Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Или "Търкулнала се тенджерана, намерила си похлупака"....:wors:

п.п. Пред гаража, ром се провиква : "Заваряте ли лятни джанти?".......:)

Или може би: "Какво щяха да ми готвят и какъв накрая го ....х"

Предложение номер 3: “Познайте от три пъти, или кажете поне, на кое ястие ви прилича следното?“ :cool:

идват ми на ум и по-садистични заглавия като: "Въпрос: Щипка лют пипер на око - само на едното или и на двете?"

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

идват ми на ум и по-садистични заглавия като: "Въпрос: Щипка лют пипер на око - само на едното или и на двете?"

Това,съчетано с автара ти ми докара сълзи от смях!А трябваше да се приспивам вече!:huh:

Това,съчетано с автара ти ми докара сълзи от смях!А трябваше да се приспивам вече!:P

Е хайде де :huh:

не само ,че съм изгубена ,ама и загубена и Герги трябва да ми плаща,че съм му секретарка.

Мисля си за Emmi ....

Жива ли е , здрава ли е, какво ли прави в момента, как ли е облечена, на какво ли мирише ? :)

Мисля си за Emmi ....

Жива ли е , здрава ли е, какво ли прави в момента, как ли е облечена, на какво ли мирише ? :)

В прекрасно здраве съм /да те е яд хехех/, мириша на Нина Ричи /ябълката/ облечена съм в дълга права прилепнала черна рокля с големи цветя по ръба и гол гръб /естествено този вид рокли се носят без сутиен/, съвсем лек грим /малко спирала за мигли и лек гланц за устни/ :bye1:

какво още те интересува? :cool:

В прекрасно здраве съм /да те е яд хехех/, мириша на Нина Ричи /ябълката/ облечена съм в дълга права прилепнала черна рокля с големи цветя по ръба и гол гръб /естествено този вид рокли се носят без сутиен/, съвсем лек грим /малко спирала за мигли и лек гланц за устни/ :cool:

какво още те интересува? :)

Описанието ме задоволи (отчасти) .

Ама няма да спра да мисля за теб, колкото и да ти се иска :bye1:

Описанието ме задоволи (отчасти) .

Ама няма да спра да мисля за теб, колкото и да ти се иска :cool:

оооооооооо, и аз няма да спра да мисля за теб :)

за Ем, Трих и дали ми се е получил новия аватар

тази работа с мириса мдааммм...

а ха хаааааа сега ще си сменя и подписа

за Ем, Трих и дали ми се е получил новия аватар

тази работа с мириса мдааммм...

а ха хаааааа сега ще си сменя и подписа

получил ти се е, само не сьнам дали ти гледаш пандата, или тя теб гледа :)

p.s. мирисът е много, много важен, ако искаш пък да знаеш

получил ти се е, само не сьнам дали ти гледаш пандата, или тя теб гледа :)

p.s. мирисът е много, много важен, ако искаш пък да знаеш

Тя ме фотографира пък :hush:

целия ми живот е миризми, не ми казвай. докато не подуша нещо , не си позволявам никакъв контакт, ъхъмм

Тя ме фотографира пък :hush:

целия ми живот е миризми, не ми казвай. докато не подуша нещо , не си позволявам никакъв контакт, ъхъмм

и аз така. :)

На мен винаги са ми правели забележки, че си душа яденето... Ама без да си помириша манджата, не сядам да ям, хехех...

На мен винаги са ми правели забележки, че си душа яденето... Ама без да си помириша манджата, не сядам да ям, хехех...

много ме кефи първо да помириша чашата си с вино или с кафе или ................

В уста нищо не слагам преди да го подуша. Някое за наслада, някое от недоверие ... Да не ви разправям каква борба се води в мен когато съм на по-специално място за вечеря. :) P.S.за миризмите и ароматите на хората пък цял роман мога да напиша (стига да можех да пиша)

P.S.за миризмите и ароматите на хората пък цял роман мога да напиша (стига да можех да пиша)

аз мога, но ми е неудобно хехеххе

Мисля си, че вчера успях да подам документи за нова лична карта. Мисля си, цялата история ми отне половин ден със смяна на адреса. Мисля си още за Галя, за Емми, за Доктора, за Вили, за Амбър и за това, че много е готино да спиш до обяд беее :)

... и за това, че много е готино да спиш до обяд беее  :rolleyes:

ха, добрутру

айди да спамим

що вече не ме наглеждаш Публикувано изображение ... и федорка е сдала тоя фронт, друг не ме е еня или сам иде с вирнати уши

Ето още едно нещо, което липсва в интеренет-общуването : миризмата :rolleyes:

Мдаааммм ... а за топлината няма и дума да спомена.

аз мога, но ми е неудобно хехеххе

Е, е, е, е .. пиши де, на такъв качествен и ароматен анализ още не съм попадала.

Мисля си, че вчера успях да подам документи за нова лична карта. Мисля си, цялата история ми отне половин ден със смяна на адреса. Мисля си още за Галя, за Емми, за Доктора, за Вили, за Амбър и за това, че много е готино да спиш до обяд беее :lol6:

Какво ще пиете мадам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И къде се изгуби Бели :speak:

айде, още едно гаднярче :lol6:

Нали знаеш, че те обичам много :rolleyes:

ха, добрутру

айди да спамим

що вече не ме наглеждаш 

Добро да е...

Щото в събота акустирах, в неделя имах една сватба и едно кръщане, вчера оправях документи и посрещах гости и чак днес седнах да ви проверявам....Затуй ! :jeer:

Какво ще пиете мадам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И къде се изгуби Бели :speak:

Още кафе, ама ти хвърли една слямка :lol6:

Всъщност, Бели пребори ли естакадите ? :speak:

Aман от дърва :speak: ... Съсипах два дни да прибирам и има още 15 кубикааа :biggrin:

Ох, работничката ми тя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Мисля си, че вчера успях да подам документи за нова лична карта. Мисля си, цялата история ми отне половин ден със смяна на адреса. Мисля си още за Галя, за Емми, за Доктора, за Вили, за Амбър и за това, че много е готино да спиш до обяд беее :lol6:

:rolleyes: Амбър се е пуснала в обедна почивка и ако еще един път ми звънне шефе да ми нарушава покоя,ще стрелям.Ми да пък!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.