явяват където искат.

Обаче щом са решили да се показват на хората,ние пък да си кажем мнението нали ? :sobbing:

България е световно известна с красивите си жени,не ми казвайте че в Русе тези са най-най ... хахаха

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Да ва ева разбирачите. Красотата и грозотата са абстрактни понятия. Да не говорим, че с помощта на фотографията всяка мома, която минава за красива може да се направи така, че да изглежда като носорог. Като не сте я огледали на живо нямате право на глас.

И още нещо: усещам как на някои от вас отвътре им идва да сеят негативни коментари. Явно няма какво друго да излезе от такива индивиди, което е пагубно, защото каквито са ти мислите, такъв е животът ти. Кофти тръпка.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Да ва ева разбирачите. Красотата и грозотата са абстрактни понятия. Да не говорим, че с помощта на фотографията всяка мома, която минава за красива може да се направи така, че да изглежда като носорог. Като не сте я огледали на живо нямате право на глас.

И още нещо: усещам как на някои от вас отвътре им идва да сеят негативни коментари. Явно няма какво друго да излезе от такива индивиди, което е пагубно, защото каквито са ти мислите, такъв е животът ти. Кофти тръпка.

Има група странни хора, за които единствено циците имат значение и нищо под или над тях...Даже на аватара си го отразяват. :)

вчера четох някъде, че някакъв богат чичко и купил титлата за 30 000 евро........ :huh:

ама то на такъв крокодил и с 30 000 000 $ няма да стане.... :cool:

P.S. то кат немска овчарка у суратя бе... :cool:

P.S. то кат немска овчарка у суратя бе... :ph34r:

Какво са ти направили немските овчарки,че ги обиждаш?!?sad.gif

Наистина журито ще да е било зле със зрението обаче...:)

вчера четох някъде, че някакъв богат чичко и купил титлата за 30 000 евро........ :huh:

ама то на такъв крокодил и с 30 000 000 $ няма да стане.... :)

P.S. то кат немска овчарка у суратя бе... :ph34r:

Има хора не знаят какво да си правят парите ! Аз например ако имам 30к "излишни" определено нямаше да ги вложа в тази русенка .

Какво са ти направили немските овчарки,че ги обиждаш?!?sad.gif

Наистина журито ще да е било зле със зрението обаче...:cool:

наистина извинявам се от сърце на всички породи кучета :P

на 100% сте по красиви от мис русе :)

хем съм само на 60км от русе, ама не знаех че крокодилите се разхождат из градът свободно....... :P:eek:

Тоест, miss Русе не е дори и кучка, а под тяхното ниво baby.gifblink.gif ?

• Автор

Като гледам темата излиза от добрия тон и не виждам защо са тези обиди и сравнения с каквито и да са животни.

Вие малко достойнство и чест нямате ли? Егаси и мъжете...

Да, не ви харесва - ок, дайте мнение, че е грозна, че не става, че има по-хубави и т.н. и това е. От там нататък всичко е елементарна злоба и простащина и опит да блесне някой с оригинални мисли някакви.

Недейте, просто няма смисъл. Както се написа по-горе за всеки влак си има пътник и дайте да спазваме благоприличие и да уважаваме хората, без значение дали са красиви или грозни.

Ти пък , хем пускаш такава тема , пък хем се възмущаваш , , ми прави са хората , ква е тая мис, не става просто , а и другите не стават, което ме навежда на една неприлична мисъл , но въпреки това ще я споделя- не може с такива кадри да се гради елитна проституция и какво е нивото на елитната проституция у нас, а на елита :) , тия работи аз не ги разбирам , за това е Евгени :rolleyes:

Виви , като е пуснал темата algor не е казал да плюете така по момичето ... Не е чак такъв дзвер като е даваха по бТВ ... Да и се чуди човек на акъла , как е отишла на коткурса ... и слепи ли са я оценявали ... ама да запазим добрият тон ... не сме групата във фейса ...

Успехи на всички !

... и слепи ли са я оценявали...

Не бих се учудил това :

вчера четох някъде, че някакъв богат чичко и купил титлата за 30 000 евро........ :baby:...

да е вярно.

Виви , като е пуснал темата algor не е казал да плюете така по момичето ... Не е чак такъв дзвер като е даваха по бТВ ... Да и се чуди човек на акъла , как е отишла на коткурса ... и слепи ли са я оценявали ... ама да запазим добрият тон ... не сме групата във фейса ...

Успехи на всички !

А ти защо ,, или

А ти защо ,, или

За всяко нещо трябва да се мисли :baby:

Успехи на всички !

Ти схаваш ли контекста

Такъв е живота

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.