Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук уволни Мис Русе

Featured Replies

Фейсбук уволни Мис Русе

Image_522979_6.jpg

Името на Адриана Секуличка може да влезе дори в Книгата на рекордите "Гинес". Поне досега не се е чуло красавица, спечелила конкурс за мис, да е "подала оставка" под натиска на общественото мнение - в случая след атака от група, сформирана в социалната мрежа фейсбук. Хубавиците по света се предават едва когато излязат наяве компрометиращи факти от миналото им или данни за манипулация.

Само преди седмица Адриана печели титлата “Мис Русе” след оспорван кастинг, но последва яростна критика в мрежата и към нея, и към журито. 20-годишната студентка по журналистика предпочете да прати отворено писмо до съгражданите си, отколкото да запази короната:

"Аз съм достоен човек, който държи на чистата си съвест и е безкомпромисен към неправдата. Искам да се разбере, че освен хубави русенки са жени с чувство за дълг и лична чест", пише тя, обяснявайки мотивите си за отказа си от титлата.

Миска отказа корона - 7000 й пишат, че била грозна

Седмица след провеждането на конкурса “Мис Русе 2010”" носителката на титлата Адриана Секуличка се отказа от короната. Причината - над 7000 души в социалната мрежа фейсбук са срещу избора й.

“Уважаеми съграждани, нека това не ви звучи като закъсняло оправдание, нито като думи на покаяла се грешница. Истината е, че спечелването на титлата Мис Русе не е била моя фиксидея. Не отричам, че ме зарадва, и не казвам, че я подценявам.” С тези думи 20-годишната студентка започва отвореното си писмо, с което съобщава решението си.

Публикуването на снимките й в медиите предизвика вълна от недоволство сред русенци. Мненията им изобилстват от критики към външността на новата Мис Русе и към журито. Те припомнят, че градът се слави с хубавите си жени.

“Прочетох всичко написано по мой адрес. Аз съм достоен човек, който държи на чистата си съвест и е безкомпромисен към неправдата. Затова реших да се откажа от титлата. Русенки, освен хубави, са и жени с чувство за дълг и лична чест”, заявява победителката.

Адриана Секуличка има самочувствието да се бори за короната, защото е модел на FH 1. Нейни снимки могат да се видят на сайта на агенцията, според която русенката притежава качества да дефилира. Самата Адриана също смята, че отговаря на определените критерии за една Мис по отношение на ръст, мерки, години и т.н.

“Насочила съм вниманието и силите си главно към моето образование”, казва още в отвореното си писмо бившата вече Мис. Тя е студентка първи курс в Нов български университет, където учи журналистика и връзки с обществеността.

Предстои да се обяви нов конкурс, където думата за най-красива русенка ще има публиката, съобщи представителят на агенцията организатор Божил Николов.

ГЕРГАНА ДИМИТРОВА

24chasa.bg

Какво пък не и харесват не ми е ясно...

Особено като и гледам подгласничките не виждам нищо нередно да се избере коя да е от трите за мис.

519x386.jpg

Егаси трагедията!

• Отговори 91
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ва ева разбирачите. Красотата и грозотата са абстрактни понятия. Да не говорим, че с помощта на фотографията всяка мома, която минава за красива може да се направи така, че да изглежда като носорог

• Ще ти го обясня бавно, защото имаш нужда. Пускането на темата е едно, а възмущението ми от вулгарната простащина е друго. Да, също съм изразил мнението си, че момата не заслужава класирането си, но

• Като гледам темата излиза от добрия тон и не виждам защо са тези обиди и сравнения с каквито и да са животни. Вие малко достойнство и чест нямате ли? Егаси и мъжете... Да, не ви харесва - ок, дайте

Ами прави са си русенлиите,че какво са харесали на тая .Според мен титлата заслужава първата от ляво на дясно.

Журито да не е било от настоящи затворници ! И трите са много зле за Мис ! Може да не са фотогенични ама чак пък толкова . За една две бурни нощи ще свършат работа но за мис си е подигравка .Предполагам че по улиците всяка трета ще е над тяхното ниво .

Какви са тези Квазимодота? Цяла България знае коя е най-красивата русенка:

http://vbox7.com/play:80f8def0 гелдайтии, завиждайтиии.. :)

Мале, мале, направо се скъсах. @ined мерси за което. Тая е с такава самочувствие, че направо е смешна. :lol6:

По добре ли е да изберат такава шматка за Мис. :blink: Ей, Боже опази.

Публикуването на снимките й в медиите предизвика вълна от недоволство сред русенци. Мненията им изобилстват от критики към външността на новата Мис Русе и към журито. Те припомнят, че градът се слави с хубавите си жени

Явно хубавиците им обаче не се явяват по конкурси за красота, което им прави част, разбира се :blink:

p.s. другият вариант е русенци да имат извратено чувство за красота, но съдейки по личните си контакти с тамошната част на електората го изключвам като възмножност

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

При тези измислени и корумпирани конкурси резултатите са такива. Иначе и трите са добри за магистралата или покрай Дунав мост :)

Нищо не разбирате вие. Мацките са красиви - просто фотографа е некадърник :). Може би са анти-фотогенични...

Баси сложете едно 18+

Тая нощ ще сънувам комшари след тази гледка.

И трите са ужасни, ама тази дето е спечелила е върха.

Нищо не разбирате вие. Мацките са красиви - просто фотографа е некадърник :). Може би са анти-фотогенични...

Напротив, взирай се повече следващия път...Я виж къде попадат силните точки на снимката? А русенки има много такива, виждал съм почти същата такава.

Че момичето не е фотогенично - не е. Мои приятели я познават реално и казват, че на живо изглеждала по-добре, но все пак и според тях, а и според мен де, журито е направило грешка, избирайки нея за Мис Русе. Във фейсбук разгледах малко снимки от конкурса и имаше поне едно-две момичета, които изглеждаха поне леееко по-добре от тези трите. :ph34r: Все пак не мисля, че и сега, когато миската ще бъде избрана един вид от народа, ще спечели някоя кой знае каква хубостница, по простата причина, че тия, които са леко хубавички и с поне малко ум, не учавстват в такива пародии на конкурси... Но знам ли... може пък да греша :baby:

Тя дори и на жена не прилича.

Сега я показах на един колега и той ме пита (без майтап): "Абе това не е ли конкурс за травестити?"

Във Русе няма ли хубави момичета,че нея избрали :shake_puter:

ИМА! Ма не се дават за там :sobbing:

Абе ... откакто махнаха визите, Румънците взеха да прииждат към Русе я за хляб, я за зрелища, та някой дали им е проверил гражданството на тия дивойкозаври? Че каквито са ми мургавички двете ... bounceze9.gif

Аз пък ще подкрепя мацката! Тя не е била с трън през ушите журито, че да изберат нея. Явила се е на конкурс - всеки има право да се явява. Избра ли са я... Така са решили така направили. Да, но за разлика от мис Перник, мис Русе е подходила интелигентно и се е отказала от титлата си. Евала моме! Не са много хората които го правят това (представете си ако имаше подобни политици). Успех с образованието и с каквото решиш да правиш от тук нататък.

Аз пък ще подкрепя мацката! Тя не е била с трън през ушите журито, че да изберат нея. Явила се е на конкурс - всеки има право да се явява. Избра ли са я... Така са решили така направили. Да, но за разлика от мис Перник, мис Русе е подходила интелигентно и се е отказала от титлата си. Евала моме! Не са много хората които го правят това (представете си ако имаше подобни политици). Успех с образованието и с каквото решиш да правиш от тук нататък.

Ето това мнение ми е най-харно. Браво. :) Един човек, който не дава мнение в едно изречение и не оплюва момичето. Ей затва сме на тоз хал, съдници и критици на всичко и всички.

Като отворих темата и се стреснах, ужас.... ма ужас.

Все пак имало е и по-хубави на конкурса, според мен, ето тези трите със сигурност за по-хубави от 1,2,3 места..

36306_135181123160484_100000057926840_371431_8313038_n.jpg

Като тази в ляво е доста привлекателна и не бих я сравнявал с Мистър Русе 2010, или бившата мис, не съм сигурен, ще повторят и да вземат да сменят журито, че ...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.