Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

:blink: Аз оставям отговора на мъжката...фантазия

:clap: Ей,затова не се говори по време на секс.

Тя тая, дето му го е отхапала,сигурно не е искала да и го вземат от устата... :whist:

И затова го остави на доктора в ръцете. :)

Трих,извинявай,ама много ме разсмя. :)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Докторе, туко-що разказах случката на домочадието (мама и братото) - брат ми изпадна в ужас и потрес, а майка ми (бидейки пийнала малко абсент покрай идването на дипломата ми) си умря от смях. Честно казано....не знам дали е за смях или за плач, ама...едно е сигурно - ужасно е. :whist:

абе -то и аз се смея още, като се сетя :clap: въпреки, че не е много-много смешно, погледнато реално.

Докторе, туко-що разказах случката на домочадието (мама и братото) - брат ми изпадна в ужас и потрес, а майка ми (бидейки пийнала малко абсент покрай идването на дипломата ми) си умря от смях.

Честно казано....не знам дали е за смях или за плач, ама...едно е сигурно - ужасно е. :blink:

нали се сещаш за онзи старец преди няколко дни, дето бабичката го беше пребила, че не му ставал, а тя си искала секс ? :whist: Е -сега пък обратния вариант, като че ли, само дето пичът с члена е на 42 години.....

нали се сещаш за онзи старец преди няколко дни, дето бабичката го беше пребила, че не му ставал, а тя си искала секс ? :blink: Е -сега пък обратния вариант, като че ли, само дето пичът с члена е на 42 години.....

Не ми припомняй - човека беше толкова яко потрошен, че не мога да повярвам, че 82 годишна бабка го е наредила така :clap:

Поне от едно нещо не можеш да се оплачеш на работното място - липса на истории за бъдещите внуци :whist: А кажи ми сега, кой може да се похвали с такова работно ежедневие?

А и знае какво да взема... като стане на 82.

я стане, я не - утре може и ТИР да ме блъсне на улицата, както си ходя....

А и ако стана, не се знае дали ще ми става, и може и моята жена да ме пребие заради това :(

... А кажи ми сега, кой може да се похвали с такова работно ежедневие?

Много хора - например твоето е къде-къде по-интересно от моето, а на всичкото отгоре и много по-добре заплатено ;) .

ама да не си помисли, че ти говоря за хапчета за "ставане", не, имах предвид болкоуспокояващи

то, че ще си го получаваш профилактично се подразбира (пердаха) мхм

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

за profruit и Шерлок Холмс

ама да не си помисли, че ти говоря за хапчета за "ставане", не, имах предвид болкоуспокояващи

то, че ще си го получаваш профилактично се подразбира (пердаха) мхм

Хмм...Еманципация ? Публикувано изображение

Горките ние ...

Нек'ъв френд едно време разправяше една история - нек'ъв тръгва да прави палачинки и си ги обръща стандартно, с тигана. Приятелката му много му се накефила и решила да му изсвири нещо докато той си подмята палачинки във въздуха. При което той изтърва една (естествено супер гореща) на главата й, а тя инстинктивно го захапва. Пак инстинктивно той я шибва с тигана по главата... Така че внимавайте докато готвите, че стават инциденти :(

Нек'ъв френд едно време разправяше една история - нек'ъв тръгва да прави палачинки и си ги обръща стандартно, с тигана. Приятелката му много му се накефила и решила да му изсвири нещо докато той си подмята палачинки във въздуха. При което той изтърва една (естествено супер гореща) на главата й, а тя инстинктивно го захапва. Пак инстинктивно той я шибва с тигана по главата... Така че внимавайте докато готвите, че стават инциденти :)

:( ега ти "инстинктите" ;) хахххаххаххах

Мисля си, че за последните две страници на тая тема, се разказаха баси и историите :(

Мисля си, че за последните две страници на тая тема, се разказаха баси и историите ;)

Истории, истории, ама преди малко операцията на моя пич е свършила.Гланса не са успели да спасят, ама поне тялото ще цяло.Е...почти. :(

мисля си, колко приятно се чувтствам в кожата си в момента и въпреки това искам "пълна промяна"

мисля си, че колко по-подреден е живота ми толкова по-побъркана ставам

мисля си, колко приятно се чувтствам в кожата си в момента и въпреки това искам "пълна промяна"

мисля си, че колко по-подреден е живота ми толкова по-побъркана ставам

И все пак си....жена :blink:

Тц, но пък преди известно време си запазих в блога едно интересно цитатче по темата за Хистерията :

Несъмнено е, че особеностите на хистеричното функциониране са оказвали силно впечатление и са влияли чувствително и върху формирането на теориите и практиките на изследователи и терапевти.

Още от най-ранните източници се очертава една определено фантасматично оцветена и защитна позиция спрямо “заплашваща, разкъсваща и поглъщаща женска същност”. Тази впечатляваща и “заплашваща” патология е свързвана предимно с представата за мигриращата в следствие на незадоволяване матка /Хипократ/, както и с различни варианти на поглъщаща и разкъсваща… Vagina Dentata ( буквален превод "Вагина със зъби, или зъбата вагина" ( бел. е моя) /Gessain R., 1957/.

В една индийска легенда се разказва, че снабдената със зъби вагина, “мигрира”, напускайки тялото, напада и унищожава през нощта реколтата. Мъжете успяват да я заловят, изваждат й зъбите и я заковават с клитора-пирон на мястото й върху женското тяло /ISRAËL L., op.cit., p.5/. :cool:

Но тази “нарцистична кастрация”, чрез “обезъбяване/обезглавяване” на опасната фигура/орган не решава проблемите с невротичните и нарцистични мъжки страхове, защото дори и отрязана и закована /на щита на Атина Палада/ главата на Медузата продължава да всява фалически ужас.

стига си ме пляскал с плюсове, че... не отговарям

апропо, видя ли?

p.s. а с какво да те...хммм....пляскам ? :blink:

И -заслужаваш ли пляскане ?

Редактирано от Trichocephalus
правопис, разбира се (преглед на промените)

подличко p.s.-че :blink: абе намери си някой друг да пляскаш, примерно... леонардо

подличко p.s.-че :)

абе намери си някой друг да пляскаш, примерно... леонардо

Доктора, колко хитро обаче се измъкна от това ти предложение... :blink:

мда.

Докато аз оправям света в една друга тема, тука вие пък сте ме ...хммм...оправили пък мене

Света няма нужда от оправяне, какво потиш чело?

Виж хората вече сме друга ракия... :beach3:

Айде, нали му зашихте члена на злощастния човечец...дет се вика, поне него наполовина сте го оправили. Утре сутрин спинкай спокойно, защото един ден света ще си е тук, ама нас няма да ни има, което ще е супер! :devil2:

П.П.: Знаех си, че трябваше да се родя змия (хем ще си лежа, хем ще си пълзя, хем ще наблюдавам и изчезването на човешката цивилизация :) )

edit: чакай, че туко-що разбрах, че не съм човек с чисто сърце ;) мързи ме да ходя да вадя оная тухла по обща анатомия на човека, айде ти като по-вещ, обясни на хората, що е то сърце и каква е неговата функция в човешкия организъм? :blink: и дай некви идеи за хигиена на сърцето или как да поддържаме сърцето си чисто :blink:

Ей, ще се карам с роднините си май май - виж как са ме заблудили с органите. Тя науката със сърцето се разбирала, не с мозъка. Баси! :blink:

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Слушай сега, няма защо да си мечтаеш да си змия, защото при вас, жените, важи същото правило, както и при змиите : по-малките са по-опасни :)

Слушай сега, няма защо да си мечтаеш да си змия, защото при вас, жените, важи същото правило, както и при змиите : по-малките са по-опасни :blink:

Ето на! Една черна мамба да се бях родила - тъкмо всички хомо сепиенси щяха да бягат от мене. Баси кефа :blink:

П.П: Нощтна смяна, а? Викам да оспамим темата с поздравите, барабар с тази :)

Иначе си мисля...Бергманееее, колко те обичам, ама дали ще успея да дочакам да се дръпне филма ти The Seventh Seal :)

П.П.: Лято е и не съм на скандинавска земя - значи Бергман няма да ми се отрази толкова зле, колкото ми се отразяваше по време на дългите и мрачни зими в Дания :)

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.