Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

изрязвахме емблемите от Комсомолская правда и ги кътахме в кутии от бовбони

Верноооооооооооо :cool:
  • Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Верноооооооооооо :cool:

пикселите бяха големи колкото леща, а цветовете варираха в нюанса на сивото...

темите от проблем с млекодоя в село Къкренци до лозунги как ще ги стигнем руснаците

теб що не съм те виждал в темите ми, имам и за спамене Публикувано изображение

пикселите бяха големи колкото леща, а цветовете варираха в нюанса на сивото...

темите от проблем с млекодоя в село Къкренци до лозунги как ще ги стигнем руснаците

теб що не съм те виждал в темите ми, имам и за спамене Публикувано изображение

На чужди езици ми говориш, хахаха

Мен не си ме виждал скоро, щото активно не участвам :computer2: Боря се с едни финанси и ше видим кой кого ше бие :question:

Мен не си ме виждал скоро, щото активно не участвам :computer2: Боря се с едни финанси и ше видим кой кого ше бие :question:

ще ти отнема само 5 минути Публикувано изображение

и няма да те карам да изчисляваш сложна лихва :biggrin:

Чудя се пилотите по един полет на ден ли правят..

...Виж само с лимон не съм пробвал...

Ами то не знам дали изобщо някой друг го пие така. На мен ми харесва вкуса на лимона, когато се смеси с алкохол, направо солен се усеща.

На път за Рибни езера един от групата извади бутилка джин и бутилка тоник, друг пък извади един лимон... Направихме си екстра джин-почивка насред чукарите, цмокнахме го за 20 минути... :blink:

Т'ва от Смрадливото до Рибни? Като е кратък прехода, иди дойди, но принципно алкохол на поход не е оферта. Най-малкото дехидратира. Има хора си носят де, аз карам само на вода :)

Хубаво било да си имаш Чичко Гугъл...

К'во ли са правели без него, хахах

Yahoo, Altavista...

Ако не беше толкова тъжно,щеше да е смешно.Или ако не беше толкова смешно щеше да тъжно. Кое беше правилното?

Всички тавани са грундирани, и минати по два пъти, а стените - грундирани, и само на една ръка след това. Утре ще се продължава и приключва с боядисването. Изморих се яко- не си чувствам ръцете и краката, а след час трябва да съм на работа. баси.

• Автор

Всички тавани са грундирани, и минати по два пъти, а стените - грундирани, и само на една ръка след това.

Утре ще се продължава и приключва с боядисването.

Изморих се яко- не си чувствам ръцете и краката, а след час трябва да съм на работа.

баси.

И сега какво? Ще кълцаш бабета с треперещи ръце :)

Туко-що ми дойде дипломата от Дания :) И я подарих на майка ми. :wors: Тя й се радва повече :)

И сега какво? Ще кълцаш бабета с треперещи ръце :wors:

Общо взето.....

Едвам се добрах до тук - рекох да дойда пеша, а то не ходех, ами се влачех.

На всичкото отгоре дежурството започва с проблеми : онази нощ, докато оправях децата от катастрофата имах и един младеж с енцефалит, чийто придружител снимал със скрита камера..... Сега се опитвам да възстановя събитията от тогава - какво съм правил и приказвал, но нямам никакъв спомен , а не знам какво да очаквам в понеделник от директора.Имаме изрична заповед да не се допускат камери в залите и кабинетите за преглед.

Баси - никой от нас, нито аз, нито сестрите, нито санитарите е забелязал камерата.

• Автор

Общо взето.....

Едвам се добрах до тук - рекох да дойда пеша, а то не ходех, ами се влачех.

На всичкото отгоре дежурството започва с проблеми : онази нощ, докато оправях децата от катастрофата имах и един младеж с енцефалит, чийто придружител снимал със скрита камера..... Сега се опитвам да възстановя събитията от тогава - какво съм правил и приказвал, но нямам никакъв спомен , а не знам какво да очаквам в понеделник от директора.Имаме изрична заповед да не се допускат камери в залите и кабинетите за преглед.

Баси - никой от нас, нито аз, нито сестрите, нито санитарите е забелязал камерата.

Добре де, каква ви е работата? Да помагате на хората или да се правите на следотърсачи и да следите за камери и т.н.

Чудя се пилотите по един полет на ден ли правят..

Ако са нашите бойни пилоти, сигурно правят по един час на месец :wors:

...Баси - никой от нас, нито аз, нито сестрите, нито санитарите е забелязал камерата.

Добре де, проблемът е в това, че някой е вкарал камера, така ли? Или директорът ти се притеснява за самото снимано? Да ви внедри някаква технология за сканиране, на която да се улавят камерите, или поне един чичко да следи за това. В противен случай си представям как ти докарват някой обилно кървящ, а ти го оставяш настрана и започваш да проверяваш придружителите му...

Добре де, проблемът е в това, че някой е вкарал камера, така ли? Или директорът ти се притеснява за самото снимано? Да ви внедри някаква технология за сканиране, на която да се улавят камерите, или поне един чичко да следи за това. В противен случай си представям как ти докарват някой обилно кървящ, а ти го оставяш настрана и започваш да проверяваш придружителите му...

Ами -докато съм се занимавал точно с обилно кървящи, пострадали при катастрофа, и с неговия близък, който все още бере душа в реанимация - оня е снимал.

Всъщност, притесненията са ми единствено от това, че е снимано - не съм правил нищо, от което да се срамувам.Доколкото обаче познавам директора -със сигурност ще има последствия за мен, защото съм допуснал това да стане, въпреки, че всъщност няма как да го предотвратя ;)

Значи директорът ви е гъз...

ще видим в понеделник :)

;):cool::beer:

aaaaa - не, не такъв майтап няма на света баси хахахххахххаха

нямате си на идея какво прегледах и видях за първи път в живота си - отхапан член, баси :wors::nono::):lol6:

:blink::clap::)

нямате си на идея какво прегледах и видях за първи път в живота си - отхапан член, баси :):lol6: :lol6: :lol6:

ама съвсем отхапан ли бе? :whist: баси кво нещо е любовта...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

ама съвсем отхапан ли бе? :clap: баси кво нещо е любовта...

все едно си го гилотинирал -главата висеше и се крепеше само отдолу уретрата и на кожата .... :whist:

Представяш ли каква сила на захапката е нужна ?

:)

Честно ти казвам -за първи път през живота си виждам такова нещо....И......май ще се замисля вече къде си го завирам :blink:

ще видим в понеделник :lol6:

:whist::blink::clap:

нямате си на идея какво прегледах и видях за първи път в живота си - отхапан член, баси :) :) :lol6: :lol6:

Еми те,трябват си камери при вас.

Док,внимай че ти на каквото си се присмял,все ти е дошло на главата. :P

Направо е тъп гъз.

нямате си на идея какво прегледах и видях за първи път в живота си - отхапан член, баси :whist::blink::clap::)

Ауу ужас. Представяш ли си какво му е на човека - смисълът на живота му да отиде на кино http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Док,внимай че ти на каквото си се присмял,все ти е дошло на главата. :clap:

Взе ми го от устата :blink:

От клавиатурата, де :whist:

Тя тая, дето му го е отхапала,сигурно не е искала да и го вземат от устата... :whist:

Еми те,трябват си камери при вас.

Док,внимай че ти на каквото си се присмял,все ти е дошло на главата. :)

Взе ми го от устата :blink:

От клавиатурата, де :whist:

браво бе - браво .... Публикувано изображение на това "женска солидарност" ли му се вика, или попивате идеи ?

Тя тая, дето му го е отхапала,сигурно не е искала да и го вземат от устата... :clap:

Пичът така и не каза защо е станало - само каза, че "една приятелка" му го е отхапала.

Викам си наум : "Баси "приятелката" аз .....

Аз исках да го снимам с телефона, ама пичът не се съгласи. Преди малко уролозите влязоха в операционната - ще ви кажа по-късно колко са успели да спасят от този злощастен член.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.