Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Гледам новини и се чудя как може да има такива боклуци по този свят...

Ако започнеш да се стараеш да виждаш смешното дори, в най-големите трагедии + щипка черен хумор, повярвай новините могат да бъдат невероятен поток от забава :yanim::cool:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Офф как не ми се прибираше в България... Ако някой ми предложи работа в Англия за 5000 паунда на месец, няма да му мисля много :cool: Хич няма да ми пречи студеният климат даже..

Офф как не ми се прибираше в България...

Ако някой ми предложи работа в Англия за 5000 паунда на месец, няма да му мисля много :cool:

Хич няма да ми пречи студеният климат даже..

аз искам да си дойда за 1-2 седмици,също искам и да ми дават над 1500 евро :yanim:

аз искам да си дойда за 1-2 седмици,също искам и да ми дават над 1500 евро :yanim:

Ами хайде де, няма ли отпуска нещо?! Или болничен или някаква друга врътка :cool:

Ами хайде де, няма ли отпуска нещо?! Или болничен или някаква друга врътка :cool:

Няма,сега замислям нещо друго,ако не стане ,тогава ще се моля,ама трябва да стане

Абе-тия хора мислят ли какво може да се случи като хванат волана и натиснат газта ?

не мислят и някои и след това пак не мислят

То бива, то може, ама четири катастрофи едновременоо не е било !Ч :angry: баси....А едното момиче ( на 16 години) може и да го не бъде....

Понякога мразя да те чета!

Как е момичето?

Понякога мразя да те чета!

Как е момичето?

Зле.

Едвам го стабилизирах за да може да го замъкна до операционната : счупен череп, контузия на мозъка, травматична САХ, скъсан далак с кръв в корема, счупено бедро с открита фрактура.....А момичето, заедно с една приятелка са се движили по тротоара, прибирайки се в дома си, когато един идиот ги връхлита с колата си, удря ги и избягва.Полицаите все още го търсят.

Зле.

Едвам го стабилизирах за да може да го замъкна до операционната : счупен череп, контузия на мозъка, травматична САХ, скъсан далак с кръв в корема, счупено бедро с открита фрактура.....А момичето, заедно с една приятелка са се движили по тротоара, прибирайки се в дома си, когато един идиот ги връхлита с колата си, удря ги и избягва.Полицаите все още го търсят.

Ужас! Аз си помислих,че е поредната фиеста на подпийнали младежи.

И да го намерят какво? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

офф, Кирил и Методий, какви са по народност, римските числа римски ли са, Климент Охридски съчинил ли е кирилицата, съществува ли глаголицата преди равнопоставените братя да са се родили..........................................................

Док, може да ми е развинтено въображението, но за миг си представих в какъв цвят е обагрена клавиатурата на компютъра, който ползваш на работното място...Как съчетаваш форума с толкова отговорна работа, се чудя понякога...Днес на дежурство ли си?

Поне да си получи заслуженото -как какво ?!

Другите катастрофи : 1.)жена, пила уиски, сяда и се блъска в стълб за осветление ; 2.)мъж, пиян, си карал колелото и го блъска кола ; 3.)двама пубери се обръщат в канавка. Всички са си по къщите вече, освен жената със стълба, която си е счупила таза и две ребра, защото е била без колан на всичкото отгоре.Всички останали са били с колани.

Четвъртата е с пострадалото момиче, за което ти разправях, и неговата приятелка, която обаче е само поожулена и охлузена.Вече си е в къщи.

Док, може да ми е развинтено въображението, но за миг си представих в какъв цвят е обагрена клавиатурата на компютъра, който ползваш на работното място...Как съчетаваш форума с толкова отговорна работа, се чудя понякога...Днес на дежурство ли си?

Да - по клавиатурата няма, ама по бюрото има кръв ...мда. Мих си ръцете, но е била остана по лактите и не съм видял.

Сега ще трябва да я мия.

И аз се чудя от де ми смърди, баси - мислех, че е от краката ми :angry:

p.s. сега малко съм поразхлабен -оттатък има само две бабички разбойнички, дето съм им пуснал изследдвания и имам време да поспамя тук, докато нагъвам един сандвич :doh:

офф, Кирил и Методий, какви са по народност, римските числа римски ли са, Климент Охридски съчинил ли е кирилицата, съществува ли глаголицата преди равнопоставените братя да са се родили..........................................................

В отговор на търсенията ти и защо четеш едно на едно място, и съвсем друго :

"Втората тенденция, която води до радикални промени в публичните употреби на историята, е свързана с рязкото умножаване на субектите продуциращи история и заличаване на границите между професионалисти и непрофесионалисти.

.....

Всеки любител непрофесионалист, който се интересува от историята, може да участвува в създаването и разпространението на статии, книги, аудио и видеозаписи в мрежата, които конкурират и обезценяват работата на професионалистите. Той може да мимикрира и да представя себе си за специалист, продуцирайки в мрежата и печелейки привърженици за най-безумни идеи и теории, въздействайки на останалите, създавайки ситуации на непрекъснато препрочитане и пренаписване на всяко събитие в историята, сблъсквайки го с други нейни препрочитания и пренаписвания

......

Това води до размиване на всякакви научни стандарти, които се опитват да налагат професионалистите историци, а и на всякакви ценности.

(източника си го ч1ел вече )

намериха го :yanim: сега го довлякоха двама полицаи за да му вземем кръв за алкохол и наркотици.Ега ти шмундьото....Даже и не попита как са момичетата, дето е потрошил...

Новина, достойна за набързо съчинен виц :)

Мило, взе ли плажното масло?

-Да

-А, слънчевите ни очила?

-Да

-Плажните кърпи?

-Да

- Ок, взимай гайгеровия брояч и върви да намериш такова местенце, на което това чудо не бучи толкова силно, че да си чуваме приказката...

:lol6: не един , а 21 плюса заслужаваш за този "виц" :lol6:

намериха го :yanim: сега го довлякоха двама полицаи за да му вземем кръв за алкохол и наркотици.Ега ти шмундьото....Даже и не попита как са момичетата, дето е потрошил...

Вземете му акъла на шмундьото с някоя спринцовка за коне :)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Вземете му акъла на този шмундьото с някоя спринцовка за коне :)

Оправих го вече -не се притеснявай - даже и ректално туше му направих :lol6:

А преди малко си почистих бюрото и клавиатурата със дезинфектант :yanim:

Оправих го вече -не се притеснявай - даже и ректално туше му направих :)

Хубаво си направил...и дано зад решетките му напомнят често тази ректална процедура!

Сутрешното кафенце е свещенно

дали някой не е написал съчинение по темата се чудя още от час време

Сутрин с кафе най ми е добре

P.S. Хайде, аз да се отдавам на работния процес е време. Хубав и успешен ден за вас.

P.S. Хайде, аз да се отдавам на работния процес е време. Хубав и успешен ден за вас.

на теб - тоже, другарко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз си чакам смяната, след това отивам в къщи и се залавям със следните задачи :

-продължение на лепенето на тапетите

-монтиране на аплиците и лампите в коридора и тоалетната

-грундиране на стените в трапезарията, хола и кухнята

-боядисване на цоклите и други малки довършителни дейности ....

Мисля си как ще ме напече слънцето и след това ,положението ще стане критично :)

Мисля си как ще ме напече слънцето и след това ,положението ще стане критично :)

Ей -ще станеш като препечена курабийка май Публикувано изображение

Ей -ще станеш като препечена курабийка май Публикувано изображение

аз тен имам,просто мозъкът ми ще се свари :)

Ако започнеш да се стараеш да виждаш смешното дори, в най-големите трагедии + щипка черен хумор, повярвай новините могат да бъдат невероятен поток от забава ;):)

Принципно винаги гледам нещата от колкото се може повече гледни точки. Но понякога просто няма вариации.

аз тен имам,просто мозъкът ми ще се свари :blink:

Мммм обичам мозък :yummy:
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.