Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Ааа, има няколко нови във форума, голяма работа, голямо тупане по гръдния кош :P

И по човките :biggrin:

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Имам въпрос.

Някой знае ли дали трябва да е пристигнала сумата за такса публикуване на ГФО, за да приемат актовете.

При мен минаха нормално, при положение, че таксата беше внесена 2-3 часа преди това.

Следователон не би трябвало да отчита дали е или не е платена, да не говорим, че прекалено оптимистично ми звучи да имат изградена система между банката и интернет сайта. Туй не знам в тази държава дали и след 200 години ще го има...

... само дето за сега се държи доста прилично и спокойно :rolleyes:

Това като критика ли да го приемам? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Знаета ли за какво си мисля? Пак глупости в Изповеди...за това си мисля.

Защо изобщо влизаш там?

Привлече ме заглавието на една тема.

Т'ва малко като големите заглавия на първата страница на вестника - пишат нещо гръмко, а после като отвориш на 4-та страница - full of shit.

Знаета ли за какво си мисля?

Пак глупости в Изповеди...за това си мисля.

Аз сериозно се замислям да постна една изповед:" Зависим съм от калдата.Страдам от разстройство на паметта,сексуален дисбаланс,изхвърляне на течности от ушите и миризливо дупе.Някой ако ви каже ,че калдата не пристрастява...не му вярвайте.Смятам да потърся помощ от клалифициран водопроводчик защото вече не смятам Джесика Алба за привлекателна и си свиря чалга в тоалетната сутрин.Искам да се спася и ще се самоубия брутално с жужащи пчелички на чаша ракия"

И ме е яд ,че ми свършиха плюсчетата ...ма*ка му

Аз сериозно се замислям да постна една изповед:" Зависим съм от калдата.Страдам от разстройство на паметта,сексуален дисбаланс,изхвърляне на течности от ушите и миризливо дупе.Някой ако ви каже ,че калдата не пристрастява...не му вярвайте.Смятам да потърся помощ от клалифициран водопроводчик защото вече не смятам Джесика Алба за привлекателна и си свиря чалга в тоалетната сутрин.Искам да се спася и ще се самоубия брутално с жужащи пчелички на чаша ракия"

:ph34r:

Тоя един гугъл да беше ударил поне преди да го напише това...

Почва да ми липса Аушвиц дееба.

:ph34r:

Тоя един гугъл да беше ударил поне преди да го напише това...

Почва да ми липса Аушвиц дееба.

Хахахахх ,само да не те докладват ххахахахаПубликувано изображениеПубликувано изображение

Хахахахх ,само да не те докладват ххахахахаПубликувано изображениеПубликувано изображение

Като за България - бан (4 години вече, време ми е)

В САЩ добре, че не живея - там заради такива хубавци мога тихо мълком в затвора да ида. Без да ме чуе ни семейство, ни приятели.

Един близък така го бяха задържали федералните - интересувал се какво е това аджеба джихад (а той си е бял ариец, от където и да го погледнеш). Чисто имформативно. Пък и учи political science все пак.

И федералните леееко го прибрали да го разпитват. Цял ден, никой не го знае къде е. Никаква връзка.

Та така.... :ph34r:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

При мен минаха нормално, при положение, че таксата беше внесена 2-3 часа преди това.

Следователон не би трябвало да отчита дали е или не е платена, да не говорим, че прекалено оптимистично ми звучи да имат изградена система между банката и интернет сайта. Туй не знам в тази държава дали и след 200 години ще го има...

И аз така реших, за това упорито започнах да търся други грешки.

И грешката не беше в моя телевизор, а в грешно въведените (от тях!) данни за адреса на фирмата (не сгрешнен адрес, а грешно попълнени квадратчета - можете ли да си представите ???!!! )

В квадратчето за улица - бяха изписали името и, номера и етажа. Поправих това и ме пусна да подпиша.

В общи линии започнах сериозно да се замислям над въпроса защо доброволно все още седя в този апсурд наречен - да работиш и усигуряваш работни места в България, а някой не само, че не ти помага за това, ами се грижи как все повече да ти е гадно.

Та това си мисля в момента, когато вече от 48 минути съм в офиса за да работя в собственната си фирма. :)

Пак на работа :)

Пак на работа :wors:

да ,някой трябва да работи,за да може такива като мен цял ден да лежат :)

1 юли - хубава дата :wors:

Ремонтът ми навлиза във втория, решаващ етап -от днес вече имам майстори, които щпакловат, лепят плочки, лепят гипскартон и т.н. и т.н.

p.s. а инмаче, за мен е събота :)

Преди да се е оплакал някой, нека само да вметна, че днес е четвъртък :)

за теб може да е четвъртък, ама за мен си е събота :wors:

и утре е събота, и в вдругиден е събота :wors:

само неделята си е неделя, че в понеделник съм на работа

за теб може да е четвъртък, ама за мен си е събота :wors:

и утре е събота, и в вдругиден е събота :wors:

само неделята си е неделя, че в понеделник съм на работа

Е, то обикновено все аз не съм като хората, ама ти днес ме отменяш :)

Преди да се е оплакал някой, нека само да вметна, че днес е четвъртък :baby:

Мисля си, че като най-ранобудния член на семейството на Калдатата поне да ми разрешите аз да обявявам сутрин кой ден е!;)

Мисля си, че като най-ранобудния член на семейството на Калдатата поне да ми разрешите аз да обявявам сутрин кой ден е!;)

Важиш... :baby:

Важиш... :baby:

Назначих се!!!

Тц.

каквото и да обявявате, за мен това не важи ;) тъй като докато вие се пържите по работните си места, аз си седя блаженно в съботата :baby:

ходих до склада, поговорих си с един готин продавач, той ми клъцна три греди по пет метра на две за да имам шест греди по два и петдесет, после ги натоварихме в горкичкия ми Опел и отпраших към вкъщи. Там си ги разтоварих и ги качих в имота. Вече имам нужните продукти за да построя стена в неделя :baby: междувременно, фаянсаджиите определено стават най нелюбимите ми майстори ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.