Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

След този ужасно горещ ден, статистиката сочи следното: 1 литър кока кола, 2 литра минернална вода, 1 литър фанта, 1 литър айрян, 2 x Gold Beck's (0.33 l) и жаждата още ме тресе...

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

След този ужасно горещ ден, статистиката сочи следното: 1 литър кока кола, 2 литра минернална вода, 1 литър фанта, 1 литър айрян, 2 x Gold Beck's (0.33 l) и жаждата още ме тресе...

:cool::blink:;) и къде го побра всичкото това ?

:eek: :eek: :eek: и къде го побра всичкото това ?

А да...и само веднъж се здрависах с моя най-добър приятел (и това съвсем не е шега) - днес шофирах из Германия кола с развален климатик...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

А да...и само веднъж се здрависах с моя най-добър приятел (и това съвсем не е шега) - днес шофирах из Германия кола с развален климатик...

Добре де, от мен да мине...Съжалихме те :eek:

Хайдеее, започна да се святка навън...може би все пак ще завали.. Наздраве, пролетсърч!

Наздраве, Madonna!

P.S Аз се чудя къде изчезна дъжда от дъждовна Германия, а тя каква била работата - имигрирал е към родните балкански кътчета. Искам и тук да падне малко дъжд...

Много обичам бури с мълнии, гръмотевици и светкавици! Наздраве!

П.П: Изтрих си снимките от една тема, за да осъзная, че не помня къде съм ги намерила... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Голям съм олигофрен.

Мисля за доброто на emmi. :wors: Трябва да остане в София за по-дълго, защото като гледам Дунава как се покачва ме е страх да я изпратя към Русе. В заключение ще кажа, че е редно да се грижим за съфорумците, така че предлагам утре да се съберем и да не позволим на Еми да напусне територията на София :clap:

В заключение ще кажа, че е редно да се грижим за съфорумците,

И аз мисля да се погрижа за един, двама! :clap:

Мисля за доброто на emmi. ;)

Трябва да остане в София за по-дълго, защото като гледам Дунава как се покачва ме е страх да я изпратя към Русе.

В заключение ще кажа, че е редно да се грижим за съфорумците, така че предлагам утре да се съберем и да не позволим на Еми да напусне територията на София :wors:

към четири по пладне мисля да връщам в цивилизацията /разбирай Русе/

НО на 13-ти пак ще съм на ваша територия да посрещна диването

В шест събахлям го изпратих, попих кафе и сега смятам да ви огледам ареала на обитаване :clap:

Мисля за доброто на emmi. :wors:

Трябва да остане в София за по-дълго, защото като гледам Дунава как се покачва ме е страх да я изпратя към Русе.

В заключение ще кажа, че е редно да се грижим за съфорумците, така че предлагам утре да се съберем и да не позволим на Еми да напусне територията на София :clap:

ПО-скоро би трябва да се съберете и да я натоварите на рейса, за да сте сигурни, че си е тръгнала ;)

спазарих се за 380лв да ми направят банята

На мен труда за целия етац ,ще бъде около 600.Лепенето на плочкитевлиза в новата тоалетна влиза в тази цена :angry:

Котаракът спи до мен в момента.Лошото е че пръцка.

Публикувано изображение

Започвам да разбирам хората, живеещи край морето.

Не е лесно по цял ден да го гледаш, докато се пОтиш върху служебните си задължения, баси.

Оставаш си с едното гледане...

направих пълномощното, заверих го при нотариус :ph34r: Сега остава да спре дъжда, че да проверя всичко по жигулата дали е наред.Не за друго, ами не ми се спира някъде в нищото между Плевен и Търново за да правя ремонт, нали се сещате....

За малко време свърших много работа. Но сега си мисля колко луди има на тоя свят. И колко кретени... И колко малоумници. Мисля си и за това колко нагли са някой клиенти. И как някой път ще сипя на Маринов с голямата лъжица - да запомни кога се е пазарил кат еврейски циганин за реклама при мене. Охх...наглостта няма край. Има хора, които ако може да влязат в един супермаркет, да си натурпат кошницата с покупки и накрая да идат при касиерката и да й искат пари за това, че са си напазарували, щяха да са най-доволни от себе си. Кретения, до шия. Аз след малко си вдигам парцалите и заминавам за тоя уикенд. :wors:

:wors:

Като каза кафе - айде тази събота и неделя да се видим за по едно?

Аз ще съм по пътищата между Плевен_павликени и някои тамошни села , както и в Търново. ( дето само името му е "велико", разбира се)

ТЪй че -ако си по моя маршрут -може и да се видим на някоя бензиностанция на пием кафе :baby:

От утре съм в официална отпуска!:wors: Неделя заминаваме на почивка!:baby:

Ха, това става за ядене. Май все пак може и да стане от мен готвач. :wors:

От утре съм в официална отпуска!:ass:

Неделя заминаваме на почивка!:ass:

Фукла такава ! :wors: Много хубаво да си изкараш http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ха, това става за ядене. Май все пак може и да стане от мен готвач. :baby:

Я по добре не рискувай http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.