Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Аз ще съм по пътищата между Плевен_павликени и някои тамошни села , както и в Търново. ( дето само името му е "велико", разбира се)

ТЪй че -ако си по моя маршрут -може и да се видим на някоя бензиностанция на пием кафе :baby:

Да, да...паля колата и съм тръгнала по пътищата.... :baby:

Аз отивам да си видя маминка в болницата.

Голяма е хитруша тя. Оказало, се че на военна директорката (или една от там важните клечки) е една мацка, с която на времето ходихме на почивка в Турция. Та маминка си издействала да спинка вкъщи :P Че нали е много гнуслива и трудно й понасят условията във военна.

И взела, че си домъкнала лаптопа и куп други работи, ама се оказало, че крадат там, та ги върнала. Чудо, чудо...

Попаднала е на много добър доктор, доста свежа звучеше по телефона като я чух...след няколко часа потеглям към Плевен да си я видя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Иначе на мен вече супер много ми се оправи настроението, защото започнах да бачкам freelance и вече си имам офертички :ph34r: Което значи, че ще си работя където си искам, когато си искам и колкото си искам, стига да си спазя сроковете. :question:

Вече даже Маринов не може да ме изкара извън релси с неговата цигания....

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Мноо жега ... добре че има бира ... :)

moka333's Profile

Left by moka333 on Днес, 14:29

PLS PLS PLS PLS PLS

moka333's Profile

Left by moka333 on Днес, 14:29

MOLQ ZA +

:cool:

Аман! Колкото пъти натисна " Най-нови",излизат коментари.

А какво трябва да излиза? Публикувано изображение

Подписа ти,три километра,все си мисля,че е част от поста.

Ами новите мнения,да речем.Теб занимава ли те мрънкането за плюсове? :cool:

Подписа ти,три километра,все си мисля,че е част от поста.

Ами новите мнения,да речем.Теб занимава ли те мрънкането за плюсове? :)

Не. Още не са ме почнали. Ама ако почнат ... ще им цъкам по два ей такива - - пък те да си завъртат едното върху другото Публикувано изображение

Ебаси якото. Срещнах се със стари познати, поговорихме си. Прибрах се доволен и си слушам музичка. Пълен релакс. :whist:

Вчера цял ден работа и потене в таа Варна, но си викам "Айде утре няколко часа преди тръгване ще има плицикане и кеф на слънчице." Ставам днес - егати слънчицето...небето така се е прихлупило, че все едно края на света идва. За хубави работи си мисля, едни такива мили, нежни, без псувни и с много благопожелания...

"Айде утре няколко часа преди тръгване ще има плицикане и кеф на слънчице."

Мани туй море, полудели сте по него...:biggrin:.Съжалявам, че на връщане не мога да те поразходя из крепостта, да видиш за кво иде реч...

И стига са ми хвалили Перперикон...нашата е в пъти по-хубава!

Започвам да се притеснявам за Еми из таз лоша София....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifДе е туй момиче? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifДа не го качиха в самолета?

Феите все пак са жени

Феята казала на съпрузите:

-Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на двадесет и пет години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас.

Жената се усмихнала щастливо:

-Искам да пътувам по целия свят с любимия си мъж!

Феята махнала с вълшебната си пръчка и в ръката на жената се оказали билети за всевъзможни дестинации по целия свят.

Петдесетгодишният мъж казал:

-Разбира се, това е много романтично, но такъв шанс изпада веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но искам жена с тридесет години по-млада от мен.

Феята махнала с вълшебната си пръчица и превърнала мъжа в осемдесетгодишен старец.

Мъжете може и да са гадове, но феите все пак са жени!

Мисля си за това, че ло последни изследвания се оказва, че концертите на Веселин Маринов имат лечебно влияние - на последния му концерт един инвалид станал и си тръгнал...

Кое точно еволюционно е провокирало развалената храна да се възприема като воняща?

Купих си страхотен двоен албум в отлично състояние за 15 лева. Кеф!

Открих обедната емисия, ще зарадвам някого. А дали в сайта на БТВ се съхраняват и от предходни дни?

Какво да правя цяла нощ?

Открих обедната емисия, ще зарадвам някого. А дали в сайта на БТВ се съхраняват и от предходни дни?

Моля - http://www.btv.bg/videos/emisii . И да почерпиш едно кокалче. ;)

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Моля - http://www.btv.bg/videos/emisii . И да почерпиш едно кокалче. ;)

Ох, до сега рових в днешните, а ти си ми изнамерил и предишните, които също може да са ми от полза...

Чувал съм за въздушни целувки, иначе тука се правеха, че си разменят и виртуални бири, бонбони и т.н., но изглежда съзнанието ми е консервативно и не може да го възприеме. Решавай, целувки ли искаш или нищо? И да знаеш, че първото няма да го получиш.

Ох, до сега рових в днешните, а ти си ми изнамерил и предишните, които също може да са ми от полза...

Чувал съм за въздушни целувки, иначе тука се правеха, че си разменят и виртуални бири, бонбони и т.н., но изглежда съзнанието ми е консервативно и не може да го възприеме. Решавай, целувки ли искаш или нищо? И да знаеш, че първото няма да го получиш.

Докато не ти сложат намордник, не припарвам до теб по-близо от третия клон на близкото борче.

Никога не съм предполагал, че някога ще ми се случи такова нещо. Добре, че съм пич и излязох от ситуацията деликатно и бързо.

Баси, съдбата си играе с мен. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.