Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук уволни Мис Русе

Featured Replies

Имам чувството,че от година на година българските миски стават все по-... ;)

Редактирано от обсидиан (преглед на промените)

• Отговори 91
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ва ева разбирачите. Красотата и грозотата са абстрактни понятия. Да не говорим, че с помощта на фотографията всяка мома, която минава за красива може да се направи така, че да изглежда като носорог

• Ще ти го обясня бавно, защото имаш нужда. Пускането на темата е едно, а възмущението ми от вулгарната простащина е друго. Да, също съм изразил мнението си, че момата не заслужава класирането си, но

• Като гледам темата излиза от добрия тон и не виждам защо са тези обиди и сравнения с каквито и да са животни. Вие малко достойнство и чест нямате ли? Егаси и мъжете... Да, не ви харесва - ок, дайте

всичко е в лобирането пред журито. :blink:

лошото на такива конкурси че лобиране значи "духане" на журито.... :ph34r::blink:

евентуално може баща и да е някой паралия из русе и за това да са я избрали....... :speak::mad:

От кога травестити се явяват на конкурси за "МИС"?

Откакто журито се представлява от отбор гейове :ph34r:

Хубаво е момичето , нищо че така изглежда :)

А журито най-вероятно е оценило "духовната" и красота :) ,

Все пак , не всичко се вижда :huh:

Колкото и да ненавиждам Фейсбук това е едно от нещата където се случват благодарение на него и мен ми допадат. Само така няма да се излагаме с такива миски.

За жалост от няколко години (не знам колко ще станат вече)

П.П. Видях в новините на бтв - не е толкова зле като на снимките, но все пак не е за конкурса. Поне се е отказала от титлата.

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Аууу то Бони по-хубав от тая

:ph34r:

Наистина тази е много грозна бе! И това ми било МИС РУСЕ. По-добре да е МИС ПРИЛИКА НА ТРАВЕСТИТ... :)

Наистина тази е много грозна бе! И това ми било МИС РУСЕ. По-добре да е МИС ПРИЛИКА НА ТРАВЕСТИТ... :cool:

Ама тя и предната ни миска България дъгеПерник Антония същата беше-ама тунингована и руса

:ph34r:

Ама тя и предната ни миска България дъгеПерник Антония същата беше-ама тунингована и руса

:)

Мда за 40 годишните каруци си има ретро рали. :)

Сега даваха репортаж по бТВ за случая ... не е толкова зле момичето ... на снимките е ужасна ! И тя каза че не се харесва там ;) !

Най-критикуваните миски на България се сприятелиха

a_187781.jpg

Одумваните, заради външния им вид, Мис Русе 2010 Адриана Секуличка и Мис България 2009 Антония Петрова са в близки отношения.

Това стана ясно миналата вечер, когато двете дами изненадващо се появиха заедно на фолк парти в столичен клуб. Кавалерстваше им Евгени Минчев. Фолк дивата Таня Боева се погрижи за доброто настроение, като изпълни серия от хитове.

Вчера стана ясно, че победителката в конкурса Мис Русе 2010 е разпространила писмо, с което се отказва от короната. Скандалът се разрази веднага след приключването на конкурса преди една седмица, когато 20-годишната студентка Адриана Секуличка беше обявена за най-красивата русенка. В продължение на 6 дни близо осем хиляди души изразиха в интернет чувства, вариращи от недоумение до ужас и възмущение.

Така Адриана последва съдбата на Мис България 2009 Антония Петрова, която след като направи ремонт на тялото си, изненадващо бе избрана за победителка в конкурса. Въпреки нападките на голяма част от българските граждани към нейния външен вид, Антония обаче не постъпи като русенската си колежка и не се отказа от короната.

lifestyle.dir.bg

60 напират за “Мис Русе”

Шейсет русенки са се записали до вчера за участие в новия конкурс „Мис Русе 2010", научи „Монитор". Веднага след отказа от титлата на предишната є носителка Адриана Секуличка организаторите разпространиха чрез медиите и интернет имейл, на който новите кандидатки за короната да изпращат своите снимки и заявки за участие. През първия ден са се престрашили да участват едва десет момичета. Това вероятно е в резултат на грандиозния скандал и страха, че никой не е застрахован и с него да не се случи същото, коментират слабия интерес в началото организатори на проявата. След това обаче имейлите със снимки започнали да идват все по-често. От участничките в предишния конкурс до вчера документи са подали едва четири момичета.

„Ще обявим допълнително датата, но вероятно на 5 юли ще направим предварителен кастинг, на който ще поканим журналисти и публика", разкриха организатори на конкурсите за красота в дунавския град.

До провеждането на нова класация за най-красива русенка се стигна след грандиозен скандал, който разтърси дунавския град непосредствено след избора на Адриана.. Веднага след това във фейсбук бе сформирана група „Искаме нов конкурс за Мис Русе" Инициативата бе подкрепена от над 8000 души. Във форумите 20-годишната студентка по „Връзки с обществеността" в Нов български университет бе наричана крокодил, Квазимодо, таласъм, грозотилище и с други обидни думи. Избраната за най-красива русенка Адриана Секуличка се обиди на съгражданите си за реакцията и обяви, че връща короната. Защото тя имала много висока цена, която едва ли се измервала с притежанието на титлата „Мис Русе". Тя дори разпрати до медиите и съгражданите си отворено писмо. В него младата дама обяснява, че за нея най-важното нещо на този свят било достойнството, а не конкурсите за красота. Бабата на пишман победителката, каза пред човек на „Монитор" ,че внучката и е много стресирана и огорчена от развоя на събитията. След като върна короната, Адриана реши,че ще става PR специалист. И тръгна да обикаля телевизиите в столицата.

Източник: Монитор

Като отворих темата и се стреснах, ужас.... ма ужас.

Все пак имало е и по-хубави на конкурса, според мен, ето тези трите със сигурност за по-хубави от 1,2,3 места..

36306_135181123160484_100000057926840_371431_8313038_n.jpg

Като тази в ляво е доста привлекателна и не бих я сравнявал с Мистър Русе 2010, или бившата мис, не съм сигурен, ще повторят и да вземат да сменят журито, че ...

Девойката най от ляво ми е супер чаровна :hush:

Девойката най от ляво ми е супер чаровна :hush:

И аз това казах :hush:

И аз това казах :hush:

Ами аз първи видях снимката, а чак след като постнах видях, че и ти си на моето мнение :hush:

Как може такова безобразие .. такава красотна и стройна мома.. :ph34r:

Толкова красиви момичета има в България-как може да избират такива?! Направо като видя някоя натъпкана от всякъде със силикон и намацотена с 1 тон гримове ми се повдига! Това ли наричат красота?! Мислех, че в тези конкурси се държи на естествената красота, която много български момичета притежават за разлика от победителките в конкурса! За мис България нямам думи...

Mis_BG_2009-3.jpg

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Моето мнение е,че красивите български момичета никога не се явяват на конкурси за красота,защото не страдат от комплекс за малоценност. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.