Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

за това, че по Нова дават "Клопка", а това е филмът с двата ми най-любими актьори -Шон Конъри, и катрин Зита Джоунс, на която мога по цял ден да и се любувам :yanim:

злорадствай, от кога съм му наточен на този филм ):

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Харесваш Катрин-Зита Джоунс?!? :yanim::eek:

Блаааааах...

И защо не , ако смея да попитам ? :yanim:

злорадствай, от кога съм му наточен на този филм ):

Туй пък :lol6:

хубавото на телевизията е, че има реклами - по този начин мо човек да седне и да обърне внимание на интернет :yanim:

• Автор

Туй пък :yanim:

хубавото на телевизията е, че има реклами - по този начин мо човек да седне и да обърне внимание на интернет :yanim:

Баси, не мога да намеря нито един сайт, който да излъчва Нова през интернет, не е честно, много си харесвам този филм :lol6:

Туй пък :yanim:

теб те знаем, че си на два стана, ама някой си нямат Публикувано изображение и е по-добре да не знаят какво изпускат

никой ли не иска да предположи откога хората ползват дъски за игра, така не е ич забавно, ма то и няма кой да се включи Публикувано изображение

Баси, не мога да намеря нито един сайт, който да излъчва Нова през интернет, не е честно, много си харесвам този филм :lol6:

ще му налеем акъл после Публикувано изображение

• Автор

никой ли не иска да предположи откога хората ползват дъски за игра, така не е ич забавно, ма то и няма кой да се включи Публикувано изображение

За дъски не знам, но ти само спомена за зарчета от преди 15000 години (примерно) :yanim:

Древен Египет - около 3000 г. пр.н.е

другия вариант е още около 1000 години назад в древен Ур ....

Испаноговорящата Галя дали мога да я сгащя Публикувано изображение да ми преведе какво значи това

Tiene que estar deliciosa, y con esos rellenos tan esponjosos mucho más.

Yo los hago de bacalao, aver si los pongo un dia.

щото от чичко Гошо само за целувката и за вкусното разбрах. Гати, ама ще почна и аз да им пиша из блоговете на български, ама-ха Публикувано изображение

Ооооо, Ино, ште утепам, ма, к'ви пак ги си заготвила :angry: Ние с диетите к'о да сготвим :whist:

Свърши :)

Дърто филмче, ама пък готино.

Мисля, че тази нощ ще имам някаквъ сън с катрин Зита Джоунс :baby:

Само един ли? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ооооо, Ино, ште утепам, ма, к'ви пак ги си заготвила :baby:

Ние с диетите к'о да сготвим :blink:

Всичко може да се готви, само не трябва после да се яде Публикувано изображение

щото от чичко Гошо само за целувката и за вкусното разбрах. Гати, ама ще почна и аз да им пиша из блоговете на български, ама-ха :)

къде е тая целувка бе :beat:

нещо ти се точи за един ден да направел нещо, а вика още, че било пухкаво като е на блатове/резени... бе какво готвиш, това е като да превеждам на извънземни с диалект :D

Свърши :)

Дърто филмче, ама пък готино.

Мисля, че тази нощ ще имам някаквъ сън с катрин Зита Джоунс :hush:

офф, ще го сваля...

Представи си да сте в един и същ, и някой модератор да наложи бан по IР на единият от вас ;)

За това не се бях сещала! :)Прозвуча като виц!

Използвам момента, че ще спят поне до 10 да оспамя форума!

• Автор

За това не се бях сещала! ;)Прозвуча като виц!

Използвам момента, че ще спят поне до 10 да оспамя форума!

Аман от спамери :)

За това не се бях сещала! ;)Прозвуча като виц!

Хич не е виц, когато ме баннаха преди години, баннаха и мъжа ми Публикувано изображение и той се изнесе във друг форум (то не че в този влизаше много, ама все пак...)

къде е тая целувка бе :)

нещо ти се точи за един ден да направел нещо, а вика още, че било пухкаво като е на блатове/резени... бе какво готвиш, това е като да превеждам на извънземни с диалект ;)

Това с целувката не съм го копирала, щото него го разбирам (брех, че полиглот сЪ извъдих Публикувано изображение)

П.П. Мерси за опита Публикувано изображение

Хич не е виц, когато ме баннаха преди години, баннаха и мъжа ми Публикувано изображение и той се изнесе във друг форум (то не че в този влизаше много, ама все пак...)

:) успя да ме събудиш де ;)

• Автор

Защо развали едничкото ми удоволствие сутрин?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мдааа, да напълните форума с щуротии, знам ви аз.... ;)

Мдааа, да напълните форума с щуротии, знам ви аз.... :)

Мдаммм ... Бел присъединявам се в пълненето ;)

Леле - рано-рано в неделя колко народ се е събудил :) Аз се чудя сега дали да не отида на църква ? Ама пък не съм се бръснал - мязам на сгоден циганин ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.