Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проверете доколко подсъзнанието ви е "мръсно"

Featured Replies

Бая се взирах докато видя делфин :wors:

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 187
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

"Ако в течение на 3 секунди не успеете да видите делфините – Вие сте много тежък случай!"

Ужасно, но факт - много зле е положението при мен../ Публикувано изображение

Ааа видях осем, след десетина минути взиране:lol6:

Само девеия не знам къде е.

Абе по-добре съм от вас перверзници Публикувано изображение

30, сек по-късно

едит: намерих и деветия:Р

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Ами доста се взирах ама делфин не видях.И ако не беше онова копие на картинката,където са номерирани делфините,никога нямаше да ги видя.

Ако не беше писано, че имало делфини, нямаше да ги видя. Нали т'ва е идеята - без да ти се казва...да виждаш само делфини... То е ясно, че като пише, че има нам-колко си делфина и се взреш...ще ги видиш....

Ако не беше писано, че имало делфини, нямаше да ги видя. Нали т'ва е идеята - без да ти се казва...да виждаш само делфини... То е ясно, че като пише, че има нам-колко си делфина и се взреш...ще ги видиш....

Хех, Кака ама ти си от добрите, я виж преди теб хората се пулили, пулили и въпреки, че им е казано не ги видели. Пък има и по-тежки случаи. Примерно аз ги намерих 12 вместо 9 :clap:

Хех, Кака ама ти си от добрите, я виж преди теб хората се пулили, пулили и въпреки, че им е казано не ги видели. Пък има и по-тежки случаи. Примерно аз ги намерих 12 вместо 9 :clap:

хуху, аз в тебе не се съмнявам, ти как не си видял и русалки и морски звезди не знам Публикувано изображение

хуху, аз в тебе не се съмнявам, ти как не си видял и русалки и морски звезди не знам Публикувано изображение

Хъх, видях Кака - ама като се поуригнах и те се разлетяха Публикувано изображение

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

То е ясно, че като пише, че има нам-колко си делфина и се взреш...ще ги видиш....

Е да ама аз и тогава не ги видях,чак като постнаха картинката с номерцата,тогава ги видях :clap:

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ам нормално ли е от първия път да ги видя всичките? :clap:

Е добре е ... за 3 секунди видях трите ... след туй преброих осще 7 ... а е някой ще ми каже ли всъщост колко са делфините ... ?!?

Според мене бяха 7! Но после някой(дикси май) ги беше преброил и обозначил и 9-те! както и да е - първото впечатление ми хареса най-много и нямаше нищо общо с делфини и други рибета...

Че отвисоко как ги видя ,верно погледа ти зорък. Публикувано изображение

В първия момент видях мъж и жена в прегръдка,но като се загледах май се виждат около 9 делфинчета:blink:

Че са делфинчета - делфинчета са - но, само защото знам, че са там - иначе ;):yanim:

Още като го погледнах и видях мъж и жена ама след 2 секунди видях делфините. :ph34r:

Още като го погледнах и видях мъж и жена ама след 2 секунди видях делфините. :ph34r:

Деца сте навярно още - то подсъзнанието се "замърсява" с времето :bye1: - Един делфин не видях аз - и съм спокоен да ви кажа. Най-големият "плюс" на цялата работа е все пак, че няма на къде по-зле - а това не е никак зле, си мисля аз Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Аз от 16 януари седя и ги търся тия делфини, ама нищо не намирам...

Така погледнете тази картинка и кажете какво виждате.

В случай, че се заинтригувате прочетете и малко по - надолу от нея и ще разберете колко по - точно е "мръсно" ващо подсъзнание Публикувано изображение

Това е картинката

На мен ми отне поне минута докато забележа опашката на един от делфините

тежко много тежко Публикувано изображение

Немога да кажа, че се справих за 3 секунди, но за по малко от минута преброих 8 делфина. Деветия не знам каде е.

Аз от 16 януари седя и ги търся тия делфини, ама нищо не намирам...

Ох мале.... Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.