Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Оф Оф Оф отивам за кафе, че още има ...

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Казвай "Без коз", не му мисли! :mad:

:lol6: леле, освен, че съм гладен, ям и букви даже :lol6:

Пас на "Без коза" - ха да те видим сега :ph34r:

Оф Оф Оф отивам за кафе, че още има ...

след половин час -да стане поне 4 бе :)

Мисля си с какъв кеф ще си приготвя багажчето и ще отлетя утре сутрин..

Мисля си с какъв кеф ще си приготвя багажчето и ще отлетя утре сутрин..

Закъде пак ?! :ph34r:

p.s. оня косматия къде го остави ? :mad:

Закъде пак ?! :lol6:

p.s. оня косматия къде го остави ? :mad:

Хаха, той заяви, че не може да живее тук, не му е здравословно, някак си...и отиваме да се погрижим за здравето си..

Мисля да погледна и какво толкова се крие под поличките на шотландците.. :ph34r:

Хаха, той заяви, че не може да живее тук, не му е здравословно, някак си...и отиваме да се погрижим за здравето си..

Мисля да погледна и какво толкова се крие под поличките на шотландците.. :)

Олееее - ако си мислиш, че ти завиждам благородно - много се лъжеш !Въобще не е "благородно' :blink:

Пийни по едно уиски и за мое здраве, ако можеш ;)

А на оня му кажи, че аз ще се погрижа за здравето му, ама на "саме" :ph34r:

и искам да ви кажа, че колата е най-добрия приятел на жената

и искам да ви кажа, че колата е най-добрия приятел на жената

Съгласявам се, въпреки, че го осъзнах след 20 год! Баси, ква съм .........(ай, да не се обиждам...:))

Док ми върви по нотите :ph34r:

мани-мани - само ми палиш - фитила ти от време на време....като захапеш някоя страхотийка, оставам като цапнат с мокър парцал

http://www.youtube.com/watch?v=7exXFJ6-wq8

Какво прави хепа филтъра?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

чисти :blink:

чисти :ph34r:

:blink:Туй едно на ръка........Друго?

:lol6:Туй едно на ръка........Друго?

след време се задръства и трябва да се смени :blink:

Хепа-филтърът теоретично трябва да ти почиства изходящия въздух от прахосмукачката - да не ти мирише и т.н.Често обаче се задръства с мръсотия и тогава започва да товари електромотора на самата прахосмукачка и тя не работи добре.Изходът е или да го смениш, или да го изпереш, или просто да го махнеш ) :ph34r:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Док, кво стана с джина, да идвам ли да ти помагам :blink:

Седи си кротко в бутилката и ме изкушава, но аз съм железен и няма да го докосна до края на смяната :ph34r:

• Автор

Седи си кротко в бутилката и ме изкушава, но аз съм железен и няма да го докосна до края на смяната :ph34r:

как не те е срам, може да се развали, да прокисне. И после ще трябва да го вхърляш

как не те е срам, може да се развали, да прокисне. И после ще трябва да го вхърляш

олеее :blink: верно ли може да прокисне ?!

ужас.

Горкият джин....Трябва да го гушна сега и да му пея успокоителни песнички ( ама това -довечера) :ph34r:

Приятел, приятел ама без гориво и той нъц Оф Оф Оф ... продължавайки на Трих статуса, може да останеш и без гориво като мен преди малко насред пътя. Сега мислите ми са само са покупката която направих тази сутрин с цялата си заплата :ph34r: , и защо забравих да я сложа /покупката де/ във фризера .

Сега мислите ми са само са покупката която направих тази сутрин с цялата си заплата :blink: , и защо забравих да я сложа /покупката де/ във фризера .

И бучка лед ще ти свърши работа!:ph34r:

Много тънко си минала!Тук е 22лв.

За вас не знам, ама на мен са ми превели заплатата :ph34r: 400 лв ми идват просто дюшеш, при положение, че утре трябва да купувам лак, шкурка и т.н. Тъкмо я бяхме закъсали яко със жена ми и се чудехме от кого да вземем назаем :blink:

И бучка лед ще ти свърши работа!:ph34r:

Много тънко си минала!Тук е 22лв.

Имам цяла чанта лед и точно така ще направя.

Промоцията явно е от тази сутрин, до вчера беше 24 и нещо.

---------------

За финансите въъъъъобще нито ми се мисли, нито говори - всичко е уйде коня в ряката и край.

В тъпата си глава нямам и идея по какъв начин ще се оправят тези батаци в които сме затънали до гушата.

Обаче не ми пука - Петък вечер е, утре ще работя от 8 часа и в 13 часа имам вече час за разкрасяване, после блаженно ще се прибера да пусна косачката, да обера смокинята за ракиика и те така. :blink:

Мисля си за Док и за песента "Джини ин дъ ботъл" :ph34r:

Мисля си за Док и за песента "Джини ин дъ ботъл" :ph34r:

Въобще не го мисли - утре ще ти разказвам става ли употреба това чудо :blink:

Сега си мисля как един висок, синеок майстор, с дълга руса коса и син гащеризон може да ни лиши от компанията на някои особи от женски пол....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.