Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

УНСС, УНСС :rolleyes::lol6::speak:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

УНСС, УНСС :speak::biggrin::speak:

ПУ, ПУ :speak::rolleyes:

ТУ , ТУ :lol6: :lol6: :jeer:

:rolleyes: Амбър се е пуснала в обедна почивка и ако еще един път ми звънне шефе да ми нарушава покоя,ще стрелям.Ми да пък!

Тегли му една тънка и дълга пък :speak: По-безболезнено ще да е :lol6:

УНСС, УНСС :biggrin::speak: :speak:

ооо, студентката :lol6:

Честито, колеги! Само успехи желая + Купончета! :rolleyes:

за г-ца Amantine, и колко притеснено гледаше, като я напънах :lol6:

А? Какви ги разправяш тука зад гърба ми, хм? :speak:

Много се радвам даже, че изследванията са добре :clap:

Майка ми пита к'во уиски пиеш :baby: Хи-хи-хи-хи.

Сега си търся самолетни билети за Англия. Мисля да ъпдейтвам по блога - така май ще ми е най-лесно :)

А междувременно си мисля, че на доктора много му тича да е шефче и да се разпорежда насам-натам :) :) :(

А? Какви ги разправяш тука зад гърба ми, хм? :baby:

Много се радвам даже, че изследванията са добре :lol6:

Майка ми пита к'во уиски пиеш :clap: Хи-хи-хи-хи.

Сега си търся самолетни билети за Англия. Мисля да ъпдейтвам по блога - така май ще ми е най-лесно :)

А междувременно си мисля, че на доктора много му тича да е шефче и да се разпорежда насам-натам :) :) :(

1.)разправям истината - когато ти свалих стола из под дупето -само да си беше видяла физиономията :lol6:

2.)и аз се радвам - даже не очаквах, имайки предвид цялата анамнеза и статус.

3.)пия отележало, хубаво уиски.Предпочитам бърбън, но ако няма хубав - и с отлежал скоч се задоволявам.

4.)разбира се - тъкмо ще четем.

5.)това е лъжа -с никого не съм се "разпореждал" -аз само казвам какво изисквам и кой какво да прави, а хората си изпълняват..... :speak:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

А междувременно си мисля, че на доктора много му тича да е шефче и да се разпорежда насам-натам :) :) :)

и аз искам да гледам :(

а отлежало уиски ? :whist:

да го гледам ли или да го пия? :speak:

да го гледам ли или да го пия? :speak:

За пиене - зависи дали ще ти оставя :blink:

иначе спокойно може да ме гледаш мен как си го пия :speak::whist:

Редактирано от Trichocephalus
p.s. ако въобще някой се сети да ме почерпи , де (преглед на промените)

За пиене - зависи дали ще ти оставя :blink:

иначе спокойно може да ме гледаш мен как си го пия :speak::whist:

изобщо нямам нищо против - аз пия коктейлчета :speak:

1.)разправям истината - когато ти свалих стола из под дупето -само да си беше видяла физиономията :lol6:

2.)и аз се радвам - даже не очаквах, имайки предвид цялата анамнеза и статус.

3.)пия отележало, хубаво уиски.Предпочитам бърбън, но ако няма хубав - и с отлежал скоч се задоволявам.

4.)разбира се - тъкмо ще четем.

5.)това е лъжа -с никого не съм се "разпореждал" -аз само казвам какво изисквам и кой какво да прави, а хората си изпълняват..... :speak:

1.) ми така ще ме свалиш ти, то друго не ти остана :blink:

2.) мда - ние по навик се бяхме подготвили на най-лошото, ама я виж ти - какво стана. Даже и хепатита е махнал :whist: Ама ме уби с тоя лаф: "еми ако не те блъсне ТИР, значи ще умреш от цироза" :lol6:

3.) о'кей - ще вземем под внимание Вашите предпочитания ;)

4.) ще пиша, ще пиша...

5.) абе баш за шефче си роден, ама що си станал доктор :speak:

изобщо нямам нищо против - аз пия коктейлчета :speak:

Значи -се разбрахме - сега остава и да направим и другото :whist:

Значи -се разбрахме - сега остава и да направим и другото :whist:

то, другото - лесна работа :speak:

И къде се изгуби Бели :)

БелитУ сега се прибра от Варна ни жива, ни умряла...Естествено още не съм задобряла с Пижуту, та се блъскахме в най-голямата жега с автобуса.Кошмар...Повече с автобус до Варна - нееееееее....

БелитУ сега се прибра от Варна ни жива, ни умряла...Естествено още не съм задобряла с Пижуту, та се блъскахме в най-голямата жега с автобуса.Кошмар...Повече с автобус до Варна - нееееееее....

по-скоро трябва да забравиш тази дестинция, от колкото само автобуса да изкарваш виновен :)

Аз например, подозирам, че ако стъпя във Варна, ще ми се наложи да ходя по улиците с охрана по-голяма от бат`Бойко, заради няколко потребителкия, които отдавна са ми вдигнали мерника и сигурно ме чакат в засада със снайпер :)

Редактирано от Trichocephalus
а я земетресение се получи, я наводнение, я дърво ще ми падне на главата.... (преглед на промените)

по-скоро трябва да забравиш тази дестинция, от колкото само автобуса да изкарваш виновен :)

Аз например, подозирам, че ако стъпя във Варна, ще ми се наложи да ходя по улиците с охрана по-голяма от бат`Бойко, заради няколко потребителкия, които отдавна са ми вдигнали мерника и сигурно ме чакат в засада със снайпер :)

:)

по-скоро трябва да забравиш тази дестинция, от колкото само автобуса да изкарваш виновен

Вързах се на акъла на едно дете, което държеше да го прегледат докторите във Варна! Никой не ми е виновен...Подписахме се и в Очна болница:).На направлението ни утре му изтичаше срока.

Спи ми се, но не съм си теглил душ. Не ми се ляга така, но ако вляза да се изкъпя ще се разсъня. Сложен екзистенциален проблем, който мисля да разреша с едно силно кафе...

Спи ми се, но не съм си теглил душ. Не ми се ляга така, но ако вляза да се изкъпя ще се разсъня. Сложен екзистенциален проблем, който мисля да разреша с едно силно кафе...

До колкото мога да смятам, при теб е малко преди 19 часа....искаш да ми кажеше, че ще си легнеш с кокошките ?! :blink:

До колкото мога да смятам, при теб е малко преди 19 часа....искаш да ми кажеше, че ще си легнеш с кокошките ?! :blink:

Добре смяташ - уморен съм. Навярно ще се събудя към 11-12 и после ще будувам още няколко часа преди отново да заспя - освен ако кафето, което пия в момента не ме ободри...

Добре смяташ - уморен съм. Навярно ще се събудя към 11-12 и после ще будувам още няколко часа преди отново да заспя - освен ако кафето, което пия в момента не ме ободри...

а не мислиш ли, че е по-добре да си наложиш и да издържиш до към 21 часа ( твое време), след това да си вземеш душ и да си легнеш ?

По този начин ще спиш цяла нощ и като се събудиш ще си отпочинал....Прекъснатият сън ( както ми го описа) е много по-лошо нещо, от колкото да не спиш изобщо....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.